kiara22 22.09.06, 17:21 :))) Własciwie to był lumpeks. Zaczeły wyrywać sobie bluzke i ......doszło do rękoczynów Skonczywszy na wyzwiskach i tarzaniu sie po podłodze i targaniu za włosy ! W tym szmatexie zresztą to czeste :) Co o tym myslicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:23 jak to co myslimy?:Ze dwie baby poczochraly sie o ciucha?Normalne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Khaki 22.09.06, 17:47 podoba mi się twoja sygniaturka...też bym chciała taką ...tylko bez szarpania za klawiaturę..) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Khaki 22.09.06, 17:58 Bierz;) Nie mam nic przeciwko:) Zalowac nie bede.Korzystaj smialo:)Niech sie dobrze sprawuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 20:43 i kisielek:) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:47 kiara22 napisała: > :))) Własciwie to był lumpeks. Zaczeły wyrywać sobie bluzke i ......doszło do > rękoczynów Skonczywszy na wyzwiskach i tarzaniu sie po podłodze i targaniu za > włosy ! W tym szmatexie zresztą to czeste :) Co o tym myslicie ??? /////////// ktora wygrała? Odpowiedz Link Zgłoś
kiara22 Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:53 chyba ruda ! :D:D:D / jakis chlopak krecił filmik telefnem wiec moze wkrótce obejrzymy wielką walkę w necie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lemoorka Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 17:58 Żeby sie chociaż o jakis firmowy ciuch biły:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
kiara22 Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:03 No bluzka była faktycznie ładna, oryginalna - tam są wsumie super rzeczy, praktycznie nowe,dobre jakosciowo i wiekszosc jeszcze z metkami Same firmówki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:16 Hehehe, jak za dawnych czasów, w latach 80-tych takie bójki pod sklepami to chyba była norma. Wygląda na to, że teraz w lumpeksach młodzież może sobie popatrzeć jak to drzewiej bywało :D Odpowiedz Link Zgłoś
makuszanka Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:29 To wiedziały o co się za kłaki targac:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:18 Chyba by mi musiało na głowę paść żeby robić z siebie pośmiewisko z powodu kawałka szmatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:20 Ja tez nie mialam nigdy przyjemnosci podziwiac takiej akcji w "prawdziwej rzeczywistosci". Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 18:44 Przypomniało mi się coś:)) Też kiedyś widziałam podobną akcję.Faceców też potrafi nieźle ponieść. Jeden kierowca drugiemu zajechał drogę.Zatrzymali się na chodniku,wysiedli ze swoich samochodów i doszło do rękoczynów. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 19:03 Oj, faceci to wiadomo. Zupelnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 19:24 dobreee :) to niezły ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
niki_taka Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 19:32 Kalinakzkalinowa - Ty naprawdę sądzisz ,że ktoś kupi tr twoja ciuchy z sh a zwłaszcza ten paskudny żakiecik Deni Cler za 200zł? Albo tę spódnicę -zwykła brązową szmatę za 80zł ? chyba zartujesz. Zapewne kupiłaś je za parę zł w sh i myślisz ,że ktoś "poleci" na markę? LOL Naucz się szukać w sh - po pierwsze kupuj a potem sprzedawaj MODNE ubrania a nie przeżytki jakie tam prezentujesz. awsze kiedy wchodzę w twoja sygnaturke wyję ze smiechu . Nie masz kompletnie gustu i sądzisz ,że innym coś wciśniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
taka-sobie-mysz Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 22.09.06, 19:55 Kupować nie musisz. I głupio komentować też nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiara22 Re: ktory to ciucholand??? 23.09.06, 17:26 heh no jest taki jeden super sławny w Siedlcach , nawet w tv był podobno w interwencji czy tvn24 :P ze tam takie cyrki sie dzieją a ludzie stoją przed drzwiami 2 h przed otwarciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 23.09.06, 17:27 niki_taka napisała: > Kalinakzkalinowa - Ty naprawdę sądzisz ,że ktoś kupi tr twoja ciuchy z sh a > zwłaszcza ten paskudny żakiecik Deni Cler za 200zł? Albo tę spódnicę -zwykła > brązową szmatę za 80zł ? chyba zartujesz. Zapewne kupiłaś je za parę zł w sh i > myślisz ,że ktoś "poleci" na markę? LOL > Naucz się szukać w sh - po pierwsze kupuj a potem sprzedawaj MODNE ubrania a > nie przeżytki jakie tam prezentujesz. > awsze kiedy wchodzę w twoja sygnaturke wyję ze smiechu . Nie masz kompletnie > gustu i sądzisz ,że innym coś wciśniesz. A dlaczego ty się tak na mnie uparłaś i krytykujesz na każdym forum ? Nikt cię nie zmusza do zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 23.09.06, 17:35 a i jeszcze jedno Deni Cler nie ma w lumpeksach przynajmniej ja ich nigdy nie widziałam natomiast widziałam na Forum Moda jakie spódniczki ci się podobają i wiem że preferujesz styl Paris Hilton - faktycznie nic chyba u mnie dla siebie nie znajdziesz - ale nikt cię do tego nie zmusza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kariss Re: Na moich oczach pobiły sie dwie kobiety w skl 23.09.06, 17:56 JEST OKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROPNY!!!!!!!!!!NIE KUPUJ BŁAGAM!!!!!! CO Z TEGO, ŻE FIRMA, NIE MODNY I BRZYDKI Odpowiedz Link Zgłoś