tralalumpek 10.03.03, 23:09 ...jaka jest "rasowa kobieta".... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: rasowa kobieta 10.03.03, 23:11 no na koko jak na kogo ale na ciebie liczylam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: rasowa kobieta 10.03.03, 23:46 tralalumpek napisała: > no na koko jak na kogo ale na ciebie liczylam!!! oj nie zlosc sie, przeciez cie lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: rasowa kobieta IP: 217.13.182.* 11.03.03, 12:46 anahella napisała: > tralalumpek napisała: > > no na koko jak na kogo ale na ciebie liczylam!!! > > oj nie zlosc sie, przeciez cie lubie! > nie, nie zloscilam sie, wrecz przeciwnie. Weszlam na forum i zobaczylam ze wlasciwie tylko ty jestes (nowe wpisy) wiec liczylam sie z tym ze odpowiesz...nie wiem jak to sie stalo ze przegapilam ten twoj wpis (((( pozdrawiam robotniczo (siedze w pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: rasowa kobieta 10.03.03, 23:19 tralalumpek napisała: > ...jaka jest "rasowa kobieta".... Rozpowszechniona jest rasa "kur domowych" przewaznie matek z dzieckiem na urlopach wychowawczych bez wielkich szanas na powrot do pracy. Kura domowa jest kolejnym etapem rozwoju rasy kobiecej nastepujacym po etapie "rasowej biurwy". ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: rasowa kobieta 10.03.03, 23:20 hi melinku, niestety nie zaliczam sie do zadnej z tych grup...........buuuuuuuuu milo cie widziec Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: rasowa kobieta 10.03.03, 23:22 Mi tez milo :)) To do jakiej sie zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek ps do melinka 10.03.03, 23:21 melinek napisał: > tralalumpek napisała: > > > ...jaka jest "rasowa kobieta".... > > Rozpowszechniona jest rasa "kur domowych" > przewaznie matek z dzieckiem na urlopach wychowawczych > bez wielkich szanas na powrot do pracy. > Kura domowa jest kolejnym etapem rozwoju rasy kobiecej > nastepujacym po etapie "rasowej biurwy". > ;)) sorry czy to nie odwrotnie, czy biurwa nie jest po kurze domowej? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ps do melinka 10.03.03, 23:34 tralalumpek napisała: > sorry czy to nie odwrotnie, czy biurwa nie jest po kurze domowej? Do tej pory wydawalo mi sie, ze kura przed biurwa. To chyba nie ma takiego znaczenia. :)) Wracajac do tematu watku, byl w ubieglym roku taki jeden pt. "Kobieta z klasa" na FK. Wyszukiwarka pomoze znalezc. :)) To jest dopiero ciekawe, ;)) czy mozna miec "rase" nie majac "klasy"? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: ps do melinka 10.03.03, 23:38 melinek napisał: > tralalumpek napisała: > > > sorry czy to nie odwrotnie, czy biurwa nie jest po kurze domowej? > > Do tej pory wydawalo mi sie, ze kura przed biurwa. > To chyba nie ma takiego znaczenia. :)) > > Wracajac do tematu watku, byl w ubieglym roku taki jeden pt. > "Kobieta z klasa" na FK. Wyszukiwarka pomoze znalezc. :)) > To jest dopiero ciekawe, ;)) czy mozna miec "rase" nie majac "klasy"? > nie, nie dzisiaj melinku, wyszukiwarke zostawie na jutro ewentualnie, lapie rownowage przegladaniem poczty i forumowaniem po calym dniu, jutro caly dzien zebran wiec ide spac niedlugo ale mimo wszystko na "kobieta" temat "rasowa kobieta" wydal mi sie odpowiedni ( w kazdym razie lepszy niz temat kaleson czy innych majtek meskich) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: ps do melinka 10.03.03, 23:47 Caly dzien na forum?????? Reeety, podziwiam. Ja bym swira dostala. Musze miec przerwy. Przy malym dziecku o nie nietrudno. Tutaj jeszcze do 24.00 a potem ide lulu. Pozdrawiam. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: ps do melinka IP: *.35.11.vie.surfer.at 10.03.03, 23:50 melinek napisał: > Caly dzien na forum?????? Reeety, podziwiam. Ja bym swira dostala. > Musze miec przerwy. Przy malym dziecku o nie nietrudno. > Tutaj jeszcze do 24.00 a potem ide lulu. Pozdrawiam. :)) > nieeeeeeeeeeeeeee, melinku az tak zle ze mna nie jest, caly dzien w pracy ale wspaniale to przekrecilas..... teraz lumpie (tralalumpek) sobie po forum jako przerywnik jak mowilam ale tez zaraz w poduchy ide.... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: rasowa kobieta 10.03.03, 23:53 wow a moze jednak sa....poszukaj dokladniej Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: rasowa kobieta 11.03.03, 00:01 tralalumpek napisała: > wow > a moze jednak sa....poszukaj dokladniej Nie ma. Kobieta może być "z klasą", "bez klasy", itp, ale rasowa ? To tak jak "prawdziwa kobieta". A co to jest "prawdziwa kobieta" ? Dla mnie taka jedna jest "prawdziwa", dla innych może niezupełnie. Każda z Was ma jakieś cechy, które jednemu odpowiadają, innemu nie. Można też powiedzieć, że jedna jest "kobieca" i inna "średnio", ale nie że ktraś z Was jest "rasowa" bąd nie. Owszem, funkcjonuje potocznie taki zwtrot, ale konia z rzędem temu, kto zdefiniuje to wsensowny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Mylisz sie Matrek. 11.03.03, 00:32 matrek napisał: > Nie ma. Kobieta może być "z klasą", "bez klasy", itp, ale rasowa ? Jesli jest czarna, biala lub zolta to juz jest rasowa. ;)) Wiec kazda z nas jest rasowa. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mylisz sie Matrek. 11.03.03, 08:55 melinek napisał: > matrek napisał: > > > Nie ma. Kobieta może być "z klasą", "bez klasy", itp, ale rasowa ? > > Jesli jest czarna, biala lub zolta to juz jest rasowa. ;)) > Wiec kazda z nas jest rasowa. ;)) a za to te mieszanki jakie ladne: patrz Naomi Campbell: czarna + zolta. Kiedys przyjaznilam sie z pol kreolka: matka kreolka ojciec bialy. Sophi byla rownie piekna co slynna modelka. > Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Pamiętam jak w "Skiroławkach" Nienackiego 11.03.03, 00:01 pisarz Lubiński miał napisać powieść zbójnicką, której główną bohateką miała być Piękna Luiza - rasowa kobieta :) Chyba mu nic z tego nie wyszło, bo okazało się że ile jest "ras" mężczyzn - tyle samo jest poglądów na "rasowość" kobiety. Co oczywiście nie musi być prawdą - bo jak sam Nienacki twierdził : czy istnieje taka wioska jak Skiroławki? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek O Boże, jak to fantastyczna książka ! ;) 11.03.03, 00:03 A czytałaś, "Życie seksualne papagejów" ? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: O Boże, jak to fantastyczna książka ! ;) 11.03.03, 00:05 przypomnij mi autora, jest juz pozno.... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Andrzej Rodan n/t 11.03.03, 00:08 oj oj to pomylilam ksiazki, tej nie znam...((( Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Życie seksualne ... 11.03.03, 00:10 Tu znajdziesz nieco o niej. www.republika.pl/andrzej_rodan/ksiazki.htm#zycie Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Życie seksualne ... 11.03.03, 00:15 podczytalam ale nie wiem czy przekonam sie zeby ksiazke przeczytac.... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Życie seksualne ... 11.03.03, 00:35 tralalumpek napisała: > podczytalam ale nie wiem czy przekonam sie zeby ksiazke przeczytac.... To jest lekka książka, wbrew moze tej recenzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: Życie seksualne ... IP: 217.13.182.* 11.03.03, 12:43 ....zycie na "wygnaniu" mam na co dzien...(nie wiem czy o to tez w tej ksiazce chodzi ale tak zrozumialam recenzje) Odpowiedz Link Zgłoś