Dodaj do ulubionych

Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w sklepie!

22.09.06, 17:21
:))) Własciwie to był lumpeks. Zaczeły wyrywać sobie bluzke i ......doszło do
rękoczynów Skonczywszy na wyzwiskach i tarzaniu sie po podłodze i targaniu za
włosy ! W tym szmatexie zresztą to czeste :) Co o tym myslicie ???
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:23
      jak to co myslimy?:Ze dwie baby poczochraly sie o ciucha?Normalne:/
      • niya Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:30
        :DDDDD
      • witch-witch Re: Khaki 22.09.06, 17:47
        podoba mi się twoja sygniaturka...też bym chciała taką ...tylko bez szarpania
        za klawiaturę..)
        • khaki3 Re: Khaki 22.09.06, 17:58
          Bierz;) Nie mam nic przeciwko:) Zalowac nie bede.Korzystaj smialo:)Niech sie
          dobrze sprawuje:)
      • salsa.loca Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 20:43
        i kisielek:)
    • witch-witch Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:47
      kiara22 napisała:

> :))) Własciwie to był lumpeks. Zaczeły wyrywać sobie bluzke i ......doszło do
      > rękoczynów Skonczywszy na wyzwiskach i tarzaniu sie po podłodze i targaniu za
      > włosy ! W tym szmatexie zresztą to czeste :) Co o tym myslicie ???

///////////

ktora wygrała?
      • kiara22 Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:53
        chyba ruda ! :D:D:D / jakis chlopak krecił filmik telefnem wiec moze wkrótce
        obejrzymy wielką walkę w necie :D
    • lemoorka Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:58
      Żeby sie chociaż o jakis firmowy ciuch biły:P:P:P
      • kiara22 Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:03
        No bluzka była faktycznie ładna, oryginalna - tam są wsumie super rzeczy,
        praktycznie nowe,dobre jakosciowo i wiekszosc jeszcze z metkami Same
        firmówki :)))
        • kalina.tt Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:16
          Hehehe, jak za dawnych czasów, w latach 80-tych takie bójki pod sklepami to
          chyba była norma. Wygląda na to, że teraz w lumpeksach młodzież może sobie
          popatrzeć jak to drzewiej bywało :D
        • makuszanka Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:29
          To wiedziały o co się za kłaki targac:)
    • sabriel Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:18
      Chyba by mi musiało na głowę paść żeby robić z siebie pośmiewisko z powodu
      kawałka szmatki.
      • ania.downar Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:20
        Ja tez nie mialam nigdy przyjemnosci podziwiac takiej akcji w "prawdziwej
        rzeczywistosci".
        • sabriel Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:44
          Przypomniało mi się coś:))
          Też kiedyś widziałam podobną akcję.Faceców też potrafi nieźle ponieść.
          Jeden kierowca drugiemu zajechał drogę.Zatrzymali się na chodniku,wysiedli ze
          swoich samochodów i doszło do rękoczynów.
          • ania.downar Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 19:03
            Oj, faceci to wiadomo. Zupelnie inna sprawa.
    • kalinazkalinowa Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 19:24
      dobreee :) to niezły ubaw
    • niki_taka Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 19:32
      Kalinakzkalinowa - Ty naprawdę sądzisz ,że ktoś kupi tr twoja ciuchy z sh a
      zwłaszcza ten paskudny żakiecik Deni Cler za 200zł? Albo tę spódnicę -zwykła
      brązową szmatę za 80zł ? chyba zartujesz. Zapewne kupiłaś je za parę zł w sh i
      myślisz ,że ktoś "poleci" na markę? LOL
      Naucz się szukać w sh - po pierwsze kupuj a potem sprzedawaj MODNE ubrania a
      nie przeżytki jakie tam prezentujesz.
      awsze kiedy wchodzę w twoja sygnaturke wyję ze smiechu . Nie masz kompletnie
      gustu i sądzisz ,że innym coś wciśniesz.
      • taka-sobie-mysz Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 19:55
        Kupować nie musisz.
        I głupio komentować też nie musisz.
        • kamillla7 ktory to ciucholand??? 23.09.06, 16:13
          • kiara22 Re: ktory to ciucholand??? 23.09.06, 17:26
            heh no jest taki jeden super sławny w Siedlcach , nawet w tv był podobno w
            interwencji czy tvn24 :P ze tam takie cyrki sie dzieją a ludzie stoją przed
            drzwiami 2 h przed otwarciem :)
      • kalinazkalinowa Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 23.09.06, 17:27
        niki_taka napisała:

> Kalinakzkalinowa - Ty naprawdę sądzisz ,że ktoś kupi tr twoja ciuchy z sh a
        > zwłaszcza ten paskudny żakiecik Deni Cler za 200zł? Albo tę spódnicę -zwykła
        > brązową szmatę za 80zł ? chyba zartujesz. Zapewne kupiłaś je za parę zł w sh i
        > myślisz ,że ktoś "poleci" na markę? LOL
        > Naucz się szukać w sh - po pierwsze kupuj a potem sprzedawaj MODNE ubrania a
        > nie przeżytki jakie tam prezentujesz.
        > awsze kiedy wchodzę w twoja sygnaturke wyję ze smiechu . Nie masz kompletnie
        > gustu i sądzisz ,że innym coś wciśniesz.

A dlaczego ty się tak na mnie uparłaś i krytykujesz na każdym forum ?
        Nikt cię nie zmusza do zakupu.
      • kalinazkalinowa Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 23.09.06, 17:35
        a i jeszcze jedno Deni Cler nie ma w lumpeksach przynajmniej ja ich nigdy nie
        widziałam natomiast widziałam na Forum Moda jakie spódniczki ci się podobają i
        wiem że preferujesz styl Paris Hilton - faktycznie nic chyba u mnie dla siebie
        nie znajdziesz - ale nikt cię do tego nie zmusza ;)
      • kariss Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 23.09.06, 17:56
        JEST OKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROPNY!!!!!!!!!!NIE KUPUJ BŁAGAM!!!!!! CO Z
        TEGO, ŻE FIRMA, NIE MODNY I BRZYDKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka