Dodaj do ulubionych

Ożeniłbym się

13.08.06, 20:30
Już mi sie chce coraz bardziej żenić.
Juz nie wytrzymam!!
Juz nie moge!!

Chce mi się blond młodej pieknej żony!!!
Obserwuj wątek
    • axia111 Re: Ożeniłbym się 13.08.06, 20:39
      No to żeń się :)
      • boski.zawodowiec nie ma z kim:( 13.08.06, 20:44

• polla4 Re: nie ma z kim:( 13.08.06, 20:47
          Jak to? A ta kobitka z wesołego tramwaju (lub autobusu, nie pamietam)?
          • boski.zawodowiec nie widziałem jej dawno:(( nie wiem czy się ...... 13.08.06, 20:49
            jeszcze spotkamy kiedykolwiek:((
            Z nią bym chciał:)
        • axia111 Re: nie ma z kim:( 13.08.06, 20:47
          A szukasz? I czy kryterium blond włosów jest takie ważne?
          • boski.zawodowiec szukam i kryterium jest wazne:) 13.08.06, 20:49

• mahadeva Re: szukam i kryterium jest wazne:) 13.08.06, 20:52
              hmmm a dla mnie byles troche oschly :) chyba caly czas Ci w glowie kolezanka z
              tramwaju :)
              • boski.zawodowiec tak cały czas mi ona w głowie:))) 13.08.06, 20:53

• makuszanka Re: Ożeniłbym się 13.08.06, 20:48
      a co zadna panienka Cie w krakowie nie chce<lol>??
      • boski.zawodowiec mało jest takich co sie nadają na matke moich..... 13.08.06, 20:49
        przyszłych dzieci.
        • axia111 Re: mało jest takich co sie nadają na matke moich 13.08.06, 20:50
          To jakie Ty masz wymagania odnośnie przyszłej żony?
          • boski.zawodowiec duże:)) 13.08.06, 20:54

• axia111 Re: duże:)) 13.08.06, 20:54
              A konkretniej?
              • makuszanka Re: duże:)) 13.08.06, 20:57
                Zeby miala duza macice:P Zapewne boski chce osade z dzieci zalozyc:)
              • boski.zawodowiec Piękna, niedostępna, blondynka, wysoka, 13.08.06, 20:57
                szczupła, zagrabna,o prawicowych poglądach, chrześcijanka, prawdziwa
                dama,zdecydowana, chcąca mieć dzieci itp....
                • polla4 Re: Piękna, niedostępna, blondynka, wysoka, 13.08.06, 21:00
                  Aa, cxzyli raczej tradycjonalistka. Panienka z tzw. dobrego domu pewnie, co? ;)
                  W Polsce pełno takich... Szukaj, szukaj
                  • boski.zawodowiec no pełno ale pięknych nie za wiele:) 13.08.06, 21:07

• polla4 Re: no pełno ale pięknych nie za wiele:) 13.08.06, 21:14
                      Takich porównywalnych urodą do Twojej uroczej tramwajarki to ja widuję na
                      pęczki we wszystkich regionach POlski. A Ty przesadzasz, ot co
                      • boski.zawodowiec ale trzeba miec jeszcze TO COŚ :))) 13.08.06, 21:16

• mahadeva Re: Piękna, niedostępna, blondynka, wysoka, 13.08.06, 21:01
                  ja nie spelniam wszystkich z tym wymogow, mam np bardziej lewicowe poglady i
                  raczej nie jestem katoliczka...

hmmm szczerze mowiac watpie czy cos znajdziesz.....
                  • boski.zawodowiec nie mogłbym spać z lewaczką 13.08.06, 21:07

• mahadeva Re: nie mogłbym spać z lewaczką 13.08.06, 21:31
                      nawet taka porzadna jak ja? :)
                      • boski.zawodowiec nawet 13.08.06, 21:31

• makuszanka Re: Piękna, niedostępna, blondynka, wysoka, 13.08.06, 21:04
                  dama czyli nie dala przed slubem:>? zastanaweiace jest to,ze mezcyzni chca
                  przed slubem podotykac, ale do slubu niedotykana:] tylko kto wezmie towar
                  wybrakownay:(??
                  • boski.zawodowiec nie musi być dziewicą 13.08.06, 21:08

• dj73 Re: nie musi być dziewicą 13.08.06, 21:14
                      spelniam wszystkie punkty, no ale ja juz mam dziecko, ja juz zostałam
                      złowiona :-)))))))))) Mąż mnie znalazł dopiero w wieku 36 lat i twierdzi że
                      stracił juz nadzieję że znajdzie żone dla swoich dzieci. :-)))))))))Powodzenia
                    • makuszanka Re: nie musi być dziewicą 13.08.06, 21:17
                      To ja spelniam wszytskie wymagania oporcz wlosow:D jestem typem krolewny
                      sniezki:)i jescze cos:P juz znalazlam reproduktora:)
                      • boski.zawodowiec ale ty jesteś stara 13.08.06, 21:18

• makuszanka Re: ale ty jesteś stara 13.08.06, 21:21
                          A ile ja mam lat:]???
                          • makuszanka Re: ale ty jesteś stara 13.08.06, 21:22
                            Patrzac na Twoja mordke na fotce moge powiedziec,ze nawet jestem mlodsza:P jak
                            wymieniales kiefdys przedzial z jakiego szukasz, bylam w dolnej granicy:P:P
                            • boski.zawodowiec to ty nie jesteś po 30stce? 13.08.06, 21:23

• makuszanka Re: to ty nie jesteś po 30stce? 13.08.06, 21:25
                                Nie:] urodzilam sie w latach 80:] w roku przestepnym:P suma cyfr roku daje 4:]
                                rozwiaz zagdake:P chyba,ze za ciezka na twoj umysl;P
                                • boski.zawodowiec 86? czy 88? a ładna jesteś? 13.08.06, 21:26

• makuszanka Re: 86? czy 88? a ładna jesteś? 13.08.06, 21:28
                                    podpowiedzilam przestepny rok:] znaczy ma 366 dni:] no ldna, ladna, ale
                                    zajeta:P mam inteligentnego mezczyzne, ktory umie rozwiazywac zagdaki:]
                                    • boski.zawodowiec a podobałabys mi się? 13.08.06, 21:30
                                      ktory ten rocznik? powiedz misiu
                                      • makuszanka Re: a podobałabys mi się? 13.08.06, 21:31
                                        hahahaha<lol> a nie wiem<lol> ale ty mi na pewno nie:] skoro taka zagadka to
                                        dla Ciebie tragedia:]buahahahaha
                                        • boski.zawodowiec no nie pamiętam kiedy ostatnio był rok przestępny 13.08.06, 21:32
                                          pokaż sie:)))
                                          powiem ci czy bys mogła być moją zoną:)
                                          • axia111 Re: no nie pamiętam kiedy ostatnio był rok przest 13.08.06, 21:34
                                            A cyferki dodawać potrafisz?
                                            • boski.zawodowiec potrafie:) 13.08.06, 21:36

• axia111 To napisz o który rok chodzi 13.08.06, 21:38

• makuszanka Re: no nie pamiętam kiedy ostatnio był rok przest 13.08.06, 21:35
                                            buahahahaha a chociaz wiesz, ktory teraz rok mamy?? czy moze po ostatniej
                                            pijawie parapet Ci sie znieksztalil:P:P a licz licz:P Twoja zona:] pffffffffff
                                            za rok bede zona :] a pustaki to ja uzywam do budowy domu:P:P
                                            • boski.zawodowiec dlaczego jesteś taka niemiła dla mnie? 13.08.06, 21:37
                                              zrobiłem ci coś?
                                              • makuszanka Re: dlaczego jesteś taka niemiła dla mnie? 13.08.06, 21:38
                                                ee tam mila:) uwielbiam Twoje posty6:] powoduja u mnie fekt banana czyli mega
                                                usmiech:P:P
                                                • boski.zawodowiec to dlaczego nazywasz mnie pustakiem? 13.08.06, 21:39
                                                  pokaz fotke
                                            • boski.zawodowiec 84 czy 88? a może 80 13.08.06, 21:39

• makuszanka Re: 84 czy 88? a może 80 13.08.06, 21:41
                                                daje sume 4:] licz dalej:P:Pa fotke:P phhiiii pokaz dyplom<lol>
                                                • boski.zawodowiec 1984:) 13.08.06, 21:44

• makuszanka Tylko 20 minut to Ci zejalo:D 13.08.06, 21:45
                                                  • boski.zawodowiec a teraz moja droga pokaz mi zdjętko:) 13.08.06, 21:46

• makuszanka odpadles z hukiem:D 13.08.06, 21:48
                                                    poza tym mam juz pierscionek na rece:P
                                                  • boski.zawodowiec pokaz bo kto wie:)))))))))) 13.08.06, 21:48

