Dodaj do ulubionych

ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON

IP: *.*.*.* 17.10.01, 09:07
Wybaczcie, ale nie umiem sie powstrzymać od komentarza. Przeczytałem jej 1000
postów i zadziwia mnie jako mężczyznę, że niektóre z Was kochane dziewczęta i
panie, obrałyście sobie za autorytet tą zadufaną w sobie osóbkę o wręcz
narcystycznym upodobaniu do swojej jakże wspaniałej i nieomylnej osoby.----
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 157.25.122.* 17.10.01, 09:22
      Powinieneś raczej przybrać imię "Paszkwil" - bardziej by pasowało. Zajmij się
      czymś ciekawszym niż krytykowanie cudzej osoby.
      Teraz zapewne odezwą się te co liżą swoje cipki...Mam propozycję - pod latarnię
      z tym!!
      • Gość: Cenzor Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.*.*.* 17.10.01, 09:29
        Olu, staram się trochę zabawić właśnie w Annę26, która nie szczędzi przykrych
        słow swoim oponentkom. A jej zwolenniczki nazywają to wówczas: "ona ma polot".
        A ona ma zwykły brak kultury. Ja pozwoliłem więc sobie na chwilowe wyłączenie
        swojej kultury, w celu uzyskania odpowiedzi na pytanie, które zadałem powyżej.--
    • esther Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON 17.10.01, 09:28
      Dziwne ze chcialo ci sie przeczytac az 1000 postow kogos, kogo uwazasz za
      bufona. Jak mozna ciebie z takim razie okreslic?
      Moze forumowiczki pomoga?
      • Gość: Cenzor Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.*.*.* 17.10.01, 09:31
        A możesz jak chcesz. Ja się nie obrażam, a już na pewno nie na kobiety.- Pozdr.-
        -
    • Gość: Bes Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 150.254.191.* 17.10.01, 09:35
      Posłuchaj, tu każdy może napisać odpowiedź na każdy list. Anna odpowiada.
      Czasem się z nią zgadzam (w większości wypadków), czasem nie.
      Ale dla mnie to nie jest problem natury życiowej, tak jak dla Ciebie. Nie
      zmusza mnie to do rzucania się do ataku na kogokolwiek, tak jak Ciebie. Czy
      ktoś zabrania Ci z nią polemizować? Zostaw więc resztę forumowiczek i zabieraj
      się do dzieła.
      Rzadko się odzywam, choć często czytam forum. Gdybym miała oddać na kogoś głos,
      wolałabym Annę26 niż Ciebie, samozwańczy cenzorze

Bes

• Gość: Cenzor Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.*.*.* 17.10.01, 09:38
        Gość portalu: Bes napisał(a):

> Posłuchaj, tu każdy może napisać odpowiedź na każdy list. Anna odpowiada.
        > Czasem się z nią zgadzam (w większości wypadków), czasem nie.
        > Ale dla mnie to nie jest problem natury życiowej, tak jak dla Ciebie. Nie
        > zmusza mnie to do rzucania się do ataku na kogokolwiek, tak jak Ciebie. Czy
        > ktoś zabrania Ci z nią polemizować? Zostaw więc resztę forumowiczek i zabieraj
        > się do dzieła.
        > Rzadko się odzywam, choć często czytam forum. Gdybym miała oddać na kogoś głos,
        >
        > wolałabym Annę26 niż Ciebie, samozwańczy cenzorze
        >
        > Bes
        >

Najbardziej rozbawiłaś mnie, że jest to mój życiowy problem :-)))). Doceniam Twój
        wybór. Też wolę kobiety.--
        • Gość: Bes Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 150.254.191.* 17.10.01, 09:54
          Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Niemniej cieszę się, że rozbawił Cie fragment
          wypowiedzi o życiowym problemie. Właśnie o to chodzi. Cóż tak Cię denerwuje w
          jej wypowiedziach, że postanowiłeś ruszyć z krucjatą przeciwko niej?
          Chodzi o to, że nie bawią mnie tego typu krucjaty przeciwko komukolwiek tu na
          forum, czy byłby to gucio, czy curious czy Anna26, i na dodatek mieszasz w to
          resztę osób na forum. Jeśli masz jakiś problem, zwracaj się wprost do osoby, z
          którą chcesz polemizować, nie mieszjąc w to i nie obrażając reszty.
          Nie czuję się ani fanką, ani wielbicielką Anny26, pomimo, że z wieloma jej
          wypowiedziami się zgadzam. Denerwuje mnie tylko styl Twojej żałosnej akcji.
          Usiłowanie zaszufladkowania i podziału uczestników forum na tych za i przeciw.

Bes

Bes
          • Gość: Cenzor Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.*.*.* 17.10.01, 10:28

> Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Niemniej cieszę się, że rozbawił Cie
            fragment wypowiedzi o życiowym problemie.

Zrozumiałem, zapewniam. I wyjaśniam, pisząc jezykiem "megasuperAnna26", że wali
            mnie to i zwisa mi jaka ona w rzeczywistości jest. Moim życiowym problemem nie
            jest "superpowerAnna26". Męczy mnie jedynie nonszalancja z jaką wydaję spod
            swych palców krytyczne słowa pod adresem jej adwersarzy. Dlatego postanowiłem
            sobie w myśl jej zasad dać upust swoim poglądom o jej niezbyt kulturalnych
            poczynaniach.

Właśnie o to chodzi. Cóż tak Cię denerwuje w
            > jej wypowiedziach, że postanowiłeś ruszyć z krucjatą przeciwko niej?

Bufonowatość, grubiańskość, brak kultury, nadmierna pewność siebie.

> Chodzi o to, że nie bawią mnie tego typu krucjaty przeciwko komukolwiek tu na
            > forum, czy byłby to gucio, czy curious czy Anna26, i na dodatek mieszasz w to
            > resztę osób na forum. Jeśli masz jakiś problem, zwracaj się wprost do osoby,
            z
            > którą chcesz polemizować, nie mieszjąc w to i nie obrażając reszty.

Nie wiem czym mógłbym Cie obrazić, ale jeślim to uczynił to serdecznie żałuję
            za to.

> Nie czuję się ani fanką, ani wielbicielką Anny26, pomimo, że z wieloma jej
            > wypowiedziami się zgadzam. Denerwuje mnie tylko styl Twojej żałosnej akcji.

Ależ to jest styl kogoś, kogo właśnie popierasz, a
            mianowicie: "supermegaextrapowerAnny26", przykładu kobiecości, autorytetu tak
            wielu z Was (o tym autorytecie może nie odnościć się do Ciebie, tak wnioskuję z
            Twojego postu).

> Usiłowanie zaszufladkowania i podziału uczestników forum na tych za i przeciw.

Chce ocenić tylko, czy ktoś taki może naprawdę imponować i dlaczego. A tym celu
            wydaję się niezbędnym zbadanie, czy rzeczywiście "cooooooolAnna26" cieszy się
            taką aprobatą i szacunkiem wśród reszty forumowiczów.

>
            > Bes
            >
            >
            >
            > Bes

Pozdrawiam
            • Gość: Malwina Re: ah taaak ? IP: *.abo.wanadoo.fr 17.10.01, 10:36
              nawet mi sie nie chce zastanawiac kim czym o czym i za ile, jedno mnie interesuje : jak mozna
              wykorzystywac takie procedery do prywatnych celow "zjechania kogos" ?!
              W rzeczywistosci musisz byc najzagorzalszym jej fanem bo efekt twojego ataku jest pozytywny dla niej
              - az czlowiek ma ochote bronic ! Nie mowiac o popularnosci jaka jej to daje !
              Czy to twoj ukryty cel ?
              • Gość: Cenzor Re: ah taaak ? IP: *.*.*.* 17.10.01, 11:45
                No cóż, cel miałbyć tylko jeden: rzeczywiste zobrazowanie mądrości i rozsądu
                forumowiczek na temat "idolki". Obawiałem się, że przyniesie to efekt w postaci
                zwiększenia popularności "coolAnny", ale owo zwiększenie wystąpi zapewne tylko
                u części, przepraszam za określenie, nieświadomego swych czynów elektoratu.-
      • Gość: gucio Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 194.181.183.* 17.10.01, 09:41
        poniewaz jestem fundamentalista tolerancji to zaciskam zeby - zachowyjac w
        pamieci jej antyguciowe wyskoki - i popieram bes. moze lepiej juz dyskutujmy i
        robmy sobie smaczne zarty i docinki ale nie cenzorujmy wypowiezi innych.

pzdr,
        gucio

> Posłuchaj, tu każdy może napisać odpowiedź na każdy list. Anna odpowiada.
        > Czasem się z nią zgadzam (w większości wypadków), czasem nie.
        > Ale dla mnie to nie jest problem natury życiowej, tak jak dla Ciebie. Nie
        > zmusza mnie to do rzucania się do ataku na kogokolwiek, tak jak Ciebie. Czy
        > ktoś zabrania Ci z nią polemizować? Zostaw więc resztę forumowiczek i zabieraj
        > się do dzieła.
        > Rzadko się odzywam, choć często czytam forum. Gdybym miała oddać na kogoś głos,
        >
        > wolałabym Annę26 niż Ciebie, samozwańczy cenzorze
        >
        > Bes
        >

• Gość: onlyania Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 20:43
          Voila.........
          Sie podpisuje........
        • Gość: onlyania Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 20:58
          Voila.........
          Sie podpisuje........
    • Gość: Cenzor Re: NA RAZIE JEST 3:0 DLA ZWOLENNICZEK ANNY26 IP: *.*.*.* 17.10.01, 09:42
      Po 30 minutach rozgrywki zwyciężają zwolenniczki "wspaniałej" Anny26 w stosunku
      3:0. ---
      • Gość: Cenzor Re: Głos Gucia nie zaliczony ------ jesteś mężczyzną IP: *.*.*.* 17.10.01, 09:45
        Rozumiem jednak, że nie przepadasz za "superAnna26", jedynie kultura nakazuje
        Ci powstrzymać się od złośliwych komentarzy. Popieram. Ja kulturę odłożyłem na
        bok, przynajmniej na pewien czas. Gdyby jednak w ostatecznym rozrachunku
        brakowało pół głosu na przeciwniczek "coolAnna26" pozwolę sobie Twoją wypowiedź
        zaliczyć jako 0,5 pkt przeciwko niej (za jej antyguciowe wypowiedzi)-
        • Gość: gucio Re: Głos Gucia nie zaliczony ------ jesteś mężczyzną IP: 194.181.183.* 17.10.01, 09:49
          cenzorze,

ja jestem za a nawet przeciw. poniewz jestem konsekwentny w lokowaniu uczuc, to
          wciaz przepadam tylko i wylacznie za suzume. ale moja cierpliwosc sie moze
          wkrotce zakonczyc, poniewaz ona nie odwzajemnia moich forumowych uczuc (slyszysz
          suzume?).

pzdr,
          gucio

Gość portalu: Cenzor napisał(a):

> Rozumiem jednak, że nie przepadasz za "superAnna26", jedynie kultura nakazuje
          > Ci powstrzymać się od złośliwych komentarzy. Popieram. Ja kulturę odłożyłem na
          > bok, przynajmniej na pewien czas. Gdyby jednak w ostatecznym rozrachunku
          > brakowało pół głosu na przeciwniczek "coolAnna26" pozwolę sobie Twoją wypowiedź
          >
          > zaliczyć jako 0,5 pkt przeciwko niej (za jej antyguciowe wypowiedzi)-
          • suzume Re: Głos Gucia nie zaliczony ------ jesteś mężczyzną 17.10.01, 12:41
            Gość portalu: gucio napisał(a):

> cenzorze,
            >
            > ja jestem za a nawet przeciw. poniewz jestem konsekwentny w lokowaniu uczuc, to
            >
            > wciaz przepadam tylko i wylacznie za suzume. ale moja cierpliwosc sie moze
            > wkrotce zakonczyc, poniewaz ona nie odwzajemnia moich forumowych uczuc (slyszys
            > z
            > suzume?).
            >
            > pzdr,
            > gucio

guciu nie krzycz na mnie, bo ranisz me uczucia. a tak na marginesie - kto nie
            odpowiada automatycznie na odpowiedzi automatyczne???
            • Gość: gucio Re: do najmilejszej IP: 194.181.183.* 17.10.01, 12:47
              suzume napisał(a):
              >
              > guciu nie krzycz na mnie, bo ranisz me uczucia. a tak na marginesie - kto nie
              > odpowiada automatycznie na odpowiedzi automatyczne???

psssst! ciszej bo nas wezma na jezyki!
              g

• suzume Re: do najmilejszej 17.10.01, 12:57
                otóż to - ciszej proszę :)

Gość portalu: gucio napisał(a):

> suzume napisał(a):
                > >
                > > guciu nie krzycz na mnie, bo ranisz me uczucia. a tak na marginesie - kto
                > nie
                > > odpowiada automatycznie na odpowiedzi automatyczne???
                >
                > psssst! ciszej bo nas wezma na jezyki!
                > g
                >

• Gość: gucio Re: do najmilejszej IP: 194.181.183.* 17.10.01, 16:55
                  siegnij, gdzie kompu siega.

k

suzume napisał(a):

> otóż to - ciszej proszę :)
                  >
                  > Gość portalu: gucio napisał(a):
                  >
                  > > suzume napisał(a):
                  > > >
                  > > > guciu nie krzycz na mnie, bo ranisz me uczucia. a tak na marginesie -
                  > kto
                  > > nie
                  > > > odpowiada automatycznie na odpowiedzi automatyczne???
                  > >
                  > > psssst! ciszej bo nas wezma na jezyki!
                  > > g
                  > >
                  >

• Gość: onlyania Re: NA RAZIE JEST 3:0 DLA ZWOLENNICZEK ANNY26 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 20:40

> Po 30 minutach rozgrywki zwyciężają zwolenniczki "wspaniałej" Anny26 w stosunku
        >
        > 3:0. ---
    • Gość: magg Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 192.168.0.* / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 10:47
      a ja zgadzam sie z Cenzorem . Ona pomału zaczyna być ciężko strawna . Jaki nie
      otworzysz temat - jest jej wypowiedź . To jeszcze nic , bo w sumie kazdy ma
      prawo pisać . Ale zwracam uwagę na jej odpowiedzi do osób z którymi ona sie
      nie zgadza albo które Ją krytykuja . OBRZYDLISTWO.
    • Gość: Bes Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON - hmm IP: 150.254.191.* 17.10.01, 12:07
      Tak na marginesie, to rzeczywiście Anna26 przejawia niezwykłą aktywność na
      forum, nie tylko zresztą w forum kobieta, również w innych.
      Ale czy jest jakis przepis wyznaczający normę ilościową wysłanych na forum
      listów? umie walczyć słowem, celnie ripostować, i ma swoje zdanie na różne
      tematy. Czy to jest niewskazane?
      Każdy z nas ma możliwość obrony swojego zdania, jeśli tylko ma na to ochotę i
      czas. W końcu to tylko zabawa.
      Jeśli ona ma czas i ochotę, by tak intensywnie istnieć na forum ze swoim jasno
      określonym światopoglądem, dlaczego na innych to działa jak czerwona płachta na
      byka ?
      O ile dobrze pamiętam, to nie pierwsza potyczka dotycząca Anny26 na forum.
      Ciekawi mnie więc to zjawisko - jeśli ktoś ma odwagę prezentować swoje poglądy
      i mieć swoje określone zdanie w jakimkolwiek ( albo, jak w przypadku Anny - w
      większości poruszanych wątków) temacie, to zazwyczaj znajdzie się ktoś, komu
      jest to "solą w oku"
      Więcej tolerancji, ludziska

pozdrawiam
      Bes
      • frisky2 Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON - hmm 17.10.01, 12:12
        masz racje Bes. podoba mi sie ze Anna ma swoje zdanie, poczucie humoru i nie
        jest chamska. To w dyskusji b. duzo, a o dyskusje tu chodzi przeciez.
        • Gość: Cenzor Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON - hmm IP: *.*.*.* 17.10.01, 12:16
          Z określeniem "nie jest chamska" polemizowałbym. Poczytajcie proszę jej
          odpowiedzi do jej adwersarzy. Brak błyskotliwości nadrabia właśnie moim zdaniem
          często mało kulturalnym zachowaniem. --
      • Gość: Kasia Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON - hmm IP: 203.88.249.* 19.10.01, 01:57

dlaczego na innych to działa jak czerwona płachta na
        >
        > byka ?
        > O ile dobrze pamiętam, to nie pierwsza potyczka dotycząca Anny26 na forum.
        > Ciekawi mnie więc to zjawisko - jeśli ktoś ma odwagę prezentować swoje poglądy
        > i mieć swoje określone zdanie w jakimkolwiek ( albo, jak w przypadku Anny - w
        > większości poruszanych wątków) temacie, to zazwyczaj znajdzie się ktoś, komu
        > jest to "solą w oku"

w watku "Anna26. czy jest idealem mezczyzny?" jest tam moja potyczka z Anna26, w
        ktorym kobiecina tak sie skompromitowala, ze wiecej sie w tym watku nie pokazala
        . Skoro ma takie swietne odpowiedzi niech walczy ze "au" to Austria - zapraszam .
    • Gość: Cenzor Re: PO 180 MINUTACH PROWADZĄ ZWOLENNICY "A26" W STOSUNKU 5:1 IP: *.*.*.* 17.10.01, 12:18
      Jak w temacie.
      • Gość: Anna26 Dzien doberek wszystkim IP: *.157.60.158.Dial1.Washington1.Level3.net 17.10.01, 14:17
        Cenzor - Twoj adres to *****. Skad to tchorzostwo? Chcialalabym przynjamniej
        wiedziec skad moj adwersarz pisuje, bo planuje pobyt w Polce. Wolalabym
        uniknac konfrontacji dla zachowania bezpieczenstwa osobistego. Nie wiem czym
        Ci tak zalazlam za skore, bo ostatnio wypowiadlam sie na temat wlosow lonowych
        i to akurat nie powinno Cie tak bojowo nastawiac.
        Nie jestem zadnym bufonem, od sobie kobieta...
        Poza tym o ile sie nie myle, jesli komus za bardzo dosune, to zwykle sie
        reflektuje i przepraszam. Nawet z onlyania i Xena jestesmy teraz na bardzo
        dobrej stopie. Ja nawet staram sie ograniczac brzydkie slowa. Hej, Cenzor -
        no powiedz kolezance co ci lezy na sercu. Czyzby chodzilo o te kochanke, ktora
        cie zostawila? Albo moze o biednych Cyganow, ktorych bronilam?
        Cenzor, a w ogole to az serce rosnie gdy czytam Twoje komplementy
        typu :"megastar", "superpowe". To naprawde miod na moje nadete ego. Na innym
        forum zrobili ze mnie anorektyczke i blondynke. Ludzie, czy Wy sie musicie tak
        nade mna zastanawiac. Niedlugo Kinge Dunin przebije w popularnosci bo ona
        dostala tylko 12 postow.

Gucio, nie przypominam sobie bym byla anty-guciowa.
        • Gość: Michael Re: Dzien doberek wszystkim IP: 157.25.121.* 17.10.01, 14:29
          Cenzor chciał Cię tylko poderwać. Ot i tyle.
          • Gość: Anna26 Re: Dzien doberek wszystkim IP: *.157.60.158.Dial1.Washington1.Level3.net 17.10.01, 14:35
            Cenzor zostal zniszczony wlasna bronia. Alez mnie dowartosciowal przez
            poswiecenie mi swojego czasu i energii. Od rana mam dobry humor. Eh, co za
            wszpanialy dzien nam sie zaczal.
            • Gość: Cenzor Re: Dzien doberek wszystkim IP: *.*.*.* 17.10.01, 15:43
              Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Cenzor zostal zniszczony wlasna bronia.

Wybacz, ale nie zauważyłem gdzie mnie zniszczyłaś. Nie schlebiaj sobie.

> Alez mnie dowartosciowal przez
              > poswiecenie mi swojego czasu i energii.

To nie z Twojego powodu poświęcam Ci swój czas, ale z braku lepszego zajęcia w
              ten deszczowy dzień. Nie schlebiaj sobie, powtarzam.

Od rana mam dobry humor. Eh, co za
              > wszpanialy dzien nam sie zaczal.

A to bardzo pozytywnie. Oby zawsze taki był, nawet wtedy gdy plujesz jadem pod
              adresem innych, którzy śmieli mieć inny pogląd od Jaśnie Pani.

Pozdrawiam
        • Gość: Cenzor Re: Dzien doberek wszystkim IP: *.*.*.* 17.10.01, 15:54

> Cenzor - Twoj adres to *****. Skad to tchorzostwo?

Żadne tchórzostwo, tylko powinnaś wiedzieć o "wszechwiedząca", że istnieje coś
          takiego jak serwer proxy, którego IP się czasami maskuje. Z pretensją wystąp do
          mojego administratora.

> Chcialalabym przynjamniej
          > wiedziec skad moj adwersarz pisuje, bo planuje pobyt w Polce.

Warszawa Praga Południe.

> Wolalabym
          > uniknac konfrontacji dla zachowania bezpieczenstwa osobistego.

Nie mam w zwyczaju swoich racji argumentować siłą, a już na pewno nie w stosunku
          do płci pięknej.

> Nie wiem czym
          > Ci tak zalazlam za skore, bo ostatnio wypowiadlam sie na temat wlosow lonowych
          > i to akurat nie powinno Cie tak bojowo nastawiac.

Grubiaństwem, brakiem kultury, nadmierną (niczym nie popartą) pewnością siebie
          oraz pogardliwym stosunkiem do innych osób. Pewnie coś pominąłem.

> Nie jestem zadnym bufonem, od sobie kobieta...

Kobieta też może być bufonem. A sama nigdy nie ocenisz siebie obiektywnie. Zawsze
          subiektywizm weźmie górę, co znajduje potwierdzenie w Twoim przypadku.

> Poza tym o ile sie nie myle, jesli komus za bardzo dosune, to zwykle sie
          > reflektuje i przepraszam.

Czasami owszem się zdarzy. To ja teraz powiem przepraszam i już zapomnisz, że
          nazywam Cie "bufonem"?

> Nawet z onlyania i Xena jestesmy teraz na bardzo
          > dobrej stopie. Ja nawet staram sie ograniczac brzydkie slowa.

Brawo,brawo, dużo sobie zadajesz trudu.

> Hej, Cenzor -
          > no powiedz kolezance co ci lezy na sercu. Czyzby chodzilo o te kochanke, ktora
          >
          > cie zostawila?

Nie zostawiła mnie ani żona ani kochanka. Obie mają się cudownie.

> Albo moze o biednych Cyganow, ktorych bronilam?

Cyganów też bronie. Bardzo ciekawa kultura.

> Cenzor, a w ogole to az serce rosnie gdy czytam Twoje komplementy
          > typu :"megastar", "superpowe". To naprawde miod na moje nadete ego.

Oj nadęte, nadęte. Nikt chyba jeszcze nie miał odwagi rzucić Ci prosto w oczy
          prawdy, czego ja nie bałbym się, bo lubie szczerość i prawdomówność, więc bez
          skrupułów, w przypadku gdybyśmy się znali, wypowiedziałbym dokładnie to samo na
          Twoój temat co tu na forum. No chyba, że w życiu prywatnym jesteś zupełnie inną
          osobą, niż ta na którą się tutaj kreujesz, ale wątpię. --
    • Gość: kaha Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 194.175.243.* 17.10.01, 15:17
      Cóż.. jak na mój nosek (Pani A. pewnie zaraz dopowie, żebym go sobie wetknęła
      gdzie światło nie dochodzi) Anna26 to stała czytelniczka pisemka powszechnie
      znanego pod nazwą Cosmopolitan. Sama przeczytałam parę pierwszych numerów
      polskiej edycji lecz szybciutko przestałam gdyż jest to paskudny podręcznik dla
      napastliwych, megaasertywnych, nonkobiecych w swym zacietrzewieniu troglodytek.
      Ja właśnie tak Cię widzę Anno. Sory. Nikt mi nie będzie mówił o czym mam na
      forum pisać o o czym nie. A Ty właśnie takie techniki stosujesz. Po jednym
      poście "potrafisz" odpowiednio zaszufladkować jego autora. Bawisz się w
      wyrocznię, wielkiego i WSZECHOBECNEGO sędziego ustawiając ludzi po kątach swych
      wyobrażeń o świecie. Jesteś bardzo czarnobiała. Jak dla mnie za bardzo.
      Oczywiście nie twierdzę, że zawsze jest tak, że się z Tobą nie zgadzam ,ale z
      pewnością nigdy nie zaakceptuję podobnego stylu wypowiedzi. Prowokacja pod
      płaszczykiem autokreacji na guru Forum.
      A z drugiej strony, szczerze gratuluję - bo choć mi to wielce nie odpowiada -
      doceniam, jak wiele osób udało Ci się do siebie przekonać.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Anna26 Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.244.211.50.Dial1.Washington2.Level3.net 17.10.01, 16:02
        Kaha, dzieki za slowo uznania. Co do Cosmopolitana to sie grubo mylisz.
        Polskiego nigdy nie czytalam, bo to tragegyjka. Ale zeby Cie nie sklamacto
        zdarzylo mi sie kupic jeden numer w lecie i ten najnowszy w wersji
        amerykanskiej. Wlasnie napisalam artykul jadowity wymierzony w Cosmopolitana i
        mam zamiar wydrukowac to feministycznym pisemku BITCH. Nazwa pisma BITCH
        bliska jest memu sercu w przeciwienstwe do pretensjonalnego COSMOPOLITANA.
        Mojego stylu kaho nie akceptuj, bo Cie z kolka rozancowego wywala.
        Szkoda, ze nie lubisz mnie czytac bo na pewno docenilabyc moja krytyke pisma
        Cosmo.

Ciesze sie, ze obie zgadzamy sie co do szmatlawca p.t. Cosmo.
        • Gość: Cenzor Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.*.*.* 17.10.01, 16:10

> Kaha, dzieki za slowo uznania. Co do Cosmopolitana to sie grubo mylisz.
          > Polskiego nigdy nie czytalam, bo to tragegyjka. Ale zeby Cie nie sklamacto
          > zdarzylo mi sie kupic jeden numer w lecie i ten najnowszy w wersji
          > amerykanskiej. Wlasnie napisalam artykul jadowity wymierzony w Cosmopolitana i
          >
          > mam zamiar wydrukowac to feministycznym pisemku BITCH.

No tak, to już wiem wszystko. To ten chory feminizm powoduje, że tracisz zdolność
          logicznego myślenia i wygłaszasz czasami chore poglądy. Brak "witaminki H"?

Nazwa pisma BITCH
          > bliska jest memu sercu w przeciwienstwe do pretensjonalnego COSMOPOLITANA.
          > Mojego stylu kaho nie akceptuj, bo Cie z kolka rozancowego wywala.

Aluzja była raczej (o ile się nie mylę) nie do merytoryki pisma, ale jakości
          przedstawienia poglądów. Wydaje mi się, że Ciebie za poglądy nikt tutaj nie
          piętnuje, ale raczej za kulturę ich prezentowania. A to różnica zasadnicza.

> Szkoda, ze nie lubisz mnie czytac bo na pewno docenilabyc moja krytyke pisma
          > Cosmo.
          >
          > Ciesze sie, ze obie zgadzamy sie co do szmatlawca p.t. Cosmo.

Będzie z Ciebie jakaś Szymborska, nieprawdaż?
        • Gość: kaha Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 194.175.243.* 17.10.01, 16:18
          Anno - z tym kólkiem różańcowym to mało trafione - zaledwie wczoraj
          krytykowałaś mnie za publiczne wypowiedzi na temat golenia cipek a dziś
          kółeczko różańcowe... coś tu chyba nie pasuje ;)))
    • Gość: Cenzor Re: PO 420 MIN. PROWADZĄ ZWOLENNICY "A26" W STOSUNKU 6:2 IP: *.*.*.* 17.10.01, 15:56
      Ew. 6:2,5 jeśli dodać pół głosu "Gucia".----
      • Gość: Anna26 Re: PO 420 MIN. PROWADZĄ ZWOLENNICY IP: *.244.211.50.Dial1.Washington2.Level3.net 17.10.01, 16:04
        Niech gucio sie najpierw szczerze wypowie czy faktycznie oddaje pol glosu
        przeciw Annie26.
        A Ty tchorzliwy Cenzorze czemu dotad nie podales nazwy swojej miesciny.
        Najlepiej to pisac z adresu ******. Wtedy mozna uzywac 10 tysiecy nikow i nikt
        nie wykryje, ze pisze je jeden nudzacy sie facio.
        • Gość: Cenzor Re: PO 420 MIN. PROWADZĄ ZWOLENNICY IP: *.*.*.* 17.10.01, 16:11
          Laleczko, przeczytaj dobrze wszystkie moje posty, do doczytasz, że stukam sobie
          z W-wy Praga Południe. Ulicę też mam Ci podać? A może chcesz przyjechac?---
        • Gość: gucio Re: PO 420 MIN. PROWADZĄ ZWOLENNICY IP: 194.181.183.* 17.10.01, 16:11
          wydaje mi sie, ze juz sie wyzej jasno wypowiedzialem: jestem za a nawet przeciw.

jesli zas chodzi o opinie na temat anny26, to mowiac szczerze - nie mam zadnej.
          nie dostrzegam w jej postach poziomu agresji, ktory jakos wyraznie odbiegalby od
          normy, zawyzanej przez obecnych na tym forum - choc moze nie na kobietach
          (ach...) - agresywnych oszolomow. z drugiej strony, nie widze w postach pani anny
          jakiejs wybijajacej sie sily intelektu (wiesz o kim mysle najmilejsza...), wiec
          naprawde nie rozumiem o co ten szum.

przekazcie sobie znak pokoju jako i ja przekazuje,
          g

> Niech gucio sie najpierw szczerze wypowie czy faktycznie oddaje pol glosu
          > przeciw Annie26.
          > A Ty tchorzliwy Cenzorze czemu dotad nie podales nazwy swojej miesciny.
          > Najlepiej to pisac z adresu ******. Wtedy mozna uzywac 10 tysiecy nikow i nikt
          >
          > nie wykryje, ze pisze je jeden nudzacy sie facio.

• Gość: Raoul Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 194.23.88.* 17.10.01, 16:09
      A kto to jest ta Anna26, bywa tutaj na Forum ??
    • Gość: paul DO CENZORA IP: *.tucson1.az.home.com 17.10.01, 17:09
      ODCZEP SIE.JESTES SMIESZNY I DROBIAZGOWY.NIKT TU NIE PROSIL O TWOJE CENZORSTWO,
      WIEC SPADAJ STAD,BO NUDZISZ.I NIE NAZYWAJ MNIE PIESKIEM, BO SIE POGNIEWAMY, OK?
      DLA ANKI KOLEJNY PUNKT.
      • frisky2 Re: DO CENZORA 17.10.01, 17:16
        Aniu, jak ty to robisz, ze masz tylu fanow?
        • Gość: paul Re: DO CENZORA IP: *.tucson1.az.home.com 17.10.01, 17:22
          Ona nic nie robi, ona jest soba.A jak wiemy, sa na tym forum i tacy, co
          zazdroszcza innym slawy...
          • frisky2 Re: DO CENZORA 17.10.01, 17:25
            tez racja
          • Gość: Cenzor Re: DO CENZORA IP: *.*.*.* 18.10.01, 08:25
            Tak, tak, ona jest bardzo sławna. Ostatnio nawet w telewizji ją pokazywali, co?
            Czy ty panienko masz pojęcie o czym mówisz? Czy to, że taka za przeproszeniem
            siksa jedna z drugą podniecą się wyzwoloną feministyczną idolką (której zresztą
            nie widziały, nie słyszały) to jest ta sława "A26"? Zabawne, doprawdy. Ja też
            jestem sławny w takim razie, bo ze dwa razy byłem w gazecie. O boze, ale jestem
            slawny, zaraz woda sodowa mi do glowy pewnie uderzy.--
        • Gość: Anna26 Re: DO frisky2 IP: *.244.211.50.Dial1.Washington2.Level3.net 17.10.01, 17:36
          frisky2 napisał(a):

> Aniu, jak ty to robisz, ze masz tylu fanow?
          Samo sie robi. Nie wiem w czym tkwi tajemnica mego sukcesu. Ale ja ostatnio
          fanatycznie czytam Twoje pozty. Zazwyczaj z przyjemnoscia.

