Gość: Xanatos IP: *.acn.pl 21.01.03, 18:08 Komu przysługuje taki dodatek. Od jakiej płacy i tak dalej. Ktoś wie. Gdzie się o niego upominać. ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie miał znów 100 postów :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagan2 Re: Dodatek rodzinny? 21.01.03, 18:17 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie > miał znów 100 postów :)) kazda sobie wziela do serca "ksiezniczke" i zadna nie odpowiada... ;)) PS. a ja naprawde nic nie wiem o dodatku rodzinnym. pytales w zusie? tam musza wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri czy juz moge?:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 18:17 dopominac sie trzeba w ZUSie. wiecej nie wiem :) ale sie popytam Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Komu przysługuje taki dodatek. Od jakiej płacy i tak dalej. Ktoś wie. Gdzie > się o niego upominać. > > ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie miał znów 100 > postów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri czy juz moge?:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 18:19 dopominac sie trzeba w ZUSie. wiecej nie wiem :) ale sie popytam Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Komu przysługuje taki dodatek. Od jakiej płacy i tak dalej. Ktoś wie. Gdzie > się o niego upominać. > > ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie miał znów 100 > postów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Dodatek rodzinny? 21.01.03, 18:19 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie > miał znów 100 postów :)) kazda sobie wziela do serca "ksiezniczke" i zadna nie odpowiada... ;)) PS. a ja naprawde nic nie wiem o dodatku rodzinnym. pytales w zusie? tam musza wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri czy juz moge?:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 18:20 dopominac sie trzeba w ZUSie. wiecej nie wiem :) ale sie popytam Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Komu przysługuje taki dodatek. Od jakiej płacy i tak dalej. Ktoś wie. Gdzie > się o niego upominać. > > ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie miał znów 100 > postów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri a jak wiem, to moge... :)? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 18:20 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Komu przysługuje taki dodatek. Od jakiej płacy i tak dalej. Ktoś wie. Gdzie > się o niego upominać. > > ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie miał znów 100 > postów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Dodatek rodzinny? 21.01.03, 18:21 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie > miał znów 100 postów :)) kazda sobie wziela do serca "ksiezniczke" i zadna nie odpowiada... ;)) PS. a ja naprawde nic nie wiem o dodatku rodzinnym. pytales w zusie? tam musza wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Dodatek rodzinny? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 18:40 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Komu przysługuje taki dodatek. Od jakiej płacy i tak dalej. Ktoś wie. Gdzie > się o niego upominać. > > ps. Księżniczko nie odpowiadaj mi, bo ten wątek bedzie miał znów 100 > postów :)) ok ok wyslalam ci na @ tyle ile zrozumialam ;) bo ksiegowe mowia jakims innym jezykiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś