Dodaj do ulubionych

ideał faceta.........

IP: *.psk.cm-uj.krakow.pl 08.10.01, 14:51
gdybyscie mogly poskładać GO ze sławnych mężczyzn, to z kogo i jakich jego
walorów składałby się............
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: ideał faceta......... IP: 217.8.161.* 10.10.01, 16:49
      Moim zdaniem powinien miec tors jak Sebek Florek, oczy jak Gulczas, nogi jak Olisadebe, wlosy
      ja Kszysztof Zanussi i glos jak Ricky Astley. Poza tym powiniem wygladac jak moj kolega z pracy
      ? Tomek
      • Gość: facet Re: ideał faceta......... IP: 62.233.138.* 10.10.01, 17:21
        Dlaczego wy, kobiety macie dziwna tendencje porownywania wszystkich do
        wszystkich?
        • Gość: nina Re: ideał faceta......... IP: *.*.*.* 10.10.01, 17:37
          nie mam swojego ideału i ciężko mi porównywać bo chyba facet którym mogłabym
          sie zainteresować nie istnieje. Chociaż jak bym spotkała miłego i nie włażącego
          w d... to może by coś z tego było ;-)Wtedy napiszę o ideale i porównaniach.
          • Gość: Anna26 Re: ideał faceta......... IP: *.loc.gov 10.10.01, 17:49
            Ach przestancie z tymi idealami. Od razu widac, ze kazdy kto szuka idaelu jest samotny az boli. Zajmijcie sie
            ludzie prawdziwymi homo sapiensami a nie pieprzcie tutaj o idealach. Ja podobnie jak Wredna mam dosc
            postowania o idealnych kobietach, idelanych mezczyznach z nogami Emanuela O.

Poza tym jesli geba biala, to po co komu czarne nogi?
    • Gość: pablo Re: ideał faceta......... IP: *.softlab.com.pl 10.10.01, 17:58
      Gość portalu: lilka napisał(a):

> gdybyscie mogly poskładać GO ze sławnych mężczyzn, to z kogo i jakich jego
      > walorów składałby się............

takie zlepki wychodza raczej makabrycznie jako calosc
      • Gość: Yoanna Re: ideał faceta......... IP: *.infocity-nrw.com 10.10.01, 18:13
        Tak jak w tym horrorze, w ktorym jeden psychopata chcial poskladac cialo niby
        ze Jezusa z kawalkow odcietych roznym osobom - brrr... wygladalo okropnie...
        Najlepiej wziac faceta, jaki pasuje do ciebie - ta wlasnie osoba, nie ideal, ze
        wszystkimi zaletami i wadami...
    • Gość: jessie Re: ideał faceta......... IP: *.corlis1.pa.home.com 10.10.01, 18:45
      moj ideal!!!!
      mialam faceta- inteligentny, z poczuciam humoru,skonczone dwa kierunki studiow,
      wlasna firma, kasa, przystojny, piekny, super kochanek-i zostawilam go zeby
      wzdychac do zdjec goscia , ktory jest miloscia mojego zycia , ale nie jest
      piekny , nie jest przystojny, powtarza rok na studiach , ale ma to cos!!!
      TO COS..CO MNIE KRECI .I ON JEST MOIM IDEALEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Baby Re: ideał faceta......... IP: 212.244.106.* 11.10.01, 09:24
        Cudowny facet. Nie jakaś tam skladanka . Piękny i mądry (doktor fizyki).
        Silny , wysportowany,z tym ,,czyms" w spojrzeniu. Dolph Lundgren.
        Jeśli odrobine obnizymy poprzeczke idealnosci to mój facet też.
    • Gość: Jo Re: ideał faceta......... IP: 195.94.212.* 11.10.01, 09:39
      Nie chcę składać. Po 30 latach życia spotkałam kogoś, kto jest dokładnie - wizualnie przynajmniej -
      moim ideałem (185 cm, ciemne włosy, niebieskie oczy, okularnik). Obecnie jestem w trakcie
      przyzwyczajania go do myśli, że i on spotkał swój ideał ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka