Dodaj do ulubionych

Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza...

03.10.06, 11:31
...tym większe prawdopodobieństwo, że jest dziewicą. Ciekawa sprawa bo do
takich właśnie powinny ustawiać się kolejki. A może one w przeciwieństwie do
przeciętnych nie muszą potwierdzać swej atrakcyjności poprzez seks?
Obserwuj wątek
    • krwawabestia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 11:37
      dla kazdego co innego jest atrakcyjne
      • jorienka Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:32
        heh, mój pierwszy i jak dotąd jedyny, stwierdził, że tam skąd pochodzę, to chyba
        sami geje mieszkają...

Reguła jest raczej taka, że im kobieta bardziej atrakcyjna, pewna siebie,
        obrotna itd tym bardziej się szanuje...
        • krwawabestia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:40
          i co ty niby taka atrakcyjna ze cała wies sie sliniła??
          • cichadziewuszka Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:44
            a moze on chodzil po tej wsi i chodzil i szukal a tam same szanujące się
            dziewice mieszkaly- takie 15letnie, 20-, 30-, 40-letnie itd. no i powiedzial
            sobie..... rety tu muszą sami geje mieszkać
            • krwawabestia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:49
              a moze tam naprawde kwitło gejostwo laski były tak brzydkie i wredne ze faceci
              woleli swoje towarzystwo
              • cichadziewuszka Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:59
                a może tam wszystkie kobiety od mlodych po stare chodzily w mocherowych
                beretach (czy moherowych sie pisze?) a mężczyzn od malego werbowano śpiewu w
                Słowikach......
    • kalina.tt Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:36
      Kolejny domorosły seksuolog-socjolog...ile tych dziewic poznałeś, że możesz
      wysuwać na ten temat jakieś wiarygodne teorie?
      • carinaa1 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:58
        Na wsiach zazwyczaj jest tak że -jak jest "atrakcyjna"dziewczyna(może być
        dziewicą),która dba o siebie,zwraca uwagę innych-to ludzie zaraz przypną jej
        metkę że taka to zmienia facetów.I co?i nie jest łatwo znaleśc chłopaka
        takiej.A zazwyczaj jest tak że to te brzydsze te niby "spokojne"chodzące do
        kościółka co niedziele-szybciej np.wpadke zaliczają-ale nie obmawia sie je tak
        jak te "ładniejsze"-bo zaraz ludzie mówią że taka to już "wyćwiczona"-tak jest
        na wsi.
    • maialina1 bzdura 03.10.06, 12:58
      Bzdura, moje najladniejsze kolezanki (wsrod nich jedna byla modelka i jedna
      fotomodelka) zmieniają facetów jak rękawiczki.
      • carinaa1 Re: bzdura 03.10.06, 13:02
        No jasne -ja nie pisze że zawsze tak jest-ale pewnie ludzie mówią swoje-ale nie
        koniecznie
      • emanuelle5 Re: bzdura 03.10.06, 13:02
        maialina1 napisał:

> Bzdura, moje najladniejsze kolezanki (wsrod nich jedna byla modelka i jedna
        > fotomodelka) zmieniają facetów jak rękawiczki.
        Co niekoniecznie oznacza,ze z wszystkimi spia. Moze zmieniaja,bo Ci faceci
        chca od nich tylko jednego
        • maialina1 Re: bzdura 03.10.06, 13:05
          hehehe, nie nie, moja droga (moj drogi), zapewniam cię że z nimi sypiają i
          delektują się rownież porównywaniem ich przyrodzeń :)
          Oczywiście, ze dzialają i tak i tak wybiórczo, bo facetami są oblepione jak
          plaster miodu pszczolami, więc ze wszystkimi nie moglyby sie przespac (mowie
          akurat o tych dwoch modelkach), ale srednio co pare miesiecy jest ktos nowy.
          • emanuelle5 Re: bzdura 03.10.06, 13:17
            ależ zawiść przez Ciebie przemawia, to wstrętne
            • maialina1 Re: bzdura 03.10.06, 13:18
              Nie wiem gdzie ty wyczytalas zawisc, chyba w swojej glowie, bo nie widze
              inaczej.
              Bez sensu w ogole tzoja odpowiedz, pozbawiona logiki, wyciagnelas jakis
              wniosek, na podstawie nie wiem czego, i w dodatku bledny. :|
              • emanuelle5 Re: bzdura 03.10.06, 13:22
                Nie znam takich osób po prostu i nigdy nie wyrazam sie o innych tak jak Ty to
                zrobiłaś
                • walutka Re: bzdura 03.10.06, 14:42
                  emanuelle5 napisała:

> Nie znam takich osób po prostu i nigdy nie wyrazam sie o innych tak jak Ty to
                  > zrobiłaś
                  Coś kobietę "ruszyło" :-)tzn Ciebie a mailana normalnie opsiywała sytację beż
                  żadnych określeń tego typu dziewczyn. Widocznie Ciebie zabodło,że ona takie
                  zna "modelki". Hehehe
                  • maialina1 Re: bzdura 03.10.06, 14:52
                    walutka napisała:

> Coś kobietę "ruszyło" :-)tzn Ciebie a mailana normalnie opsiywała sytację beż
                    > żadnych określeń tego typu dziewczyn. Widocznie Ciebie zabodło,że ona takie
                    > zna "modelki". Hehehe

hihihi, no wlasnie, emanuelle, masz kompleksy? :) eheheh
                    A tak na serio, mysle ze forumowiczka emanuelle jest z tych ludzi co zyja
                    jeszcze w epoce seksu - tabu, i mysla ze rozmawianie w towarzystwie kumpeli o
                    seksie, o facetach, o tym z kim sie to zrobilo, w jaki sosob i jakiego mial
                    duzego ? malego, to jest COS STRASZNEGO :)
                    I kiedy padlo ze to moje kumpelki modelki o tym mowia, to dziewczyna pomyslala
                    ze ja jakaś smiertelną obrazę na nie rzucilam, pisząc O NICH TAKIE RZECZY :)))
                  • emanuelle5 Re: bzdura 04.10.06, 08:12
                    Nie zabodło, po prostu wolę dobrze myśleć i mówić o innych. Wiem, że z reguły
                    ludzie bardzo dużo mówią i rozpisują się o zachowaniach innych osób, a sami nie
                    widzą przysłowiowej "drzazgi" w swoim oku. Myślę, że to występuje z reguły
                    wtedy, gdy samemu ma się niewiele do zaoferowania. Najlepiej wtedy uderzyć w
                    kogoś innego. Dajmy po prostu żyć innym nie oceniając ich, każdy ma prawo
                    postępować, jak uważa za słuszne. A dla wyjaśnienia dodam, że zachowanie takich
                    kobiet, jak w opisie mailany mnie nie dotyczy. To na wypadek gdyby krytyka
                    została jednoznacznie zrozumiana:)
                • maialina1 Re: bzdura 03.10.06, 14:48
                  emanuelle5 napisała:

> Nie znam takich osób po prostu i nigdy nie wyrazam sie o innych tak jak Ty to
                  > zrobiłaś

Pfffiiii :) A jak ja niby sie WYRAZILAM???
                  Napisalam tylko co robia dwie z moich kumpelek, i nie mysl ze one maja z tego
                  powodu jakies kompleksy, jak sie spotykamy wieczorami na piwku, to one dwie
                  akurat najchetniej o tym rozmawiaja.
                  Dobrze ze w naszym towarzystwie nie ma takich dziwnych osob jak ty :), co lubią
                  sobie z czegos zrobic problem.
                  • emanuelle5 Re: bzdura 04.10.06, 08:17
                    maialina1 napisał:

> Pfffiiii :) > Napisalam tylko co robia dwie z moich kumpelek, i nie mysl ze
                    one maja z tego powodu jakies kompleksy, jak sie spotykamy wieczorami na piwku,
                    to one dwie akurat najchetniej o tym rozmawiaja.

Tak? - a Ty po co o tym piszesz? One a nie Ty,więc chcesz się przez to wydac
                    się sobie lepsza?

> Dobrze ze w naszym towarzystwie nie ma takich dziwnych osob jak ty :), co
                    lubią sobie z czegos zrobic problem.
                    Nie robię sobie z tego problemu, po prostu zwróciłam Ci uwagę i tyle. Może i
                    jestem dziwna, bo uważam ,że o ludziach powinno mówić się dobrze albo wcale.
                    Jeśli Ci nie odpowiada zachowanie Twoich koleżanek to im to powiedz zamiast
                    wypisywać o tym na forum.
                    • women22 Prawda 04.10.06, 11:19
                      Jest naukowo udowodnione ze atrakcyjne kobiety ida pozniej do łózka niz te
                      brzydkie,a to dlatego ze te piekne maja wiecej walorów osobistych ktore
                      wykorzystują aby zatrzymac faceta przy sobie na dłuzej niekoniecznie idąc z nim
                      do łózka,a brzydka kobieta z obawy przed rozczarowaniem mezczyzny i ze wzgledu
                      na niską samoocenne i bark wiary w siebie i swoje mozliwosci,wykorzystują swere
                      fizyczną i cielesną,mam na mysli sex.I nie ma czemu sie dziwic i nie trzeba nic
                      tutaj udowadniac.
                      • malina_28 Re: Prawda 04.10.06, 11:49
                        > Jest naukowo udowodnione ze atrakcyjne kobiety ida pozniej do łózka niz te
                        > brzydkie
                        Ciekawe co to za naukowe badania i kto je przeprowadzał?

