dzika.limetka 24.05.06, 16:48 Jak przekonać chłopaka żeby nie palił? Nie chodzi mi w tym wypadku o papierosy... No niby pali od okazji, ale ja chciałabym żeby przestał wogóle palić? Jakie argumenty dotrą do niego bo już sama nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: jak go przekonać...? 24.05.06, 16:51 powiedz ze odejdziesz jak nie przestanie moj przestał palic (wszystko) i powiedział ze jesli znow zacznie to znaczy ze juz mnie nie kocha;) dziwne, ale poki co dziala Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: jak go przekonać...? 24.05.06, 17:04 moze powiedz mu, ze sie roztyl od tego palenia? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.limetka Re: jak go przekonać...? 24.05.06, 17:05 krakoma napisała: > moze powiedz mu, ze sie roztyl od tego palenia? raczej wręcz przeciwnie chudnie Odpowiedz Link Zgłoś
razatroc Re: jak go przekonać...? 24.05.06, 17:26 jesli chodzi o palenie glupa .. to chyba nic sie nie da z tym zrobic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaaa Re: jak go przekonać...? 24.05.06, 17:29 ja powidzialam ze przez jego palenia slabnie mu tez potencja a wogole to chce miec z nim dziecko i nie chce zeby powstalo z takiego zatrutego nasienia a pozniej mialo trudnosci w szkole. i rzucil-bierze proszki i jakos sie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
m.cobra Re: jak go przekonać...? 25.05.06, 18:00 jak jest wielkim sympatykiem -to nie przestanie choćbyś z mostu skoczyła;może sie zdarzyć tak,że im więcej nalegasz-tym bardziej się zapiera;jeżeli nie rozumie,że tego nie tolerujesz,to znaczy,że nie traktuje cię poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jak go przekonać...? 25.05.06, 22:26 nie ma sensu szantozowac. to dziecinne. w kazdym razie ja butelek(pijanych) i popielniczek(palacych) nigdy nie calowalam. moj maz to wie. jak wraca z pubu to nie prosi o buzi na dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś