16.04.06, 20:03
Faceta znam 12 lat, 7 jesteśmy razem.Zdradził mnie z moją siostrą (kto gorszy
ona czy on?).Rodzina (pociotki) nie wiedzą, ale twierdzą że u nas w związku
coś nie gra. Dla Niego zostawiam właśnie moje miasto. On nie zrezygnował z
ważnego dla niego wyjazdu - tuż po " zajściu". Zawsze wiedziałam czego chcę i
jak chcę - teraz nie potrafie spojrzeć na życie z dystansu. Kropka - nie wiem
co robić.
Obserwuj wątek
    • polla4 Re: dylemat 16.04.06, 20:21
      Drań
    • nowoman Re: dylemat 16.04.06, 20:26
      Siostra nie lepsza. Jest takie bardzo wulgarne powiedzenie, ale chyba dośc
      prawdziwe: jak suka nie da, to pies nie weźmie.
      • polla4 Re: dylemat 16.04.06, 20:29
        Chyba że wziął ją siłą :)
    • arbuzunia z siostrą? 16.04.06, 20:39
      zdradził cię z twoją siostrą a ty się jeszcze zastanawiasz?

lepiej pakuj walizki (swoje lub jego)
    • kaktusik0 Re: dylemat 16.04.06, 21:11
      podrzuć jego rzeczy siostrze...
      no rozszarpałabym drania na kawałeczki normalnie, a siostrę... modliłabym się
      żeby była na tyle mądra żeby ukryć się gdzieś gdzie jej nie znajdę.
    • potworski Dam ci radę 16.04.06, 21:22
      Powinnaś zmienić swoje życie. Wyjedź z miasta i rozpocznij pracę w branży
      hutniczej. Wytop surówek, praca na walcowni, kucie na zimno - to powinno
      uspokoić twoje wnętrze. Potem zacznij organizować jakieś wyjazdy na rekolekcje,
      zbiórki pieniędzy na harcerzy, generalnie rób coś dobrego.
      • iona2 dylemat 16.04.06, 22:40
        wyjezdzam z miasta - do niego....szkoda ze sie wyrazac nie mozna.....wmawiam
        sobie ze dla siebie...
        P.S ciekawa jestem co na temat Jego do powiedzenia maja Panowie....
        • take_your_life_back Re: dylemat 16.04.06, 23:01
          > P.S ciekawa jestem co na temat Jego do powiedzenia maja Panowie....

chciałbym poznać twoją siostrę...bliżej...:)
    • ahimsaboy Re: dylemat 16.04.06, 23:09
      jak on zareagował na swoją zdradę? jest mu źle,przykro,żałuje;czy może wprost
      przeciwnie? jeśli jesteś w stanie -spróbuj dać mu szansę na wykazanie,że to był
      wypadek i że cię kocha. oczywiście to będzie wymagało czasu z twojej strony...
      jeśli nie dajesz rady(lub on nie żałuje zanadto tego co się stało) -odejdź.
      ps:ja chyba nie dałbym rady... :(
    • sentisenti Re: dylemat 16.04.06, 23:10
      No wiesz, jak słysze o takich historiach to przypomina mi się film "Frida" , obydwoje się zdradzali , ranili i szaleńczo kochali. Byli siebie warci. niestety nikt ci tu nie pomoże, sama musisz poczuć, czy stać cie na życie z takim facetem i jak sobie siebie w takim związku wyobrażasz , czy może takie ostre jazdy nie są dla ciebie . Najważniejsze żeby uczciwie stawiać sprawę, juz od teraz.
      Postępuj tylko tak, jak czujesz, to jedyne co mogę ci powiedzieć, wszelkie inne kombinacje oparte na rozsądku, jakichs starych układach, przyzwyczajeniach prędzej czy później dadzą o sobie znac jak ciernie w stopie .
      • iona2 dylemat 17.04.06, 00:03
        Nie zdradziłam.Najgorsze że nie wiem jak czuję. Jak jestem daleko myślę -
        koniec, jak jesteśmy razem - na zawsze razem - myślę. Rozmawiać normalnie nie
        potrafię bo zaraz łzy w oczach i koniec sensownej rozmowy. Chcę rozmawiać boję
        się co usłyszę.
        • elle2006 Re: dylemat 17.04.06, 00:50
          Z tego co czytam jestes potwornie zraniona. Musisz sobie sama odpowiedziec na
          pytanie czy w ogole chcesz i potrafisz wybaczyc. Po co masz myslec o tym cale
          zycie i przy najmniejszej klotni prac brudy. Wez pod uwage tez to, ze na jakis
          rodzinnych spotkaniach bedziesz Ty, on i Twoja siostra.Za kazdym razem
          przezywac to na nowo?
          Mojego chlopaka mama dowiedziala sie o zdradzie meza ( to bylo juz dawno,dawno
          temu), nie odeszla od niego sa do dzis ale nie sa szczesliwym malzenstwem...ona
          mu do dziś nie wybaczyla i teraz na starość drą ze sobą koty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka