vienna222 Re: SALSA-tanczycie? 21.08.06, 20:24 chce sie zapisac, ale cały czas cos mi wypada, a czasem nie chce mi sie isc zapisac z czystego lenistwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive_girl Re: SALSA-tanczycie? 21.08.06, 20:39 hehe zupelnie tak jak ja... a na domiar zlego nie mam partnera do tanca:) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: SALSA-tanczycie? 21.08.06, 23:51 inquisitive_girl napisała: > hehe zupelnie tak jak ja... > a na domiar zlego nie mam partnera do tanca:) ej, a po co CI laska partner???? Ty to chyba z Krakowa jestes, co?? no to zapraszam na maila;)) ja poszłam bez partnera, ale cóz-partnera sobie wytanczyłam;) był moim instruktorem:P a poszłam z kolezanką-bo nam sie wakacje wtedy zaczynały, a byłysmy bez pary, to po co sie co wieczór bez sesnu po krakowie włoczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca tak tak tak 21.08.06, 23:48 tancze juz jakis czas i uwielbiam włąsnie wrociłaqm z el sol, chciałam troche pochasac;) od pazdziernika ruszamy z niwymi kursami-chetnych z krakowa zapraszam na maila:) cmoki:) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: SALSA-tanczycie? 21.08.06, 20:47 jako jeden z niewielu facetów bardzo lubię tańczyć i szukałem intensywnie kursu salsy, do momenty gdy roglądając się dokoła, zobaczyłem że WSZYSCY to robią. Nie lubię podążać za modą, tłumem... więc z kursu nici :P Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive_girl Re: SALSA-tanczycie? 21.08.06, 21:27 heh to nie jestes prawdziwym salsero;) ja tancze amatorsko, ale tak to polubilam ze chce kilka lekcji wziac. salsa jest w duszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudyna333 Re: SALSA-tanczycie? 21.08.06, 21:52 Swoją przygodę z salsą zaczęłam rok temu .Uwielbiam tańczyc ..uwielbiam też patrzec jak tańczą inni...i nie robię tego bo akurat jest to w modzie .Ja to czuję ..ja jestem po prostu uzalezniona. Ci , którzy tańczą wiedzą jak to jest ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
takasama1 Re: SALSA-tanczycie? 22.08.06, 09:48 Ja tez z Krakowa i poszłam na kurs sama (nawet bez koleżanki)! I spodobało mi się baaaardzo:) Teraz mam małą wakacyjną przerwę, ale zamierzam wrócić do salsy:D A że taka moda-Ci co idą ze względu na "owczy pęd" szybko rezygnują- chyba, że ich to niespodziewanie wciągnie:) Pozdrawiam wielbicieli salsy:D Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: SALSA-tanczycie? 22.08.06, 22:25 faq napisał: > wszystkie single tancza salse :D o przepraszma, jestem w zwiazku i tez tancze znam mase par, ktore tanczą-wiele z nich to fakt sparowało sie przez salse Odpowiedz Link Zgłoś