Dodaj do ulubionych

Facet to świnia !!!!!!!

18.07.06, 20:48
Dzisiaj moj luby wyznał mi ze jak był ze mną nad jeziorem i ja akurat
pływalam to on oglądal sie za innymi dziewczynami :(((( Ze wg. niego to
normalne bo kazdy facet tak ma ze jak zobaczy zgrabne nogi i piękne piersi to
patrzy :(( Zrobilo mi sie tak przykro :(( bo ja nie jestem zgrabna jestem
mala i gruba :((( a on mnie dobil na maxa. Nigdy nie bede wyglądała jak one
bo mam taką "urode" po mamie a poza tym biore leki sterydowe i mam problemy z
tarczycą :((( Załamałam sie Pokłocilismy sie i nie chce go widziec !
Powiedzial też ze moglabym sie ladniej ubierać a dla niego ladniej znaczy
minimalistycznie - czyli spodniczki spodenki - czego ja w zyciu nie zrobie bo
wygladam jak mały pasztecik :( No masakra nie wiem co zrobic siedze i placze
Zdołowalam sie kompetnie :( To po co on ze mną jest skoro podobają mu sie
zupelnie inne kobiety ? :((((
Obserwuj wątek
    • imlardis2 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:06
      Słuchaj - to, że faceci oglądają się za innymi, to raczej normalne :( Nie
      oznacza jednak zdrady.

Drugie: problemem jest to, że próbuje Cię zmienić. Widziały gały co brały i
      jeśli podobałaś mu się ubrana jak lubisz, to nadal powinnaś się taka mu
      podobać! Dobrze, że kopnęłaś go w d...
      Ja miałam odwrotną sytuację, mój facet uważał, że jestem zbyt atrakcyjna i
      wolał, żebym się nie malowała (mimo, że noszę makijaż na co dzień - nie taki
      ostry, ale noszę), chciał, żebym nie nosiła szpilek. Ubrania, jakie mi
      proponował podczas zakupów... Nawet moja mama nie kupiłaby sobie czegoś
      takiego, co w jego mniemaniu było "bardzo kobiece"... Nie wytrzymałam z nim.
      Miłość skończyła się sama! Precz z tyranią!
      Sama wiesz, co najlepiej pasuje do Twojej figury i nie daj sobą manipulować.
      Buźka
      • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:10
        Ja tez na jego miejscu bym sie ogladal za innymi. Tak bym to robil zebys
        ty tego nie widziala.
    • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:12
      Czy swinie tez ogladaja sie za dziewczynami, skoro zrobilas takie porownanie.
      • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:24
        No sorry jak sie jest z kimś prawei 4 lata to moze juz te relacje powinny
        wyglądac inaczej ??? Zabolało mnie to bardzo :(((( Co ja zrobie :( Albo za
        głupia albo za wrazliwa jestem - a moze to i to ?
        • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:33
          To ty przez 4 lata nic a nic go nie zmienilas? Po tak dlugim czasie on
          tylko ciebie powinien widziec, a nie jakies tam inne. W dodatku smie sie za
          nimi ogladac. I tobie smie mowic co mysli. Pozmieniaj te jego mysli.
    • zeberdee24 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:30
      Facet zawsze będzie się oglądał za ładnymi dziewczynami - tak po prostu mamy, i
      to że twój mężczyzna tak robi to nic dziwnego. Jednakże skoro twój chłopak jest
      z tobą już 4 lata mimo tego że jestes, jak sama mówisz mniej atrakcyjna
      fizycznie, to znaczy że podobają mu się inne rzeczy w Tobie, a te "inne rzeczy"
      z reguły powodują że chcemy się z kimś związać na stałe.
      • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:37
        ok ja nie wiem moze jestem walnieta daj @ i ocenisz wysle ci fotki powiedz mi
        co ja moge w sobie zmienic i co ze mna nie tak !
        • hugolinka Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:39
          jezeli mozesz to wyslij tez fotki na hugolinka@gazeta.pl moze cos niecos
          podpowiem
        • zeberdee24 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:39
          Tutaj wszystkie maile mają postać nick@gazeta.pl:)
          • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:40
            ok juz wam wysylam
            • hugolinka Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:48
              wyslalas?
              • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 21:51
                wyslalam - sprawdź
                • nina_m Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:01
                  tu tez możesz dać - nina_m@gazeta.pl
                • zeberdee24 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:08
                  Eee dupa ani pół maila ni ma. Dałaś zeberdee24@gazeta.pl ?? Może sie walnełaś
                  we wpisywaniu ?
                  • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:11
                    juz wyslalam sprawdź
                  • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:12
                    Powiedz co ci tam powiedzieli. Mocno brzydka jestes, mocno sliczna czy po
                    srodku ciebie wstawili.
    • krwawabestia Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:12
      dla mnie najwazniejsze zeby kobieta była fajna, inteligetna, wysportowana,
      wierna no i lubiła seks - a jakie ma nogi czy piersi w sumie mi to wisi :)
      nawet mogłaby byc brzydka i tak by przy mnie rozkwitła hehe
      • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:14
        nikt sie nie odzywa jaka ja tam jestem
        • krwawabestia Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:17
          a Ty czasem nie nienawidzisz mamy ze jest mała i gruba a nie jest wysoka
          blondi? co?
          • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:19
            ja jestem blondi tez - a hugolinka zapytala mnie czy ja to co napisalam pisalam
            na powaznie Hmm ????
    • zeberdee24 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:22
      Opinie nt. twojej urody masz na priv, ale publicznie ganie cię za przysłanie 6
      megowej bitmapy ! Geeez!
      • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:25
        nie umiem zmniejszac czy co tam Ci nie pasuje nie bylo czasu
        • krwawabestia Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:26
          oj klara klara co ty sie tak tłumaczysz
          • krwawabestia Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:27
            dajesz sie tez oceniac a nawet nie widzisz oceniajacych moze to grube stare
            pasztety hehe
            • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:31
              Nie no , pocieszyli mnie - jedyna dobra rzecz ktora mnie dzisiaj spotkala Ehhh
              przynajmniej koniec dnia jakis lepszy....buziaki
              • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:35
                No widzisz, pocieszyli. Ja od poczatku wiedzialem ze z toba jest wszystko
                OK. On by tam z baba jaga 4 lata nie byl -to wiem.
                • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:38
                  hihihhii no ok nie narzekam na brak powodzenia fakt :)) ale mozna sie zdolowac
                  jak wlasny facet patrzy na inną . Zaraz mi sie wydaje ze wygladam okropnie ze
                  to tu za duzo ze to ze tamto ..... juz nie wiem sama Chcialabym zeby dostal
                  pewnego dnia szoku na moj widok !! ale takiego pozytywnego :) Tylko nie wiem
                  jak to zrobic ...??
                  • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:44
                    Nie wiesz jak? Zrob z siebie babe jage, moze wtedy dostanie szoku o jakim
                    marzysz, bo skoro przez te 4 lata nie dostal, to i w tym 5 tez nic go zbytnio
                    nie zaszokuje, kiedy chodzi o twoja urode.
                  • zeberdee24 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:45
                    Skarbeńku - ty chyba z nami pocinasz, my możemy pochwalić i dowartościować
                    zdołowaną osobę, ale ty zdaje się poklasku dla swej urody(której jesteś
                    świadoma) szukasz, próżnym pustakiem tu śmierdzi...:/
                    • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:48
                      To co, ona tam mocno sliczna jest. Mnie zdjecia nie przyslala, pewnie dlatego
                      ze nie prosilem.
                  • krwawabestia Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:47
                    przyroda wymysliła cos takiego jak wyrownywanie szans
                    powinnas nad tym pomyslec a zmieni ci sie cała wizja swiata
                    i wiecej oczu nie zrosisz :)
                    • kiara22 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:52
                      Kiedy ja naprawde czuje sie okropnie :(( ja wie mze nie mam źle ale nie jestem
                      pustakiem ! i nie szukam jakis pochwal To nie tak Dzis mam wielkiego dola bo to
                      przykre dla kobiety jak sie ogląda jej facet za innymi. Nie wiem jestem
                      wrazliwą osobą i to mnie zabolało Bo poczulam sie nieatrakcyjna i juz. Co
                      poradze? Staram sie jakos to tłumaczyc sobie ok...wiem ze ludzie mają takie
                      problemy o których mi sie nie śnilo a ja tu narzekam ale straszne to uczucie
                      jest bo tak rani glęboko i wtedy zaczynam szukac w sobie wad i blędów a
                      wszystko odbija sie na moim facecie - cala frustracja i zlość za to ze moje
                      nogi nie są o 15 cm dłuższe a talia o 5 cm mniejsza. Fakt brzmi beznadziejnie
                      ale wytłumacz kobiecie.....
                      • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:56
                        Nie przesadzaj z ta swoja zalamka. Czyzby przez 4 lata on ci podobnych
                        pokazow nie robil? A moze ty klapki na oczach mialas i wczoraj je zdjelas, a
                        raczej on sam ci je odslonil.
                      • zeberdee24 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 22:59
                        To próżność tak bardzo boli - jak nic innego na świecie... A Ty jeszcze zdajesz
                        sobie sprawę z tego że jesteś kapryśna i mówisz: "wytłumacz kobiecie"...
                      • little_voice Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 23:00
                        Nie ma szans na pocieszenie bo faceci zwyczajnie lubią sobie popatrzeć i basta.
                        Oby tylko na tym sie kończyło;)
                        Mój mąż też zerka na ładne kobitki, a jak ja sie z tego śmieje -ba!czasem nawet
                        wypomne- to on zupełnie nie wie o co kamon;)
                        • nina_m Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 23:03
                          a u mnie po mailu ani widu, ani słychu ;P
                          • zeberdee24 Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 23:06
                            Bo już się dowartościowała... to ci dopiero wstrętny typ wrrrrr.
                        • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 23:04
                          little_voice napisała:

bo faceci zwyczajnie lubią sobie popatrzeć i basta.
                          > Oby tylko na tym sie kończyło;)
                          A ja mowie odwrotnie -oby na tym sie nie konczylo.

• little_voice Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 23:11
                            wielo-kropek napisał:

> little_voice napisała:
                            >
                            > bo faceci zwyczajnie lubią sobie popatrzeć i basta.
                            > > Oby tylko na tym sie kończyło;)
                            >
                            > A ja mowie odwrotnie -oby na tym sie nie konczylo.
                            >

W przypadku żonatych pozwole sobie drogi wielokropku sie z Tobą nie zgodzić.
                            • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 18.07.06, 23:57
                              little_voice napisała:

> W przypadku żonatych pozwole sobie drogi wielokropku sie z Tobą nie zgodzić.
                              Nawet kiedy ten zonaty ladnie w oczy swojej zony popatrzy
                              i............dokonczy patrzenie w sposob ktory ona uwielbia, tez sie ze mna
                              nie zgodzisz?
                              • little_voice Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 00:12
                                Zgodze sie.
                                Jakkolwiek ów żonaty ma dogadzać jedynie swej małżonce w sposób jaki ona
                                uwielbia najbardziej.
                                • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 00:22
                                  Nie dosc ze sie zgodzilas, to jeszcze upiekszylas to dogodzenie. W koncu
                                  ma byc pieknie, jesli juz jest czy ma byc, nieprawdaz?.
                                  • little_voice Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 00:37
                                    Albo już jest naprawde późna godzina albo moja mózgownica nie nadąża za tą
                                    konwersacją.
                                    Zasadniczo może być i tak, że i jedno i drugie.

Próba podsumowania może być zatem dosyć karkołomnym przedsięwzięciem ale do
                                    odważnych świat należy.
                                    Podsumowując niech sie chłopcy gapią, jeśli jednak mają-załóżmy-żony to niech
                                    tylko im patrzą głęboko w oczy i dogadzają w sposoby jakie owe małżonki lubią
                                    najbardziej.
            • juta50 Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 13:44
              buehehehhehehehhee dobre!
    • ciarna_87 olej go 18.07.06, 23:07
      no tak najłatwiej powiedzieć, powiedz mu że nie bedziesz tolerowałą takich uwag
      i że on tez nie jest bez wad, pokochać kogoś to znaczy pokochać jego wady
    • lady284 Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 13:45
      powinnaś go rzucić, po tak chamskich wyznaniach...ehh
    • juta50 Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 13:58
      A moje zdanie jest takie: niech sie gapi, ale dyskretnie czyli tak zebym tego
      nie widziała. Ja sie gapie na facetów również w ten sam sposób i wszyscy są
      zadowoleni. No cóż różnimy się między sobą i fajnie jest czasem popatrzec (tylko
      popatrzec) na kogoś innego. A faceci to wzrokowcy i nie wyleczysz ich z tego. A
      jeżeli faceci podziwiają inne kobiety to dlaczego my kobiety nie mozemy sobie
      popatrzec na ciała innych mężczyzn?
      no:)) to pozdrawiam.
      PS: kiara- pogap sie na innych, nie żałuj sobie;p zobaczysz jak fajnie jest.
      • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 20:19
        Nie rozumiem, w czym tu problem? Przeciez wy kobiety uwielbiacie kiedy
        was faceci podziwiaja. Problem chyba w egoizmie tu tkwi, bo "ciebie"
        podziwiac trzeba, bo tak chcesz, ale kiedy na inna sie spojrzy to juz jest
        zle, niedobrze. Wydaje mi sie ze autorka nasza ma prawo w tym przypadku
        zrewanzowac sie chlopakowi podobnie. Pogapic sie troche na innych
        facetow, mowiac mu w miedzyczasie cos w sensie -o, ten to jest fajny, ty
        nigdy mu nie dorownasz, z takim to bym chciala sie przespac, tylko nie wiem
        czy on by ze mna chcial. Dopiero by piana mu na usta wyszla, co nie znaczy
        ze zrozumialby cos z tego.
        • fersja Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 20:33
          Nie, no troche za ostro by bylo ;-)
          Fakt faktem faceci czasem zerkaja na inne kobiety, nawet jakby przy sobie mieli
          jakis swoj ideal ;) Zauwazylam nawet, ze kobiety sie za kobietami ogladaja.
          Wyglada na to, ze patrzy sie na to co ladniejsze niz u nas. Faceci tez czasem
          zerkaja na klaty wysportowanych mezczyzn, myslalac sobie `kurcze, szkoda, ze ja
          nie mam takiego kaloryferka` ;-)
          Tylko glupio sie zachowal, ze Ci to wyznal tak wprost.
          Za kare ;) powpatruj sie w innych panow ;)
          • wielo-kropek Re: Facet to świnia !!!!!!! 19.07.06, 20:45
            No wlasnie, niech sie powpatruje, a jak jej zwroci uwage to moze mu odwalic:
            tobie wolno a mnie nie! Ja tez na ziemi zyje.
    • dzikoozka zgadzam się 19.07.06, 20:56
      zwlaszcza dzisiaj, po tym co mi zaprezentował moj osobisty.
      • wielo-kropek Re: zgadzam się 19.07.06, 20:58
        Z nim sie zgadzasz czy z nami? Ty tam z prezenterem jestes czy jak.
        • dzikoozka Re: zgadzam się 19.07.06, 21:04
          zgadzam sie z tezą ze facet to swinia. No ten moj się dzisiaj popisał...
          Krew mię się zagotowałaaaaaaaaaaaaaaa.
          Dobra spadam nie bede tu opisów grozy robiła.
          • wytrwala Re: zgadzam się 20.07.06, 00:05
            co takiego zrobil ? :) moj sie nie oglada... przynajmniej nie przy mnie. gdyby
            to zrobil, bylby biedny :P zazdrosnica cholernica ze mnie
            • wielo-kropek Re: zgadzam się 20.07.06, 00:26
              Twoj sie nie oglada bo je przed soba widzi. Ogladac sie za innymi jest
              nieladnie najac kobiete przy boku. Ten twoj o tym wie, stad i "grzeczny" on
              jest.
              • wytrwala Re: zgadzam się 20.07.06, 00:38
                zdziwilbys sie ;] specjalnie nie wzrokiem omija, zeby mi krwi przypadkiem nie
                burzyc :P widze taka pipe i jego reakcje - totalnie wzrok w inna strone, zero
                wgapiania sie ;] to, ze jestes przedstawicielem przecitniakow nie daje ci prawa
                do wmawiania, ze oboz lepszych od was pod tym wzgledem mezczyzn nie istnieje ;]
                • wielo-kropek Re: zgadzam się 20.07.06, 00:51
                  Nie nazywaj lepszym tego mezczyzne ktory odwraca glowe od kobiet. Jak dla
                  mnie jest to niemeskie, niekulturalne troszke tez.
                  • wytrwala Re: zgadzam się 20.07.06, 11:31
                    najwazniejsze, zeby byl kulturalny wobec mnie.
    • mahadeva Brak lojalnosci 20.07.06, 00:41
      ukachanej osobie nie mowi sie takich rzeczy, takie rzeczy to niech on sobie
      mowi kolegom, a nie Tobie, ja bym zerwala
      • wytrwala Re: Brak lojalnosci 20.07.06, 00:42
        ja tez :D ale najpierw rzucila soczystego komplementa w strone jego kumpla :D
    • fajnaret Re: Facet to świnia !!!!!!! 20.07.06, 08:03
      Proponuje wystapic z obywatelskim wnioskiem o naturalizacje męzczyzn i będzie
      po kłopocie/
      pozdr.
    • maja167 Re: Facet to świnia !!!!!!! 20.07.06, 09:01
      dziewczyno..olej kolesia niech spada na dzrzewo,a co on BRAD PITT? nie powinnas
      swojego cennego czasu poswiecac na takiego bubka,jak on nie dostrzega Ciebie i
      twoich walorow tylko oglada sie za laluniami to juz jego problem...OLEJ GO..a
      najlepiej w ogole ignoruj zobaczysz ...jesli mu na tobie zalezy to przyjdzie
      jak pies z podkulonym ogonem...flirtuj z innymi a go miej jakis czas w
      nosie...to moja rada pozdro! i trzymaj sie!
    • methinks Re: Facet to świnia !!!!!!! 20.07.06, 11:50
      Wniosek:

kobiety to maciory.
      • wytrwala Re: Facet to świnia !!!!!!! 20.07.06, 12:08
        dla umyslu nizszego lotu: opisujemy zachowanie potocznie okreslane ,,swinskim",
        nie nazywamy partnerow poszczegolnych zwierzatek ;]
        • methinks Re: Facet to świnia !!!!!!! 20.07.06, 12:51
          Wy to nie ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka