Gość: suri Re: U mnie rozkwitła właśnie tęcza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:32 paj, z Ciebie to taki maly slodki wred ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: U mnie rozkwitła właśnie tęcza 28.01.03, 13:33 Gość portalu: suri napisał(a): > paj, z Ciebie to taki maly slodki wred ;)) nio, ty masz nochala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: U mnie rozkwitła właśnie tęcza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:34 a jak! swoj swego zawsze pozna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: U mnie rozkwitła właśnie tęcza 28.01.03, 13:36 Gość portalu: suri napisał(a): > a jak! > swoj swego zawsze pozna:)) No tak.Ale jeszcze trochę i uczeń przegoni mistrza:))) No i po co była ta awantura? Już po tęczy. Zjawisko trwało raptem 1 minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: U mnie rozkwitła właśnie tęcza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:40 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > a jak! > > swoj swego zawsze pozna:)) > > No tak.Ale jeszcze trochę i uczeń przegoni mistrza:))) > No i po co była ta awantura? Już po tęczy. Zjawisko trwało raptem 1 minutę. ot, caly urok. awantur tez chodzmy na lody!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: U mnie rozkwitła właśnie tęcza 28.01.03, 13:47 Gość portalu: suri napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > a jak! > > > swoj swego zawsze pozna:)) > > > > No tak.Ale jeszcze trochę i uczeń przegoni mistrza:))) > > No i po co była ta awantura? Już po tęczy. Zjawisko trwało raptem 1 minutę > . > > ot, caly urok. > awantur tez > > chodzmy na lody!:) A jakie lubisz? Ja owocowe i śmietankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: U mnie rozkwitła właśnie tęcza IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:49 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > a jak! > > > > swoj swego zawsze pozna:)) > > > > > > No tak.Ale jeszcze trochę i uczeń przegoni mistrza:))) > > > No i po co była ta awantura? Już po tęczy. Zjawisko trwało raptem 1 m > inutę > > . > > > > ot, caly urok. > > awantur tez > > > > chodzmy na lody!:) > > A jakie lubisz? Ja owocowe i śmietankowe. w to mi graj! byle nie orzechowe znam swietna lodziarnie, sprzedam adres nieodplatnie jak sie bedziesz zblizac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: U mnie rozkwitła właśnie tęcza IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:37 Pajdeczko wysłałem Ci maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: znow razem ;)) IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:41 Nie wiem dlaczego, ale Paj nastraja mnie pozytywnie :))) Nie wiem też dlaczego kojarzy mi się z koszykarzem Stojakoviciem. Może dlatego ze nazywają go Peja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri zjawisko cietej paj IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:42 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Nie wiem dlaczego, ale Paj nastraja mnie pozytywnie :))) im bardziej cieta tym wiekszy usmiech na paszczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: zjawisko cietej paj 28.01.03, 13:51 Gość portalu: suri napisał(a): > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Nie wiem dlaczego, ale Paj nastraja mnie pozytywnie :))) > > im bardziej cieta tym wiekszy usmiech na paszczy :))) > Dzięki mnie Xanatos nie musi tracić pieniędzy na salony masażu dla masochistów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: zjawisko cietej paj IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:54 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > Nie wiem dlaczego, ale Paj nastraja mnie pozytywnie :))) > > > > im bardziej cieta tym wiekszy usmiech na paszczy :))) > > > Dzięki mnie Xanatos nie musi tracić pieniędzy na salony masażu dla > masochistów:)) chyba paj za malo sie starasz - znow wrocil ze zwichnieta reka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znow razem ;)) 28.01.03, 13:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Nie wiem dlaczego, ale Paj nastraja mnie pozytywnie :))) Nie wiem też dlaczego > kojarzy mi się z koszykarzem Stojakoviciem. Może dlatego ze nazywają go Peja :) > ) Xanatos, bo zaraz Ci się skojarzę z Saletą! Nie masz lepszych skojarzeń? Gdybyś mnie zobaczył rozwiałabym Twoje wszelkie przypuszczenia. ALe lepiej nie, bo umiem rzucać na mężczyzn urok. Ale tylko na tych, którzy mnie się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: znow razem ;)) IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 13:53 > Xanatos, bo zaraz Ci się skojarzę z Saletą! > Nie masz lepszych skojarzeń? Gdybyś mnie zobaczył rozwiałabym Twoje wszelkie > przypuszczenia. ALe lepiej nie, bo umiem rzucać na mężczyzn urok. Ale tylko na > tych, którzy mnie się podobają. Ale Peja to świetny koszykarz :)) No nie ma takich ładnych nóg jak Ty :)) Poszedł mail - Mr. Sinister :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Nogi, nogi, nogi roztanczone... 28.01.03, 14:00 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > Ale Peja to świetny koszykarz :)) No nie ma takich ładnych nóg jak Ty :)) > Poszedł mail - Mr. Sinister :))) A czy ja Tobie też wysłałam moje zdjęcie od pasa w dół, bo nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Nogi, nogi, nogi roztanczone... 28.01.03, 14:06 No ładnie, ja to nawet jednej kulawej nogi nie dostałam. Eeee tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nogi, nogi, nogi roztanczone... 28.01.03, 14:11 fe_male napisała: > No ładnie, ja to nawet jednej kulawej nogi nie dostałam. > > Eeee tam. "No co Ty, na żartach się nie znasz?" (Melinek) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Nogi, nogi, nogi roztanczone... 28.01.03, 14:12 o rany i jeszcze sobie ze mnie żartują EEtam eeetam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Nogi, nogi, nogi roztanczone... IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 14:14 > A czy ja Tobie też wysłałam moje zdjęcie od pasa w dół, bo nie pamiętam... Ja też nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nogi, nogi, nogi roztanczone... 28.01.03, 14:16 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > A czy ja Tobie też wysłałam moje zdjęcie od pasa w dół, bo nie pamiętam... > > > Ja też nie pamiętam :) To skąd wiesz, jakie mam nogi? Wiem, kiedyś napisałam, że są niczego sobie, ale nie wierz we wszystkim kobiecie - dobrą radę Ci dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Nogi, nogi, nogi roztanczone... IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 14:19 > To skąd wiesz, jakie mam nogi? Wiem, kiedyś napisałam, że są niczego sobie, ale > > nie wierz we wszystkim kobiecie - dobrą radę Ci dam. Nie wierzę kobiecie tylko wierzę w to co czytam... A od Pej napewno masz lepsze nogi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nogi, nogi, nogi roztanczone... 28.01.03, 14:21 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Nie wierzę kobiecie tylko wierzę w to co czytam... A od Pej napewno masz lepsze > > nogi :))) Ale komplemenciarz z Ciebie, niech Cię dunder świśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: Nogi, nogi, nogi roztanczone... IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 14:30 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Nie wierzę kobiecie tylko wierzę w to co czytam... A od Pej napewno masz > lepsze > > > > nogi :))) > > Ale komplemenciarz z Ciebie, niech Cię dunder świśnie Tak chyba powinno być :)) Do czasu... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znow razem ;)) 28.01.03, 14:08 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > >>> Ale Peja to świetny koszykarz :)) No nie ma takich ładnych nóg jak Ty :)) > Poszedł mail - Mr. Sinister :))) Ok. Przeczytałam. Coś już kojarzę, tzn. nicki. A lechitę też ostatnio zbluzgałam (czy godzi się kobiecie w moim wieku?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: znow razem ;)) IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 14:37 > Ok. Przeczytałam. Coś już kojarzę, tzn. nicki. A lechitę też ostatnio > zbluzgałam (czy godzi się kobiecie w moim wieku?) Lechita grał w Rugby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znow razem ;)) 28.01.03, 14:50 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Ok. Przeczytałam. Coś już kojarzę, tzn. nicki. A lechitę też ostatnio > > zbluzgałam (czy godzi się kobiecie w moim wieku?) > > > Lechita grał w Rugby :))) O żesz ty! Znałam jednego rugbistę i do bardzo dobrze. Od tego czasu nie chcę znać żadnego. Będę miała okazję to sobie na Lechicie odbiję. O może on w Lechii grał? To w sumie do mnie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: znow razem ;)) IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 14:54 > O żesz ty! Znałam jednego rugbistę i do bardzo dobrze. Od tego czasu nie chcę > znać żadnego. Będę miała okazję to sobie na Lechicie odbiję. O może on w Lechii > > grał? To w sumie do mnie blisko. Chyba rzczej w Lechu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znow razem ;)) 28.01.03, 15:00 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Chyba rzczej w Lechu. No tak. Nie wiedziałam, że istnieje klub Lech. A Lechita może być od Lecha lub Lechii. Tak czy siak to specyficzne środowisko, bo żeby trenować taki sport trzeba mieć "charakterek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: znow razem ;)) IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 15:01 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Chyba rzczej w Lechu. > > No tak. Nie wiedziałam, że istnieje klub Lech. A Lechita może być od Lecha lub > Lechii. Tak czy siak to specyficzne środowisko, bo żeby trenować taki sport > trzeba mieć "charakterek". I nie mieć mózgu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znow razem ;)) 28.01.03, 15:05 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > I nie mieć mózgu :)) Jak byś zaliczył parę razy "trykanie" też byś się odmóżdżył. A co sądzisz o ludziach trenujących pływanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: znow razem ;)) IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 15:08 > Jak byś zaliczył parę razy "trykanie" też byś się odmóżdżył. > A co sądzisz o ludziach trenujących pływanie? Czy to jakieś podchwytliwe pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znow razem ;)) 28.01.03, 15:09 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Jak byś zaliczył parę razy "trykanie" też byś się odmóżdżył. > > A co sądzisz o ludziach trenujących pływanie? > > > Czy to jakieś podchwytliwe pytanie? Nie, syn trenuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: znow razem ;)) IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 15:11 > Nie, syn trenuje. Dobrze robi na mięśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znow razem ;)) 28.01.03, 15:49 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Nie, syn trenuje. > > > Dobrze robi na mięśnie. A na głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Suri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 13:50 pajdeczka napisał: > Suri, a co TO ma znaczyć? no zalezy CO? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Suri 28.01.03, 13:58 Gość portalu: suri napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Suri, a co TO ma znaczyć? > > no zalezy CO? "znowu razem" - właśnie o to mi chodzi. Co masz na myśli? Czyżby zazdrosna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri znowu razem, odlicz do trzech :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 14:00 generalnie zazdrosna nie bywam a juz w sieci to chyba w ogole nie ma na to miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znowu razem, odlicz do trzech :)) 28.01.03, 14:12 Gość portalu: suri napisał(a): > generalnie zazdrosna nie bywam > a juz w sieci to chyba w ogole nie ma na to miejsca Aha, chodzi Ci o nas seksowny trójkącik. Dzisiaj mam wenę. Poza tym, nawet od dobrego towarzystwa należy się co jakiś czas odpoczynek..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: znowu razem, odlicz do trzech :)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 14:13 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > generalnie zazdrosna nie bywam > > a juz w sieci to chyba w ogole nie ma na to miejsca > > Aha, chodzi Ci o nas seksowny trójkącik. Dzisiaj mam wenę. Poza tym, nawet od > dobrego towarzystwa należy się co jakiś czas odpoczynek..:)))) co powinnam chyba zrobic ja! jakby co, to wiesz co robic z honorami domu ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: znowu razem, odlicz do trzech :)) 28.01.03, 14:17 Gość portalu: suri napisał(a): > > > co powinnam chyba zrobic ja! > jakby co, to wiesz co robic z honorami domu ;)? Zabawiać gościa, w tym wypadku Xanatosa. Już się robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri druha Xanatosa! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 14:33 > > jakby co, to wiesz co robic z honorami domu ;)? > > Zabawiać gościa, w tym wypadku Xanatosa. Już się robi! do zajec rozweselajacych marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: druha Xanatosa! 28.01.03, 14:37 Gość portalu: suri napisał(a): > > > > jakby co, to wiesz co robic z honorami domu ;)? > > > > Zabawiać gościa, w tym wypadku Xanatosa. Już się robi! > > do zajec rozweselajacych marsz! Żeby się rozweselić trzeba się napić "kompotu" Viki. Popatrz, nawet tu zagościła narkomania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: druha Xanatosa! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 14:44 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > jakby co, to wiesz co robic z honorami domu ;)? > > > > > > Zabawiać gościa, w tym wypadku Xanatosa. Już się robi! > > > > do zajec rozweselajacych marsz! > > Żeby się rozweselić trzeba się napić "kompotu" Viki. > Popatrz, nawet tu zagościła narkomania. nic do viki nie mam a Wasz kompot jest dla mnie niestrawny. a co do narkomanii - sa takie miesznki, ktorych nie nalezy probowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: druha Xanatosa! 28.01.03, 14:46 Gość portalu: suri napisał(a): > > nic do viki nie mam a Wasz kompot jest dla mnie niestrawny. > a co do narkomanii - sa takie miesznki, ktorych nie nalezy probowac ;) Jaki "wasz"? To Vika jest stara kompociara. Mam z nią swoje sprawy, stąd moje "czepialstwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: druha Xanatosa! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 14:51 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > nic do viki nie mam a Wasz kompot jest dla mnie niestrawny. > > a co do narkomanii - sa takie miesznki, ktorych nie nalezy probowac ;) > > Jaki "wasz"? To Vika jest stara kompociara. Mam z nią swoje sprawy, stąd > moje "czepialstwo". nie wnikam. ale w zestawie jestescie ciezkostrawne;) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: druha Xanatosa! 28.01.03, 14:53 Gość portalu: suri napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > nic do viki nie mam a Wasz kompot jest dla mnie niestrawny. > > > a co do narkomanii - sa takie miesznki, ktorych nie nalezy probowac ; > ) > > > > Jaki "wasz"? To Vika jest stara kompociara. Mam z nią swoje sprawy, stąd > > moje "czepialstwo". > > > nie wnikam. > ale w zestawie jestescie ciezkostrawne;) Dlatego występujemy raczej osobno:)) Dzięki za komplement! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: druha Xanatosa! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 14:57 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > > > > > > > > nic do viki nie mam a Wasz kompot jest dla mnie niestrawny. > > > > a co do narkomanii - sa takie miesznki, ktorych nie nalezy probo > wac ; > > ) > > > > > > Jaki "wasz"? To Vika jest stara kompociara. Mam z nią swoje sprawy, s > tąd > > > moje "czepialstwo". > > > > > > nie wnikam. > > ale w zestawie jestescie ciezkostrawne;) > > Dlatego występujemy raczej osobno:)) > Dzięki za komplement! uff, balam sie, ze mnie nie/zle zrozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: druha Xanatosa! 28.01.03, 15:03 Gość portalu: suri napisał(a): > > uff, balam sie, ze mnie nie/zle zrozumiesz:) Jak już kogoś polubię to nie robię z "igieł wideł". Co najwyżej parę dni się nie poodzywam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: druha Xanatosa! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 15:05 pajdeczka napisał: > Gość portalu: suri napisał(a): > > > > uff, balam sie, ze mnie nie/zle zrozumiesz:) > > Jak już kogoś polubię to nie robię z "igieł wideł". Co najwyżej parę dni się > nie poodzywam... taaa, to zawsze dobra metoda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Xana 28.01.03, 13:41 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Pajdeczko wysłałem Ci maila. Już odpisałam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A u mnie spadł suchy liść z kwiatka:P n/t 28.01.03, 13:52 fe_male napisała: > U mnie takie liście to sypią się garściami. Hoduję 2 wielkie paprocie i liści mam niczym w parku jesienną porą. Co Ty Femalka z tymi czipsami? Spodobała Ci się reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: A u mnie spadł suchy liść z kwiatka:P n/t 28.01.03, 14:03 pajdeczka napisał: > Co Ty Femalka z tymi czipsami? Spodobała Ci się reklama? Bo to jedna, trzy były, ale ostatnia z wąsaczami najbardziej. O, a teraz mucha przeleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A u mnie spadł suchy liść z kwiatka:P n/t 28.01.03, 14:12 fe_male napisała: > pajdeczka napisał: > > > Co Ty Femalka z tymi czipsami? Spodobała Ci się reklama? > Bo to jedna, trzy były, ale ostatnia z wąsaczami najbardziej. > > O, a teraz mucha przeleciała. > Bo częściej musisz wietrzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: A u mnie spadł suchy liść z kwiatka:P n/t 28.01.03, 14:19 pajdeczka napisał: > fe_male napisała: > > > O, a teraz mucha przeleciała. > > > Bo częściej musisz wietrzyć:) To jakiś chłop znowu klapy w WC nie opuścił i się jakaś chyłkiem wydostała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: U mnie też rozkwitła właśnie tęcza IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 14:41 Bo właśnie zrobiłem malutki programik, który zaoszczędzi mi pracy na tydzień. A się głowiłem i głowiłem, ale udało się. Juhu!!!!! :))) Pajdeczko pijemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: U mnie też rozkwitła właśnie tęcza 28.01.03, 14:44 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > Bo właśnie zrobiłem malutki programik, który zaoszczędzi mi pracy na tydzień. A > > się głowiłem i głowiłem, ale udało się. Juhu!!!!! :))) Pajdeczko pijemy :)) Ale tylko soczek. Kompana do picia znajdziesz w Vice. A propos. Nie lubisz kompotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: U mnie też rozkwitła właśnie tęcza IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 14:45 > Ale tylko soczek. Kompana do picia znajdziesz w Vice. A propos. Nie lubisz > kompotu? Toleruję tylko wstrzykiwany... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: U mnie też rozkwitła właśnie tęcza 28.01.03, 14:47 Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > Ale tylko soczek. Kompana do picia znajdziesz w Vice. A propos. Nie lubisz > > > kompotu? > > > > Toleruję tylko wstrzykiwany... To dobrze się składa, bo Vika częstuje. Używają jednorazowych naczyń, więc spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: U mnie też rozkwitła właśnie tęcza IP: proxy / 213.17.170.* 28.01.03, 14:49 > To dobrze się składa, bo Vika częstuje. Używają jednorazowych naczyń, więc > spoko. Jednorazowe naczynia to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: U mnie też rozkwitła właśnie tęcza IP: *.12.14.vie.surfer.at 28.01.03, 15:04 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > Ale tylko soczek. Kompana do picia znajdziesz w Vice. A propos. Nie l > ubisz > > > > > kompotu? > > > > > > > > Toleruję tylko wstrzykiwany... To widac.W koncu sama sie przyznalas,ze wzielam cie na swojea nadworna blaznice tylko z litosci nad twoim niedorozwojem i ulomnosciami.Oj,pajda,pajda...ty sie popraw bo cie trzeba bedzie oddac do jakiejs lecznicy weterynaryjnej na terapie. > > To dobrze się składa, bo Vika częstuje. Używają jednorazowych naczyń, więc > spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka A ta tu czego szuka? 28.01.03, 15:11 Gość portalu: Vika napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Xanatos napisał(a): > > > > > > > > > Ale tylko soczek. Kompana do picia znajdziesz w Vice. A propos. > Nie l > > ubisz > > > > > > > kompotu? > > > > > > > > > > > > Toleruję tylko wstrzykiwany... > To widac.W koncu sama sie przyznalas,ze wzielam cie na swojea nadworna blaznice > > tylko z litosci nad twoim niedorozwojem i ulomnosciami.Oj,pajda,pajda...ty sie > popraw bo cie trzeba bedzie oddac do jakiejs lecznicy weterynaryjnej na terapie > . > > > > To dobrze się składa, bo Vika częstuje. Używają jednorazowych naczyń, więc > > > spoko. Chora, biedna kobieto. Czytaj dokładnie, a potem komentuj. I poszła mi stąd! Odpowiedz Link Zgłoś