• frisky2 Re: DO frisky2 17.10.01, 17:44
            No i zarumienilem sie:)
            Ja szukam zazwyczaj twoich.
            • Gość: Anna26 Re: DO frisky2 IP: *.244.211.50.Dial1.Washington2.Level3.net 17.10.01, 17:55
              frisky2 napisał(a):

> No i zarumienilem sie:)
              > Ja szukam zazwyczaj twoich.

Mialam na mysli, ze czytam Twoje posty. To 'z' to byla literowka.
              Pisz wiecej i na roznych watkach to wtedy moze przestana mnie oskarzac o
              dominacje na forum. Usciski dla Cibie, zony i dziecka!

• Gość: onlyania Re: DO CENZORA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 20:55
        Jak paul dodaje punkty dla Anna26 to oczywiscie zapomina o mnie i nie mnozy
        tych punktow razy 2..........
      • Gość: Cenzor Re: DO PAUL IP: *.*.*.* 18.10.01, 08:22
        Nie chcesz mnie czytać, to nie czytaj. Tak mówi zawsze Twoja "Pani". Nie dość
        że piesek, to jeszcze na krótkiej smyczy.---
        • Gość: Bes Re: DO PAUL IP: 150.254.191.* 18.10.01, 08:42

> Nie chcesz mnie czytać, to nie czytaj. Tak mówi zawsze Twoja "Pani". Nie dość
          > że piesek, to jeszcze na krótkiej smyczy.---
          • Gość: Cenzor Re: DO BES IP: *.*.*.* 18.10.01, 08:51
            Wybacz mi, bo zawsze się tak brzydko nie zachowuję. Ot pozwoliłem sobie tylko
            na wcielenie się na chwil kilka w naszą przecudowną, przemądrą, przeelokwentną,
            przeprzeprzeprzenajwspanialszą "A26", by trochę powalczyć jej bronią, czyli:
            sarkazmem, ironią, uszczypliwością nie na miejscu no i chwytami czasami poniżej
            pasa. Więc nie obrażaj się proszę na mnie, bo rzeczywiście robię teraz trochę
            wszystko na przekór sobie. Ale chcę zobaczyć, jak to jest przyjąć taką maskę
            jak "A26". A przy okazji sprawdzić to co chciałbym, a mianowicie: poziom
            intelektualny jej "idolek". I sprawdzić ten fenomen, który polega na tym, że
            wydawałoby się inteligentni ludzie ekscytują się niewyszukanym dowcipem,
            przytykami podwórkowymi etc. etc. ----
            • Gość: Bes Re: DO BES IP: 150.254.191.* 18.10.01, 09:10

> Wybacz mi, bo zawsze się tak brzydko nie zachowuję. Ot pozwoliłem sobie tylko
              > na wcielenie się na chwil kilka w naszą przecudowną, przemądrą, przeelokwentną,
              >
              > przeprzeprzeprzenajwspanialszą "A26", by trochę powalczyć jej bronią, czyli:
              > sarkazmem, ironią, uszczypliwością nie na miejscu no i chwytami czasami poniżej
              >
              > pasa. Więc nie obrażaj się proszę na mnie, bo rzeczywiście robię teraz trochę
              > wszystko na przekór sobie. Ale chcę zobaczyć, jak to jest przyjąć taką maskę
              > jak "A26".
              Tu punkt dla Ciebie. Ona ma taki styl. Ale to jej styl, nie mój. Więc proszę
              walcz tylko z nią, powtarzam jeszcze raz nie urażaj innych, bo to do niczego nie
              doprowadzi

>A przy okazji sprawdzić to co chciałbym, a mianowicie: poziom
              > intelektualny jej "idolek". I sprawdzić ten fenomen, który polega na tym, że
              > wydawałoby się inteligentni ludzie ekscytują się niewyszukanym dowcipem,
              > przytykami podwórkowymi etc. etc. ----
    • Gość: wrew Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / *.atj.pl 17.10.01, 17:26
      Nie wiem, jak ustosunkowały się do twojej wypowiedzi inne osoby, bo nie mam
      czasu, ani ochoty czytać tyle postów. Zwłaszcza, że Anna26 wcale nie jest moją
      idolką. Chcę Ci jednak powiedzieć, że bardzo nie podoba mi się Twój sposób
      zapoczątkowania tej dyskusji. Kiedyś na ten temat wypowiadał się na forum
      Mario2 (za którym też nie przepadam), broniąc się przed postponowaniem go w
      temacie wątku. Argumenty ad personam w ogóle są chwytem poniżej pasa, ale
      umieszczenie w temacie wątku wyzwisk pod czyimś adresem wydaje mi się
      szczególnie nie fair. Przecież tematy czytają dokładnie wszyscy i nawet jeśli
      nie otworzą takiego wątku, to zapamiętają wyzwiska. A może na tym właśnie Ci
      zależało?
      • Gość: paul Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.tucson1.az.home.com 17.10.01, 17:31
        Swieta racja.Czy ty cenzor gdzies jeszcze dzialasz, czy cenzorujesz jeno posty
        Anny26?
        • Gość: wojtek Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.att.com 17.10.01, 17:40
          Uwazam ze watek Cenzora jest calkiem na miejscu. Ma prawo do swojego zdania na
          tym forum. Kolejny punkt dla niego.

Pozdrowka
          • Gość: Anna26 Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.244.211.50.Dial1.Washington2.Level3.net 17.10.01, 17:46
            Et tu Wojtek contra me? Et tu? Et tu?
    • Gość: pablo Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.softlab.com.pl 17.10.01, 18:09
      a ja uwazam ze jest w tym sporo racji (moze nie posunalbym sie do sformulowan
      typu nadety bufon) ale czytajac posty A26 faktycznie trudno sie oprzec wrazeniu
      ze jest przekonana ze wszystko wie najlepiej. ale uwazam nie ma sie co obrazac.
      • Gość: Anna26 Re: ANNA26 do Pabla IP: *.244.211.50.Dial1.Washington2.Level3.net 17.10.01, 18:18
        Pablo, ja wcale nie uwazam, ze wszystko wiem najlepiej. Czasem sugeruje
        spojrzenie z innej strony niz to co piszacy chca slyszec. I zawsze powtarzam,
        ze to co pisze to SUGESTIE a nie przepisy na SZCZESCIE WIECZNE. Ponadto czesto
        przypominam forumowiczom, ze mnie nalezy czytac z przymruzeniem oka a nie
        smiertelnie powaznie jak Biblie czy Koran.
        • Gość: pablo Re: Pablo do ANNY26 IP: *.softlab.com.pl 17.10.01, 18:42
          dziekuje za wyjasnienie. Jednak niektore (podkreslam niektore) posty zdaja sie
          swiadczyc co innego. Ponadto niesmak u mnie budza reakcje takie jak na post
          kahy ktore sa przykladem agresji na oslep i bez powodu. Z jej postu na przyklad
          w zaden sposob nie wynikalo ze dziala w kolku rozancowym i ten przytyk byl
          kompletnie nie na miejscu.
          W zwiazku z tym i innymi tego typu przykladami pozwole sobie pozostac przy
          swoim zdaniu. Co nie znaczy ze dzialam we froncie narodowym.
          • Gość: unknown Re: czy Anna26 to bufon? IP: *.travelers.com 17.10.01, 19:17
            a ja sie do jej fanow nie zaliczam i jak czasami czytam jej internetowa
            produkcje to przypomina mi sie werset "GADALINSKA Z MIASTA MLYNSKA". Jej
            wypowiedzi, czasem przyznaje smieszne, reprezentuja ulicznego filozofa (street
            smart) ale nie dyplomate.
            Ale sa gusta i gusciki, jedni wola kielbaske z musztarda, zakrapiana piwkiem i
            gwarem ulicznym (to wlasnie jest Anna26 w/g mnie) a drudzy lobstery i winko
            przy akompaniamencie muzyki klasycznej(nie przychodzi mi na mysl w tej chwili
            nikt z forumowiczow jako przyklad).
            A moj guscik? Kielbaske moge zjesc i strawic tylko od czasu do czasu.
            Punkt dla Cenzora, ktory narobil sobie klopotow swoim pseudonimem.
            u

• Gość: Cenzor Re: CENZOR DO ANNY26 IP: *.*.*.* 18.10.01, 08:35

> Pablo, ja wcale nie uwazam, ze wszystko wiem najlepiej. Czasem sugeruje
          > spojrzenie z innej strony niz to co piszacy chca slyszec. I zawsze powtarzam,
          > ze to co pisze to SUGESTIE a nie przepisy na SZCZESCIE WIECZNE. Ponadto czesto
          >
          > przypominam forumowiczom, ze mnie nalezy czytac z przymruzeniem oka a nie
          > smiertelnie powaznie jak Biblie czy Koran.

Wybacz "megaA26", ale z Ciebie jest jeszcze większy bufon niż myślałem. Jak w
          ogóle przychodzą Ci do głowy takie sformułowania, że możnaby traktować Ciebie tak
          poważnie jak Biblie czy Koran. Ty naprawde jestes megalomanką i to straszną. Czy
          nikt Ci jeszcze w życiu nie utarł nosa?--
    • Gość: zadra Re: psalm nr.1 IP: *.stacje.agora.pl 17.10.01, 19:37
      Boze, Boze...ale zalosny watek, biedne cipki. Moze ja uprawiam sex a ty sie tak mna nie podniecaj bo
      Ci jeszcze zylka w mozgu peknie i mama sie zmartwi. Bo slyszlam o takich meskich onanistach, co
      sami sobie loda robia. Ja bije slowami i jak dotad wystarcza. W 9 przypadkach na 10 mam racje.

Jak bedzie troche czasu to pokompiluje jeszcze, wszystko to stuka Pani Anna, to zart Pani Anno choc i
      tak wiem co teraz uslysze... Poszedlem za rada i by Pani odpowiedziec wchodze na Pani level.
      Pozdrawiam i nic nie jest oczywiste, prosze o tym pamietac...
      • Gość: rumun Re: psalm nr.1 IP: *.textinet.com.pl 17.10.01, 19:44
        wyjatkowo celny pastisz. gratuluje. ale nie kibicuje zadnej ze stron i ciekawy
        jestem riposty. na razie zdecydowane 1:0.
        • sarastro Re: psalm nr.1 17.10.01, 23:20
          Też gratuluję zadrze.
          Poza tym, solidaryzuję się całkowicie z cenzorem, autorem wątku.
      • Gość: Anna26 Re: psalm nr.1 IP: *.244.228.10.Dial1.Washington1.Level3.net 18.10.01, 00:55
        Piszesz z Agory. Czyzbys reprezentowala GW?
        • Gość: Anna26 Re: psalm nr.1 IP: *.244.228.10.Dial1.Washington1.Level3.net 18.10.01, 01:03
          Najlatwiej to poslugiwac sie wymyslonym na poczekaniu nickiem tak jak Cenzor
          lub unknown. Czyzby wstydzili sie reszty swej tworczoci.

Widze ze moj dalszy pobyt na forum Gw nie ma najmniejszego sensu. Umrzyjcie
          sobie z nudow i wymieniajcie doswiadczenia w zakresie golenie wlosow lonowych.
          • Gość: Cenzor Re: DO ANNY26, KTÓRA ZWĄTPIŁA IP: *.*.*.* 18.10.01, 08:43
            Szybko się poddajesz. Czy to jest ta heroiczna wyzwolona kobieta, która walczy
            o wolność słowa, myśli i przekonań i działa w imieniu i obronie uciśnionej
            żeńskiej (na pozór) części tego forum? Weź się w garść i pokaż nam, że
            rzeczywiście masz klase. A ja wtedy odszczekam wszystko co do tej pory
            powiedziałem i sam się jeszcze napiętnuje publicznie.---
          • Gość: Kasia zostaniemy bez Ani IP: 203.88.249.* 19.10.01, 02:25

> Najlatwiej to poslugiwac sie wymyslonym na poczekaniu nickiem tak jak Cenzor
            > lub unknown. Czyzby wstydzili sie reszty swej tworczoci.
            >
            > Widze ze moj dalszy pobyt na forum Gw nie ma najmniejszego sensu. Umrzyjcie
            > sobie z nudow i wymieniajcie doswiadczenia w zakresie golenie wlosow lonowych.

Aniu26 , przestan nas szantazowac ,ze nas opuszczasz . Jakies 2 tygodnie temu jak
            troche Ci nosa utarlam tlumaczylas sie ,ze od jutra Cie nie bedzie bo napewno
            dostaniesz super prace i nie bedziesz miala czasu dyskutowac na forum . Co sie
            dzieje tym razem ? Kolejne interview?

• Gość: Cenzor Re: psalm nr.1 IP: *.*.*.* 18.10.01, 08:45
        W jedym z niezbyt mądrych programów (który sam przyznaję czasami oglądam)
        powiedziano by: "jestem pod wrażeniem". Gratulacje szczere za pomysłowość i
        radosną twórczość kompilacyjną.---
    • Gość: ada Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 192.168.0.* / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 09:27
      czytając potyczkę Anny z Cenzorem można było dokładnie zobaczyć jej stosunek do
      osoby , która się z Nią nia zgadza . Ogólnie : jesteś żałosny, ukrywasz sie pod
      jakimis śmiesznymi gwiazdkami , rzuciła cie kochanka itp. Poziom PASZTETOWEJ -
      jak mawia moja koleżanka .Czasami pisze fajne posty ale czasami , a zdarza jej
      sie to coraz częściej jest żałosna
    • Gość: zadra Re: Psalm nr.2 IP: *.stacje.agora.pl 18.10.01, 10:45
      Jestem poirytowana...Wypowiedzialam sie za ostro. Poza tym my i tak jestesmy tutaj bardzo mile
      wobec Panow. Musze sie Wam przyznac do czegos, bylam propagatorka slowa kurwa, naprawde
      szczerze i bez zardrosci. Aha, nosze biustonosz 75D.

Reprezentuje siebie, nie przyznam sie to ja Adam M. Nic nie jest oczywiste, zaprawde...
      • Gość: Michael Re: Psalm nr.2 IP: 157.25.121.* 18.10.01, 11:47
        Gość portalu: zadra napisał(a):

> Jestem poirytowana...Wypowiedzialam sie za ostro. Poza tym my i tak jestesmy tu
        > taj bardzo mile
        > wobec Panow. Musze sie Wam przyznac do czegos, bylam propagatorka slowa kurwa,
        > naprawde
        > szczerze i bez zardrosci. Aha, nosze biustonosz 75D.
        >
        > Reprezentuje siebie, nie przyznam sie to ja Adam M. Nic nie jest oczywiste, zap
        > rawde...

Który Adam M.?
        • Gość: Malwina Re: andante IP: *.abo.wanadoo.fr 18.10.01, 11:55
          "to co mnie nie zabije, sprawi ze bede silniejszy(a)"
          oto porzekadlo ktore ta dziewczyna napewno zna - inaczej by sie juz powiesila.
          A na wstrzymanie gdybyscie wzieli, coooooo......???????????????
          • Gość: Cenzor Re: andante IP: *.*.*.* 18.10.01, 12:13
            Gość portalu: Malwina napisał(a):

> "to co mnie nie zabije, sprawi ze bede silniejszy(a)"
            > oto porzekadlo ktore ta dziewczyna napewno zna - inaczej by sie juz powiesila.
            > A na wstrzymanie gdybyscie wzieli, coooooo......???????????????

"superpowerAnna26" zapewne by odpowiedziala tak: i tak sie wstrzymuje. Wiec i ja
            tak odpowiadam. Na wstrzymanie juz wzialem i dlatego jest tak delikatnie. ---
            Pozdr.
            • Gość: Sailor Do Cenzora IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 14:13
              Gratuluję !!! Udało Ci się w końcu utrzec nosa naszej Annie :-)
              To nieważne, że większośc obecnych tu osob wstawiło się za nią, Twoje argumenty
              były rzeczowe, przemyślane i na poziomie, jednym słowem byłeś lepszy

pozdrawiam Sailor
    • Gość: m Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 22:57
      By łamać zasady trzeba je znać, w przeciwnym razie nie mamy do czynienia ze
      stylem, ale z chamstwem. W przypadku Anny jest to właśnie kwestia nie stylu
      lecz natury. To widać. Mam prawo ją oceniać - z chwilą gdy umieszcza swoje
      wypowiedzi w publicznym miejscu wyraża zgodę na ich publiczną ocenę. Nie o
      treść tych wypowiedzi mi chodzi, ale o ich formę. Są chamskie - po prostu.
      Jeżeli bronicie jej "stylu" dlaczego tak często zastrzegacie, że nie jest to
      wasz styl? Jeśli dlatego, że czytając czasem jej wypowiedzi czujecie niesmak to
      możecie być z siebie dumni, bo znaczy to że nie zgasło w was do końca poczucie
      taktu. W czasach gdy liczyło się coś więcej niż bezczelność Annę przyjmowano by
      w przedpokoju, i to nie dlatego, że w pokojach mieszkali hipokryci którym
      przekleństwo nie mogło przejść przez usta, ale dlatego, że mieszkali tam ludzie
      dobrze wychowani. Człowiek dobrze wychowany nie może być jednak obojętny wobec
      napierającego chamstwa. Jeżeli czasami nie powie się chamowi, że jest chamem,
      to radosne chamstwo uzna że wolno mu już wszystko.
      • Gość: edziu Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 207.30.133.* 18.10.01, 23:04
        dobrze godo, doc mu wodki
        • Gość: soso Dajcie sie ludziom wygadac. IP: 195.41.66.* 22.10.01, 07:55

Dyskusja powyzej jest nieco niestrawna ze wzgeldu na jej dlugosc ale z drugiej
          strony ciekawa i w koncu skierowala sie na wlasciwe tory.

Kiedys w TV objawila sie jako absolutna rewelacja pani Bakula - malarka z NY i
          kobieta wszystkowiedzaca. Powiem szczerze, ze z poczatku probowalem zawsze
          ogladac cos z jej udzialem bo przedtem malo kto byl rownie obrazoburczy - nie
          lubie bachorow, facet w fiaciku do dupek, to glupota mieszkac ze swoim mezem,
          itp. Mozna bylo sie posmiac i smialosc plus specyficzny jezyk byly czyms
          ozywczym i nawet wydawalo sie, ze daje do myslenia. Po jakims czasie jednak
          okazalo sie, ze pani Bakula poza dupkiem w fiaciku i stadem bachorow niewiele
          ma do powiedzenia i jej gwiazda przygasla. Tak chyba jest i z Anna26. Ktos z
          charyzma oslepia swym blaskiem ale po czasie ludzie rozpoznaja tymfa i falszywa
          moneta nie lsni juz tak wspaniale. No i zaczyna sie burzenie pomnikow oraz
          prowokacje jak ta powyzej.

Ale jestesmy na forum i kazdemu wolno wszystko jakkolwiek nasze wypowiedzi sa
          poddawane osadowi forumowiczow. No i jest ciekawie.
          Jezeli staram sie patrzec na posty z tego watku bez emocji to nie jest on wcale
          taki glupi na jaki wyglada (ten watek oczywiscie).

pzdrw dla suzume

soso

æ
          • Gość: Carl Re: Dajcie sie ludziom wygadac. IP: *.telia.com 22.10.01, 11:17
            Mam takie odczucie ze Anna26 dostala dobrze od zycia po uszach.Przyczyna sa
            wlasnie mezczyzni.Lubi ich zniewazac i dreczyc,ale tez spochlebia.Te cechy
            wskazuja ze chcialaby jeszcze kogos miec ,ale nie moze trafic na swoja
            gwiazde,w zwiazku z tym wyzywa sie na wszystkich probuje przewodzic i to sie
            jej udaje ,ma talenty leadera.Tylko cos ta Anna26 to musi byc w rzeczywistosci
            Anna62 i juz nic nie zostalo jak tylko sluzyc rada i innym pomagac w
            biedzie,kobiety wszystkich krajow huzia na Jozia.Pozdrowienia dla Anny Tez
            lubie takie i wszystkich bioracych udzial w tej dyskusji.Carl
            • Gość: Anna62 Re: Dajcie sie ludziom wygadac//Carl IP: *.244.212.228.Dial1.Washington2.Level3.net 22.10.01, 12:45
              Dziekuje bardzo, ze mi tak wspolczujesz. Gdybym nie byla mezatka pewnie juz bym
              sie modlila o randke z Toba i probowala Cie poderwac pod zmienionym nickiem.
              • Gość: Bini Re: Do zainteresowanych IP: *.hkcable.com.hk 22.10.01, 17:50
                Pare uwag, czysto subiektywnych:
                - sadzac z ilosci jej postow Anna 26 jest tytanem pracy, ma swoja niemala
                publike i chwala jej za to; znaczy, ze spelnia oczekiwania czesci forumowiczow.
                Uzywa kwiecistego jezyka, ktory mi zupelnie nie przeszkadza, bo nie mieszkam z
                nia na codzien, no i zawsze moge jej post pominac, jesli jest dla mnie zbyt
                ostry.
                Nie jest az tak zle wychowana, bo (jak gdzies napisala) powstrzynuje sie od
                uzywania brzydkich slow w towarzystwie waznych osob i czesci rodziny. Potrafi
                sie zreflektowac i przeprosic, to tez premawia na jej korzysc.
                Posiada silna osobowosc (Skorpion), co dla niektorych mezczyzn jest szczegolnie
                trudne do zaakceptowania z wiadomych wzgledow oraz jest dla mnie typowym
                przykladem "Matki-Polki na obczyznie" udzielajacej rad oraz wsparcia wszystkim
                tego potrzebujacym.
                ANNO26 nie daj sie zbic z tropu i pisz dalej, choc ja sie do Twoich fanek nie
                zaliczam.

- Cenzor. Na jego temat niewiele mam do napisania. Wyglada na to, ze obral
                sobie za cel zycia wychowanie w/w i chodzi za nia jak cien z watku na watek.
                Gdyby nie to mialby moje poparcie.
                Szkoda tez, ze pojawia sie natychmiast tam, gdzie Anna26 sie wypowiada i...
                temat watku zostaje zapomniany.
                Skoro, Cenzorze, masz cenzorskie zapedy to na forum az roi sie od chamskich
                wypowiedzi produkowanych przez czesc meskiej populacji. Tylko ktory z nich
                chcialby Cie wysluchac?

Za przysparzanie sobie nawzajem popularnosci daje Cenzorowi 1 pkt, Annie26 1,5
                (te 0,5 za przesladowanie).
                Nie mam nic przeciwko Waszej publicznej wojnie, jesli pojawia sie w osobnym
                watku i nawet dobrze sie bawie czytajac te zwierzenia.

Pozdrawiam
                Bini (tez Skorpion)

P.S.
                Czy mozna czasopismo "Bitch", do ktorego Anno26 piszesz, znalezc w Internecie,
                bo na to haslo Altavista znalazla ponad 340 tys. stron. Cztery pierwsze byly...
                wiadomo o czym a dalej nie chcialo mi sie szukac.
              • Gość: Senin Re: Dajcie sie ludziom wygadac//Carl IP: *.prem.tmns.net.au 23.10.01, 12:27
                A ja cie lubie anno 26. przede wszystkim za to, ze nie probujesz nikogo
                kokietowac. Je jestes" prosto z mostu" ,ze "what you see, is what you get",
                i "no bullshit about you". Jesli nawet, jak tu pisza,(nie czytalam wszystkiego,
                co piszesz) jestes chamska, pasztetowa, czy golonka zakrapiana piwem, to wole
                cie od krewetki gotowanej zapijanej szampanem, czy tegoz szampana z kawiorem
                przelykanych pod przymusem, bo tak wypada.
                Nie przeszkadza mi jesli nie jestes na tzw"poziomie", bo kto do diabla ten
                poziom ustala, i kto i na jakiej podstawie mowi, co jest chamskie a co nie.
                Dla mnie dyskusja o goleniu czegos tam byla infantylna i prostacka, a wiekszosc
                Twoich oponentow obraza sie za twoje brutalne wtargniecie - bylo podobno
                niegrzeczne. Ale nie bylo przynajmniej glupie.
                Tak wiec nie przejmuj sie. Wiele kobiet wolaloby Ciebie za przyjaciolke, niz te
                wszystkie golace grzecznie. Tak mi sie widzi, ze Ty moze jak
                piszesz "przywalisz z grubej rury" , ale nie uwiedziesz niczyjego meza pod
                pretekstem golenia najwazniejszej dla mezczyzny czesci kobiecego ciala( czy
                jakims innym pretekstem, czy tylko dla nabicia punktow) Tak mi sie przynajmniej
                wydaje
                Jestes UCZCIWA. Tak trzymaj
                Senin
          • suzume Re: Dajcie sie ludziom wygadac. 23.10.01, 12:41
            ja również Cię pozdrawiam, soso :)
            • Gość: greg40 Re: Dajcie sie ludziom wygadac. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.12.01, 18:09
              Czy są tu brunetki???????
              • Gość: greg40 czy są tu brunetki ??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.12.01, 18:13
                Sądząc z poziomu wypowiedzi większość z was to blondynki-------bardzo was
                kocham , jesteście takie głupiutkie , po prostu sexi !!!!!
                • Gość: Ralph Re: czy są tu brunetki ??? nie, są za to łysi... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.12.01, 19:58
                  Aż chce mi się wystąpić i jeszcze przyznać się do tej chęci...
                  Nie znam postów A26, ale wątek przeczytałem uważnie i podobał mi się! Tak
                  trzymać! Obrońcy moralności postulujący sprzeciw wobec forumowej-a-osobistej
                  krytyki: strzeżcie się! Przy zachowaniu odpowiednich proporcji (a to się
                  Cenzorowi udało) wolno wszystko. A to znaczy, że nie mają racji Ci, co mówią
                  stanowcze 'NIE WOLNO' krytykom, bo krytyk to nie człowiek, ale zajęcie, rola,
                  postawa. To właśnie utożsamianie się z własną twórczością jest głupie i ślepe,
                  a poznać to można po sztywnej obronie tzw. WŁASNEGO ZDANIA. Stanowisko można
                  zmienić, nicka też, i siebie również. Cenzorze- pomagasz Annie właśnie MIMO
                  WSZYSTKO, pozdrawiam z Beskidów (cholernie ośnieżonych)
                • Gość: Ralph Re: pomagasz się zmienić, rzecz jasna IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.12.01, 19:59
                  • paulka2 Re: pomagasz się zmienić, rzecz jasna 23.12.01, 23:32
                    Tak jest, Ralph ! Anna 26 wlasnie przeistoczyla sie w Anne 27, wiec jest to
                    zmiana zasadnicza......AMEN.
    • Gość: Piotr* Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.01, 12:22
      Jak przeczytać 1000 postów nie tracąc czasu.
      Jeżeli to jest taki bufon, to po co jej poświęcasz tyle swojego cennego czasu?
      Czy jesteś masochistą?
      Od razu powiem , że nie czytałem tych 1000 postów , ale jestem pewien ,że po 3
      dałbym sobie spokój, gdyby była to prawda co piszesz.
      Idą święta i postaram się poczytać.Obiecuję napiszę swoją opinię.

Piotr*
    • Gość: ja Psalmiście, Kasi i Cenzorowi IP: 194.196.235.* 27.12.01, 11:36
      Ja tylko chciałm napisać, czemu dałam wyraz w innym wątku, że nie popieram
      formy w jakiej Anna 26 zwraca sie do pozostałych. Według mnie poziom
      bezkompromisowości, demokracji i tak dalej, w jej wypadku jest już poza granicą
      dobrego smaku i konsekwencji (co ładnie wychwycił psalmista).. Mamy demokrację,
      fakt, ale to rozpaczliwe próbowanie zaistnienia Anny i posiadania zdania "na
      każdy temat" staje się męczące. Tym bardziej jej misjonarskie zapędy, by
      głosić, tępić i oświecać i wskazywać jedynie słuszną ( czyli Annową 26) drogę.
      Patrz przypisek o Koranie i Biblii.. ;) Ale niekonieznie popieram zakładanie
      antyAnnowego wątku, bo to woda na jej młyn..
      Jedyny sposób na Annę to ją ignorować.. Pewnie natychmiast zwiększy swe środki
      wyrazu i stanie się okrutnie nieprzyjemna i agresywna, ale potem nie pozostanie
      nic innego jak przystopować.. Mnie osobiście Anna się przejadła, nadmiar
      powoduje niestrawność, uśmieszek pobłażania. Jak bardzo biedna musi się
      natężać, by być, trwać, zwracać na siebie uwagę, gromadzić grono fanów,
      przeciwników, udowadniać,że jest mądra i szczęśliwa, i ponadto wiedząca
      lepiej.. Może to życie tutaj to jedyna forma zaistenia? Kto wie?
      Dajcie jej spokój, niech sobie żyje, pluje jadem, potwierdza, zatwierdza,
      krytykuje, punktuje, obarża.. Ja tam wzruszam ramionami i jako rzekłam, nie
      podoba mi się to, co Anna wyprawia jak i zakładanie wątków na jej temat.
      Proponuje za siebie 0.75 punktu p. Anna. Pozdrawiam
      • Gość: Iwona Re: do "ja" i jej podobnych IP: *.alsv1.occa.home.com 27.12.01, 23:58
        Wcale mi sie nie chcialo zabierac glosu, ale zrobilo mi sie paskudnie po
        przeczytaniu listu "ja".

W powodzi wyblaklych, nijakich albo pretensjonalnych czy wrecz bezdennie
        glupich postow, osobowosc Anny27 wyroznia sie naturalna swiezoscia, blyskotliwa
        inteligencja i szczeroscia. Poniewaz nie mizdrzy sie do publiki, nie stara sie
        przypodobac wszystkim naraz i w dodatku ma naturalne cechy lidera nic
        dziwnego, ze obok zainteresowania budzi sprzeciw.
        Ale agresja? Po co?

Ma sie wrazenie, ze za postami stoi zywa, konkretna osoba- madra i zdecydowana
        ktorej o cos chodzi, cos chce nam powiedziec i na ogol ma to sens.
        Jest wrazliwa a przy tym mocna, bezposrednia i szczera, ale nie prostacka
        przeciez!
        Ciesze sie, ze ona sie tu znalazla, jej "gwiazdorstwo" zupelnie mi nie
        przeszkadza.
        Wrecz przeciwnie.Kiedy czytam cos wyjatkowo mdlego,rozgladam sie nerwowo za
        Anna27.
        Come over, Anna27!

• Gość: ........ Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.sympatico.ca 28.12.01, 06:56

> Wybaczcie, ale nie umiem sie powstrzymać od komentarza. Przeczytałem jej 1000
      > postów i zadziwia mnie jako mężczyznę, że niektóre z Was kochane dziewczęta i
      > panie, obrałyście sobie za autorytet tą zadufaną w sobie osóbkę o wręcz
      > narcystycznym upodobaniu do swojej jakże wspaniałej i nieomylnej osoby.----
      • Gość: ........ Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: *.sympatico.ca 28.12.01, 07:06
        Zauwazylem mala niekonsekwencje w swoim pisaniu. Anna sie troche
        postarala dolozyc do nas wypowiadajacych sie tutaj co jest
        mile z jej strony. Zauwazylem to dopiero teraz. Oznacza to,
        ze nie jest obojetna kobieta, szczegolnie gdy o niej sie
        mowi, chociaz byloby taksamo wybaczalne i cenione dla kazdej
        kobiety w podobnej sytuacji nawet fakt przemilczenia calosci
        "procesu"( to jest tylko moje zdanie).
    • Gość: Hania Re: ANNA26 TO NADĘTY ŻEŃSKI BUFON IP: 195.217.253.* 28.12.01, 12:30
      W ogole nie rozumiem, o co tyle halasu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka