hollygolightly85 22.05.06, 21:59 pokryje koszty mojego leczenia.potrzebuję ok.15000 zł. poradźcie kobitki, gdzie i jak mam szukać tych pieniędzy? pozdrawiam j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hollygolightly85 Re: szukam sponsora, który.. 22.05.06, 22:21 aniu, a skąd podejrzenia że nie poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 10:05 No przykro mi bardzo.... Nawet nie mam pomyslu odnosnie tego sponsora. Ale jesli bedzie jakas akcja... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wizret Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 10:28 za cholerę nie zrozumiem kobiet, wolisz się sprzedać niż uczciwie zarobić? takie jak ty nazywa się dziw***i. Ja już bym chyba wołał honorową śmierć niż coś takiego jak ty robić. Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 10:46 Jesteś nienormalny? Wszystko kojarzy ci się z prostytucją? Sponsor to ktoś, kto pokrywa koszty czegoś w zamian za coś - np reklamę swojej firmy. Czasem też można to zrobić bezinteresownie. To, ze teraz młode panienki się prostytuują i to nazywa się sponsoringiem, bo ładniej brzmi, nie oznacza, ze wszyscy tak rozumieją to słowo, albo, ze zreaciło ono bezpowrotnie swoje pierwotne znaczenie. Nie obrażaj więc kogoś bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wizret Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 10:58 nie badz smieszna, 20 letnia dziewczyna szuka sponsora, przeciez tutaj myśl nachodzi sama jakiego sponsora 20 letnia panienka może znaleźć no chyba że wierzysz w ludzkie miłosierdzie, ale nie oszukuj się sama i nie dawaj dziewczynie złudnych nadzieii... P.S hollygolightly85, jeżeli jesteś ładna to szybko znajdziesz sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 11:12 a ty jestes pusty gnojek skoro tylko z tym kojarzy ci sie zasponsorowanie kogos.] Odpowiedz Link Zgłoś
lalunda Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 14:19 NIE PRAWDA!!! Sama znam osobę chora której sie cały czas pogarsza i nic nie pomaga..grozi jej inwalidztwo. Mogą ją uratowac tylko zastrzyki gdzie jeden na miesiac kosztuje 12 tys a trzeba je zazywac przynajmniej pół roku. I CO MA ROBIC? Zdarzaja sie porzadni ludzie którzy chcą pomóc. Idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 11:20 Idź do roboty. Załóż 10 kont debetowych. Jak wyzdrowiejesz to spłacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 17:21 nie sadziłam ze są na świecie tacy idioci:/ przecież wyraźnie napisałam na co potrzebuję te pieniądze. wyobraź sobie ze 20-letnie osoby tez mogą mieć problemy ze zdrowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 17:30 15 000 zł to nie jest duża kasa. Mówię to w takim sensie, że można to zebrać w jeden dzień w średnim miasteczku. Skontaktuj się z jakąś szkołą średnią lub uniwerkiem (nie wiem gdzie mieszkasz). Skrzyknijcie ludzi, jakiś koncert można zrobić lub licytację prac zrobionych przez dzieci twoich znajomych. Lokalne media w to wciągnijcie. Myślę, ze nawet w małej miejscowości to wypali. Możesz też porozmawiać z kilkoma lokalnymi firmami. Gdy zbierzesz od nich kasę, to oficjalnie im podziękujesz w lokalnej prasie z umieszczeniem ich logo. Sposobów jest cała masa. Kwota nie jest astronomiczna, więc nie trzeba nawet fundacji zakładać, a wystarczy jednorazowa akcja. Odpowiedz Link Zgłoś
hollygolightly85 Re: szukam sponsora, który.. 23.05.06, 17:43 dziękuję za informację:) Odpowiedz Link Zgłoś