polaki 23.01.06, 10:06 Mam koleżanke która strasznie mi sie podoba!NAwet jej to powiedziałęm!Ale ona twierdzi ze narazie nie chce mieć chłopaka!Ze jestem dla niej przyjacielem!!co mam zrobić by ona zmieniła zdanie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Jak zdobyć kobiete?? 23.01.06, 10:16 Może po prostu nie chciała Ci powiedzieć, że jak ma być z ciamajdą to woli być sama? Taki facet, który poza powiedzeniem dziewczynie, ze mu się podoba - nie ma żadnego innego pomysłu jak ją zdobyć to ciamajda, a nie mężczyzna, nie gniewaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
polaki Re: Jak zdobyć kobiete?? 23.01.06, 10:18 reniatoja napisała: > Może po prostu nie chciała Ci powiedzieć, że jak ma być z ciamajdą to woli być > sama? Taki facet, który poza powiedzeniem dziewczynie, ze mu się podoba - nie > ma żadnego innego pomysłu jak ją zdobyć to ciamajda, a nie mężczyzna, nie > gniewaj się. nie no w sumie coś wtym jest!!masz racje!tylko z drugiej strony ja jestem strasznie nie śmiały dużo siły mnie to kosztowało!spotykaliśmy sie , rozmawialiśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Jak zdobyć kobiete?? 23.01.06, 10:23 ok, ale chyba to nie jest powód, zebyś po kilka razy zakładał ten sam wątek, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jak zdobyć kobiete?? 23.01.06, 10:18 Znow rechot. Coz za szybkosc reakcji, by obsikac teren, na ktorym ciamajda stoi:)))) To chyba ze wzgledu na brak spacji, bo nie sadze, ze ze wzgledu na tresc:DDDDDDDDDDD M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer mysle na glos 23.01.06, 10:30 Dostalem dzis dwa maile z zaproszeniem na forum. Glupi zrozumialem, ze moge wpasc, bo nie ma akurat jego kolezanki. A on mnie zaprosil, by na nia tez popatrzec. Oj glupi, ja glupi:) A teraz nie oddzywa sie do mnie:)) Chce mnie ukarac,:DDDDDDDDDDD Wymownie milczy, buhibuhi:DDD M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Jak zdobyć kobiete?? 23.01.06, 10:26 Stary, nie martw się. Pójdziecie oboje do gimnazjum, to baba zmądrzeje i sama będzie jeszcze za tobą biegać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polaki Re: Jak zdobyć kobiete?? 23.01.06, 10:31 chicarica napisała: > Stary, nie martw się. Pójdziecie oboje do gimnazjum, to baba zmądrzeje i sama > będzie jeszcze za tobą biegać. ;) dlaczego ludzie lubia sobie szydzić z problemów innych??co?dlakogoś błahy problem moze sie okazac cięzki dla innej osoby!moze lepiej zeby co nie którzy poprostu sie nie wpisywali!jak maja sobie za jaja robić(za przeproszeniem)to doprowadza do zatracenia sesnu forum i innych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Jak zdobyć kobiete?? 23.01.06, 11:36 slowami babki nie zdobedziesz. Najlepiej chodzic po jakis domokwach. Oto moj patent: wyjdz gdzies na jakies domowki z przyjaciolmi. parapetowy, urodziny itp...najwazniejsze abys znal jak najmniej osob. No i tutaj musisz teraz uwazac. Musisz zrobic z siebie "dusze towarzystwa". niech ludzie cie sluchaja, smieja sie z twoich dowcipow i wogole niech sie na ciebie patrza. Kiedy wykonasz te zadanie napewno jakas samotna dziewczyna bedzie toba zainteresowana. A wtedy ja odprowadz, powiedz kilka milych slow i pocaluj ja. (nie mozesz pekac, bo dziewczyna szybko zalapie ze z ciebie ciamajda i cie oleje)...Albo ci odwzajemni buziaka, albo nie...Wtedy to juz tylko zalezy czy jej sie spodobales. Jest tego minus... Kiedy za duzo takich domowek zrobisz i im wiecej terenu obsikasz mozesz potem miec klopoty. Bo niektore dziewczyny, tez chodza po domowkach i mozesz natrafic na te same dziewczyny - a to rodzi pewien problem. Ja mam juz ta sztuczke opanowalem do perfekcji i za kazdym razem jak wychodze z imprezy to zawsze z jakas nowa kolezanka :D Czego i tobie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś