Gość: Vectra IP: *.amk.pl / 192.168.0.* 13.11.02, 18:47 Nie rozumiem co niby ten facet sobą reprezentuje, że został wybrany do kwestionariusza. Ani ciekawy, ani zabawny. Ot płaczliwy były działacz jakich wielu...Nie umywa się do poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dwarf Re: Waldemar IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.11.02, 14:49 MAJOR to wielki przywódca, wstyd tak mówic o kimś tak pogodnym ! WARSZAWSKIE KRASNALE łaczcie się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Waldemar IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 19.11.02, 15:51 Tylko ten kto nie pamieta uczestnictwa w cudownych heppeningach Majora moze o nim napisac "tylko dzialacz" To wielka postac i wspanialy czlowiek! Pamietacie jak zbieral podpisy pod petycja by oglosic Jaruzelskiego cesarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Waldemar 'Major' Fydrych IP: 213.25.39.* 19.11.02, 16:59 Po prostu odwaga potaniała.Przynajmniej w sprawach politycznych nic nie znaczy. Ci którzy nic wtedy nie robili dziś tamtą odwagę dezawuują. Odpowiedz Link Zgłoś
mounted Re: Waldemar 'Major' Fydrych 20.11.02, 18:03 Bardzo chciałbym dowiedziec się gdzie jest siedziba Pomarańczowej Alternatywy w Warszawie!!! Chciałbym tez obejrzec obrazy MAJORA mam nadzieje, ze kiedys to przeczyta i jakos zareaguje.. Pomarańczowi są mało widoczni CZAS TO ZMIENIC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master Re: Waldemar IP: *.chello.pl 15.04.03, 17:05 Drogi waldku nie mogę w prost uwierzyć że jesteś tak głupi!!! Z resztą moja przyjaciółka też!! Kogo obchodzi co robiłeś na pierwszej randce??? tylko jakiegoś zboczeńca!!!!!! OOOO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Waldemar 'Major' Fydrych 15.04.03, 17:35 Odwagę, wyobraźnię i pomysłowość, to czego w tamtych latach brakowało milonom. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Waldemar 'Major' Fydrych 15.04.03, 18:04 nie chce mib sie z takimi idiotkami gadac Odpowiedz Link Zgłoś