Dodaj do ulubionych

Apel do onlyanii!!!

IP: *.157.53.240.Dial1.Washington1.Level3.net 31.10.01, 02:55
Wroc, ja tesknie za Toba. Juz Ci nigdy nie dogryze. Wredna Asia tez cie
publicznie przeprosi za to, ze myslala zes facet. Paul tez Cie milo wspomina.
Sushi26 nawet chce Cie wlaczyc w nasze tajne stowarzyszenie. Iza tez pewnie
bedzie zadowolona z Twojego porotu.
Onlyaniu wroc!!!!!!!
(A moze Ty wrocilas pod innym nickiem???)
Answer me please!!!! W razie potrzeby zamailuj na chasingsnakes@yahoo.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Mina Re: Apel do onlyanii!!! IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 08:17
      Spoko Anka - onlyania wczoraj byla, nie pitnela:)))
      • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 12:32
        Nie pitnełam, nie pitnełam...
        Nie piszę bo jakoś nic mi nie przychodzi do głowy w związku z tematami na forum
        ogólnie...
        Więc nie pisze również pod innymi nickami...
        A Mina, do ciebie: no i z jakiego konkretnie miejsca przybywasz w tym kraju
        dioksyną płynącym? Konkretnie z Brukseli?
        Bo osobiście mam bombke do podłożenia pewnym przyjaciołom z tego kraju...
        • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 12:41
          jak masz bombke, to dawaj namiary. Nie mieszkam w Bxl, ale za sasiada mam
          kwatere operacyjna nato, wiec ma sie chody tu i owdzie. Moj brat siedzial u
          mnie na chacie w czasie wakacji (wrzesien), i chcial sasiadowi podlozyc pod
          brame reklamowke ze starym chlebem i znaczkami arabskimi. W ostatniej chwili
          zlitowal sie nade mna i moim losem po niechybnej deportacji, i wrzucil ta
          reklamowke (bez znaczkow) do publicznego kosza na smieci, z odleglosci kilku
          metrow, zatykajac sobie jednoczesnie uszy. Tak ze jak widzisz, takie akcje mamy
          we krwi. dawaj te namiary.
          • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 12:46
            a mogłabys tak w pociąg i na Antwerpen?
            tylko co wtedy z paczuszką?
            • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 12:52
              moge nawet autkiem, i tak sie tam wybieram gdyz posiadam ynteres do
              zauatfienia. ino zeby mi ta paczuszka nie wybuchla w morde, jak z ciekawosci
              bede zagladac!
              • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 13:00
                mam nadzieję że nie wybuchnie....
                a tak na marginesie jeszcze jedno: ta siedziba operacyjna NATO to jest gdzieś
                koło Zaventem, niprawdasz?
                • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 13:02
                  no z tego co ja wiem, to nie. chyba ze ztam maja jakas tajna?
                  • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 13:14
                    a głowna siedziba, no chyba nie jest na Grote Markt?
                    • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 13:20
                      to by bylo naprawde sprytne z ich strony
                      • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 14:50
                        chytre, chytre...
                        oni se buźki podsmolili i kebaby sprzedaja koło Grote Markt....
                        • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 15:58
                          to skurczybyki! tam kolo pubu irlandzkiego? kurna ja tam na frytki chodze!
                          • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 16:05
                            no, i jeszcze udają że angielskiego nie znają....
                            • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 16:07
                              a cholera, tu ich nie zlapalam, gdyz w kontaktach bezposrednich udawalam, ze
                              znam francuski :)))
                              • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 16:15
                                francuski w kontakcie bezposrednim??? Czy tym się zajmujesz tam w Brukseli?!?!?
                                • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 16:18
                                  no niezupelnie... poza tym tu jest tylko czterech przystojnych facetow: moj,
                                  byly wicepremier, minister sprawiedliwosci i taki jeden w konsulacie
                                  • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 16:21
                                    no ale oni chyba nie sprzedaja frytek??????????????????
                                    • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 16:22
                                      oczywiscie ze nie, to tez mowie wyraznie, ze udaje, ze niby po tym francusku
                                      umiem
                                      • Gość: onlyania Re: onlyania IP: 193.227.223.* 31.10.01, 16:24
                                        a oni wszyscy tylko po francuskiemu?
                                        nie po wsiowo flamandzkiemu?
                                        • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 16:56
                                          moj gada po flamandzkiemu, ale tylko z kolegami z pracy. Jak to robi przez
                                          telefon w domu, to mie sie natychmiastowo akceleruje perystaltyka jelit,
                                          skutkiem czego mi dupa spasiona miejscowym piwskim spadla, co nawet wredny (ale
                                          kochany) braciszek zauwazyl
                                          • Gość: wojtek niezle jaja IP: *.att.com 31.10.01, 17:27
                                            Dziewczyny, dalej tak. Swietnie sie bawie
                                          • Gość: onlyania Re: onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:22
                                            a nie uzywasz zwrotow typu: God voor domme?
                                            U mnie skret kiszek spowodowal zapoznanie sie z tym sprekaniem, nie jest tak
                                            trudno....
                                            A moze twoj malzonek chcialby zatrudnic niezle znajaca flamandzki, o ile ma
                                            taka mozliwosc?
                                            A moze ty potrzebujesz nauczycielki?
                                            • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 18:27
                                              spytam mojego, ale powiedz, co poza sprekaniem. Ja juz sprekam, chociaz nie
                                              wiem, po kiego. Wszystko przez wujka - ksiedza, co to byl poliglota a na
                                              dodatek jeszcze fajna corke mial :)
                                              • Gość: onlyania Re: onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:37
                                                no, poza tym umie liczyc, gadam angielski, gadam polski, troche gadam
                                                francuski, umie rozebrac komputer na czesci pierwsze a specjalista to ja bede
                                                za jakies trzy lata przy duzym szczesciu...........
                                                ale poza tym mam zawsze dobre checi.....
                                                no i strasznie mnie wkurza jak ktos robi ze mnie idiotke i wciska kity...
                                                A twoj malzonek to nie przez przypadek inzynier?
                                                • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 18:42
                                                  ano inzynier. ale z komputrami to teraz cienko w kraju dioksynowym, recesja sie
                                                  zaczela. Nawet moj, ktory robi tu za wybitnego specjaliste, musi isc na testy
                                                  czy nie jest debilem z okazji planowanego awansu
                                                  • Gość: onlyania Re: onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:48
                                                    jezeli jest tym debilem ktory od miesiaca pracuje nad moim komputerem, to jest
                                                    debilem..........
                                                    do tego debilem ktory pracuje na rzecz innego debila-inzyniera........
                                                    i nie komputerowca........
                                                  • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 19:11
                                                    a nie, to nie moj. ale temu co ci psuje pudlo to tez moge cos podlozyc :)))
                                                  • Gość: onlyania Re: onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:17
                                                    na balkonie hoduje kilogram zepsutych kartofelkow........
                                                    cuchna jak cholera........
                                                    mozesz otworzyc na swoja odpowiedzialnosc ale nie dotykaj.......
                                                  • Gość: Mina Re: onlyania IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 19:37
                                                    sorry, ale nie moze byc zapachowe. Ja mam po babci wech jak od Suskinda. nie da
                                                    rady.
                                                  • Gość: onlyania Re: onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:07
                                                    dlatego nie otwieraj....
                                                    w miedzyczasie jak juz naprawde nie bedziesz mogla zniesc to podam adres w
                                                    Zaventem (tej wiosce indianskiej od ktorei airport nazwali).............
                                                    Albo podam adres bardziej na zacodnia polnoc........
    • Gość: onlyania Re: w sumie odpowiedz.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:47
      gadam sobie w miedzyczsie z Mina, ale tak naprawde jest mi bardzo milo ze
      Anna26 o mnie wspomina....no i zreszta cala reszta........

w miedzyczasie mysle nad odpowiedzia dla ciebie Anno26...
      raczej ciezko....

jestem jaka jestem, ale chyba nic jak czas sobie nie cenie...

moze pewnego dnia pojawie sie na stronie gdzie jestes i ty i paul i susi i cala
      reszta...

moge tylko wyrazic moja calkowita wdziecznosc ze moje zlosliwosc jezeli taka
      zaistniala jest kierowana do calkiem innych osob (powinna byc kierowana) niz
      dostaja je .................

dziewczyny dzieki........
      • Gość: Mina Re: w sumie odpowiedz.... IP: *.turboline.skynet.be 31.10.01, 21:36
        no i to jest podwalina pod to, za czym ja caly czas optuje - czyli sztama
        miedzy babami ponad podzialami. brawo dziewczynki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka