livian Re: Kto z was 24.05.06, 21:53 Pytanie miało brzmieć: Kto z was "idzie na papieża"? - mają być tłumy, ciekawa jestem czy je zasilicie no i kto się przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Kto z was 24.05.06, 21:58 Jak będzie popcorn darmowy i Cola to pójdę. Słyszałem, że wśród tych co przyjdą rozlosowany będzie Fiat Punto, skuter Yamaha i zestaw kina domowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kto z was 24.05.06, 22:01 a dla nieletnich będzie konkurs,a gówną nagrodą będzie zwolnienie z matury z religii i indeks do rydzykowa Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: Kto z was 24.05.06, 22:01 hehe :) A balkon przyozdobiłeś? Chyba ze nie mieszkasz przy trasie przejazdu, to nie musiałeś, no chyba, że takie było pragnienie twojego serca. I ile masz papieskich choragiewek do machania? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Kto z was 24.05.06, 22:08 Nie mam chorągiewek. Mam za to race, petardy i szalik "Benedykt Hools". Odpowiedz Link Zgłoś
lexxxus Re: Kto z was 24.05.06, 22:10 potworski napisał: > Jak będzie popcorn darmowy i Cola to pójdę. > Słyszałem, że wśród tych co przyjdą rozlosowany będzie Fiat Punto, skuter > Yamaha i zestaw kina domowego. Po pierwszych twoich postach myslalem ze reprezentujesz cos ambitniejszego niz tylko takie tanie i zenujace szmoncesy. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Kto z was 24.05.06, 22:20 > Po pierwszych twoich postach myslalem ze reprezentujesz cos ambitniejszego niz > tylko takie tanie i zenujace szmoncesy. Co tam bełkoczesz lexxxus? Może odnieś się bardziej merytorycznie o co ci chodzi bo jak na razie twoja krytyka jest mniej warta niz mentosy na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
zanilk Re: Kto z was 25.05.06, 13:26 lexxxus, nie można brać wszystkiego serio, bo człowiek sfiksuje. jeśli szukasz ambitnych rozmówek-proponuję real, nie internet, bo to nie miejsce ku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lexxxus Re: Kto z was 25.05.06, 15:20 zanilk napisała: > lexxxus, nie można brać wszystkiego serio, bo człowiek sfiksuje. jeśli szukasz > ambitnych rozmówek-proponuję real, nie internet, bo to nie miejsce ku temu. racja ! jesli komus odpowiada to co ja sie bede angazowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kto z was 25.05.06, 12:33 potworski napisał: > Co tam bełkoczesz lexxxus? Może odnieś się bardziej merytorycznie o co ci > chodzi bo jak na razie twoja krytyka jest mniej warta niz mentosy na allegro. o jakie głębokie! az po kostki! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Kto z was 25.05.06, 12:36 ja się przyznaję. Idę. A raczej jadę, do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: Kto z was 25.05.06, 12:38 jedziesz bo musisz , czy jedziesz bo chcesz? ja tam wole w swoim miescie siedziec i pic piwko Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Kto z was 25.05.06, 13:28 Nie ide. Wyspie sie w koncu. Potem pobycze sie w ogrodku. Mam nadzieje, ze mnie sasiedzi nie wyklna. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: Kto z was 25.05.06, 13:32 będę w pracy, zreszta boję się tłumów i chyba nie jestem az tak ciekawa tej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Kto z was 26.05.06, 22:34 Byłam. Ależ zmokłam! I zmarzłam! Ale nie żałuję :) Odpowiedz Link Zgłoś