natalia177 12.07.06, 18:58 SZUKAM FAJNEJ PSIAPSIółKI:):) ZKTóRĄ MOŻNA BYłOBY POGADAć O WSZYSTKIM!!! MAM 17LAT!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telka_es Re: Szukam kumpeli!!! 12.07.06, 19:31 no co ty?? masz 17 lat i zero kolezanek?? z ktorych conajmniej jedna kwalifikowalaby sie na psiapsiolke..... nie rozumiem tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-maria Re: Szukam kumpeli!!! 12.07.06, 19:48 to ciesz sie ze ty masz! ona nie ma i jej wspolczuje. mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz pokrewna dusze:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Szukam kumpeli!!! 12.07.06, 20:09 ja sie ciesze..... bo zawsze moge isc do kogoś z moimi problemami...... a ty sie dobrze porozglądaj na pewno siapsiółke znajdziesz, tylko pamietaj przyjaźń przychodzi z czasem i nie mozna tym słowem szastac na prawo i lewo.... oznacza kogoś bardzo cennego dla nas..... tak wiec lepeij wstrzymac sie niz pierwsza lepsza kumpele okreslać mianem psiapsióły, nieraz się na tym przejechałam. DAjesz komus duży limit zaufania a on t wykorzystuje orzeciwko Tobie,,, ale dobrze ze się przejechałam teraz chociaz potrafie docenić naprawde wartościowych ludzi i zycze ci bys tez takich pozanała... :P Odpowiedz Link Zgłoś
kiniusiowy Re: Szukam kumpeli!!! 12.07.06, 19:42 :) hehe podaj mi gg na mail to pogadamy :) jesteśmy w podobnym wieku Odpowiedz Link Zgłoś