kinlej 02.06.06, 13:50 Na przykład Staniszkis. Jaka jeszcze - wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 13:57 Mialam zajecia ze Staniszkis. Boszze jaka ona jest powalona. Jak zdawalam egzamin to zamiast mnie sluchac caly czas komplementowala moja piekna bluzke... poza tym caly semestr pierdzielila o swoich trzech mezach zamiast o przedmiocie... no ale coz... och zapomnialabym jeszcze o swoich psiakach trajkotala... pani profesor od siedmiu bolesci... Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:55 To jeszcze nie ialas tak zle :-) Gorzej, jakby opowiadala o mezach, a odpytywala z przedmiotu.Tak to byla w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 20:16 A to ciekawe..Ja tez miałam zajęcia z p.Staniszkis i nigdy o żadnych mężach nie opowiadała..Wręcz przeciwnie, wykłady maksymalnie na temat, żadnych tam dygresji... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 03.06.06, 00:09 no ja NIESTETY mam zupelnie inne doswiadczenia. nic konstruktywnego z jej wykladow nie wynioslam, za to wynioslam mnostwo informacji o jej operacji oka, ktora miala w tamtym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:07 Oriana Fallaci, do tego inteligentna i odważna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:17 bree31 napisała: > Oriana Fallaci, do tego inteligentna i odważna. zgadzam sie. Oriana jest piekna :) Naturalnie piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:19 bree31 napisała: > Oriana Fallaci, do tego inteligentna i odważna. już chyba z 5 lat mówi że umiera na raka i jakoś ciągle nie może Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:23 dr.verte napisał: > już chyba z 5 lat mówi że umiera na raka i jakoś ciągle nie może :) tak to w zyciu bywa :))) moja ciotka zyje z nowotworem juz z 6 albo 7 lat :) a jej maz kipnal po 0,5 roku od diagnozy... mnie sie najbardziej podoba teoria Oriany na temat dezynfekcji pluc przez fajki :))) hehehe prawdziwa palaczyca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:25 no to Ciotka-Terminator po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
bree31 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:07 BB oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:16 Agnieszka Fitkau-Perepeczko Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:22 Hm... Myślę, że większość kobiet za młodu jest pięknych. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:28 noo, niekoniecznie. Niektore są tylko młode. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 14:28 kinlej napisał: > Na przykład Staniszkis. Jaka jeszcze - wasze typy? Staniszkis ma brzydkie wnetrze i poglądy ;) mój typ: (bo widziałem ja za młodu chocby w filmie) Anna Dymna :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 15:08 A co powiecie na Camile Parker-Bowles....nie,nie ona nigdy nie mogła być piękna Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 02.06.06, 20:17 Catherine Denevue Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_111 Re: Ta stara kobieta musiała być piekna za młodu 03.06.06, 00:13 > A co powiecie na Camile Parker-Bowles....nie,nie ona nigdy nie mogła być piękna Trudno ją sobie wyobrazić bez tych 3 podbródków i wizażysty pod ręką do ich pudrowania... Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Małgorzata Braunek 03.06.06, 15:13 Nie podobała mi się jak była młoda, a teraz mi się bardzo podoba. Mimo (a może właśnie dlatego) że nie stosuje makijażu, ma naturalne piękne zmarszczki i ciągle się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Małgorzata Braunek 03.06.06, 15:23 to, to żaden cud, za to cudem jest, że gdzieś jej ta końska żuchwa zginęła, byłam w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Małgorzata Braunek 03.06.06, 16:07 Pola Raksa, Anna Dymna, Bigitte Bardot, Elisabeth Taylor Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Małgorzata Braunek 03.06.06, 16:13 no, sorry, ale stara Bardotka wygląda bleee! Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Małgorzata Braunek 03.06.06, 16:23 Ale za młodu była prześliczna (patrz: temat wątku) Odpowiedz Link Zgłoś