hugolinka 05.04.06, 07:47 Czy któraś z was używała kremu antycellulitowego firmy Blanchette? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Blanchette 05.04.06, 07:49 hugolinka, jak masz faktycznie to pseudoschorzenie, to sobie pij herbatkę ze skrzypu polnego i masuj ciało w kąpieli. Nie wywalaj na kremy. Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Blanchette 05.04.06, 07:51 Chce wybic to mojej kumpeli z głowy. i liczyłam na negatywne opinie na temat tego kremu. Kupuje wiecznie jakieś cud kremy... pije herbatki itp Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Blanchette 05.04.06, 08:03 eee, no, jak to jej pieniądze, to jej pozwól je wydawać. Krem nie zaszkodzi. Kumpela ma problem z akceptacją swojego ciała, a jak ma ją taki krem uszczęśliwić, to czemu nie? "Problem cellulitu i cellulitisu" został wymyślony przez koncerny kosmetyczne, aby zarobić na próżnych babach i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Blanchette 05.04.06, 08:11 ale trzeba byc naiwnym, żeby od roku wiecznie stosować te badziewia, które w ogóle nie przynoszą skutku... nie powiem, kiedys tez u siebie zauważyłam cellulitis - bardzo malutki ale jednak. Rower i grejfruty załatwiły sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: Blanchette 05.04.06, 14:25 no tak. Ponoć jedzenie (szczególnie czerwonych) bardzo dobrze wpływa na "pomarańczową skórkę" Odpowiedz Link Zgłoś