pajdeczka 25.11.02, 13:40 Mnie rozśmieszają strasznie. Są takie mądre i takie jajcarskie. Kiedy pan Józek o nich opowiada to można jajo znieść ze śmiechu. Oczywiście jeszcze mi się to nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isis! Re: Wiem, ze nie wiem o co chodzi. 25.11.02, 23:55 Ja wiedziałem, że tak będzie! :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Wiem, ze nie wiem o co chodzi. 26.11.02, 00:04 Za to wiem, jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Wiem, ze nie wiem o co chodzi. 26.11.02, 10:42 Czy, w związku z Twoją wypowiedzią, mam się domyślać, że pierwszy post dotyczy żółtego Pana H. i m.in. piosenki o bakterii. Bo jeśli tak, to rzeczywiście:)))))))))). fe_Pa Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiem, ze nie wiem o co chodzi. 26.11.02, 11:56 fe_male napisała: > Czy, w związku z Twoją wypowiedzią, mam się domyślać, że pierwszy post dotyczy > żółtego Pana H. i m.in. piosenki o bakterii. > > Bo jeśli tak, to rzeczywiście:)))))))))). > fe_Pa > > Dokładnie, chodzi o Halamę; dla mnie obecnie najlepszego satyryka, pobił nawet Dańca. Uwielbiam kabaret, stąd mój wątek. A chodzi mi nie o piosenkę tylko dialog o kurczakach prowadzony z Piotrem Bałtroczykiem, też zresztą niezłym jajcarzem. Ps. Podoba Ci się sygnaturka? "Zerżnęłam" od Ciebie pomysł. Twoja jest ładniejsza, poczekam, może sejm znowu podrzuci coś świeżego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Halama 26.11.02, 12:33 Ja tę śpiewającą bakterię nie za bardzo lubię, użyłam jej raczej w celu identyfikacji osobnika. Facet ma swoją stronę internetową, gdzie są różne filmiki itp. Co do sygnaturki, to isis mnie zainspirowała i zastanawiam się nad cytatem z Halamy właśnie, no ale scena polityczna jest również niezłym pomysłodawcą w tym temacie, więc pożyjemy zobaczymy... fe_Pa Odpowiedz Link Zgłoś