• makuszanka zajetam juz::) 13.08.06, 21:50
                                                    a jakby dzieci po Tobie odziedziczyly twoj scisly umysl, to by byl hard core.
                                                    buahahaha
                                                  • boski.zawodowiec nie jesteś jeszcze zajęta:))) narazie masz plany 13.08.06, 21:51
                                                    a kto wie moja droga ,kto wie:)
                                                    Nie drocz się tylko mi sie okaż:)
                                                  • makuszanka na razie mam date:} 13.08.06, 21:53
                                                    na gebe sie nie patrzy :P a czy ja Ci juz mowilam,ze lubie inteligetnych
                                                    mezcyzn, nie pijacych, kochajacych matematyke, zagadki logiczne, kochajacych
                                                    scianki wspinaczkowe:] a najbardziej zwracam uwage, na inteligencje:P nawet
                                                    ladna geba nie pomoze:)
                                                  • boski.zawodowiec ja jestem inteligetny , pijam 3 razy w roku 13.08.06, 21:56
                                                    kochający tez jestem
                                                    Pokaz się a jesli bedzei ok to napewno ci sie spodobam:)
                                                  • makuszanka Re: ja jestem inteligetny , pijam 3 razy w roku 13.08.06, 21:57
                                                    Juz Cie widzialam, uroda nie pobijasz, zagadek nie rozwiazujesz:P o 3 za duzo:P
                                                    i ja juz mieszkam z MOIm Ukochanym MEzczyzna;)
                                                  • boski.zawodowiec no i co z tego ze mieszkasz? miłosć nie takie..... 13.08.06, 21:58
                                                    przeszkody pokonuje:)
                                                    pokaż
                                                  • makuszanka Re: no i co z tego ze mieszkasz? miłosć nie takie 13.08.06, 22:00
                                                    Milosc:) Kochany Ty nie wiesz co to milosc;) mam wieczne wrazenie,ze nie jestes
                                                    takim glupkiem jakiego rzniesz na tym forum:) mam nadzieje,ze sie nie myle, bo
                                                    az zal Cie czasmai czytac;)
                                                  • boski.zawodowiec wiem co to miłość, cierpie sie przez miłość 13.08.06, 22:02
                                                    zycia mi sie czasami odniechciewa przez miłość.
                                                    Mało?
                                                    Pokaz mi zdjęcie :))))))))))
                                                  • makuszanka Nie widze takiej potrzeby:] 13.08.06, 22:04
                                                    NIE JESTEM TOBA ZAINTERSOWANA:]
                                                  • boski.zawodowiec Ale ja jestem:) ukaż mi swe oblicze!!! 13.08.06, 22:05
                                                    odsłoń się przedemną!
                                                    :)))
                                                    Nie bądz taka tajemnicza
                                                  • makuszanka PHI 13.08.06, 22:07
                                                    Boy Zelenski (chyba Ci to cos mowi) powiedzial kiedys znamienne 2 zdania, ktore
                                                    idealnie to obrazuja:] A to ze Ty jestes to mnie nie interesuje:]
                                                  • boski.zawodowiec Jesteś bardzo niegrzeczna wiesz? 13.08.06, 22:09

• makuszanka Nie:D 13.08.06, 22:09
                                                  • boski.zawodowiec no to teraz juz wiesz! 13.08.06, 22:11

• makuszanka Nie:) 13.08.06, 22:12
                                                    po prstu Cie zagielam :P:P I nie mozes ztego przezyc, ze Cie nie chce:P:P A tu
                                                    Cie pani z tramwaju chciala, a tu Cie tyle chce a 1 przemadrzala z forum nie:P:P
                                                  • boski.zawodowiec pani z tramwaju to nie wiem czy mnie chce:) 13.08.06, 22:13
                                                    Chciałbym poprostu zobaczyć z kim wymieniam zdanie
                                                  • makuszanka a pani z autobusu? 13.08.06, 22:14
                                                    jak dla Ciebie nie jestem blondynka:] Nie mam niebieksich oczu jak nasz
                                                    baltyk:]
                                                  • boski.zawodowiec pani z autobusu? nie znam takiej 13.08.06, 22:15
                                                    pokaż się to ci powiem
                                                  • makuszanka Re: pani z autobusu? nie znam takiej 13.08.06, 22:16
                                                    Co mi powiesZ?? bo pani to byl zart-analogia do tramwaju:P:P
                                                  • boski.zawodowiec Re: pani z autobusu? nie znam takiej 13.08.06, 22:17
                                                    czy jesteś fajna.
                                                    mówi ci nie wiem czy mnie ta dziewczyna z tramwaju chce, poprostu nie wiem.
                                                  • makuszanka Re: pani z autobusu? nie znam takiej 13.08.06, 22:20
                                                    a ja Ci mowie,ze nie jestem zainteresowana ani twoja opinia ani Twoja osoba.
                                                    Koniec tematu. Dobranoc:]
                                                  • boski.zawodowiec boisz się werdytku? 13.08.06, 22:20
                                                    brak ci jednak kultury osobistej.
                                                  • makuszanka Re: boisz się werdytku? 13.08.06, 22:23
                                                    Nie boje sie werdytku, a Kulture osobista mam zapewne na wyzszym poziomie niz
                                                    Ty. Nie wypisuje na forum,ze rzygam po wodce, ze jestem tak wyjechana w
                                                    kosmos,itd:] Werdykt przezylam jednego i ukochanego mezcyzny. Tobie oporcz
                                                    kultury brak taktu, samokrytyki. Jestes egoistyczny, myslisz,ze swiat sie kreci
                                                    wokol Ciebie i dlastego jestes samotny. Ostatnio pisales,ze zadna Ci sie nie
                                                    oprze, a tu co a masz babo placek:P:P
                                                  • boski.zawodowiec kto sie gorzej do kogo odnosi? ty do mnie czy..... 13.08.06, 22:26
                                                    ja do ciebie?
                                                    Tak sie rozpoznaje kto prezentuje wyższy poziom.
                                                    Ja jestem grzeczny i miły , ty nie bardzo.
                                                    Nie znasz mnie, nie mozesz powiedziec ze jestem egoistyczny!
                                                    Ja jedynie chce obejrzeć czy jesteś faktycnzie piekna jak piszesz:)
                                                  • makuszanka Re: kto sie gorzej do kogo odnosi? ty do mnie czy 13.08.06, 22:27
                                                    A czy ja gdzies napisalam,ze jestem pikena:>?? Poza tym podchodz do forum z
                                                    wieksza rezerwa:P a jak szukasz fajnej to poszukaj na fotce:P tam sa ladne i
                                                    fajne kobietki:P wyzyszy poziom, chyba we wzroscie:>
                                                  • boski.zawodowiec a czy ja o tych tłumokach tamtejszych pisze że.... 13.08.06, 22:28
                                                    prezentują wyzoki poziom?
                                                    No dawałaś do zrozumienia ze jesteś piekna!!!
                                                  • makuszanka Re: a czy ja o tych tłumokach tamtejszych pisze ż 13.08.06, 22:31
                                                    tlumokach tamtejsyzh;- przysolikes:)
                                                    a gdzie niby dawalam znac,ze jestem pikena:P blondynka nie jestem niebieskich
                                                    oczat tez nie mam:P wiec wg Twoich kryteriow brzydka jestem;P
                                                  • boski.zawodowiec ale dlaczego sie tak boisz pokazać? 13.08.06, 22:32
                                                    znamy się z poza internetu czy co?
                                                  • makuszanka Re: ale dlaczego sie tak boisz pokazać? 13.08.06, 22:34
                                                    Nie nie znamy:>? a po Ci sie mam pokazywac:>?? Podaj mi 1 sensowny argumet,
                                                    poza tym ,ze
                                                    1. jak Cie zobacze, rzucisz narzeczonego i bedzie Ci ze mna bosko, bo jestem
                                                    boski zawodowiec
                                                    2. jak Cie zobacze, to powylaczam swiatal w domu, bo to horror :D

PS jakbym sie chciala pokazac na fotce bym to zrobila:>

Nie znamy:]
                                                  • boski.zawodowiec czemu tak podkreślasz ze sie nie znamy? :)) 13.08.06, 22:36
                                                    a może jednak?:)
                                                    Poprostu dostałem chcicy i chce tylko i wyłącznie ciebie zobaczyć:)
                                                  • makuszanka Re: czemu tak podkreślasz ze sie nie znamy? :)) 13.08.06, 22:37
                                                    Chcicy:] ale wysoki poziom.
                                                    tak sie mowi,ze suczka ma chcice:P ale chlop dorosly:P wstydz sie:P a
                                                    fe:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.
                                                  • boski.zawodowiec no to niech bedzie jestem suczką:))) 13.08.06, 22:38
                                                    ale mimo to chce ciągle cie zobaczyć:)
                                                  • makuszanka jakiej rasy? 13.08.06, 22:39
                                                  • boski.zawodowiec lablador:) 13.08.06, 22:40
                                                    pokaż mi bo juz zaraz ogon od merdania odpadnie
                                                  • makuszanka Re: lablador:) 13.08.06, 23:48
                                                    Labradory dzieci lubia:P Suczka chce suczke ogldac:P jestes homosuczka:P?
                                                  • boski.zawodowiec pokaż się 13.08.06, 23:53

• makuszanka nie widze takiej potrzeby 13.08.06, 23:54
                                                  • boski.zawodowiec ponieważ co? znamy sie osobiście? 13.08.06, 23:56

• makuszanka tak sledze Cie:] 13.08.06, 23:57
                                                    nie, nie znamy, mieszkam jakies 100 km od krakowa:P I nie jestes sadem
                                                    ostatecznym, wiec nie bedziesz mnie sadzil:P a na wybory miss uniwersum sie nie
                                                    wybieram:D
                                                  • boski.zawodowiec czyli niedaleko 13.08.06, 23:58
                                                    no przestan sie dorczyć! wiem ze chcesz tylko sie wstydzisz!
                                                  • makuszanka Re: czyli niedaleko 14.08.06, 00:01
                                                    tak jasne, jestem dziwica orleanska z pasem cnoty<lol> nie wtydze, ale po co
                                                    mam sie komus pokazywac, kogo nawet w zyciu bym nie chciala spotkac:>?
                                                  • boski.zawodowiec nie chciałbyś mnie spotkać? kolejny fakt ...... 14.08.06, 00:02
                                                    swiadczący o złym wychowaniu. jak można komuś napsiać ze nigdy by sie go nie
                                                    chciało spotkac!
                                                  • makuszanka Re: nie chciałbyś mnie spotkać? kolejny fakt .... 14.08.06, 00:08
                                                    wszytsko interpretujesz na wlasna korzysc. Polonistyke powinienes studiowac,
                                                    Twoje inteprpetacje wierszy by zszokowały. Tak nie chiałabym spotkac w celu
                                                    matrymonialnym. Bo po co? 20 minut zajeło Ci rozszyfrowanie zagdaki, jestes
                                                    egositka wpatrzonym w siebie jak wol we wmalowane wrota, dla ktorego wszyscy sa
                                                    be a Ty cacy. jest sobota polnoc, siedziesz tu od 4 godzin, bo Ci sie ziaziu
                                                    stało. Wez ze sie chlopie w garsc , popracuj nad soba i nie bedziesz biadolil.
                                                    Przykro mi,ze nie znalazles innej kandydatki, ale gdybym spotkała takiego
                                                    faceta jak ty, ktory tytułuje sie od boskiego, wymadrza się, to bym sie ani
                                                    minuty nie zastanwiała by dac nura.......
                                                  • boski.zawodowiec Niedziela:)) 14.08.06, 00:12
                                                    Pokazac sie tylko wystarczy i tyle, reszte omówimy pozniej:)))
                                                    Nie jestem wpatrzony w siebie , znasz mnie ze tak piszesz?
                                                  • makuszanka Re: Niedziela:)) 14.08.06, 00:14
                                                    rada na niedziele:] Zakety u kogos sie odkrywa a nie słucha ich<lol> Game over:)
                                                  • boski.zawodowiec a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie nie.... 14.08.06, 00:15
                                                    Znasz??????
                                                    Spotkałas mnie ze mnie oceniasz?
                                                  • makuszanka Re: a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie ni 14.08.06, 08:47
                                                    Wystarczy mi, to co wypisujesz:..................
                                                  • boski.zawodowiec Re: a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie ni 14.08.06, 10:30
                                                    to nie wystarczy
                                                  • makuszanka Re: a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie ni 14.08.06, 10:33
                                                    Az za duzo wrażen:]
                                                  • boski.zawodowiec Re: a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie ni 14.08.06, 10:34
                                                    pokaz sie i bedzei po kłopocie
                                                  • makuszanka jestem:] 14.08.06, 10:56
    • aniiatka Re: Ożeniłbym się 13.08.06, 22:23
      mało to kandydatek na fotce? :)
      • boski.zawodowiec tam się nie szuka żony 13.08.06, 22:24

• aniiatka Re: tam się nie szuka żony 13.08.06, 22:26
          no tak, raczej uwielbienia
          • boski.zawodowiec no jedynie:))) 13.08.06, 22:27

• aniiatka dobre i to 13.08.06, 22:28
              • boski.zawodowiec ale z czasem sie nudzi 13.08.06, 22:29

• aniiatka jak wszystko... 13.08.06, 22:30
                  • boski.zawodowiec nie wszystko 13.08.06, 22:31

• aniiatka a jest cos co ci sie jescze nie znudzilo? 13.08.06, 22:32
                      • boski.zawodowiec pewna dziewczyna 13.08.06, 22:32

• aniiatka do czasu 13.08.06, 22:33
                          • boski.zawodowiec oj nie , nie!!! 13.08.06, 22:34

• aniiatka oj tak...Ale nie trac swojego optymizmu 13.08.06, 22:35
                              • boski.zawodowiec kocham ją a ona mysli ze to ściema:( 13.08.06, 22:36

• aniiatka no i dobrze to o niej swiadczy 13.08.06, 22:37
                                  • boski.zawodowiec Re: no i dobrze to o niej swiadczy 13.08.06, 22:38
                                    dlaczego?
                                    • aniiatka Re: no i dobrze to o niej swiadczy 13.08.06, 22:41
                                      a wolałbyś zeby ci sie rzucila na szyje i odpowiedziała to samo w sekundzie?
                                      Nie wierzy ci- i prawidłowo.Slowa to nie wsyztsko.
                                      • boski.zawodowiec czyny tez były a i tak nie pomogło 13.08.06, 22:41

• aniiatka Re: czyny tez były a i tak nie pomogło 13.08.06, 22:43
                                          chce zebys ja zdobywał nieustannie
                                          • boski.zawodowiec nieustannie? do smierci? :) 13.08.06, 22:44
                                            kiedyś musi być kres!
                                            • aniiatka kto to wie co babom w głowach siedzi........... 13.08.06, 22:45
                                              • boski.zawodowiec no ty powinnas wiedzieć 13.08.06, 22:45

• aniiatka Re: no ty powinnas wiedzieć 13.08.06, 22:48
                                                  nie znam sie, nie przepadam za skomplikowanymi duszami i pokreconymi
                                                  manipulacjami bab
                                                  • boski.zawodowiec a może mnie poprostu nie chce:((( 13.08.06, 22:48

• aniiatka oświadcz się i spokój 13.08.06, 22:50
                                                  • boski.zawodowiec a juz prawie i to chciałem robić:) 13.08.06, 22:51

• aniiatka ale.. 13.08.06, 22:51
                                                  • boski.zawodowiec no ale chyba tak tez się nie da:) 13.08.06, 22:52

• aniiatka "chyba" to wiesz... 13.08.06, 22:54
                                                  • boski.zawodowiec no jak sie oswiadczyć jak ktoś ci nie wierzy? 13.08.06, 22:56

• aniiatka Re: no jak sie oswiadczyć jak ktoś ci nie wierzy? 13.08.06, 22:57
                                                    wogole bzdury gadasz jakies i tyle
                                                  • boski.zawodowiec to nie sa bzdury! dziewczyna w ktorej jestem.... 13.08.06, 22:59
                                                    zakochany uwaza ze sciemniam.Ma mnie chyba w nosie.
                                                  • aniiatka Re: to nie sa bzdury! dziewczyna w ktorej jestem. 13.08.06, 23:01
                                                    no to co sie robi jak ktos ma cie w nosie? Mowisz dowidzenia i lizesz rany w
                                                    samotnosci. nie marudz
                                                  • boski.zawodowiec ale porada! nie krew zaleje, dowidzenia to mowie.. 13.08.06, 23:02
                                                    ale tobie!!!
                                                  • aniiatka dobranoc raczej :) 13.08.06, 23:03
                                                  • boski.zawodowiec nie, nie dobranoc. Dowidzenia i niezobaczenia. 13.08.06, 23:04
                                                    za takie porady to ja dziękuje z gory.
                                                  • aniiatka Re: nie, nie dobranoc. Dowidzenia i niezobaczenia 13.08.06, 23:05
                                                    nie denerwuj sie tak przed spaniem bo ci sie koszmary przysnia :)
                                                    No nei weim czy tak niezobaczenia skoro w krakowie zamieszkujesz... :)
                                                  • boski.zawodowiec no nie sądze abyśmy sie spotkali ! 13.08.06, 23:08

• aniiatka no miejmy taką nadzieję :) złośnik 13.08.06, 23:09
                                                  • boski.zawodowiec no jestem złośnik , jak mnie ktoś wkurza 13.08.06, 23:10

• aniiatka Re: no jestem złośnik , jak mnie ktoś wkurza 13.08.06, 23:13
                                                    a coz ja ci moge poradziic, nie wiedzac ile ja znasz, jaka ona jest i czemu ci
                                                    nie wierzy. Juz ci powiedziałam, skoro ci nie dowierza to: a) za malo sie
                                                    starasz(a wydaje ci sie ze robisz wiele) b) prowadzi z toba gre pt.zdobywaj
                                                    mnie dalej" c) jest madra i wartosciowa dziewczyna która ostrożnie i z
                                                    dystansem podchodzi do mezczyzn.
                                                  • boski.zawodowiec tylko ze mi sie zaczyna odniechciewać zycia od.... 13.08.06, 23:16
                                                    tego wszystkiego.
                                                  • aniiatka Re: tylko ze mi sie zaczyna odniechciewać zycia o 13.08.06, 23:18
                                                    a nie wygladasz na takiego
                                                  • boski.zawodowiec no i własnie mi przez to nie wierzy:(((( 13.08.06, 23:20
                                                    nikt mi nie wierzy!
                                                    Nikt nie wierzy ze ja jestem bardzo uczuciowy i kochający!
                                                  • aniiatka Re: no i własnie mi przez to nie wierzy:(((( 13.08.06, 23:22
                                                    no jak wierzyc jak ty najbardziej to zakochany jestes-ale w sobie? :)
                                                  • boski.zawodowiec ale dlaczego tak sądzisz? 13.08.06, 23:23
                                                    to ze ktoś lubi siebie nie znaczy ze nie potrafi kochac innych o wiele bardziej
                                                  • aniiatka Re: ale dlaczego tak sądzisz? 13.08.06, 23:25
                                                    bo juz troche sobie chodze po forach i ciebie z wielu watkow pamietam, tak wiec
                                                    stad moje wnioski. A jaki ty tam jestes to na tym forum jak mniemam nie wie
                                                    nikt.
                                                  • boski.zawodowiec no ale niestety takie same wnioski wyciągają...... 13.08.06, 23:26
                                                    ludzie poaz forum i to jest bardzo krzywdzące.
                                                  • aniiatka Re: no ale niestety takie same wnioski wyciągają. 13.08.06, 23:30
                                                    jesli ta dziewczyna która jak twierdzisz kochasz, znałaby cie od a do z nigdy
                                                    nie wątpiłaby w twoje słowa-wlasnie jako ta jedyna osoba. Wiec chyba za dobrze
                                                    cie jednak nie zna...
                                                  • boski.zawodowiec i nie pozwala sie poznać.... 13.08.06, 23:31
                                                    tylko jakieś uniki, zwody, niedowierzania itd....
                                                  • aniiatka Re: i nie pozwala sie poznać.... 13.08.06, 23:33
                                                    bo najpierw trzeba sie poznac i dac sie poznac a pozniej wyznawac piekne slowa..
                                                  • boski.zawodowiec a czasem niestety trzeba odrazu wyznwać..... 13.08.06, 23:35
                                                    piękne słowa bo inaczej nie da sie nic załatwić!
                                                  • aniiatka załatwić? 13.08.06, 23:36
                                                  • boski.zawodowiec no ogolnie uzyłem takiej przenośni 13.08.06, 23:38
                                                    zakochany jestem własnie w tej z tramwaju(jesli wiesz o co chodzi)
                                                  • aniiatka Re: no ogolnie uzyłem takiej przenośni 13.08.06, 23:39
                                                    nie, opisz mi w skrócie
                                                  • boski.zawodowiec swego czasu pojawił się link 13.08.06, 23:40
                                                    i tam była ta dziewczyna:)
                                                  • aniiatka Re: swego czasu pojawił się link 13.08.06, 23:43
                                                    czyli jej nie znasz
                                                  • boski.zawodowiec znam:))) 13.08.06, 23:43

• aniiatka Re: znam:))) 13.08.06, 23:44
                                                    jakim cudem
                                                  • boski.zawodowiec no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:46
                                                    tak czy siak jestem bardzo zakochany
                                                  • aniiatka Re: no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:47
                                                    to jej nie kochasz lecz jestes zakochany a to roznica
                                                  • boski.zawodowiec Re: no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:48
                                                    jaka roznica?
                                                    kocham czy jestem zakochany, czym to sie rozni?
                                                  • aniiatka Re: no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:48
                                                    a skoro ma byc ciag dalszy tego zakochania to o nią walcz i koniec kropka.
                                                  • aniiatka Re: no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:49
                                                    bo zakochanie to stan nagły, jeszcze kogos nie znasz a juz jestes
                                                    zafascynowany, a milosc tworzy czas
                                                  • boski.zawodowiec czy będzie ciąg dalszy wie tylko Ona 13.08.06, 23:52
                                                    wiec jestem zakochany w takim razie:)
                                                  • aniiatka Re: czy będzie ciąg dalszy wie tylko Ona 13.08.06, 23:56
                                                    wiec mysl pozytywnie- tak jak na poczatku wymiany zdan -ze ci sie nie znudzi :)
                                                  • boski.zawodowiec no staram się myślec pozytywnie:)) 13.08.06, 23:57
                                                    ale czy to wystarczy?
                                                  • aniiatka Re: no staram się myślec pozytywnie:)) 13.08.06, 23:59
                                                    no wypadałoby jeszcze podziałać i coś zaprezentować swoja osoba co by ją
                                                    przekonalo o twojej wrazliwej i kochajacej duszy :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: no staram się myślec pozytywnie:)) 14.08.06, 00:00
                                                    podpalić się przed nią?:)))
                                                  • aniiatka Re: no staram się myślec pozytywnie:)) 14.08.06, 00:01
                                                    skocz z mostu
                                                  • boski.zawodowiec :) uzna mnie za swira 14.08.06, 00:02

• aniiatka Re: :) uzna mnie za swira 14.08.06, 00:04
                                                    to chyba nie znajdziemy sposobu na panią z tramwaju
                                                  • boski.zawodowiec :( 14.08.06, 00:05

• aniiatka zostan motorniczym 14.08.06, 00:05
                                                  • boski.zawodowiec no i wtedy mnie nawet nie dostrzeze:(( 14.08.06, 00:06
                                                    wiesz jakie są tramwaje w krakowie
                                                  • aniiatka Re: no i wtedy mnie nawet nie dostrzeze:(( 14.08.06, 00:09
                                                    no na kurdwanow sa ladne np
                                                  • boski.zawodowiec no ona nimi najcześciej jeździła:))) 14.08.06, 00:10
                                                    z pogórza pod wawel:)
                                                  • aniiatka Re: no ona nimi najcześciej jeździła:))) 14.08.06, 00:12
                                                    a od kiedy ty sie tramwajami wozisz
                                                  • boski.zawodowiec ja nimi nie jezdze ale weim ze ona jedzi:))) 14.08.06, 00:12

• aniiatka Re: ja nimi nie jezdze ale weim ze ona jedzi:))) 14.08.06, 00:15
                                                    to koczuj na przystanku codziennie moze jej zaimponujessz :]
                                                  • boski.zawodowiec mam to za sobą ,efekt- wg. niej odwrotny 14.08.06, 00:18
                                                    powiedziała ze ją to wku...
                                                  • aniiatka moze cie ma za zboczenca 14.08.06, 00:20
                                                  • boski.zawodowiec ale o tym wku.. mówiła z zadowoleniem 14.08.06, 00:22
                                                    niby ją to wkurza ale tak naprawde widze ze cieszy
                                                  • aniiatka Re: ale o tym wku.. mówiła z zadowoleniem 14.08.06, 00:28
                                                    jezu czyli chyba wreszcie doszlismy do jakiegos wniosku
                                                  • boski.zawodowiec ale co mi z tego skoro mi odmawia:((( 14.08.06, 00:29
                                                    i nie wierzy :((((
                                                  • aniiatka Re: ale co mi z tego skoro mi odmawia:((( 14.08.06, 00:30
                                                    wierzy wierzy i zajebiscie ja to kręci jak prawie każdą babę potrzebującą
                                                    adoracji. I chyba tym wnioskiem mozemy powiedziec sobie dowidzenia badz
                                                    dobranoc :)
                                                  • boski.zawodowiec no to w takimr azie dobranoc 14.08.06, 00:33

• aniiatka do takiego wniosku doszlismy a ty nawet dziekuje : 14.08.06, 00:34
                                                  • boski.zawodowiec Dziękuje ci:) 14.08.06, 00:36

• aniiatka to fajno. dobranoc 14.08.06, 00:36
    • mmagi a Ty nie warjujesz przypadkiem:-)? 14.08.06, 00:06

• boski.zawodowiec nie 14.08.06, 00:08

• ab03 Re: nie 14.08.06, 03:57
          boski.cwiercmozg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka