pajdeczka 11.02.03, 14:57 Proszę zostawić Suri w spokoju, bo miejsce pod Kolumną Zygmunta czeka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzazga1 Re: Bleblanie w stylu Bleble 11.02.03, 15:04 pajdeczka napisała: > Proszę zostawić Suri w spokoju, bo miejsce pod Kolumną Zygmunta czeka. Dokładnie, zostawić Suri w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Bleblanie w stylu Bleble 11.02.03, 17:43 Co to Drzazga robisz za echo na forum? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Bleblanie w stylu Bleble 11.02.03, 17:47 melinek napisał: > Co to Drzazga robisz za echo na forum? > ;)) ... robisz za echo na forum... forum... rum... um Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Bleblanie w stylu Bleble 11.02.03, 17:51 robie.. obie...bie... eee... :-) Ręce precz od Korei, czy jakoś tak to było. A kto te ręce i dlaczego Korei to nie mam pojęcia, zdaj się, że wtedy jeszcze nie było mnie w planach. Suri sie zapętliła, ja odpuściłam, bo styl wypowiedzi bleee... kogoś z tego forum mi przypomina i mam takie nieodparte wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Bleblanie w stylu Bleble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 18:00 a kogo? bo mi tez...;) a paj dziekuje. nie trzeba bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleble7 Re: Suri, sprawdź @ 11.02.03, 18:26 A kogo, kogo? Powiedzcie mi, kim jestem? Bo mam problem z samoidentyfikacja! Jedyne co moge sie latwo zidentyfikowac, to z wlasna plcia! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do Drzazgi i Suri 12.02.03, 08:54 A co to za konszachty? Też bym się chętnie dowiedziała o podejrzeniach. Jestem co nieco przewrażliwiona na swoim punkcie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Do Drzazgi i Suri 12.02.03, 10:14 pajdeczka napisała: > A co to za konszachty? Też bym się chętnie dowiedziała o podejrzeniach. Jestem co nieco przewrażliwiona na swoim punkcie....:) Spokojnie, spokojnie, istnieje mozliwość że ten osobnik juz pisał pod inym nickiem - żadna nowość. 100% pewności nie mam, ale styl znajomy... Nie ma czym się przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FE-MALE Re: Bleblanie w stylu Bleble IP: *.chello.pl 13.02.03, 15:22 BLE BLE BLE Odpowiedz Link Zgłoś