Gość: zadra
IP: *.stacje.agora.pl
26.10.01, 17:34
Trudno jest bronic owlosionych cipek na tym dotknietym konsumeryzmem forum. Kobieta z klasa woli
wypowiadac sie na ciekawsze tematy. Goli albo nie. To chyba oczywiste, ze jestem przeciez do kurwy nedzy
nadeta i chamska. Ale nikt mnie nie zmusi do potulnego bicia narzadu mowy, a nie fiuta. Jakkolwiek jestem
zwolenniczka masturbacji solo to ogolony ptaszek luckiego wydaje sie bardziej dorodny (17 w zwisie i 25 w
stanie erekcji - troche jestes dla mnie za duzy.). Nieraz koleznaki w czolko sie pukaly widzac urode kolejnych
obiektow mogo pozadania. A poza tym ja jestem kobieta dominujaca i walczaca. Jak tutaj zdominowac kogos kto
tez ma niemale ego? (Zona luckiego napisz do mnie a naucze cie, ze kobieta nie powinna przeklinac).
Jestem tak jak ty pelna jaj, jak to powiedzial moj ginekolog chodzi o to, zeby sie pani dobrze niosla. Mozesz
oczywiscie nadal traktowac mnie jako mezczyzne, to mi nie przeszkadza mam silnie rozwiniety meski pierwiastek.
Pamietaj Aniu nigdy nie mow nigdy i usmiechnij sie, bo wiem, ze uwaznie przeczytasz kolejna kompilacje. Nic nie
jest oczywiste...