Dodaj do ulubionych

wyrwalam sie z meskich ramiony

IP: *.athens.access.acn.gr 04.12.02, 01:44
i tak mysle - jest tu kto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: wyrwalam sie z meskich ramiony IP: 213.25.39.* 04.12.02, 08:14
      Cześć Reniu. Ja wyrawałam się dopiero po 7-ej i to raczej z objęć snu bo męża
      już nie było. pojechał do pracy zarabiać na chlebek. Ja mam 2 dni wolne ! Jak
      co roku zmuszają nas w pracy do wybrania urlopu do końca roku i egzekwują to.
      Już miałam tak,że musiałam być w pracy więc wypisywałam urlop a i tak zasuwałam
      do pracy. Krążyła u nas taka anegdota : wszyscy pracują a o 15-ej jeden podnosi
      się, bierze płaszczyk i spotykając zdziwione spojrzenie kolegów mówi "ja jestem
      na urlopie".
      Teraz 2 dni siedzę w domu. Już mam kilka (!) dobrych książek. Hahahaha. Zostały
      mi jeszcze 2 dni urlopu a to wybiorę po Świętach przed Nowym Rokiem. Wybiorę
      się gdzieś.
      Miłego dnia ranny ptaszku.
    • pajdeczka Re: wyrwalam sie z meskich ramiony 04.12.02, 13:21
      Gość portalu: renia napisał(a):

> i tak mysle - jest tu kto?

Mówiąc prostym językiem - zlazłaś z chłopa?
      Ale jesteś prymitywna.
      • vika411 Wedlug pajdy niezlazenie z chlopa jest... 04.12.02, 13:33
        pajdeczka napisał:

> Gość portalu: renia napisał(a):
        >
        > > i tak mysle - jest tu kto?
        >
        >
        > Mówiąc prostym językiem - zlazłaś z chłopa?
        > Ale jesteś prymitywna.

...szczytem intelektu????????!!!!!!!!!Ciekawa teoria jak na pierwoniaka...:-))))

• pajdeczka Re: Wedlug Viki niezlazenie z chlopa jest... 04.12.02, 14:13
          vika411 napisała:

> pajdeczka napisał:
          >
          > > Gość portalu: renia napisał(a):
          > >
          > > > i tak mysle - jest tu kto?
          > >
          > >
          > > Mówiąc prostym językiem - zlazłaś z chłopa?
          > > Ale jesteś prymitywna.
          >
          > ...szczytem intelektu????????!!!!!!!!!Ciekawa teoria jak na pierwoniaka...:-
          )))
          > )
          >

Nie, według mnie szczytem intelektu jest Twoje grafomańskie i pełne "byków"
          pisanie. Nie złażenie, nie złażenie, nie złażenie itd.
      • Gość: renia Re: wyrwalam sie z meskich ramiony IP: *.athens.access.acn.gr 04.12.02, 14:03
        Pajdeczko, byc moze Ty zlazisz z chlopa - w tej sytuacji nie wiem dlaczego to
        mnie nazywasz prymitywna. Ja napisalam, ze uwolnilam z ramion meza, ktorymi
        bylam objęta. - mowiac prostym jezykiem. Nie wiem dlaczego tak prymitywnie Ci
        sie wszystko kojarzy - pewnie sadzisz po sobie i dlatego...
        • Gość: J.S. Re: wyrwalam sie z meskich ramiony IP: proxy / *.hemocleanse.com 04.12.02, 17:13
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Pajdeczko, byc moze Ty zlazisz z chlopa - w tej sytuacji nie wiem dlaczego to
          > mnie nazywasz prymitywna. Ja napisalam, ze uwolnilam z ramion meza, ktorymi
          > bylam objęta. - mowiac prostym jezykiem. Nie wiem dlaczego tak prymitywnie Ci
          > sie wszystko kojarzy - pewnie sadzisz po sobie i dlatego...
          Gwoli scislosci, nie bylo napisane ze to mezowskie ramiona tylko meskie a to
          strasznie rozszerza domysly. Po drugie czemu sluzyl ten anons? Chyba nie byl
          pochwalny. Gdybys napisala "wpadlam wlasnie..." lub "trwam od kilku godzin..."
          to bym rozumial. A tak to mi wyglada ze wolisz kompa o tych ramion.
          Pozdrawiam,
          J.S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka