Dodaj do ulubionych

czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnilo?

23.02.06, 23:19
no wlasnie, czy kiedykolwiek to co wywróżyła wam cyganka lub wrozka sie
spelnilo?? jesli tak to co?? patrzac z perspektywy czasu oczywiscie :)
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 23.02.06, 23:20
      Ja tam nie wierze w takie rzeczy. Przewaznie mowia to samo dla kazdego:p bzdura
      i tyle i jeszcze kase wywalac w bloto
    • nattashaa Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 23.02.06, 23:21
      Nie pamietam:)
    • markus.kembi Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 23.02.06, 23:30
      Jak byłem małym dzieciakiem to cyganka powiedziała mi, że jestem chuligan, a
      przecież to nie ja jej szybę piłką wybiłem tylko Orzech.
    • hyacinth.bucket Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 24.02.06, 00:10
      Nigdy mi Cyganka nie wrozyla bo zawsze jej podziekowalam ale potem
      za plecami obrzucala mnie straszliwie pamietam nawet cos takiego :
      "Zeby cie kulawy Cygan wypie...." Niestety nie sprawdzilo sie do tej pory
      wiec bede czekac na tego kulawego ksiecia do konca zycia .

Kolezanka dala sobie raz powrozyc . Cyganki zawsze prosza o cos zlotego do
      zaklecia np lancuszek z szyi .
      Zakrecila tym lancuszkiem i zniknal ale to "na szczescie" i kolezanka miala
      go znalezc po powrocie do domu na stole a Cyganka chciala zwiac .
      Byl rowniez happy end bo napatoczyl sie policjant i kolezanka juz nie
      musiala isc do domu po lancuszek :-)
    • gosia_kka Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 24.02.06, 09:52
      Przyjaciolce mojej babci przepowiedziala smierc meza. Zginal kilka dni pozniej.
      Nie zartuje.
    • lilarose Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 24.02.06, 11:09
      Jakieś 6 lat temu Cyganka wywróżyła mi, że wyjdę za mężczyznę którego kocham,
      oboje wyjedziemy za granicę i ze będę miec dwoje dzieci, z których starsze
      miało być chłopcem. Jak do tej pory sie nie sprawdziło :))
    • rachela180 Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 24.02.06, 11:24
      Jako cyganka stwierdzam, że większość moich wróżb się sprawdziła. Jedna jak na
      razie nie, niestety.
      • domiviki Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 27.02.06, 14:04
        A czy mogłabyś i mnie powróżyć?
    • bacha1979 Taaa, jasne 24.02.06, 11:29
      Teraz juz zmądrzałam i nie daję odf siebie kasy wyciagac. Ale chyba ze 3 razy
      sie naciełam!
    • magnusg Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 24.02.06, 11:37
      Mi kiedys cyganka powiedziela,ze jak znajdzie wystarczajaco duzo glupich,ktorzy
      uwieza w jej wrozby,to sobie dom wybuduje i dwa merole kupi-sprawdzilo sie na
      100%:))
    • gostr2 Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 24.02.06, 11:55
      Mi sie spełniło. powiedziała mi, ze poznam jakiegoś blondyna lub bruneta. I
      poznałam- blundyna lub bruneta. JUż nie pamietam, wielu ludzi poznaje...
    • asiulka81 jeszcze nie wiem 24.02.06, 12:03
      mi kiedys Cyganka powiedziala ze nigdy nie spotkam milosci swojego zycia oraz
      ze umre mlodo. Jak na razie milosci nie zaznalam, a co do smierci to sie
      niedlugo okaze...
      • leavemealone01 Re: jeszcze nie wiem 24.02.06, 13:14
        Mi kiedyś wywrózyła trzech synów i mieszkanie za granicą, mam jednego synka,
        drugie w drodze, ale nie wiem co, a o życiu za granicą narazie marzę...
        • ayme Re: jeszcze nie wiem 27.02.06, 15:44
          mialam 20 lat i bylam na wakacjach w Kolobrzegu,tam cyganka wywrozyla mi ze
          bede nmiec meza o czarnych wlosach i wyjade za granice.sprawdzilo sie jeszcze w
          tym samym roku.tylko z dziecmi jakos bylo ,ze bede miec wiecej ,a mam tylko
          syna i nie zamierzam miec wiecej.
          pare lat temu bylam w Kudowie ,chodzilam po przyjezdzie w parku a tam cyganka
          zaczepila mnie o powrozenie. nie chcialam a ona na to ze wie jak mam na imie i
          powiedziala -zgadzalo sie!nikt mnie nie znal w Kudowie ,dopiero
          przyjechalam ,nikt mnie nie wolal ,wiec nie mogla slyszec...dziwne
    • nikita696 Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 27.02.06, 16:16
      Pamiętam jk jako mała dziewczynka byłam z mama na zakupach.Przyczepila siedo
      nas cyganka w ciazy i prosila o kase i mama dała jej, ale jejk to nie
      wystarczyło, chciała więcej i wiecej.Kiedy moja mama powiedziała ze jej juz nie
      da ta powiedziała jej ze ja umre nim dorosne :/ Pamietam jak przyszłam z mama
      do domu a ona strasznie zaczela plakac...Cóż jeszcze żyję i jestem dorosła ale
      jakoś nie potrafię zapomnieć tamtych słów :/ Raz jeszcze spotkałam sie na
      swojej drodze z cygankami , ktore mi wróżyly z reki i nic konkretnego mi nie
      powiedziały tylko okradły...i takie sa moje doświadczenia na temamt cyganek i
      ich wróżb:]
    • wildorchid Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 27.02.06, 18:44
      moje przygody z cyganami:
      1 jak mialam 5 lat,bylam z mama na jakims targu,tam jakas baba sprzedawala
      jakies blyskotki,pierscionki.ja bylam lasa na takie rzeczy zawsze wiec sie
      rzucilam.wtedy sie pojawila jakkas cyganka stara,zlapala mnie za reke i
      powiedziala ze bede krolewskie pierscienie w zyciu nosic:)i bede kims
      wyjatkowym.cala historie znam z opowiesci.
      2 jakies pol roku temu ,ide na basen.zaczepia mnie cyganka,klepie ze mi powie
      czy mnie "ten czarny czy blondyn kocha"hihi,mam jej dac papierowy pieniazek.no
      to dalam jej 10 czy 20.ona tam gledzi,gledzi[imie kazmirz tobie znajome:DD,ja
      mowie nie:))]i nagle skreca mi to siano i chce dac w dluga.w..lam sie potwornie
      i do niej"dobra,bez jaj teraz oddawaj kase",ona cos tam bluzga,ja ja za reke
      lapie,wykrecam[serio:))]w koncu wydarlam.zbluzgala mnie niemilosiernie.
      3 ide przejsciem podziemnym-znowu mnie "napadaja",o mliko ect.dalam pare
      zlotych-i uslyszlalm ze caly narod cyganski bedzie sie za mnie modlil:)))ze
      jestem taka szczera :))
      normalnie wiecznie maja do mnie wonty
    • anka.cyganka Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 27.02.06, 19:02
      Jak coś mówie to zawsze sie spełnia :))
      • luana4 Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 28.02.06, 13:30
        Mojego ojca cyganka poprosila o papierosa i powiedziala, ze wybiera sie w
        daleka podroz.
        Nie mogla wiedziec, ze za tydzien wylatywal do USA.
        Jego matce (mojej babci)w dniu slubu powiedziala, ze bedzie miala 2 synow,
        powiedziala ich pierwsze litery imion, oraz to, ze babcia w krotkim czasie
        zostanie wdowa. Wszystko sie sprawdzilo. Dziadek zginal w obozie w 8 lat po
        slubie.
        Tylko, ze to bylo dawniej, bo "dzis prawdziwych cyganow juz nie ma"
      • domiviki Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 28.02.06, 15:02
        anko.cyganko - A może mnie coś przepowiesz...
        Proszę...
      • mathias_sammer Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 28.02.06, 15:04
        To moze mnie tez cos przepowiesz, ale akceptuje wylacznie dobre przepowiednie:)
        Pozdrawiam,
        M.S.

Przy okazji dzieki za maila na skrzynke:)
        • nattashaa Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 28.02.06, 15:05
          polidiota napisał:

> To moze mnie tez cos przepowiesz, ale akceptuje wylacznie dobre
          przepowiednie:)
          > Pozdrawiam,
          > M.S.

> Przy okazji dzieki za maila na skrzynke:)
    • jola261 Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 28.02.06, 14:36
      Mnie kiedyś na ulicy zaczepiła stara cyganka i chciała mi cos ważnego
      powiedzieć ale za 50zł.Nie zgodziłam się ale ona trochę i tak
      powiedziała,patrzyła mi prosto w oczy i powiedziała coś.Przez parę lat
      wyrzuciłam to zdarzenie z mojej pamieci.Aż pewnego dnia przypomniał mi się ten
      incydent i zrozumiałam,że sprawdziło się to,co ona mi powiedziała.Ciekawa
      jestem co bardzo ważnego jeszcze miała mi do powiedzenia.Trochę teraz żałuję,że
      jej nie posłuchałam,może dzięki jej wiedzy podjęłabym mądrzejsze decyzje w
      życiu,których teraz żałuję...
      • skorpionica11 Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 21.03.06, 12:50
        kilka lat temu zaczepila mnie cyganka i spytala czy papierosa mam powiedzialam
        jej ze nie bo niepale.Cyganka powiedziala mi tylko to ze w moim zyciu jest 2
        facetow i nie ma miejsca dla nich w moim sercu.Bylam w szoku bo to prawda byla.
    • magda328 Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 21.03.06, 12:24
      czesc wszystkim mi sie sprawdziło wszystko co mi powiedziała wrózka i muszę
      przyznac ze gdyby niej jej rada i wskazanie przyszłych złych ruchów moze dzis
      bylabym bez pracy i pieniedzy dzis wiem ze warto bylo ale tylko te sprawdzone
      maja wartosciowa wiedze jak czytac karty jak ktos chce dostac adres to prosze
      pisac a z cala pewnoscia odpisze
      • magnusg Jasne krolewno-calkiem przypadkowo dostana twoj 21.03.06, 12:54
        adres i cennik.:))Daruj sobie ta kryptoreklame-jest zenujaca.Horoskopy i
        wrozenie za pieniadze,to nic innego jak oszustwo i tak powinno byc przez kodeks
        karny traktowane.
        • maya28 Re: Jasne krolewno-calkiem przypadkowo dostana tw 21.03.06, 16:01
          Mi wróżka przepowiedziała przyszłość. Zupełnie w to nie wierząc powiedziałam
          przyjaciółkom jakie to rzeczy mnie czekają i wspólnie się pośmiałyśmy. Ale
          kiedy zaczeło się spełniać ( najpierw z pracą, nie było mowy o przypadku)
          sznurkiem się do niej umawiały. Na szczęście nie uzależniłam się. Namiarów nie
          podam, bo przecież jeszcze posądzicie biedną kobietę o reklamą. A ona i tak ma
          dosyć klientów z polecenia :)
          • magnusg Re: Jasne krolewno-calkiem przypadkowo dostana tw 21.03.06, 16:41
            Jakby wrozki potrafily przewidziec przyszlosc,to by sobie przewidywaly liczby z
            toto lotka,kursy na gieldzie albo wyniki zakladow pilkarskich i nie musialyby
            sie umawiac na terminy za 30 czy 50 zlotych.Pomysl nad tym.
    • widokzmarsa Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 21.03.06, 16:38
      kiedyś wróżka podała mi dokładną datę i ze będzie to bardzo ważny dzień w moim
      życiu. Spełniło się. Dziwne..
    • f_emmefatale Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 21.03.06, 19:32
      Szłam kiedyś ulicą i jadłam wegetariankę...nagle podeszła do mnie cyganka i
      powiedziała 'uważaj, bo się przewrócisz'. spojrzałam na nią i nie wiedziałam o
      co jej chodzi-czy zaczepia mnie na tanie teksty chcąc mi powróżyc czy chodzi jej
      o to,że nie patrzę pod nogi.

Cały dzień uważałam jak chodzę,ale wieczorem biegłam za koleżanką po schodach i
      się tak wyrąbałam,że hoho!
    • boski.zawodowiec cyganka nie ale wrozki jak najbardziej 21.03.06, 19:34
      obecnie chadzam w sprawie mojej byłej love
    • au.lait Re: czy to co wam powiedziala cyganka sie spelnil 21.03.06, 20:52
      Jaka cyganka? Jaka wróżka? Bo chyba wiesz więcej, niż ja..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka