Dodaj do ulubionych

jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci?

11.01.06, 23:58
ciekawym czy wasi faceci czytają regularnie wasze pisma, a jeśli już to
jakie? Mi się na ten przykład Zwierciadło podoba. Czasem zbyt kobiece, ale
sporo fajnych rzeczy można poczytać... o emocjach, relacjach... a nie tylko
ile koni i jakie przyspieszenie do setki ;)
ukłony
HO
Obserwuj wątek
    • setorika Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 01:09
      mój mąz wertuje Elle, jesli mam albo Panią
      • looney1 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 10:00
        Tylko Zwierciadło. Do reszty nie jestem w stanie się przekonać. Nie dałbym rady
        przejrzeć tych setek reklam kosmetyków, opisów ciuszków, przepisów kulinarnych
        i kolejnych artykułów o tym jak być lepszą kochanką :)

--
        Rzeczowo i z kulturą o zdjęciach
        obiektywni.pl
    • cadiman Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 01:32
      "liste zakupow", "rejestr z ksiazeczki czekowej",
      • business3 Czytają PLAYBOY'a - bo tam same baby są !!! 13.01.06, 11:01
        Czytają PLAYBOY'a - bo tam same baby są !!!
        Co za głupie babska, żeby się po nagu pokazywać !!!
        W tym PLAYBOY'u każda jedna to bardziej głupia !!!
    • lady284 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 07:26
      zdarzał się jakiś artykuł w Twoim Stylu, ale ostatnio zszedł na psy jak
      przejęła go Pieńkowska - zrobił się z niego Cosmopolitan.....
      • alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 09:32
        ale za to jak Pieńkowska olśniewająco wygląda na zdjęciu :-). Blask od niej bije.
        • lady284 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 12:27
          blask????? no właśnie na zdjęciu z retuszami i setką wygładzeń....ten kto się
          zna na obróbce zdjęć nie brałby tego za wyznacznik jej atrakcyjności...
          • alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 14.01.06, 09:49
            wiem, dlatego tak napisałam. Pieńkowska tak to może z 15 lat temu wyglądała.
      • hadriana_siloe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 08:44
        hmmm... Ja tam do "Twojego stylu" nic nie mam. (mojemu facetowi zdaża się
        przejrzeć jakiś artykuł) , za to pismo ktore najbardziej zeszlo na psy
        to "uroda". Jak teraz patrzę na ta gazetkę, to nie moge uwierzyć, że kiedyś
        jednym z felietonistów był tam ks. Twardowski! Jakże by on sie teraz odnalazl w
        tym jarmarku kosmetyków i ciuchów...
      • business3 Twój styl to reklamy + trochę tekstu dla idiotów ! 13.01.06, 11:03
        Twój styl to reklamy + trochę tekstu dla idiotów !
    • roman_tyczka "zycie na goraco" btxt 12.01.06, 09:20

• alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 09:31
      mój czyta wszystko co mi kupi: Amica, Elle, Freundin a kiedyś kupił Olivia, bo
      była z płytą Nikifor...
      • roman_tyczka Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 09:36
        alpepe napisał:

> mój czyta wszystko co mi kupi: Amica, Elle, Freundin a kiedyś kupił Olivia, bo
        > była z płytą Nikifor...

Amica to kuchenka gazowa ?
        • alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 11:43
          nie, niemieckie pismo dla kobiet, zreszta Elle i Freundin też po niemiecku
          • michalina1974 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:20
            alpepe to skad ty jestes?

