potworski 28.04.06, 18:52 Jak robicie sałatkę z tuńczyka to lepiej używajcie majonezu kieleckiego a nie jakichś innych wynalazków typu Majonez Babuni itp. Po tym drugim smak tuńczyka jakoś się gubi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Mam pomysł 28.04.06, 19:02 Może załóżmy jakiś fan-klub majonezu kieleckiego? Uszyjemy sobie szaliki, nauczymy się paru piosenek i haseł, a potem będziemy napie..ć się z tymi od Hellmans'a i Babuni? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Mam pomysł 28.04.06, 19:06 Moze byc i fanklub :) bo nie dam sobie wmówic, że inny majonez tez jest dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
nowoman Re: Mam pomysł 28.04.06, 19:24 Miałam dzisiaj zły humor. I teraz już nie mam. A tak na marginesie to Hellmans'a i Babuni to ten sam majonez:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Mam pomysł 28.04.06, 19:26 A ja miałam znośny, ale coś mi się pogorszył :( Odpowiedz Link Zgłoś
morgan11 Re: Mam pomysł 28.04.06, 22:27 no to gdzie sie zapisywac do tego fanklubu, bo mi sie ten pomysl z nap....laniem bardzo spodobal; mam nieci niezluzytej energii Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: Mam pomysł 03.05.06, 13:22 potworski napisał: > Może załóżmy jakiś fan-klub majonezu kieleckiego? Uszyjemy sobie szaliki, > nauczymy się paru piosenek i haseł, a potem będziemy napie..ć się z tymi od > Hellmans'a i Babuni? Oj, potworski... Podpadłeś mi. Hellmans rządzi! PS.Sałatki z tuńczyka nie lubię. :P Odpowiedz Link Zgłoś
katrinea Re: Zaprawdę powiadam wam 28.04.06, 18:56 ha ja jak robie salatke z tunczyke to dodaje majonez hellmanz i jest bardzo dobra polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Zaprawdę powiadam wam 28.04.06, 19:38 Popieram potwrski:))) jestem z Tobą. lata praktyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Zaprawdę powiadam wam 28.04.06, 19:40 no to jest nas juz 3 ! ...trójkącik?... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach kielecki to syf 02.05.06, 16:06 kilka razy kupilam i sie wyleczylam. teraz uzywam tylko light helmansa. Odpowiedz Link Zgłoś
nestea1 uważam że włocławek rządzi 03.05.06, 13:24 a Ty potworski nie wykorzystuj swojej popularności i tu kryptoreklamy nie rób Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Wojna na FK? 03.05.06, 17:01 Dwa wrogie sobie obozy: MMK- Miłośnicy Majonezu Kieleckiego i OH- Obrońcy Helmansa? Tylko jak narazie MMK mają przewagę liczebną... :/ Odpowiedz Link Zgłoś