unmasked1 03.10.06, 11:31 ...tym większe prawdopodobieństwo, że jest dziewicą. Ciekawa sprawa bo do takich właśnie powinny ustawiać się kolejki. A może one w przeciwieństwie do przeciętnych nie muszą potwierdzać swej atrakcyjności poprzez seks? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawabestia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 11:37 dla kazdego co innego jest atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
jorienka Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:32 heh, mój pierwszy i jak dotąd jedyny, stwierdził, że tam skąd pochodzę, to chyba sami geje mieszkają... Reguła jest raczej taka, że im kobieta bardziej atrakcyjna, pewna siebie, obrotna itd tym bardziej się szanuje... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:40 i co ty niby taka atrakcyjna ze cała wies sie sliniła?? Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:44 a moze on chodzil po tej wsi i chodzil i szukal a tam same szanujące się dziewice mieszkaly- takie 15letnie, 20-, 30-, 40-letnie itd. no i powiedzial sobie..... rety tu muszą sami geje mieszkać Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:49 a moze tam naprawde kwitło gejostwo laski były tak brzydkie i wredne ze faceci woleli swoje towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:59 a może tam wszystkie kobiety od mlodych po stare chodzily w mocherowych beretach (czy moherowych sie pisze?) a mężczyzn od malego werbowano śpiewu w Słowikach...... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:36 Kolejny domorosły seksuolog-socjolog...ile tych dziewic poznałeś, że możesz wysuwać na ten temat jakieś wiarygodne teorie? Odpowiedz Link Zgłoś
carinaa1 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 12:58 Na wsiach zazwyczaj jest tak że -jak jest "atrakcyjna"dziewczyna(może być dziewicą),która dba o siebie,zwraca uwagę innych-to ludzie zaraz przypną jej metkę że taka to zmienia facetów.I co?i nie jest łatwo znaleśc chłopaka takiej.A zazwyczaj jest tak że to te brzydsze te niby "spokojne"chodzące do kościółka co niedziele-szybciej np.wpadke zaliczają-ale nie obmawia sie je tak jak te "ładniejsze"-bo zaraz ludzie mówią że taka to już "wyćwiczona"-tak jest na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 bzdura 03.10.06, 12:58 Bzdura, moje najladniejsze kolezanki (wsrod nich jedna byla modelka i jedna fotomodelka) zmieniają facetów jak rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
carinaa1 Re: bzdura 03.10.06, 13:02 No jasne -ja nie pisze że zawsze tak jest-ale pewnie ludzie mówią swoje-ale nie koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
emanuelle5 Re: bzdura 03.10.06, 13:02 maialina1 napisał: > Bzdura, moje najladniejsze kolezanki (wsrod nich jedna byla modelka i jedna > fotomodelka) zmieniają facetów jak rękawiczki. Co niekoniecznie oznacza,ze z wszystkimi spia. Moze zmieniaja,bo Ci faceci chca od nich tylko jednego Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: bzdura 03.10.06, 13:05 hehehe, nie nie, moja droga (moj drogi), zapewniam cię że z nimi sypiają i delektują się rownież porównywaniem ich przyrodzeń :) Oczywiście, ze dzialają i tak i tak wybiórczo, bo facetami są oblepione jak plaster miodu pszczolami, więc ze wszystkimi nie moglyby sie przespac (mowie akurat o tych dwoch modelkach), ale srednio co pare miesiecy jest ktos nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
emanuelle5 Re: bzdura 03.10.06, 13:17 ależ zawiść przez Ciebie przemawia, to wstrętne Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: bzdura 03.10.06, 13:18 Nie wiem gdzie ty wyczytalas zawisc, chyba w swojej glowie, bo nie widze inaczej. Bez sensu w ogole tzoja odpowiedz, pozbawiona logiki, wyciagnelas jakis wniosek, na podstawie nie wiem czego, i w dodatku bledny. :| Odpowiedz Link Zgłoś
