pajdeczka 03.12.02, 12:59 Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, co to takiego? Czy to ma związek z opadem atmosferycznym, a może męskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: wznios z opadów 03.12.02, 13:07 Jaki był kontekst? Jesli chodzi o opady atmosferyczne jest to moze to co z nich odparuje, albo to nowe pojecie giełdowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wznios z opadów 03.12.02, 13:09 melinek napisał: > Jaki był kontekst? > Jesli chodzi o opady atmosferyczne jest to moze to co z nich odparuje, > albo to nowe pojecie giełdowe? > Nie, rozśmieszyl mnie ten zwrot w wątku o obwisłych pośladkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: wznios z opadów IP: *.riz.pl 03.12.02, 13:09 melinek napisał: > Jaki był kontekst? > Jesli chodzi o opady atmosferyczne jest to moze to co z nich odparuje, > albo to nowe pojecie giełdowe? > ----> nie to moje 'pojecie' wprowadzone w celu opisania cwiczen na obwisla dupe - jak widac pajdeczka jest bardzo zainteresowana - szkoda tylko, ze nie zapytala mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wznios z opadów 03.12.02, 13:16 Gość portalu: KR$ napisał(a): > melinek napisał: > > > Jaki był kontekst? > > Jesli chodzi o opady atmosferyczne jest to moze to co z nich odparuje, > > albo to nowe pojecie giełdowe? > > > > ----> nie to moje 'pojecie' wprowadzone w celu opisania cwiczen na obwisla > dupe - jak widac pajdeczka jest bardzo zainteresowana - szkoda tylko, ze nie > zapytala mnie... Nie obrażaj się. Wątek założyłam, żeby zobaczyć, jakie ludzie mają skojarzenia, bo przyznasz, że zwrot jest intrygujący. Jest wiele zwrotów, których używają fachowcy s swojej branży. Sczególnie celuje w tym branża hydrauliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: wznios z opadów IP: *.riz.pl 03.12.02, 13:20 pajdeczka napisał: > Gość portalu: KR$ napisał(a): > > > melinek napisał: > > > > > Jaki był kontekst? > > > Jesli chodzi o opady atmosferyczne jest to moze to co z nich odparuj > e, > > > albo to nowe pojecie giełdowe? > > > > > > > ----> nie to moje 'pojecie' wprowadzone w celu opisania cwiczen na obwi > sla > > dupe - jak widac pajdeczka jest bardzo zainteresowana - szkoda tylko, ze n > ie > > zapytala mnie... > > > Nie obrażaj się. Wątek założyłam, żeby zobaczyć, jakie ludzie mają skojarzenia, > > bo przyznasz, że zwrot jest intrygujący. Jest wiele zwrotów, których używają > fachowcy s swojej branży. Sczególnie celuje w tym branża hydrauliczna. no nie obrazam sie - ale nie widze jak w miare zrozumiale i krotko opisac to cwiczenie... a meski to byl nie opad tylko zwis, nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: wznios z opadów 03.12.02, 13:53 Gość portalu: KR$ napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: KR$ napisał(a): > > > > > melinek napisał: > > > > > > > Jaki był kontekst? > > > > Jesli chodzi o opady atmosferyczne jest to moze to co z nich od > paruj > > e, > > > > albo to nowe pojecie giełdowe? > > > > > > > > > > ----> nie to moje 'pojecie' wprowadzone w celu opisania cwiczen na > obwi > > sla > > > dupe - jak widac pajdeczka jest bardzo zainteresowana - szkoda tylko, > ze n > > ie > > > zapytala mnie... > > > > > > Nie obrażaj się. Wątek założyłam, żeby zobaczyć, jakie ludzie mają > skojarzenia, > > > > bo przyznasz, że zwrot jest intrygujący. Jest wiele zwrotów, których używa > ją > > fachowcy s swojej branży. Sczególnie celuje w tym branża hydrauliczna. > > > no nie obrazam sie - ale nie widze jak w miare zrozumiale i krotko opisac to > cwiczenie... a meski to byl nie opad tylko zwis, nie? ;-) Eeeee... zwis to chyba był krawat, nie? Jak dodamy "ł" to będzie opadł, czyli "wznios sie i opadł:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Jest nowe pojecie. Do czego by je dopasować? Moze 04.12.02, 01:34 do tego co sie dzieje ostatnio na forum Kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś