boski.zawodowiec 13.08.06, 20:30 Już mi sie chce coraz bardziej żenić. Juz nie wytrzymam!! Juz nie moge!! Chce mi się blond młodej pieknej żony!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: nie ma z kim:( 13.08.06, 20:47 Jak to? A ta kobitka z wesołego tramwaju (lub autobusu, nie pamietam)? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie widziałem jej dawno:(( nie wiem czy się ...... 13.08.06, 20:49 jeszcze spotkamy kiedykolwiek:(( Z nią bym chciał:) Odpowiedz Link Zgłoś
axia111 Re: nie ma z kim:( 13.08.06, 20:47 A szukasz? I czy kryterium blond włosów jest takie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: szukam i kryterium jest wazne:) 13.08.06, 20:52 hmmm a dla mnie byles troche oschly :) chyba caly czas Ci w glowie kolezanka z tramwaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: Ożeniłbym się 13.08.06, 20:48 a co zadna panienka Cie w krakowie nie chce<lol>?? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec mało jest takich co sie nadają na matke moich..... 13.08.06, 20:49 przyszłych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
axia111 Re: mało jest takich co sie nadają na matke moich 13.08.06, 20:50 To jakie Ty masz wymagania odnośnie przyszłej żony? Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: duże:)) 13.08.06, 20:57 Zeby miala duza macice:P Zapewne boski chce osade z dzieci zalozyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Piękna, niedostępna, blondynka, wysoka, 13.08.06, 20:57 szczupła, zagrabna,o prawicowych poglądach, chrześcijanka, prawdziwa dama,zdecydowana, chcąca mieć dzieci itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Piękna, niedostępna, blondynka, wysoka, 13.08.06, 21:00 Aa, cxzyli raczej tradycjonalistka. Panienka z tzw. dobrego domu pewnie, co? ;) W Polsce pełno takich... Szukaj, szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: no pełno ale pięknych nie za wiele:) 13.08.06, 21:14 Takich porównywalnych urodą do Twojej uroczej tramwajarki to ja widuję na pęczki we wszystkich regionach POlski. A Ty przesadzasz, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Piękna, niedostępna, blondynka, wysoka, 13.08.06, 21:01 ja nie spelniam wszystkich z tym wymogow, mam np bardziej lewicowe poglady i raczej nie jestem katoliczka... hmmm szczerze mowiac watpie czy cos znajdziesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: nie mogłbym spać z lewaczką 13.08.06, 21:31 nawet taka porzadna jak ja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: Piękna, niedostępna, blondynka, wysoka, 13.08.06, 21:04 dama czyli nie dala przed slubem:>? zastanaweiace jest to,ze mezcyzni chca przed slubem podotykac, ale do slubu niedotykana:] tylko kto wezmie towar wybrakownay:(?? Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: nie musi być dziewicą 13.08.06, 21:14 spelniam wszystkie punkty, no ale ja juz mam dziecko, ja juz zostałam złowiona :-)))))))))) Mąż mnie znalazł dopiero w wieku 36 lat i twierdzi że stracił juz nadzieję że znajdzie żone dla swoich dzieci. :-)))))))))Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: nie musi być dziewicą 13.08.06, 21:17 To ja spelniam wszytskie wymagania oporcz wlosow:D jestem typem krolewny sniezki:)i jescze cos:P juz znalazlam reproduktora:) Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: ale ty jesteś stara 13.08.06, 21:22 Patrzac na Twoja mordke na fotce moge powiedziec,ze nawet jestem mlodsza:P jak wymieniales kiefdys przedzial z jakiego szukasz, bylam w dolnej granicy:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: to ty nie jesteś po 30stce? 13.08.06, 21:25 Nie:] urodzilam sie w latach 80:] w roku przestepnym:P suma cyfr roku daje 4:] rozwiaz zagdake:P chyba,ze za ciezka na twoj umysl;P Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: 86? czy 88? a ładna jesteś? 13.08.06, 21:28 podpowiedzilam przestepny rok:] znaczy ma 366 dni:] no ldna, ladna, ale zajeta:P mam inteligentnego mezczyzne, ktory umie rozwiazywac zagdaki:] Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a podobałabys mi się? 13.08.06, 21:30 ktory ten rocznik? powiedz misiu Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: a podobałabys mi się? 13.08.06, 21:31 hahahaha<lol> a nie wiem<lol> ale ty mi na pewno nie:] skoro taka zagadka to dla Ciebie tragedia:]buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no nie pamiętam kiedy ostatnio był rok przestępny 13.08.06, 21:32 pokaż sie:))) powiem ci czy bys mogła być moją zoną:) Odpowiedz Link Zgłoś
