soczewica 28.02.03, 13:41 a jednak nie do końca spełniła sie na prywatnym forum, na które odeszła z takim hukiem i fanfarami... soczewica-rajfura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Czuj się zaproszona Soczewica... 28.02.03, 13:47 www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=11076 Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica może innym razem... 28.02.03, 13:49 ...ale dziękuję za zaproszenie. soczew. > <a href="www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html? f=11076"target="_ > blank">www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=11076</a> Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: może innym razem... 28.02.03, 13:53 soczewica napisała: > ...ale dziękuję za zaproszenie. > > soczew. > Nie rób tego mi i , przede wszystkim, dziewczynom. Bardzo prosiły mnie, żeby Ciebie zaprosić. Zawsze przecież możesz wyjść? To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: może innym razem... 28.02.03, 13:59 pajdeczka napisała: > Ciebie zaprosić. Zawsze przecież możesz wyjść? To jak? naprawdę dziękuję. dziewczyny (drażnisz moją ciekawość, hm?) mogą pogadać ze mną tutaj, jedno forum nie wyklucza drugiego. może ty wróć tutaj, na jedno wyjdzie. soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: może innym razem... 28.02.03, 14:01 soczewica napisała: > pajdeczka napisała: > > > Ciebie zaprosić. Zawsze przecież możesz wyjść? To jak? > > naprawdę dziękuję. > dziewczyny (drażnisz moją ciekawość, hm?) mogą pogadać ze mną tutaj, jedno > forum nie wyklucza drugiego. > może ty wróć tutaj, na jedno wyjdzie. > > soczew. Niestety, one mają też dość tego szamba i dlatego chcą porozmawiać spokojnie, w mniejszym gronie. Im mniej ludzi tym przyjemniej:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: może innym razem... 28.02.03, 14:08 pajdeczka napisała: > mniejszym gronie. Im mniej ludzi tym przyjemniej:)))) to ja może nie będe robić tłoku, zwłaszca że dla ciebie nie jestem odpowiednim partnerem do rozmowy ;) a to w końcu twoje forum, więc twoje zdanie najważniejsze. soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa droczysz się Soczewico ;) 28.02.03, 14:14 na takie "publiczne" zaproszenie nie wypada się wypinać Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica publicznie to się ekshibicjonista.. 28.02.03, 14:27 aankaa napisała: > na takie "publiczne" zaproszenie nie wypada się wypinać ja się nie wypinam, tylko dziekuję. soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: publicznie to się ekshibicjonista.. 28.02.03, 15:01 soczewica napisała: > ja się nie wypinam, tylko dziekuję. > > soczew. Soczew.ko, ;)) stach cie chyba nie oblecial, choc ten watek "boczkiem, boczkiem ..." mozna tak odebrac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica :) 28.02.03, 15:53 melinek napisał: > Soczew.ko, ;)) stach cie chyba nie oblecial, choc ten watek "boczkiem, > boczkiem ..." mozna tak odebrac. ;) > :) po czym wnosisz? soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: :) 28.02.03, 16:24 soczewica napisała: > :) > po czym wnosisz? Po tym, co piszesz i jak sie usmiechasz. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Soczewica IP: *.hemocleanse.com 28.02.03, 16:55 Nie dasaj sie. Dostalas takie mile zaproszenie, a inni musieli skladac aplikacje. Pajdokracja ma dobry klimat i sadze ze go utrzyma. Pozdrawiam, J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Soczewica 28.02.03, 18:25 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Nie dasaj sie. Dostalas takie mile zaproszenie, a inni musieli skladac > aplikacje. Pajdokracja ma dobry klimat i sadze ze go utrzyma. > Pozdrawiam, > J.S. nie dąsam się. wolę sie z nią (s)potykać na Kobiecie soczew. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: :) 28.02.03, 18:29 melinek napisał: > soczewica napisała: > > > :) > > po czym wnosisz? > Po tym, co piszesz i jak sie usmiechasz. :)) to nie lęk. to satysfakcja. żyć bez nas nie może :) a uśmiecham się, bo taka moja natura wesoła :> socz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: 'Podciągam wątki do góry' IP: *.hemocleanse.com 28.02.03, 20:37 Fajnie, tylko ujawnij dlaczego? Pozd. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: 'Podciągam wątki do góry' 28.02.03, 21:03 Odwalałam robotę za gapę Admina ( wiesz co tu się działo prze 2 godz?) zajrzyj na oślą ławkę) Odpowiedz Link Zgłoś