> piekne maja wiecej walorów osobistych ktore
                        > wykorzystują aby zatrzymac faceta przy sobie na dłuzej niekoniecznie idąc z
                        > do łózka
                        W jaki sposób to że ktoś jest piękny powoduje że ma "więcej walorów
                        osobistych"? Nielogiczne to jakieś. Wnętrze przecież w żaden sposób nie zależy
                        od urody. Piękne owszem mogą wykorzystywać urodę żeby kogoś zatrzymać,
                        a "walory osobiste" te brzydkie mogą mieć o wiele lepszej jakości.

Znam wiele ładnych lasek, które nie zwlekały z pójściem do łóżka i sporo
                        nieciekawych, trochę zakompleksionych osób, którym wcale nie w głowie poprawiać
                        sobie samopoczucie idąc jak najszybciej z kimś do łóżka. Jakaś chybiona ta
                        teoria. Może na jakichś wioskach mogłaby czasem znaleźć zastosowanie, ale
                        ogólnie rzecz biorąc chyba została stworzona żeby poprawić samopoczucie
                        niemłodym już dziewicom ;-)
    • krwawabestia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:11
      jak lasce dobrze w łóżku to i cały organizm dobrze funkcjonuje
      a to sprawie ze ładnie wyglada
      • carinaa1 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:15
        hihihi-a te "brzydsze"-im musi nie wychodzić w łóżku
        • cichadziewuszka Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:18
          bo te "brzydsze" mają niewygodne łóżka, wiec im nie jest w łóżku dobrze- nie
          wysypiają się i od tego "brzydną"
          ;-)
      • emanuelle5 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:19
        rozwiązłość seksualna zależy chyba od czegoś więcej niż tylko od urody...
    • zapowazna Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:17
      He,he,mysle,ze ten watek zapoczatkowala jakas podstarzala dziewica,ktora pociesz
      sie tym,ze chociaz jest ladna:)
    • calypsa Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:21
      A kto powiedział, że trzeba przez seks potwierdzać swoją atrakcyjność???
      Ejjjj..to nie tak!
      • carinaa1 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:23
        Każdy na swój sposób jest atrakcyjny-jednym sie podobają krzywe zęby-to może
        ich"rajcować"jak to sie mówi-"Każda potwora,znajdzie swojego amatora"
      • emanuelle5 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:26
        Pewnie, ze sa to bzdury.No ale przecież te brzydkie musza jakos sobie
        zrekompensowac brak urody stad te wypowiedzi
        • calypsa Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:27
          Moga sobie zrekompensować, ale w zupełnie inny sposób i niekoniecznie przez
          seks!
          • carinaa1 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:30
            Nojasne że nie koniecznie przez sex-a z resztą sie mówi-że nie ma kobiet
            brzytkich-faceci na swój sposób dodają że tylko wina brak.
    • kohol Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:32
      Może za atrakcyjne uważasz te młode? A te są częściej dziewicami niż te starsze.
      A atrakcyjności, jak już ktoś zauważył - nie potwierdza się przez seks.
    • brak.polskich.liter Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:41
      A co - sprawdzales osobiscie?
      I ile obiektow przetestowales - jesli tylko kilka-kilkanascie, to statystycznie
      jest to malo znaczace.
      Jeszcze jedno - na jakiej grupie wikowej prowadziles badania?
      :D
      • kalina.tt Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:54
        brak.polskich.liter napisała:

> A co - sprawdzales osobiscie?
        > I ile obiektow przetestowales - jesli tylko kilka-kilkanascie, to statystycznie
        >
        > jest to malo znaczace.
        > Jeszcze jedno - na jakiej grupie wikowej prowadziles badania?
        > :D
        >

O wykształcenie też warto się zapytać :)
    • michunia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 14:52
      bo to sprawa powszechnie znana, ze gdy kobieta straci swoj skarb , to leci z
      gorki
      • vivis_cortez Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 20:16
        ciekawa teoria...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka