Dodaj do ulubionych

psalm nr.3

IP: *.stacje.agora.pl 26.10.01, 17:34
Trudno jest bronic owlosionych cipek na tym dotknietym konsumeryzmem forum. Kobieta z klasa woli
wypowiadac sie na ciekawsze tematy. Goli albo nie. To chyba oczywiste, ze jestem przeciez do kurwy nedzy
nadeta i chamska. Ale nikt mnie nie zmusi do potulnego bicia narzadu mowy, a nie fiuta. Jakkolwiek jestem
zwolenniczka masturbacji solo to ogolony ptaszek luckiego wydaje sie bardziej dorodny (17 w zwisie i 25 w
stanie erekcji - troche jestes dla mnie za duzy.). Nieraz koleznaki w czolko sie pukaly widzac urode kolejnych
obiektow mogo pozadania. A poza tym ja jestem kobieta dominujaca i walczaca. Jak tutaj zdominowac kogos kto
tez ma niemale ego? (Zona luckiego napisz do mnie a naucze cie, ze kobieta nie powinna przeklinac).

Jestem tak jak ty pelna jaj, jak to powiedzial moj ginekolog chodzi o to, zeby sie pani dobrze niosla. Mozesz
oczywiscie nadal traktowac mnie jako mezczyzne, to mi nie przeszkadza mam silnie rozwiniety meski pierwiastek.
Pamietaj Aniu nigdy nie mow nigdy i usmiechnij sie, bo wiem, ze uwaznie przeczytasz kolejna kompilacje. Nic nie
jest oczywiste...
Obserwuj wątek
    • Gość: hybryda Re: psalm nr.3 IP: 216.51.32.* 26.10.01, 19:23
      A gdzie mozna znalezc poprzednie numery????
      • Gość: Anna26 Re: psalm nr.3 IP: *.tnt2.ashland.oh.da.uu.net 27.10.01, 01:15
        Przestan z ta kompilacja, bo wychodza Ci rzeczy wyrwane z kontekstu. Koncze
        swoje dziallnosc, bo po co mam pisac to co naprawde mysle, tylko po to by to
        zostalo przeksztalcone.
        • Gość: Anna26 Re: psalm nr.3 IP: *.tnt2.ashland.oh.da.uu.net 27.10.01, 01:41
          A swoja droga wspolczuje, jesli nie potrafisz sama sobie wypracowac
          osobowosci. Musisz uzywac MOICH postow by zaistniec na tym forum. Moze jestes
          pelna jaj, ale pomyslow swoich masz null.
          • Gość: Senin Re: psalm nr.3 IP: *.mega.tmns.net.au 27.10.01, 03:48
            Szkoda, ze rezygnujesz Anno, szkoda. Nie wiele tu bedzie do czytania, jak
            odejdzies. Dla mnie piszesz z sensem masz odwage i zdroworozsadkowe podejscie
            do zycia. Tego tu brakuje na tym forum. Albo przeintelektualizowane pieknoduchy-
            malolaty, albo wulgarni sfrustowani idioci.
            Zadra sie nie przejmuj.
            I cenzorem. Projekcja - widza w tobie to czego u siebie zaakceptowac nie
            potrafia.

pozdrawiam
            Senin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka