Dodaj do ulubionych

Singel forever....

07.06.06, 19:20
what do you think about? czy można być szczęśliwym(ą) nie mając rodziny...
tylko same panienki albo facetów...
Obserwuj wątek
    • telka_es Re: Singel forever.... 07.06.06, 19:24
      chyba nie....... chociaż z jednym facetem do konca zycia na pewno bym nie
      wytrzymała!!! Do szczescia porzebny by mi było dzieciątko jeszcze.:P
    • iberia30 Re: Singel forever.... 07.06.06, 20:22
      definicja szczescia ma rozne oblicza, dla kogos to moze byc rodzina:3 dzieci,
      dom itd a dla kogos innego kariera, pieniadze a dla jeszcze kogos innego
      relacje z doskoku.
      • spojler21 Re: Singel forever.... 07.06.06, 20:28
        A dla jeszcze innych świadomość wolności nie skażonej małżeństwem.
    • netus81 Re: Singel forever.... 07.06.06, 20:27
      uważam,że to kwestia indywidualna, karierowiczka/karierowicz są szczęśliwi bo
      awans, podwyżka, nowe wyzwania, nowa chata , samochód...matki polki bo kolejne
      dziecko, bo się dobrze uczy, bo zdrowe, bo mąż kocha...a cała masa ludzi jest
      pośrodku ( nie stawia ani tylko na karierę ani tylko na rodzinę) i są
      szczęsliwi, każdy ma swoje prorytety i nie można się z naśmiewać z tych co maja
      inne, chociaż karierowiczce i matce polce trudno się zrozumieć...pozdrawiam
    • netka6666 Re: Singel forever.... 08.06.06, 14:35
      Moim zdaniem nie można. Wytrzymałam tak 1,5 roku po rozwodzie. Nie chciałam się
      wiązać i miałam tylko kochanków. Po tym czasie stwierdziłam, że nie jestem
      szczęśliwa bo nie jestem kochana.
      • moonbp Re: Singel forever.... 08.06.06, 20:32
        To nie jest kwestia czyjegokolwiek zdania, tylko faktu. Jeżeli istnieje choć
        jedna osoba, która jest szczęśliwym singlem, to znaczy, że można, i żadne "moim
        zdaniem" nie wchodzi w grę. To tak jak by mówić "moim zdaniem deszcz nie jest
        mokry". Fakt, to fakt. Co innego prywatne doświadczenia konkretnej osoby.
        Konkretna osoba może "nie móc być szczęśliwą" w takim układzie bez układu. Ale
        to nie znaczy, że nie można w ogóle.
        • wielo-kropek Re: Singel forever.... 08.06.06, 22:34
          Szczescie nie stoi w miejscu. Ci sami ludzie potrafia byc szczesliwi zarowno
          kiedy byli w stanie wolnym jak tez i w swoich obecnych malzenstwach. Ci sami
          ludzie moga byc rownie dobrze nieszczesliwi bedac singlami jak tez i z czasem
          w swoich zwiazkach.
    • nom73 Re: Singel forever.... 08.06.06, 23:09
      karol2209 napisał:

> what do you think about? czy można być szczęśliwym(ą) nie mając rodziny...
      > tylko same panienki albo facetów...

... it depends :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka