frutinka 12.06.06, 18:41 Juuuupiii!!!!! Juz po:) Piąteczka, hi, hi:):) Życzę powodzenia wszystkim, którzy maja to w tym roku jeszcze przed sobą!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrinax Re: jestem magistrem!!!:) 12.06.06, 18:52 moje najszczersze gratulacje a tak sie bałas i pod chodzilas z luzem :) ale bardzo sie ciesze mam nadzieje ze to opijesz hihi :) naprawde szczere gratulacje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: jestem magistrem!!!:) 12.06.06, 18:53 No to masz z glowy :-) Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
wise_girl Re: jestem magistrem!!!:) 12.06.06, 19:03 Zdolniacha z Ciebie:)Piąteczka no no:)Wielkie gratulacje-musisz to oblać należycie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdam26 Re: jestem magistrem!!!:) 13.06.06, 11:56 hmmm.... piąteczka. Gratulacje :) Ale chyba mała sznasa że skończyłaś studia techniczne np Polibudę. Tam piąteczki trafiają sie sporadycznie a pierwsi absolwenci bronią się w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
aimar15 Re: jestem magistrem!!!:) 13.06.06, 12:11 prawda :] pewnie jakiś podrzędny kierunek na uniwerku... a jak aradość :P Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_joanna Re: jestem magistrem!!!:) 13.06.06, 12:33 niektorzy to tylko zeby szpile wsadzic... wrrrrrr GRATULACJE :) A jakie plany na przyszlosc? Odpowiedz Link Zgłoś
dolce.gabbana5 Re: jestem magistrem!!!:) 13.06.06, 13:47 A ja konczylam szkole techniczna i tez dostalam 5, w tym roku zamierzam jeszcze obronic doktorat, wiec wszystko zalezy od ludzi a nie od tego jaki kierunek sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: jestem magistrem!!!:) 13.06.06, 14:14 dolce.gabbana5 napisała: > A ja konczylam szkole techniczna i tez dostalam 5, w tym roku zamierzam jeszcze > > obronic doktorat, wiec wszystko zalezy od ludzi a nie od tego jaki kierunek sie > > konczy. Ale wiesz, jak ktos nie ma mgr to chętnie szpile z zazdrości wsadzi, a to na pewno kiepski kierunek, a to uczelnia prywatna i do bani, a to studia zaoczne/wieczorowe, a to na pewno zapłacone (łapówka) itd. Gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: jestem magistrem!!!:) 13.06.06, 15:00 ia, z reguły na egzaminie mgr dają piątki:) gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: jestem magistrem!!!:) 13.06.06, 15:33 Hi, hi:) Przede wszystkim dziękuję za graulacje od osób przyjaznych:) Serdeczne dzięki! Co do tych mniej przyjaznych:) - studia były dzienne, 5 letnie magisterskie, na dobrej uczelni (rzeczywiście Uniwerek i kierunek humanistyczny - dobrze wiem, ze na polibudzie piątka to zupełnie inna bajka), kierunek niezły, choc nie najlepszy moim zdaniem. Nie piszę dokładnie, bo lubię ta anonimowość tutaj:)W kazdym razie - do kogos kto tu spytał ile zapłacić trzeba było - gdybym mogła zapłacic, to bym nie trzęsła portkami od tygodnia, że mi nie pójdzie czy coś:) Odpowiedz Link Zgłoś