bobbob2 14.03.06, 19:42 Witam od pewnego czasu między mną a moją kobieta zaczynają się miłsne igraszki <lol> Pytanie moje: Jak całować, dotykać jej piersi aby było jej przyjemnie. Niestety nie jestem w tych sprawach doświadczony :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livian Re: Jak ją zadowolic? 14.03.06, 19:44 czule i z miloscia. Sluchaj serca, bo przeciez nie spodziewaj sie, ze w internecie znajdziesz techniczne wskazowki. Sami zobaczycie jak wam jest dobrze, chyba bardzo młodziutki jesteś. Albo napisz do bravo. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Jak ją zadowolic? 14.03.06, 19:47 spróbuj umówić się z assclaudia ona lubi młodych chłopców, mąż ją olewa a ona ma nadmiar niewykorzystanej energii Odpowiedz Link Zgłoś
anthonette Re: Jak ją zadowolic? 14.03.06, 19:49 Wyrobisz sie jak majtki w kroku Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Jak ją zadowolic? 14.03.06, 20:58 anthonette napisał: > Wyrobisz sie jak majtki w kroku hihihi. mam nadzieje, ze wyrobi sie dziura a nie zolta plama:D Odpowiedz Link Zgłoś