axia111 Re: no nie pamiętam kiedy ostatnio był rok przest 13.08.06, 21:34 A cyferki dodawać potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: no nie pamiętam kiedy ostatnio był rok przest 13.08.06, 21:35 buahahahaha a chociaz wiesz, ktory teraz rok mamy?? czy moze po ostatniej pijawie parapet Ci sie znieksztalil:P:P a licz licz:P Twoja zona:] pffffffffff za rok bede zona :] a pustaki to ja uzywam do budowy domu:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec dlaczego jesteś taka niemiła dla mnie? 13.08.06, 21:37 zrobiłem ci coś? Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: dlaczego jesteś taka niemiła dla mnie? 13.08.06, 21:38 ee tam mila:) uwielbiam Twoje posty6:] powoduja u mnie fekt banana czyli mega usmiech:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec to dlaczego nazywasz mnie pustakiem? 13.08.06, 21:39 pokaz fotke Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: 84 czy 88? a może 80 13.08.06, 21:41 daje sume 4:] licz dalej:P:Pa fotke:P phhiiii pokaz dyplom<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka odpadles z hukiem:D 13.08.06, 21:48 poza tym mam juz pierscionek na rece:P Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka zajetam juz::) 13.08.06, 21:50 a jakby dzieci po Tobie odziedziczyly twoj scisly umysl, to by byl hard core. buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie jesteś jeszcze zajęta:))) narazie masz plany 13.08.06, 21:51 a kto wie moja droga ,kto wie:) Nie drocz się tylko mi sie okaż:) Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka na razie mam date:} 13.08.06, 21:53 na gebe sie nie patrzy :P a czy ja Ci juz mowilam,ze lubie inteligetnych mezcyzn, nie pijacych, kochajacych matematyke, zagadki logiczne, kochajacych scianki wspinaczkowe:] a najbardziej zwracam uwage, na inteligencje:P nawet ladna geba nie pomoze:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja jestem inteligetny , pijam 3 razy w roku 13.08.06, 21:56 kochający tez jestem Pokaz się a jesli bedzei ok to napewno ci sie spodobam:) Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: ja jestem inteligetny , pijam 3 razy w roku 13.08.06, 21:57 Juz Cie widzialam, uroda nie pobijasz, zagadek nie rozwiazujesz:P o 3 za duzo:P i ja juz mieszkam z MOIm Ukochanym MEzczyzna;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no i co z tego ze mieszkasz? miłosć nie takie..... 13.08.06, 21:58 przeszkody pokonuje:) pokaż Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: no i co z tego ze mieszkasz? miłosć nie takie 13.08.06, 22:00 Milosc:) Kochany Ty nie wiesz co to milosc;) mam wieczne wrazenie,ze nie jestes takim glupkiem jakiego rzniesz na tym forum:) mam nadzieje,ze sie nie myle, bo az zal Cie czasmai czytac;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wiem co to miłość, cierpie sie przez miłość 13.08.06, 22:02 zycia mi sie czasami odniechciewa przez miłość. Mało? Pokaz mi zdjęcie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Nie widze takiej potrzeby:] 13.08.06, 22:04 NIE JESTEM TOBA ZAINTERSOWANA:] Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Ale ja jestem:) ukaż mi swe oblicze!!! 13.08.06, 22:05 odsłoń się przedemną! :))) Nie bądz taka tajemnicza Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka PHI 13.08.06, 22:07 Boy Zelenski (chyba Ci to cos mowi) powiedzial kiedys znamienne 2 zdania, ktore idealnie to obrazuja:] A to ze Ty jestes to mnie nie interesuje:] Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Nie:) 13.08.06, 22:12 po prstu Cie zagielam :P:P I nie mozes ztego przezyc, ze Cie nie chce:P:P A tu Cie pani z tramwaju chciala, a tu Cie tyle chce a 1 przemadrzala z forum nie:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec pani z tramwaju to nie wiem czy mnie chce:) 13.08.06, 22:13 Chciałbym poprostu zobaczyć z kim wymieniam zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka a pani z autobusu? 13.08.06, 22:14 jak dla Ciebie nie jestem blondynka:] Nie mam niebieksich oczu jak nasz baltyk:] Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec pani z autobusu? nie znam takiej 13.08.06, 22:15 pokaż się to ci powiem Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: pani z autobusu? nie znam takiej 13.08.06, 22:16 Co mi powiesZ?? bo pani to byl zart-analogia do tramwaju:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: pani z autobusu? nie znam takiej 13.08.06, 22:17 czy jesteś fajna. mówi ci nie wiem czy mnie ta dziewczyna z tramwaju chce, poprostu nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: pani z autobusu? nie znam takiej 13.08.06, 22:20 a ja Ci mowie,ze nie jestem zainteresowana ani twoja opinia ani Twoja osoba. Koniec tematu. Dobranoc:] Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec boisz się werdytku? 