beberebe 25.08.06, 14:30 smutno mi ostatnio, nic mi się nie chyce, co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beberebe Re: hmmmmmm 25.08.06, 14:36 o tym nie pomyślałam ale co mi po wirtualnym zoo - cholir co za chwile mnie dopadły Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: hmmmmmm 25.08.06, 14:37 jeszcze wypłaty nie dostałam, a poza tym uczę się oszczędzać Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: hmmmmmm 25.08.06, 14:42 beberebe napisała: > smutno mi ostatnio, nic mi się nie chyce, co z tym zrobić? zrob sobie wizytowke na forum, to ocenimy twoj stan. Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: hmmmmmm 25.08.06, 15:02 moja wizytówka jest ale bez wyrazu zupełnie jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: hmmmmmm 25.08.06, 15:02 beberebe napisała: > moja wizytówka jest ale bez wyrazu zupełnie jak ja no wlasnie o to mi chodzi. wysil sie i wrzuc cos fajnego w ramke. niekoniecznie siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: hmmmmmm 25.08.06, 15:04 beberebe napisała: > miałam ale wyczysciłam a co stoi na przeszkodzie wlepic cos nowego? ja tez czesto zmieniam wizytowke, przez jakis czas nic nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: hmmmmmm 25.08.06, 15:04 pinup napisała: > trzasnij kielonka a najlepiej dwa:) musialaby to robic codziennie. ale sam pomysl nie jest glupi. ja praktykuje to od paru lat. tzn. trzaskam lampke albo dwie wina, niecodziennie, ale co pare dni. ew. kileiszeczek likieru wisniowego, ktory odkrylam niedawno.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: hmmmmmm 25.08.06, 15:08 no wiem ze nieglupi. sprawdzony w kazdym razie:)ja trzaskam codziennie kilka piw i humor mnie nie opuszcza:) Odpowiedz Link Zgłoś