emanuelle5 Re: bzdura 03.10.06, 13:22 Nie znam takich osób po prostu i nigdy nie wyrazam sie o innych tak jak Ty to zrobiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: bzdura 03.10.06, 14:42 emanuelle5 napisała: > Nie znam takich osób po prostu i nigdy nie wyrazam sie o innych tak jak Ty to > zrobiłaś Coś kobietę "ruszyło" :-)tzn Ciebie a mailana normalnie opsiywała sytację beż żadnych określeń tego typu dziewczyn. Widocznie Ciebie zabodło,że ona takie zna "modelki". Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: bzdura 03.10.06, 14:52 walutka napisała: > Coś kobietę "ruszyło" :-)tzn Ciebie a mailana normalnie opsiywała sytację beż > żadnych określeń tego typu dziewczyn. Widocznie Ciebie zabodło,że ona takie > zna "modelki". Hehehe hihihi, no wlasnie, emanuelle, masz kompleksy? :) eheheh A tak na serio, mysle ze forumowiczka emanuelle jest z tych ludzi co zyja jeszcze w epoce seksu - tabu, i mysla ze rozmawianie w towarzystwie kumpeli o seksie, o facetach, o tym z kim sie to zrobilo, w jaki sosob i jakiego mial duzego ? malego, to jest COS STRASZNEGO :) I kiedy padlo ze to moje kumpelki modelki o tym mowia, to dziewczyna pomyslala ze ja jakaś smiertelną obrazę na nie rzucilam, pisząc O NICH TAKIE RZECZY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emanuelle5 Re: bzdura 04.10.06, 08:12 Nie zabodło, po prostu wolę dobrze myśleć i mówić o innych. Wiem, że z reguły ludzie bardzo dużo mówią i rozpisują się o zachowaniach innych osób, a sami nie widzą przysłowiowej "drzazgi" w swoim oku. Myślę, że to występuje z reguły wtedy, gdy samemu ma się niewiele do zaoferowania. Najlepiej wtedy uderzyć w kogoś innego. Dajmy po prostu żyć innym nie oceniając ich, każdy ma prawo postępować, jak uważa za słuszne. A dla wyjaśnienia dodam, że zachowanie takich kobiet, jak w opisie mailany mnie nie dotyczy. To na wypadek gdyby krytyka została jednoznacznie zrozumiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: bzdura 03.10.06, 14:48 emanuelle5 napisała: > Nie znam takich osób po prostu i nigdy nie wyrazam sie o innych tak jak Ty to > zrobiłaś Pfffiiii :) A jak ja niby sie WYRAZILAM??? Napisalam tylko co robia dwie z moich kumpelek, i nie mysl ze one maja z tego powodu jakies kompleksy, jak sie spotykamy wieczorami na piwku, to one dwie akurat najchetniej o tym rozmawiaja. Dobrze ze w naszym towarzystwie nie ma takich dziwnych osob jak ty :), co lubią sobie z czegos zrobic problem. Odpowiedz Link Zgłoś
emanuelle5 Re: bzdura 04.10.06, 08:17 maialina1 napisał: > Pfffiiii :) > Napisalam tylko co robia dwie z moich kumpelek, i nie mysl ze one maja z tego powodu jakies kompleksy, jak sie spotykamy wieczorami na piwku, to one dwie akurat najchetniej o tym rozmawiaja. Tak? - a Ty po co o tym piszesz? One a nie Ty,więc chcesz się przez to wydac się sobie lepsza? > Dobrze ze w naszym towarzystwie nie ma takich dziwnych osob jak ty :), co lubią sobie z czegos zrobic problem. Nie robię sobie z tego problemu, po prostu zwróciłam Ci uwagę i tyle. Może i jestem dziwna, bo uważam ,że o ludziach powinno mówić się dobrze albo wcale. Jeśli Ci nie odpowiada zachowanie Twoich koleżanek to im to powiedz zamiast wypisywać o tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
women22 Prawda 04.10.06, 11:19 Jest naukowo udowodnione ze atrakcyjne kobiety ida pozniej do łózka niz te brzydkie,a to dlatego ze te piekne maja wiecej walorów osobistych ktore wykorzystują aby zatrzymac faceta przy sobie na dłuzej niekoniecznie idąc z nim do łózka,a brzydka kobieta z obawy przed rozczarowaniem mezczyzny i ze wzgledu na niską samoocenne i bark wiary w siebie i swoje mozliwosci,wykorzystują swere fizyczną i cielesną,mam na mysli sex.I nie ma czemu sie dziwic i nie trzeba nic tutaj udowadniac. Odpowiedz Link Zgłoś
malina_28 Re: Prawda 04.10.06, 11:49 > Jest naukowo udowodnione ze atrakcyjne kobiety ida pozniej do łózka niz te > brzydkie Ciekawe co to za naukowe badania i kto je przeprowadzał? > piekne maja wiecej walorów osobistych ktore > wykorzystują aby zatrzymac faceta przy sobie na dłuzej niekoniecznie idąc z > do łózka W jaki sposób to że ktoś jest piękny powoduje że ma "więcej walorów osobistych"? Nielogiczne to jakieś. Wnętrze przecież w żaden sposób nie zależy od urody. Piękne owszem mogą wykorzystywać urodę żeby kogoś zatrzymać, a "walory osobiste" te brzydkie mogą mieć o wiele lepszej jakości. Znam wiele ładnych lasek, które nie zwlekały z pójściem do łóżka i sporo nieciekawych, trochę zakompleksionych osób, którym wcale nie w głowie poprawiać sobie samopoczucie idąc jak najszybciej z kimś do łóżka. Jakaś chybiona ta teoria. Może na jakichś wioskach mogłaby czasem znaleźć zastosowanie, ale ogólnie rzecz biorąc chyba została stworzona żeby poprawić samopoczucie niemłodym już dziewicom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:11 jak lasce dobrze w łóżku to i cały organizm dobrze funkcjonuje a to sprawie ze ładnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
carinaa1 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:15 hihihi-a te "brzydsze"-im musi nie wychodzić w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:18 bo te "brzydsze" mają niewygodne łóżka, wiec im nie jest w łóżku dobrze- nie wysypiają się i od tego "brzydną" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emanuelle5 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:19 rozwiązłość seksualna zależy chyba od czegoś więcej niż tylko od urody... Odpowiedz Link Zgłoś
zapowazna Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:17 He,he,mysle,ze ten watek zapoczatkowala jakas podstarzala dziewica,ktora pociesz sie tym,ze chociaz jest ladna:) Odpowiedz Link Zgłoś
calypsa Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:21 A kto powiedział, że trzeba przez seks potwierdzać swoją atrakcyjność??? Ejjjj..to nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
carinaa1 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:23 Każdy na swój sposób jest atrakcyjny-jednym sie podobają krzywe zęby-to może ich"rajcować"jak to sie mówi-"Każda potwora,znajdzie swojego amatora" Odpowiedz Link Zgłoś
emanuelle5 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:26 Pewnie, ze sa to bzdury.No ale przecież te brzydkie musza jakos sobie zrekompensowac brak urody stad te wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
calypsa Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:27 Moga sobie zrekompensować, ale w zupełnie inny sposób i niekoniecznie przez seks! Odpowiedz Link Zgłoś
carinaa1 Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:30 Nojasne że nie koniecznie przez sex-a z resztą sie mówi-że nie ma kobiet brzytkich-faceci na swój sposób dodają że tylko wina brak. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:32 Może za atrakcyjne uważasz te młode? A te są częściej dziewicami niż te starsze. A atrakcyjności, jak już ktoś zauważył - nie potwierdza się przez seks. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:41 A co - sprawdzales osobiscie? I ile obiektow przetestowales - jesli tylko kilka-kilkanascie, to statystycznie jest to malo znaczace. Jeszcze jedno - na jakiej grupie wikowej prowadziles badania? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 13:54 brak.polskich.liter napisała: > A co - sprawdzales osobiscie? > I ile obiektow przetestowales - jesli tylko kilka-kilkanascie, to statystycznie > > jest to malo znaczace. > Jeszcze jedno - na jakiej grupie wikowej prowadziles badania? > :D > O wykształcenie też warto się zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
michunia Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 14:52 bo to sprawa powszechnie znana, ze gdy kobieta straci swoj skarb , to leci z gorki Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Zauważyłem, że im kobieta atrakcyjniejsza... 03.10.06, 20:16 ciekawa teoria... Odpowiedz Link Zgłoś