13.08.06, 22:20 brak ci jednak kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: boisz się werdytku? 13.08.06, 22:23 Nie boje sie werdytku, a Kulture osobista mam zapewne na wyzszym poziomie niz Ty. Nie wypisuje na forum,ze rzygam po wodce, ze jestem tak wyjechana w kosmos,itd:] Werdykt przezylam jednego i ukochanego mezcyzny. Tobie oporcz kultury brak taktu, samokrytyki. Jestes egoistyczny, myslisz,ze swiat sie kreci wokol Ciebie i dlastego jestes samotny. Ostatnio pisales,ze zadna Ci sie nie oprze, a tu co a masz babo placek:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec kto sie gorzej do kogo odnosi? ty do mnie czy..... 13.08.06, 22:26 ja do ciebie? Tak sie rozpoznaje kto prezentuje wyższy poziom. Ja jestem grzeczny i miły , ty nie bardzo. Nie znasz mnie, nie mozesz powiedziec ze jestem egoistyczny! Ja jedynie chce obejrzeć czy jesteś faktycnzie piekna jak piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: kto sie gorzej do kogo odnosi? ty do mnie czy 13.08.06, 22:27 A czy ja gdzies napisalam,ze jestem pikena:>?? Poza tym podchodz do forum z wieksza rezerwa:P a jak szukasz fajnej to poszukaj na fotce:P tam sa ladne i fajne kobietki:P wyzyszy poziom, chyba we wzroscie:> Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a czy ja o tych tłumokach tamtejszych pisze że.... 13.08.06, 22:28 prezentują wyzoki poziom? No dawałaś do zrozumienia ze jesteś piekna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: a czy ja o tych tłumokach tamtejszych pisze ż 13.08.06, 22:31 tlumokach tamtejsyzh;- przysolikes:) a gdzie niby dawalam znac,ze jestem pikena:P blondynka nie jestem niebieskich oczat tez nie mam:P wiec wg Twoich kryteriow brzydka jestem;P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale dlaczego sie tak boisz pokazać? 13.08.06, 22:32 znamy się z poza internetu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: ale dlaczego sie tak boisz pokazać? 13.08.06, 22:34 Nie nie znamy:>? a po Ci sie mam pokazywac:>?? Podaj mi 1 sensowny argumet, poza tym ,ze 1. jak Cie zobacze, rzucisz narzeczonego i bedzie Ci ze mna bosko, bo jestem boski zawodowiec 2. jak Cie zobacze, to powylaczam swiatal w domu, bo to horror :D PS jakbym sie chciala pokazac na fotce bym to zrobila:> Nie znamy:] Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec czemu tak podkreślasz ze sie nie znamy? :)) 13.08.06, 22:36 a może jednak?:) Poprostu dostałem chcicy i chce tylko i wyłącznie ciebie zobaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: czemu tak podkreślasz ze sie nie znamy? :)) 13.08.06, 22:37 Chcicy:] ale wysoki poziom. tak sie mowi,ze suczka ma chcice:P ale chlop dorosly:P wstydz sie:P a fe:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no to niech bedzie jestem suczką:))) 13.08.06, 22:38 ale mimo to chce ciągle cie zobaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec lablador:) 13.08.06, 22:40 pokaż mi bo juz zaraz ogon od merdania odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: lablador:) 13.08.06, 23:48 Labradory dzieci lubia:P Suczka chce suczke ogldac:P jestes homosuczka:P? Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka tak sledze Cie:] 13.08.06, 23:57 nie, nie znamy, mieszkam jakies 100 km od krakowa:P I nie jestes sadem ostatecznym, wiec nie bedziesz mnie sadzil:P a na wybory miss uniwersum sie nie wybieram:D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec czyli niedaleko 13.08.06, 23:58 no przestan sie dorczyć! wiem ze chcesz tylko sie wstydzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: czyli niedaleko 14.08.06, 00:01 tak jasne, jestem dziwica orleanska z pasem cnoty<lol> nie wtydze, ale po co mam sie komus pokazywac, kogo nawet w zyciu bym nie chciala spotkac:>? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie chciałbyś mnie spotkać? kolejny fakt ...... 14.08.06, 00:02 swiadczący o złym wychowaniu. jak można komuś napsiać ze nigdy by sie go nie chciało spotkac! Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: nie chciałbyś mnie spotkać? kolejny fakt .... 14.08.06, 00:08 wszytsko interpretujesz na wlasna korzysc. Polonistyke powinienes studiowac, Twoje inteprpetacje wierszy by zszokowały. Tak nie chiałabym spotkac w celu matrymonialnym. Bo po co? 20 minut zajeło Ci rozszyfrowanie zagdaki, jestes egositka wpatrzonym w siebie jak wol we wmalowane wrota, dla ktorego wszyscy sa be a Ty cacy. jest sobota polnoc, siedziesz tu od 4 godzin, bo Ci sie ziaziu stało. Wez ze sie chlopie w garsc , popracuj nad soba i nie bedziesz biadolil. Przykro mi,ze nie znalazles innej kandydatki, ale gdybym spotkała takiego faceta jak ty, ktory tytułuje sie od boskiego, wymadrza się, to bym sie ani minuty nie zastanwiała by dac nura....... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Niedziela:)) 14.08.06, 00:12 Pokazac sie tylko wystarczy i tyle, reszte omówimy pozniej:))) Nie jestem wpatrzony w siebie , znasz mnie ze tak piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: Niedziela:)) 14.08.06, 00:14 rada na niedziele:] Zakety u kogos sie odkrywa a nie słucha ich<lol> Game over:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie nie.... 14.08.06, 00:15 Znasz?????? Spotkałas mnie ze mnie oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie ni 14.08.06, 08:47 Wystarczy mi, to co wypisujesz:.................. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie ni 14.08.06, 10:30 to nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie ni 14.08.06, 10:33 Az za duzo wrażen:] Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a gdzie miałaś okazje je odkryć skoro mnie ni 14.08.06, 10:34 pokaz sie i bedzei po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no i dobrze to o niej swiadczy 13.08.06, 22:41 a wolałbyś zeby ci sie rzucila na szyje i odpowiedziała to samo w sekundzie? Nie wierzy ci- i prawidłowo.Slowa to nie wsyztsko. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: czyny tez były a i tak nie pomogło 13.08.06, 22:43 chce zebys ja zdobywał nieustannie Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nieustannie? do smierci? :) 13.08.06, 22:44 kiedyś musi być kres! Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no ty powinnas wiedzieć 13.08.06, 22:48 nie znam sie, nie przepadam za skomplikowanymi duszami i pokreconymi manipulacjami bab Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no jak sie oswiadczyć jak ktoś ci nie wierzy? 13.08.06, 22:57 wogole bzdury gadasz jakies i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec to nie sa bzdury! dziewczyna w ktorej jestem.... 13.08.06, 22:59 zakochany uwaza ze sciemniam.Ma mnie chyba w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: to nie sa bzdury! dziewczyna w ktorej jestem. 13.08.06, 23:01 no to co sie robi jak ktos ma cie w nosie? Mowisz dowidzenia i lizesz rany w samotnosci. nie marudz Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale porada! nie krew zaleje, dowidzenia to mowie.. 13.08.06, 23:02 ale tobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie, nie dobranoc. Dowidzenia i niezobaczenia. 13.08.06, 23:04 za takie porady to ja dziękuje z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: nie, nie dobranoc. Dowidzenia i niezobaczenia 13.08.06, 23:05 nie denerwuj sie tak przed spaniem bo ci sie koszmary przysnia :) No nei weim czy tak niezobaczenia skoro w krakowie zamieszkujesz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no jestem złośnik , jak mnie ktoś wkurza 13.08.06, 23:13 a coz ja ci moge poradziic, nie wiedzac ile ja znasz, jaka ona jest i czemu ci nie wierzy. Juz ci powiedziałam, skoro ci nie dowierza to: a) za malo sie starasz(a wydaje ci sie ze robisz wiele) b) prowadzi z toba gre pt.zdobywaj mnie dalej" c) jest madra i wartosciowa dziewczyna która ostrożnie i z dystansem podchodzi do mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec tylko ze mi sie zaczyna odniechciewać zycia od.... 13.08.06, 23:16 tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: tylko ze mi sie zaczyna odniechciewać zycia o 13.08.06, 23:18 a nie wygladasz na takiego Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no i własnie mi przez to nie wierzy:(((( 13.08.06, 23:20 nikt mi nie wierzy! Nikt nie wierzy ze ja jestem bardzo uczuciowy i kochający! Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no i własnie mi przez to nie wierzy:(((( 13.08.06, 23:22 no jak wierzyc jak ty najbardziej to zakochany jestes-ale w sobie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale dlaczego tak sądzisz? 13.08.06, 23:23 to ze ktoś lubi siebie nie znaczy ze nie potrafi kochac innych o wiele bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: ale dlaczego tak sądzisz? 13.08.06, 23:25 bo juz troche sobie chodze po forach i ciebie z wielu watkow pamietam, tak wiec stad moje wnioski. A jaki ty tam jestes to na tym forum jak mniemam nie wie nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no ale niestety takie same wnioski wyciągają...... 13.08.06, 23:26 ludzie poaz forum i to jest bardzo krzywdzące. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no ale niestety takie same wnioski wyciągają. 13.08.06, 23:30 jesli ta dziewczyna która jak twierdzisz kochasz, znałaby cie od a do z nigdy nie wątpiłaby w twoje słowa-wlasnie jako ta jedyna osoba. Wiec chyba za dobrze cie jednak nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec i nie pozwala sie poznać.... 13.08.06, 23:31 tylko jakieś uniki, zwody, niedowierzania itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: i nie pozwala sie poznać.... 13.08.06, 23:33 bo najpierw trzeba sie poznac i dac sie poznac a pozniej wyznawac piekne slowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a czasem niestety trzeba odrazu wyznwać..... 13.08.06, 23:35 piękne słowa bo inaczej nie da sie nic załatwić! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no ogolnie uzyłem takiej przenośni 13.08.06, 23:38 zakochany jestem własnie w tej z tramwaju(jesli wiesz o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no ogolnie uzyłem takiej przenośni 13.08.06, 23:39 nie, opisz mi w skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec swego czasu pojawił się link 13.08.06, 23:40 i tam była ta dziewczyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:46 tak czy siak jestem bardzo zakochany Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:47 to jej nie kochasz lecz jestes zakochany a to roznica Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:48 jaka roznica? kocham czy jestem zakochany, czym to sie rozni? Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:48 a skoro ma byc ciag dalszy tego zakochania to o nią walcz i koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no nazwijmy to czystym przypadkiem:) 13.08.06, 23:49 bo zakochanie to stan nagły, jeszcze kogos nie znasz a juz jestes zafascynowany, a milosc tworzy czas Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec czy będzie ciąg dalszy wie tylko Ona 13.08.06, 23:52 wiec jestem zakochany w takim razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: czy będzie ciąg dalszy wie tylko Ona 13.08.06, 23:56 wiec mysl pozytywnie- tak jak na poczatku wymiany zdan -ze ci sie nie znudzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no staram się myślec pozytywnie:)) 13.08.06, 23:57 ale czy to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no staram się myślec pozytywnie:)) 13.08.06, 23:59 no wypadałoby jeszcze podziałać i coś zaprezentować swoja osoba co by ją przekonalo o twojej wrazliwej i kochajacej duszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no staram się myślec pozytywnie:)) 14.08.06, 00:00 podpalić się przed nią?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: :) uzna mnie za swira 14.08.06, 00:04 to chyba nie znajdziemy sposobu na panią z tramwaju Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no i wtedy mnie nawet nie dostrzeze:(( 14.08.06, 00:06 wiesz jakie są tramwaje w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no i wtedy mnie nawet nie dostrzeze:(( 14.08.06, 00:09 no na kurdwanow sa ladne np Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec no ona nimi najcześciej jeździła:))) 14.08.06, 00:10 z pogórza pod wawel:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: no ona nimi najcześciej jeździła:))) 14.08.06, 00:12 a od kiedy ty sie tramwajami wozisz Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: ja nimi nie jezdze ale weim ze ona jedzi:))) 14.08.06, 00:15 to koczuj na przystanku codziennie moze jej zaimponujessz :] Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec mam to za sobą ,efekt- wg. niej odwrotny 14.08.06, 00:18 powiedziała ze ją to wku... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale o tym wku.. mówiła z zadowoleniem 14.08.06, 00:22 niby ją to wkurza ale tak naprawde widze ze cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: ale o tym wku.. mówiła z zadowoleniem 14.08.06, 00:28 jezu czyli chyba wreszcie doszlismy do jakiegos wniosku Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ale co mi z tego skoro mi odmawia:((( 14.08.06, 00:29 i nie wierzy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: ale co mi z tego skoro mi odmawia:((( 14.08.06, 00:30 wierzy wierzy i zajebiscie ja to kręci jak prawie każdą babę potrzebującą adoracji. I chyba tym wnioskiem mozemy powiedziec sobie dowidzenia badz dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś