Dodaj do ulubionych

Wygolone c .. ale jak???

IP: *.devs.futuro.pl 27.11.02, 11:27
Po przecztaniu kilku "meskich" wypowiedzi na tym forum(zwlaszcza na temat
dziewic) w ktorych to zostaly zbluzgane kobiety z niewygolonymi c...
Uprzejmie prosze o odpowiedz znawcow tematu-
Jakie w tym sezonie sa modne wygolone wzorki??
w litreke V,calkowicie ,po wojskowemu???
chce byc na na biezaco w modzie ,wiec chetnie skorzystam z porad bo jestem
swieza w tym temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: Wygolone c .. ale jak??? IP: 80.48.232.* 27.11.02, 13:55
      o futuro futuro
      • Gość: problem Re: Wygolone c .. ale jak??? IP: proxy / 213.17.170.* 27.11.02, 13:59
        A czy ja mam sobie ufarbować włosy... na klacie.
      • Gość: ooooo Re: Wygolone c .. ale jak??? IP: *.devs.futuro.pl 27.11.02, 14:57
        no cio?
        nie wygolone zle,a jak chce wygolic to tez zle....
        Ja jestem bardzo wrazliwa na krytyke dlatego poddaje sie czasem nawet glupim
        wypowiedziom facetow na temat kobiet..
        to moja wina ze sie tu wpuszcza takich krytykantow co im sie kazdy fragment
        kobiecego ciala nie podoba..wasiki,c.. i inne rzeczy.
    • Gość: Staszek Re: Wygolone c .. ale jak??? IP: *.uznam.net.pl / 192.168.4.* 27.11.02, 16:11
      Slyszalem o "wysokim C" ale o wygolonej "C"......A powaznie,mloda kobieto-na
      golenie wlosow łonowych nie ma mody.To czysta higiena,no i jak sobie wyobrazasz
      calujacego Cie mezczyzne po 4,5 centymetrowej,uniemozliwiajacej dotarcie do
      waginy grzywie.Przystrzyż je krotko i bedzie super.Pozdrowienia Staszek.
    • Gość: Jarek Re: Wygolone c .. ale jak??? IP: WAWZZ* / *.siemens.pl 27.11.02, 16:18
      Mi osobiscie najbardziej podoba sie "C" wygolona "na 6-latke", czyli do zera ;-
      ) ale mysle, ze kazda fryzura zdradzajaca objawy zadbania bedzie lepsza niz
      futro od biodra do biodra i od pepka do tylka

J.
      • Gość: 000 Re: Wygolone c .. ale jak??? IP: *.devs.futuro.pl 27.11.02, 16:27
        "przystrzyc krotko i bedzie super"
        ale jak ? tak na jeza? -bedzie drapać przeciez
        to juz nic nie wiem ,krytykuja a jak ich zapytac jak ma byc to sie wymiguja
    • Gość: Staszek Re: Wygolone c .. ale jak??? IP: *.uznam.net.pl / 192.168.4.* 27.11.02, 16:33
      Wcale sie nie wymiguje.2 cm ani nie bedzie drapac,ani nie bedzie przeszkadzac w
      calowaniu a bedzie o niebo bardziej podniecajace niż wygolona wagina na
      kompletne zero.Pozdrowienia.Staszek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka