willi2 18.12.02, 08:14 Zdradcie to Kobietki :) = chodz maly kawalczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 18.12.02, 08:29 Traktowanie kobiety jak prawdziwej kobiety, a niej jej substytutu. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 18.12.02, 08:59 To ja nieswiadom o nauke sie dopraszam. Jesli niewiaste, co ja do tej pory slepcy i glupcy za kumpla do piwa uwazali, jak kobiete traktowac zaczne to moja ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 18.12.02, 09:10 grogreg napisał: > To ja nieswiadom o nauke sie dopraszam. > Jesli niewiaste, co ja do tej pory slepcy i glupcy za kumpla do piwa uwazali, > jak kobiete traktowac zaczne to moja ona jest? Widzisz Gredziu, już samo to, że pytasz, dyskwalifikuje Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 18.12.02, 09:32 Rozumiem. Potwierdzasz. To dlatego tak dobrze mi idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 18.12.02, 09:46 grogreg napisał: > Rozumiem. Potwierdzasz. > To dlatego tak dobrze mi idzie. Zapomniałeś "dobrze" włożyć w cudzysłów. Ostatnio narzekałeś, a teraz jesteś "cały w skowronkach"? To się zdecyduj, albo rybka albo pipka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: proxy / 212.160.165.* 18.12.02, 09:58 Skowronki Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 18.12.02, 11:14 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Skowronki No tak. Mogłam się tego spodziewać. Ostatnio mnie zaniedbywałeś, a więc masz kogoś. Na szczęście na horyzoncie pojawił się Xanatos. Mimo wszystko życzę przyjemnych świąt. Paja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: proxy / 212.160.165.* 18.12.02, 15:16 Ale tylko w realnym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 18.12.02, 09:51 willi2 napisał: > Zdradcie to Kobietki :) = chodz maly kawalczek Troche jest tych kawaleczkow. Dla jednej posladki, dla dugiej tors, dla trzeciej nogi, dla czwartej ramiona, dla piatej oczy, nos, czolo, usta itd wiec, o kazda z tych czescie nalezy odpowiednio dbac. Zeby myc, ramiona cwiczyc, brzuch wciagac, pelcy prostowac, plaskostopie korygowac wkladkami, rece i pozostale kawaleczki myc ;;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 12:10 melinek napisał: > Zeby myc, ramiona > cwiczyc, brzuch wciagac, pelcy prostowac, plaskostopie korygowac wkladkami, > rece i pozostale kawaleczki myc ;;)) ******************* Mycie tych kawałeczków to podstawa podobania i o tym każdy mężczyzna wiedzieć powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 18.12.02, 15:18 Gość portalu: julka napisał(a): > melinek napisał: > > > Zeby myc, ramiona > > cwiczyc, brzuch wciagac, pelcy prostowac, plaskostopie korygowac wkladkami > , > > rece i pozostale kawaleczki myc ;;)) > ******************* > Mycie tych kawałeczków to podstawa podobania i o tym każdy mężczyzna wiedzieć > powinien. > I to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 17:00 frisky2 napisał: > > I to wystarczy? *********************** Napisałam, cytuję: "to podstawa" Reszta to jest kwestia gustu- jeden lubi jabłko, drugi woli gruszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: *.abo.wanadoo.fr 18.12.02, 21:09 Gość portalu: julka napisał(a): > Napisałam, cytuję: "to podstawa" > Reszta to jest kwestia gustu- jeden lubi jabłko, drugi woli gruszkę... No pewnie, ze mycie to podstawa. Mialybyscie ochote na takie jablko czy gruszke, ktore maja robaki? ;)) Mrufka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: 62.233.139.* 19.12.02, 11:20 No ale nie mowmy tu o rzeczach tak oczywistych jak higiena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 11:54 Sęk w tym, że dla niektórych panów higiena nie jest rzeczą oczywistą:( Mnie sie najbardziej w facecie podoba, jak nie jest nudny. Nie wiem do końca na czym to polega ale od niektórych gości wieje nudą na kilometr, nic ich nie interesuje, nic im sie nie chce, zfrustrowani itp. Poza tym może byc jaki chce. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 19.12.02, 21:58 melinek napisał: > willi2 napisał: > > > Zdradcie to Kobietki :) = chodz maly kawalczek > > > Troche jest tych kawaleczkow. Dla jednej posladki, dla dugiej tors, dla > trzeciej nogi, dla czwartej ramiona, dla piatej oczy, nos, czolo, usta itd > wiec, o kazda z tych czescie nalezy odpowiednio dbac. Zeby myc, ramiona > cwiczyc, brzuch wciagac, pelcy prostowac, plaskostopie korygowac wkladkami, > rece i pozostale kawaleczki myc ;;)) Mięsień mózgowy trenować też.... Nie na temat: Melinek trafiłaś na tango argentino? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: do Drzazga1 19.12.02, 22:39 drzazga1 napisała: > Mięsień mózgowy trenować też.... Jak najbardziej. W koncu jest to jednostka centralna calego ukladu. > > Nie na temat: Melinek trafiłaś na tango argentino? > Zaluje, nie. Powody rodzinne nie pozwalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: do Drzazga1 20.12.02, 09:23 melinek napisał: > drzazga1 napisała: > > > Mięsień mózgowy trenować też.... > > Jak najbardziej. W koncu jest to jednostka centralna calego ukladu. > > > > Nie na temat: Melinek trafiłaś na tango argentino? > > > Zaluje, nie. Powody rodzinne nie pozwalaja. > Już odpisałam na tanecznym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUJ Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: *.pl / 172.16.1.* 19.12.02, 22:03 MÓJ HUJ SIEM PODOMA NAJBARZDIEJ CO SUCZKI MOJE ? Odpowiedz Link Zgłoś
kmjz Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn 21.12.02, 17:12 MI najbardziej podoba sie to poczucie bezpieczeństwa, jakie daje mężczyzna ( oczywicie nie każdy). Świat moze sie walić, palić, ale ja jestem przy tym Jedynym i nic mi nie grozi:)) wspaniałe uczucie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gshg Re: Co Kobiecie podoba sie najbardziej w Mezczyzn IP: *.cafebitone.gdynia.pl 21.12.02, 21:43 A MI HUJ WY PIZDY NIEMYTE KOBIETY TO KURWY Odpowiedz Link Zgłoś