-----------------------------------------------------
            Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas
            • alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:23
              moja droga, jam Polka niestety, tyle, że z mężem jesteśmy germanofile po
              uniwerku i kupę znajomych w Niemczech mamy. Nawet jednego znajomego Szwaba, co
              ze Stuttgartu się wywodzi ;-). Źle policzyłam, dwóch znajomych Szwabów :-).
              Obydwaj teraz rezydują w Berlinie.
              • michalina1974 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:26
                a juz myslalam ze jeszcze kogos tu przywialo, do Schwabenländle :-)
                niestety nie mam zadnego odzewu od Polakow tu rezydujacych :-( a szkoda...
                pozdrawiam
                :-)
                -----------------------------------------------------
                Quand un homme te parle, souris-lui et ne l'écoute pas
                • alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:37
                  :-)
                • mathias_sammer Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:43
                  Nie mowi sie jak ponizej tylko Szwabeskownia tudziez Niemieszkowo. A ze
                  niemiecka czcionke masz- to cieszy. Ale że ja mam polską czcionkę nie czyni
                  mnie bardziej polskim? Lepiej bez niej, niż napisać orta:)

M.S.
                • osatnia Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 08:37
                  michalina! odezwalam sie do Ciebie na maila gazetowego:)
              • mathias_sammer Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:39
                Hej alpepe, dobrze, ze napisalas "z mezem" inaczej tekst bez tej sekwencji
                bylby tekstem niewartosciowym:))))

Czy T mnie, alpepe, podrywasz?

M.S.
                • alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:50
                  czy przypadkiem nie uważasz, że jesteś pępkiem świata???
                  Nie mam zamiaru Cię podrywac, musiałbyś nie tylko być Niemcem, ale do tego mieć
                  długie lokate włosy, bezwłose plecy i piersi, być w miarę wysoki i mieć
                  niebieskie oczy. Zbyt dużo warunków do spełnienia na raz, prawda???
                  • mathias_sammer Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:53
                    HIhihihihi, nie:)))))

M.S.
                    • alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:56
                      hihihihi, to złośliwy śmiech, taki złosliwego szczurzego rudego Szylera :-).
                      Śmiej się hahaha albo chachacha, to będziesz bardziej męski ;-)
                      • mathias_sammer Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 14:10
                        alpepe napisał:

> hihihihi, to złośliwy śmiech, taki złosliwego szczurzego rudego Szylera :-).
                        > Śmiej się hahaha albo chachacha, to będziesz bardziej męski ;-)

Kwiatuszku, zachowaj sie ladnie. Nie zauwazylem, bym gdzies Cie obrazil, a tym
                        bardziej obrazil Twoja amerykanska polskosc? No chyba, ze Adam Malysz to Ty,
                        Napoleon tez Ty, Kaczyncy to tez Ty, Zyta to takze Ty, nawet Kopernikiem jestes
                        i Mozartem-poznajemy po linii czaszek wykopanych z trumny?:)

A moze nosisz jakies urazy z przeszlosci, a moze koholek Ci powiedziala, ze
                        prawie kobietom komplementy, wyznaje milosc, a potem zmieniam obiekt
                        zainteresowania?

No coz ja zrobie, juz taki jestem. Niestaly:)Nigdy nie smialybm jednak zostac
                        Kopernikiem. Na ten ruch nie pozwala mi moja wdozona skromnosc ic szacunek dla
                        wielkich umyslow:)

M.S.
                        • alpepe Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 14:19
                          robaczku, myslałam, że może nie jesteś zorientowany w sprawach transkrypcji
                          śmiechu i tyle. Nie doszukujmy się drugiego dna, tam gdzie go nie ma. I jeszcze
                          jedno, myślałam, że aluzja do diabelnie inteligentnego Schillera będzie
                          czytelna, ale jak nie, to wycofuję. Idę dziecko odebrać z przedszkola.
                          Pa!
                          • facet84 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 10:37
                            heheh odpowiedz z klasa ;]
    • agick :) 12.01.06, 11:33
      prawda jest taka, ze czyta to co leży w "czytelni"...:)
      a w "czytelni" jest parę książek oraz kilka akuratnych do tego miejsca gazetek -
      avanti, viva, gala, elle, twój styl etc.
      :))))
    • kohol Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 12:10
      Mój facet regularnie czyta moje pismo "Forum".
      Do "Zadry" zdarza mu sie też zajrzeć, ale to pismo rzadko wychodzi.
      Nie czytujemy o emocjach i relacjach, chyba że dla śmiechu :)
      • hedonista.oswiecony Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:08
        forum jest bdb... ale zadry to się boję ;)
        ukłony
        HO
        • greenwitch75 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 10:33
          Mam kolege, ktory sam sobie Zwierciadło kupuje. Ale on generalnie odcina się od kultu "mężczyzny prawdziwego" co to maska na twarz i rozmowa na "meskie tematy" :) Niestety nie znam żadnego mężczyzny kóry by Zadre czytał. Żałuję :)
          • krwawymsciciel Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 18:05
            hm
            jestem na genderowej liscie dyskusyjnej i chwilowo to mi wystarcza za zadre ;)
          • hedonista.oswiecony Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 14.01.06, 23:36
            żałuj, ale sam tytuł nie zachęci hedonistę... cóż to za przyjemność?... Zadra ;)
    • mathias_sammer Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:22
      Keine
    • bystry.inaczej Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 13:23
      pokaz mi nieoswieconego hedoniste, INTELIGIENTKO:)
    • lilarose Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 14:28
      Mam wujka, który namiętnie i od lat czytuje Claudię :)

Mój facet podbiera mi gazetki, które czytam, różne: Cosmo, Elle, Olivię itp.
      • kara213 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 17:11
        jezeli chodzi o czaspoisma ktore ja czytam,to je tylko przeglada i odklada.
        gazetki ktore go interesuja to te o samochodach
    • feminasapiens "Wysokie Obcasy" b/t 12.01.06, 15:46
    • bitch.with.a.brain Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 12.01.06, 18:06
      Zadre:)
      • bleman Sadystka ;-) 13.01.06, 14:09

• bitch.with.a.brain Re: Sadystka ;-) 13.01.06, 20:01
          no wiesz,Playboya też mi podczytuje jak mam:)
    • myszella Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 08:28
      Vive w wannie.
      Gdy kupowalam czasami jakies bardziej typowo babskie typu Twoj Styl czy Elle, to
      tez czytal w nich tylko wywiady i teksty o jakichs ludziach, a ze proporcje
      takich materialow do reszty, tj. fotografii, reklam i bzdetow o psychologii i
      pielegnacji ciala byl nedzny, wyrazal sie o nich niepochlebnie. Mnie tez z tegoz
      powodu znudzily, wiec przestalam je kupowac, wiec teraz tylko Viva w miare
      regularnie lezy w lazience :-)
    • prof_s_jonalizm Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 09:13
      kiedyś wpadła mi w ręce "olivia".
      szczerze mówiąc wymiękłem jak przeczytałem superporadę w artykule "kiedy on już
      cię nie kocha": "...jeżeli zabiera ci pilota od telewizora i sam przełącza
      kanały nie licząc się z twoim zdaniem..."

od tej pory naprawdę nie mam ochoty tych pierduł przeglądać...
    • joannapt Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 10:25
      Kolega mi odpowiadał jak jechał autobusem z Krakowa PKSem i obok niego siedział
      facet i czytał jakieś typowo "babskie" pismo typu właśnie ELLE czy Glamour i
      tak powiedział do mojego kolegi : "Muszę wiedzieć co przeciwnik knuje" :):)
    • tymon99 teraz to żadne, moja nie kupuje.. 13.01.06, 10:32
      ale gdy mieszkałem kiedyś z siostrą, to 'glamour'. od deski do deski i z długimi
      medytacjami w sprawie 'co autor chciał przez to..', na przykład 'nowy zapach
      pryzmatyczno - kwiatowy' (pryzmaty szklane, szkło w zasadzie bezwonne, więc jaki
      to jest ten zapach)
      i dużo radości sprawiały mi podpisy pod zdjęciami, np. polska aktorka -
      anorektyczka podpisana 'mariah carey', albo tekst o oszczędności paliwa przez
      wczesną zmianę biegów pod zdjęciem lewarka od automatu
    • montrealczyk Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 10:37
      Ja czytam wraz żoną różnie ale obecnie tylko gazety o nieruchomościach w
      Polsce.Ostatnio czytaliśmy Gazetę Wyborczą z 11.01,2006r.-NIERUCHOMOŚCI - Jak
      zbudować dom na ziemi rolnej? Bardzo nam się podobało . Innym bisness women
      także. Jak poprawić sobie warunki życia.Wchodziliśmy do wykładowców.
      www.bbnieruchomosci.pl , mib.partner.pl ,
      • montrealczyk Re: jakie "babskie" . 13.01.06, 10:39
        PULS bIZNESU, pARKIET,gAZETA pRAWNA, inne
        • pszepjurka A jakie męskie gazety czytają kobiety :) ? 13.01.06, 13:49
          Bo ja osobiście preferuję MEN'S HEALTH. Niesamowite, jak totalnie różne i jak
          totalnie podobne są te artykuły do np. cosmopolitan :) Polewam najbardziej z
          porad stylisty- czy wpuścić sobie podkoszulek w spodnie czy nie? I porady
          typu "jak poskromić mikrofalówkę kiedy twoja kobieta wyjedzie " Jednak wszystko
          pobił artykuł o tym, jak to seks wzmacnia pewne grupy mięśni. Opatrzony
          miniaturami przedstawiającymi różne pozycje dla dwojga, z zaznaczonymi na
          czerwono mięśniami mężczyzny, które wyrabiają się przy tej okazji! Bomba! Tak
          więc kochani chłopcy, nie ma sensu krytykować głębi takich babskich gazet jak
          wyżej wymienione, bo są to specyficzne gazety, jak ja to nazywam "g..niane
          czytadła", które fajnie się czyta dla odreagowania po całym dniu wysiłku
          myślowego na przykład. I dobrze, że takie są! Wielu moich kumpli pada ze
          śmiechu czytając opisy namiętnych kochanek w wydaniu Cosmo,ale część im się
          przydaje w życiu :) A mnie i moim przyaciółkom wiele rozjaśnia lektura Men's
          Health i to, że jesteśmy tak różni i tak podobni. Swoją drogą, takie gazety dla
          przeciwnych płci powinny być lekturą obowiązkową w szkole! Mniej nieporozumień
          by było :) Pozdrawiam!
    • labirynt Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 14:33
      mój mąż też bardzo chętnie czyta zwierciadło. i wysokie obcasy oczywiście!
    • pavlikmedvid Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 15:20
      Moj facet nie czyta "babskich" pism, bo jest PRAWDZIWYM MEZCZYZNA... Che, che...
    • rachela180 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 15:21
      wszystkie z filmami
    • the.gypsy Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 16:28
      czytam bo kocham kobiety.
    • gagatka79 Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 17:26
      IMHO, to faceci raczej przeglądają pisma dla kobiet i nietrudno zgadnąć, że
      posiłkują się głównie zdjęciami.
      Ale z drugiej strony - druga płeć kusi pod każdą postacią. Ja np. śpię "w
      męskich perfumach" na poduszce...

-----------
      kobiece spojrzenie
      www.blog.elady.pl
    • hedonista.oswiecony brawo panowie 13.01.06, 20:23
      widzę, że nie przegapiacie generalnie okazji do próby zobaczenia o co tym babom
      chodzi ;) Czytam teraz wasze pisma i czasem się śmieję z samego siebie jaki
      bywałem kiedyś głupi ;)

ukłony dla Pań :)
    • suedee Re: jakie "babskie" pisma czytają wasi faceci? 13.01.06, 23:13
      ja ostanio obrazilam sie kolorowe gazetki i ich nie kupuje. wszystkie sa drogie
      i glupie, a od tych kolorkow oczoplasu mozna dostac. kupuje wyborcza a z nia
      wysokie obcasy, ktore, uwazam, sa calkiem w porzadku. moj mily z reguly podziela
      moje zdanie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka