yonker 22.01.03, 14:25 Dajcie se pyska w realu, co się będziecie w w wirtualny flirt bawić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xanatos1 Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:27 Widziałem, że ktoś się wreszcie na nas wkurzy :))) Przyznać sie kto jeszcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:33 xanatos1 napisał: > Widziałem, że ktoś się wreszcie na nas wkurzy :))) Przyznać sie kto jeszcze? :) Wiecie co?Jestescie niejedyna para na tym forum:-)i to bardzo sympatyczna.Nie przejmujcie sie idiotami i dokuczalskimi bo to malolaty albo ramole z obnizonym lobido.zycze szczescia w realu i tutaj tez.Buziaki:-) Zapraszam na moje forum porady Ciotki Viki.-) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:36 vika411 napisała: > xanatos1 napisał: > > > Widziałem, że ktoś się wreszcie na nas wkurzy :))) Przyznać sie kto > jeszcze? :) > Wiecie co?Jestescie niejedyna para na tym forum:-)i to bardzo sympatyczna.Nie > przejmujcie sie idiotami i dokuczalskimi bo to malolaty albo ramole z obnizonym > > lobido.zycze szczescia w realu i tutaj tez.Buziaki:-) > Zapraszam na moje forum porady Ciotki Viki.-) Dziękujemy, a na zrękowiny chcemy opiekacz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:33 xanatos1 napisał: > Widziałem, że ktoś się wreszcie na nas wkurzy :))) Przyznać sie kto jeszcze? :) Ty się nie pytaj kto jeszcze, tylko zabieraj się do roboty, żeby nie było, żeś erotoman gawędziarz ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:35 matrek napisał: > xanatos1 napisał: > > > Widziałem, że ktoś się wreszcie na nas wkurzy :))) Przyznać sie kto > jeszcze? :) > > Ty się nie pytaj kto jeszcze, tylko zabieraj się do roboty, żeby nie było, żeś > erotoman gawędziarz ;-)) > Czy ja mówię coś o erotyźmie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:36 xanatos1 napisał: > > Czy ja mówię coś o erotyźmie? :)) Wyluzuj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:38 matrek napisał: > xanatos1 napisał: > > > > Czy ja mówię coś o erotyźmie? :)) > > Wyluzuj ;-) > Co mam wyluzować? Ja jestem wyluzowany, nawet za bardzo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Suri i Xanatos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 14:42 xanatos1 napisał: > Co mam wyluzować? Ja jestem wyluzowany, nawet za bardzo :)) niedlugo sie zepniesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xanatos1 Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:43 Gość portalu: suri napisał(a): > xanatos1 napisał: > > > Co mam wyluzować? Ja jestem wyluzowany, nawet za bardzo :)) > > niedlugo sie zepniesz ;))) - Co mam powiedzieć Spiętemu? - Żeby się rozpiął. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Matrus!!!!!!!! 22.01.03, 14:36 matrek napisał: > xanatos1 napisał: > > > Widziałem, że ktoś się wreszcie na nas wkurzy :))) Przyznać sie kto > jeszcze? :) > > Ty się nie pytaj kto jeszcze, tylko zabieraj się do roboty, żeby nie było, żeś > erotoman gawędziarz ;-)) > przygadywal Graca Gracy a obaj jednacy.trzeba ,zebym sie wziela tez do roboty kolo Jednego Takiego...fajny chlopak tylko posmutnial mi ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matrus!!!!!!!! 22.01.03, 14:41 vika411 napisała: > > > przygadywal Graca Gracy a obaj jednacy.trzeba ,zebym sie wziela tez do roboty > kolo Jednego Takiego...fajny chlopak tylko posmutnial mi ostatnio. Coś nam Kanapa ostatnio wystygła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Matrus!!!!!!!! 22.01.03, 14:51 matrek napisał: > vika411 napisała: > > > > > > przygadywal Graca Gracy a obaj jednacy.trzeba ,zebym sie wziela tez do rob > oty > > kolo Jednego Takiego...fajny chlopak tylko posmutnial mi ostatnio. > > Coś nam Kanapa ostatnio wystygła ;-) bylam tak i wlamalam sie do kasy...ciekawe rzeczy tam trzymasz...no,no:-)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
lavazza Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 15:21 Ja się nie wkurzam... patrzę na to hmm... z sentymentem :-) Trzy lata temu na pewnym forum docinałam takiemu jednemu co to mieszkał na drugim końcu Polski (z wzajemnościa z resztą) a teraz ma u mnie swoje kapcie... Uważajcie więc Słoneczka Wy moje bo to się może skończyć tragicznie ;-) Pozdrowienia L. Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: Suri i Xanatos 22.01.03, 14:45 juz reszta wymiekla przy tej dwojce, suri tam i tam i tam i xanatos od razu tez, ja juz tylko ich sledze i zapominam sama cos od czasu dodac - chyba nieplodna jestem, zadnych pomyslow w glowie. SURI - szkoda ze nie przyszlas w sobote, ja sie nastawilam ze poznam objawienie ostatnie ;). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Suri i Xanatos IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 14:48 jestem z melinkiem w lacznosci i knujemy dalej :) niedlugo sie objawie! Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura suri 22.01.03, 14:50 wiem od melinka, podobno chora bylas, ale mam nadzieje, ze juz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 14:55 tetsuo_nakamura napisała: > wiem od melinka, podobno chora bylas, ale mam nadzieje, ze juz lepiej. dziekuje, powoli wracam do formy :) to byly dolegliwosci psychosomatyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: suri 22.01.03, 16:20 Gość portalu: suri napisał(a): > dziekuje, powoli wracam do formy :) > to byly dolegliwosci psychosomatyczne ;) Byśmy Cię wyleczyły..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 16:24 drzazga1 napisała: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > dziekuje, powoli wracam do formy :) > > to byly dolegliwosci psychosomatyczne ;) > > Byśmy Cię wyleczyły..... kochana drzazga...:)) zapamietam Odpowiedz Link Zgłoś
agick chciałam powiedzieć... 22.01.03, 14:53 że knucie bez agicka jest aktem bezprawnym. jeśli zbliża się jakiś myting - proszę uwzględnić ufolka. a teraz znikam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: chciałam powiedzieć... 22.01.03, 14:56 zapraszamy na maila. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: chciałam powiedzieć...ze tez lubie... 22.01.03, 14:57 agick napisała: > że knucie bez agicka jest aktem bezprawnym. > jeśli zbliża się jakiś myting - proszę uwzględnić ufolka. > a teraz znikam. > :) KNUC!!!!NIE KNUJCIE BEZE MNIEEEEEEEE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: chciałam powiedzieć...ze tez lubie... 22.01.03, 21:44 Jak juz wszyscy beda wiedziec co knujemy, to juz nie bedzie knucie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś