meretrix 01.05.06, 23:14 Ostatni dzien miesiaczki.Rano skonczylo sie krwawienie, wieczorem stosunek zakonczony wytryskiem.Nie bedzie ciazy prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Ostatni dzien 01.05.06, 23:15 meretrix napisał: > Ostatni dzien miesiaczki.Rano skonczylo sie krwawienie, wieczorem stosunek zako > nczony wytryskiem.Nie bedzie ciazy prawda?? hehehehe :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ostatni dzien 01.05.06, 23:20 jest. na 99%, nie bedziesz. Ale na 1 % mzoesz byc. Nie jestem Kobieta, ale z tego co sie orientuje to maly plemnik moze poczekac w Tobie kilka dni :). Albo test ciazowy za 2 tygodnie, albo nic. Ja bym sie na Twoim miejscu nie przejmowal, naj wyzej bedziesz miala dziecko. co w tym zlego. uwaga: autor postu nie odpowiada, za ciaze spowodowane stosowaniem jego rad i zaleca profesjonalne konsultacje u lekarza specjalisty. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
meretrix Re: Ostatni dzien 01.05.06, 23:33 To nie jest takie proste.Ostatni dzien miesiaczki dopiero co skonczylo sie krwarienie.Moze jakies kobiety wyraza swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ostatni dzien 01.05.06, 23:35 moge CI tylko powiedziec, ze jako facet jakich sytuacji mialem juz sporo i ojcem nie jestem. Wiec nie masz sie co przejmowac. No chyba ze jestem bezplodny :). -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Ostatni dzien 02.05.06, 00:24 Konczenie stosunku wytryskiem do srodka bez stosowania antykoncepcji hormonalnej to czysty idiotyzm. Rownie dobrze mozesz zaladowac rewolwer jedna kula i strzelac sobie w leb,za ktoryms razem wkoncu sie zastrzelisz i bedzie jednej idiotki ablo idioty mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack Re: Ostatni dzien 02.05.06, 01:03 czy ciąża będzie czy nie - nikt nie wie. wiadomo, że może być. zależy kiedy będzie owulacja, bo plemniki akurat mogą sobie poczekać. to, że akurat zakończyło się krwawienie niewiele znaczy. No chyba, że masz idealnie regularne cykle, na tyle długie, żeby do owulacji jest jeszcze z tydzień lub więcej. Ale z drugiej strony - nawet jeśli tak, to nie masz pewności że ten też będzie taki idealny. Jak ciąża ma być tragedią to szybko po postinor. Odpowiedz Link Zgłoś