Gość: bobaś IP: 209.234.157.* 23.01.03, 17:52 Witajćie! Ćeść! :)) to ja Bobaś! dziś dośtałem kloćki! :) a Onja powiedziała źie lalki śią śame nie wiedźją gdzie być i ja Bobaś źbuduje dla nich domiek! :)) a to mój domiek! :)) www.bobas.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobaś alje kloćkóf nie pśiekładaj! dobźie?:) IP: 209.234.157.* 23.01.03, 18:01 rb13 napisał: > tlohę dziwną maś ulodę ... ulode majom lalki a ja buduje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś ja uwielbiam śłuchać bajki! :)) Króla Maciuśia! IP: 130.94.107.* 23.01.03, 18:18 www.dzieci.best.pl/Biblioteka/Korczak_Janusz/krol_macius/0.htm A to szła mała Murzynka, córka króla ludożerców, wesoła Klu-Klu. Poznał ją Maciuś, bo księżyc jasno świecił, ale dziwi się, czego ona chce. — Czego chcesz, Klu-Klu? — pyta się Maciuś po murzyńsku, bo się już trochę nauczył. — Klu-Klu kiki rec — Klu-Klu kin brun. Jeszcze coś długo mówiła, ale Maciuś nic nie rozumiał. Spamiętał tylko: „Kiki, rec, brum, buz, kin". I widział, że Klu-Klu była bardzo smutna i płacze; żal się zrobiło Maciusiowi małej Klu-Klu: pewnie ma jakieś zmartwienie. Więc dał jej swój zegarek, lusterko i ładną flaszeczkę, ale Klu-Klu nie przestała płakać. Co to być może? Dopiero jak wrócił, spytał się profesora, a ten wytłumaczył, że Klu-Klu bardzo kocha Maciusia i chce razem z nim jechać. ciekawje ćy pojechał :) www.bobas.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś o dziś dośtałem nowje pieluchi ź misiem Koala! :)) IP: 168.143.123.* 23.01.03, 18:31 niemowle.onet.pl/ śmieśne bo w tamtich śibko robiło sie niepśijemnie :( ale teraś plnuje śienny miś Kooalia! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś tup... :)) 19.00 - NAJUKOCHANSZY KUBUŚ PUCHATEK!!! IP: 168.143.113.* 31.01.03, 19:00 prawdziwy pokrzepnik Kubuśia! :)) www.wsinf.edu.pl/~toxynka/kubus/Puchindex.htm www.lo2.opole.pl/~puchatek/ANKIETA.HTM Hejże ha! Niech Kubuś żyje! Niechaj tyje, je i pije! Czy przy środzie, czy przy wtorku On w miodowym jest humorku. I niewiele o co dba, Gdy na nosie miodek ma! Więc śpiewajcie wszyscy dzisiaj Hymn na cześć Puchatka - Misia, Który swe Conieco zje Za godzinę lub za dwie! :))) www.lekcja.ids.pl/~lekcja14/przyjaciele.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś i Blomba pśyleciaała! :))) i inni! IP: 130.94.107.* 09.03.03, 19:30 - Kiedy biegam, to jestem biegaczem, kiedy fruwam, to jestem fruwaczem, kiedy się boję, to jestem baczem, a tak w ogóle to jestem Gżdaczem. Więc podziwiaj mnie i patrz: Jestem fruwający Gżdacz! :))) dzieci.best.pl/Biblioteka/Wojtyszko_Maciej/Bromba/3.htm Odpowiedz Link Zgłoś
miregal o rany! o co chodzi! 09.03.03, 22:03 tak absurdalnie glupiego watku w zyciu nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś o rany! tjo pewnie chodziś do źielówki! :)) IP: *.gen.twtelecom.net 09.03.03, 22:13 miregal napisała: > tak absurdalnie glupiego watku w zyciu nie widzialam. u mnie w źłobku ćitali ćoś takiego! :)) Jeśli kogoś nie rozumiemy, zaczynamy uważać go za głupca. Carl Jung dalej nje fiem o ćjo chodzi! to bedzie dla śtalśiaków? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miregal Re: o rany! tjo pewnie chodziś do źielówki! :)) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 10:05 Gość portalu: bobaś napisał(a): > miregal napisała: > > > tak absurdalnie glupiego watku w zyciu nie widzialam. > > u mnie w źłobku ćitali ćoś takiego! :)) > > > Jeśli kogoś nie rozumiemy, zaczynamy uważać go za > głupca. Carl Jung > wyznam uczciwie - za nic w swiecie nie rozumiem jaki byl cel zakladania tego watku. a dorosli udajacy dzieci zawsze wydawali mi sie zalosni (bo nieudolni). > dalej nje fiem o ćjo chodzi! to bedzie dla > śtalśiaków? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś ponjedzialek! Mi Mi lewa nogia! Mi Mi :))) IP: 209.234.166.* 10.03.03, 18:53 oł śit! ratunku! pomocy! no nie? AAALARM!! no i ćyo to moźna zlozumieć? :)) śit! ponjedzialek! Mi Mi lewa nogia! Mi Mi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynowa Re: tup... tup... :)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 22:23 bobaś, a jak Ty trafiłes tu - w to babskie piekiełko? Szukasz mamusi? sel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś tup... glg... :)) IP: 130.94.107.* 09.03.03, 22:30 Gość portalu: seledynowa napisał(a): > bobaś, a jak Ty trafiłes tu - w to babskie piekiełko? no jak? :)) entel i jeśtem!! kuku! Szukasz mamusi? > sel e tam mamuśi... ućy sje ekonomjj! chyba nie bede jej pśeśkadziać? cio?:) ziew... Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: tup... glg... :)) 09.03.03, 22:52 bobasiu, jestes taki malutki, a noc taka ciemna i cięzka dlaczego nie spisz w przytuleniu pluszowego króliczka, smoka, misia itp.? ...w pidżamce w zółte kaczątka na zielonej łączce Po co podglądasz świat dorosłych ? To nie zdrowo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Bobas, czy mama wygonila cie spac? 09.03.03, 23:39 Czy w przedszkolu tez masz internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś zalaś wygoni... IP: *.biaman.pl 16.03.03, 20:46 dalej piśie! i piśie... :[ -- www.bobas.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa witaj bobasiu 16.03.03, 20:48 dawno cie nie było stałeś w kącie za karę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś Re: witaj bobasiu IP: 130.94.106.* 16.03.03, 20:54 nieee biole udziaał w wyściguu! sybkobiegacy!:)) www.dzieci.best.pl/Biblioteka/Andersen/szybkobiegacze.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś Re: witaj bobasiu IP: 168.143.123.* 16.03.03, 21:01 a jak! :)) laś to tak sje zabuujalem ze gwiaźdi źobaćiłem i fikoła wiwijnołem! salto moltale!! :))) aś mi włośi deba śtały =:)) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: witaj bobasiu 16.03.03, 21:06 bobasiu, to ty duży i dzielny chłopczyk jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś Re: witaj bobasiu IP: 209.234.157.* 16.03.03, 21:16 yeś! :)) glaś w kulki? :)) KULKI Dwie damulki z Koziej Wólki Kupowały w sklepie kulki, Kupiły ich bardzo dużo, Nie wiedząc, do czego służą. Kulały je i turlały Po mieszkaniu przez dzień cały, Po stołach i po podłodze, Aż umęczyły się srodze. Ludzie w okna zaglądali, Co z tego wyniknie dalej, Aż każdy po trochu uległ Powabom tych szklanych kulek, Bo były to kulki szklane W siedmiu barwach na odmianę. Każda kulka już w zarodku Drugą kulkę miała w środku, Więc gdy patrzał ktoś przez chwilę, Widział ich dwa razy tyle. Zapytywał miejski urząd, Do czego te kulki służą: Do wyboru, do koloru, Do wrzucania do otworu, Do budowy, do uprawy Czy, po prostu, do zabawy, A mieszkańcy Koziej Wólki Wykupili wszystkie kulki, Kupili ich bardzo dużo, Nie wiedząc, do czego służą. Kulali je i turlali Przez miasto, a potem dalej, Aż je pod koniec zabawy Doturlali do Warszawy. www.dzieci.best.pl/Biblioteka/Brzechwa/sto_bajek/kulki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: witaj bobasiu 16.03.03, 21:26 :-) przypomniałes mi jak to jest bawić się chocby w kulki dzieki bobasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś Re: witaj bobasiu IP: 209.234.157.* 17.05.03, 17:19 dzieci.best.pl/gry_zabawy/spis_gier.htm i nie tylkjo kulkji :)) dzieci.best.pl/maluch/ud/girl_doll.html o i jeśt projektańt modji? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś pogodja dlja Bogaći?:)) IP: 168.143.123.* 08.05.03, 19:41 www.getweathercast.com/index.html :)) pjęć dni i wiadomo kiedy wichulja lub śnjeg! Niechajże rosną z ziemi kwiatuszki. Pokaż nam, wierzbo, wiosenne puszki. Wiosna nadchodzi, ptaszki śpiewajcie, Koniec lutego, pięknie zagrajcie, I my wtórujmy kukułkom w chórze, A ty, słoneczko, świećże nam w górze. I nikt już nie myślał o bałwanie ze śniegu. dzieci.best.pl/Biblioteka/Andersen/balwan.htm a ja tam lubie bałwankji :)) marchefkie mozna pszypiac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynowa bobaś! jak miło, że jesteś! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 19:50 ale powiedz, dlaczego pozwoliłes się tak ..oszpecić? kto Ci zrobił takie kuku? www.fun.from.hell.pl/2003-03-12/syn-michala-w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś njo nie! Śeledinowa...! IP: 209.234.157.* 08.05.03, 19:55 a śkąd Ona wzieła moje kloćki? :(( i ćjo? telaś? ja musje umyć? :(( :))bobaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynowa Re: njo nie! Śeledinowa...! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 20:09 przykro mi Bobasiu, ale to kompromitujące Cię zdjęcie krąży sobie własnymi drogami po necie, czy tego chcesz czy nie ...po co było sobie robic dziurki i sreberka na buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelix brrrrrrrr IP: *.radiotel.com.pl / 10.200.0.* 08.05.03, 21:34 a wszedl ktos z was dalej?? klikajac na kosz?? cudne zdjecia o aborcji:( gdyby moje dzieciatko bylo wieksze wlasnie skopaloby mi zebra za ogladanie tych zdjec..... rany jak wogole mozna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś zimnjo?:)) to ćapke na głowje! :)) IP: 209.234.157.* 17.05.03, 17:10 dzieci.best.pl/Biblioteka/Andersen/matka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś Małi Ksiąźie i ... lićienie gwiaźd? :) IP: 209.234.166.* 17.05.03, 17:14 dzieci.best.pl/Biblioteka/Maly_ksiaze/wstep.htm dzieci.best.pl/Biblioteka/Maly_ksiaze/13.htm bobaś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: tup... tup... :)) IP: *.kat.cdp.pl 17.05.03, 17:23 Chyba lekka przesada z tymi zdjeciami...!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś fotograf i filozof?:)) IP: 168.143.113.* 17.05.03, 18:27 dzieci.best.pl/Biblioteka/strindberg_august/bajki/5.htm Wydumał mianowicie, że świat jest odwrócony. Można to było zresztą zobaczyć na kliszy, kiedy leżała w wywoływaczu. To, co znajdowało się u ludzi po prawej stronie, tu było po lewej; to, co było ciemne, stawało się jasne, cień zmieniał się w światło, sine robiło się białe, a srebrne guziki czerniały niczym żelazne. Wszystko na odwrót. wśiśtko na odwrjót? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś Mamia śpi :)) dziś ja biegiam! IP: 130.94.107.* 26.05.03, 16:32 www.dzieci.best.pl/Biblioteka/swiat_bajek/japonia-co_jest.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynowa hej bobasiu :-) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 17:17 Czy znasz "Bajki spod Pigwy" - to ksiązka z dzieciństwa, a teraz takich "nie robią". Własnie mi sie przypomniała i ..zatęskniłam sel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobaś Re: hej bobasiu :-) IP: *.gen.twtelecom.net 01.06.03, 12:30 www.dzieci.best.pl/ nieźnam :)) ale śplitnie pośiukam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynowa cierpliwie poczekam bobasiu :-) n/t IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś