Dodaj do ulubionych

tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace.

03.10.06, 14:20
I gdyby nie to ze czesem trzeba sobie ulzyc to bym sobie je calkiem darowal.
A najbardzej mnie smiesza te dyskusje z kobietami np przy kawie ktore kobiety
tak lubia, gdy im sie wydaje ze nas naprawde interesuje co maja do
powiedzenia i jaka to fascynujaca dyskusja dla obojga.
A to przeciez dla nas tylko zla koniecznosc.
Obserwuj wątek
    • pelikano73 Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:34
      Idz z kumplami na piwo. Tam sa o wiele ciekawsze tematy, prawda?
      Współczuję potencjalnej Twojej kobiecie. Baaardzo.
      • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:39
        > Idz z kumplami na piwo. Tam sa o wiele ciekawsze tematy, prawda?

pewno ze tak.

• iberia30 Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:36
      to po jaka colere wogole tutaj piszesz?Co kogo interesuje twoje zdanko?
      • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:37
        > to po jaka colere wogole tutaj piszesz?Co kogo interesuje twoje zdanko?

Prawde trzeba rozpowszechniac
        • iberia30 Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:39
          trybunludowy napisał:

> Prawde trzeba rozpowszechniac

swoja prywatna???Jest taki obowiazek?A moze przymus?
          Idz trollowac gdzie indziej.
          • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:40
            > swoja prywatna???Jest taki obowiazek?A moze przymus?
            > Idz trollowac gdzie indziej.

A moze to nieprawda?
            • iberia30 Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 15:08
              trybunludowy napisał:

>> A moze to nieprawda?
              no jasnem ze bzdury piszesz.Zegnam panie chory:

pl.wikipedia.org/wiki/Mizoginizm
              • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 15:12
                > pl.wikipedia.org/wiki/Mizoginizm

mizoginizm? A kto mowil ze ja nie lubie kobiet? Gdzie to napisalem?
                • iberia30 Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:00
                  trybunludowy napisał:

> > pl.wikipedia.org/wiki/Mizoginizm
                  >
                  > mizoginizm? A kto mowil ze ja nie lubie kobiet? Gdzie to napisalem?

taki wniosek po twoim yntelygentnym watku....
                  • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:02
                    > taki wniosek po twoim yntelygentnym watku....

malo yntelygentny wniosek
                    • iberia30 Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 19:01
                      trybunludowy napisał:

> > taki wniosek po twoim yntelygentnym watku....
                      >
                      > malo yntelygentny wniosek

adekwatny do watku,jestes meczacy z tymi swoimi wyimaginowanymi teoriami.
    • alpepe Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:36
      piszesz w liczbie mnogiej o "nas".
      Masz rozdwojenie jaźni???
      • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:37
        > piszesz w liczbie mnogiej o "nas".
        > Masz rozdwojenie jaźni???

Nie podlizuj sie tak babkom forumowym
        • maga_luisa Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:54
          Są takie lalki w sex-shopach, z którymi można sobie "ulżyć". Istnieją też
          agencje towarzyskie, tam dostaniesz usługę bez zbędnej gadki.
          Naprawdę, nie musisz się męczyć.
          • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 15:01
            Fajnie by bylo gdyby dalo sie tak zastapic nature. Niestety to nie to samo.
    • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 14:57
      Ależ ulżyć sobie możesz bez tych kawek i rozmów. Dziewczyny z agencji czekają
      na takich, jak Ty.
      Jeśli spotykasz się z kobietami, które mówią o nieinteresujących Cię sprawach,
      to albo jesteś masochistą, albo jesteś tak strasznie zdesperowany, albo nie da
      się z Tobą o niczym innym rozmawiać. Innymi słowy - źle szukasz albo źle
      trafiasz. Agencja jest dla Ciebie idealnym rozwiązaniem.
      • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 15:05
        > Agencja jest dla Ciebie idealnym rozwiązaniem.

Ale kosztownym. Poza tym nie lubie tak od razu po kims.
        • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 15:09
          Trudno, męcz się dalej.
          W każdym wypadku masz coś za coś. Mało która kobieta "puści się" tak zupełnie
          bezinteresowanie tylko dlatego, że chcesz sobie "ulżyć".
          Swoją drogą, chciałabym się kiedyś tak zabawić - puszczać kolesiowi na kawie
          jakieś smętne kawałki na temat lakierów do włosów i najnowszego teledysku Paris
          Hilton i patrzeć, jak się męczy i zwija z nudów :) Niestety zawsze trafiałam na
          jakichś inteligentnych facetów, z którymi rozmowa była czystą przyjemnością :(
          • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 15:19
            > W każdym wypadku masz coś za coś. Mało która kobieta "puści się" tak zupełnie
            > bezinteresowanie tylko dlatego, że chcesz sobie "ulżyć".

Przeciez kazdy rozgarniety samiec to wie i daltego zaden sie nigdy nie
            przyznaje w trakcie standardowego rytualu zmiezajacego do konsumpcji.

> Niestety zawsze trafiałam na
            > jakichś inteligentnych facetów, z którymi rozmowa była czystą przyjemnością :(

Na tym walsnie polega ze wydaje ci sie ze ta rozmowa byla przyjemnoscia dla
            obojga. Facet jedynie czerpie tyle przyjemnosci z rozmowy na ile ma wrazenie ze
            przyblizyla go do tego do czego dazy. A tak naprawde to co ty uwazalas za
            interesujace dla obojga, czym pragnelas blysnac to tak naprawde nam to lata.
            zwykly rytual w ktorym dobrze trzeba odegrac swa role.
            • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 15:37
              trybunludowy napisał:

> > Niestety zawsze trafiałam na
              > > jakichś inteligentnych facetów, z którymi rozmowa była czystą przyjemnośc
              > ią :(
              >
              > Na tym walsnie polega ze wydaje ci sie ze ta rozmowa byla przyjemnoscia dla
              > obojga. Facet jedynie czerpie tyle przyjemnosci z rozmowy na ile ma wrazenie
              > ze przyblizyla go do tego do czego dazy. A tak naprawde to co ty uwazalas za
              > interesujace dla obojga, czym pragnelas blysnac to tak naprawde nam to lata.
              > zwykly rytual w ktorym dobrze trzeba odegrac swa role.

Na tym polega różnica między nami. Różnica taka, że to ja tam byłam, nie Ty, to
              ja znam tych facetów, nie Ty, a jedyne, co Ty mozesz robić - to mierzyć innych
              swoją miarką i oceniać po sobie. Dosyć kiepski wskaźnik, przyznasz.
              • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:04
                > Na tym polega różnica między nami. Różnica taka, że to ja tam byłam, nie Ty,
                to
                > ja znam tych facetów, nie Ty, a jedyne, co Ty mozesz robić - to mierzyć
                innych
                > swoją miarką i oceniać po sobie. Dosyć kiepski wskaźnik, przyznasz.

Moze to znaczyc ze tacy sa jak piszesz ale rownie dobrze moze tez znaczyc ze
                poprostu sa zdolnymi sciemniaczami jak ja. I tyle.
                • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:14
                  Nie - nie "równie dobrze". Na to drugie masz mniejsze prawdopodobieństwo,
                  podczas gdy ja mam lepsze podstawy do formułowania swojego wniosku. Twoja
                  hipoteza dotycząca tych facetów jest tzw. hipotezą naiwną - opiera się jedynie
                  na założeniu, że skoro Ty tak masz, to kazdy inny też tak ma. A to ma bardzo
                  niewielką wartość jako wskaźnik, wręcz na tym opierają się mechanizmy obronne.
                  • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:22
                    JA tylko skromnie zakladam ze mam podstawy by twierdzic ze wiem wiecej na temat
                    tego co w duszy mezczyzn sie czai. i tyle.
                    • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:26
                      Ja skromnie zakładam, ze od znajomosci psychiki tych kolegów większą
                      specjalistką jestem ja :P Ty możesz co najwyżej przyrównywać do siebie. Za dużo
                      wiem o życiu, by zakładać, że na świecie ludzie dzielą się jedynie na 2 typy (K
                      i M) czy 12 (zodiak).
                      • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:41
                        > Ja skromnie zakładam, ze od znajomosci psychiki tych kolegów większą
                        > specjalistką jestem ja :P Ty możesz co najwyżej przyrównywać do siebie.

tylko ze widzisz ... z toba oni nie rozmawiaja o tym o czym z innymi
                        mezczyznami. Z toba gadamy co najwyzej o jakis pie..ch jak emocje, sztuka,
                        idee, fascynacje, pasje i inne banialuki.
                        Wiec nawet nie masz skad wziasc tej wiedzy o psychice.
                        • wytrwala Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:42
                          wziac jesli juz. Ty zes chyba podstaw gramatyki nie mial skad wziac, a to
                          wiekszy problem.
                          • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:44
                            > wziac jesli juz. Ty zes chyba podstaw gramatyki nie mial skad wziac, a to
                            > wiekszy problem.

Nie wiem dlaczego tak jest ze zawsze czepianie sie ortografi jakos tak kojazy
                            mi sie z wiejska szkola na jakims szarym zadupiu.
                            • wytrwala Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:46
                              sadzac po twoich skladnych wypowiedziach ty nawet takiej nie ukonczyles :-)
                              • wytrwala Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:47
                                dam ci druga lekcje : kojarzy
                              • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:48
                                > sadzac po twoich skladnych wypowiedziach ty nawet takiej nie ukonczyles :-)

Znam twa intencje. W tym momencie chcialas sie pochwalic ze ty i owszem
                                podstawowke masz ukonczona.
                                Gratulacje
                                • wytrwala Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:49
                                  a i owszem, i liceum i koncze studia. Ale co ty mozesz wiedziec, jak tobie sie
                                  tylko wiejska szkola na zadupiu kojarzy :-)
                                  • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:53
                                    > a i owszem, i liceum i koncze studia. Ale co ty mozesz wiedziec, jak tobie
                                    sie

Niesamowite... studia... ludzie sluchajcie wszyscy bede literowal: ona konczy
                                    S T U D I A. Daj sobie to w podpisie zeby czasem ktos nie pomyslal ze jednak
                                    masz tylko ta wiejska szkole za soba.
                                    • wytrwala Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:56
                                      to dla ciebie studia to takie wydarzenie? ojej... biedactwo
                                      • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:58
                                        > to dla ciebie studia to takie wydarzenie? ojej... biedactwo

W kazdym razie widze ze dla ciebie to wydarzeniem jest skoro jeszcze nie
                                        zamienialismy wiecej niz 10 zdan a juz nie moglas sie powstrzymac by o tym nie
                                        napisac.
                                        Widzisz.. ja o tym nie trabie bo nie musze w przeciwienstwie do niektorych. To
                                        poprostu u mnie widac.
                                        • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:59
                                          Oj widać, widać.
                                        • wytrwala Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 17:02
                                          nie, ja nie trabilam o tym absolutnie.... kulturalnie napisalam, wiejsko
                                          czepiles sie studiow a nie zauwazyles, ze o liceum tez pisalam.... to byla
                                          zwykla odpowiedz.... a dyskutantem zbyt blyskotliwym nie jestes :-)
                                          • wytrwala Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 17:04
                                            zreszta masz racje, nie zamienilismy ze soba jeszcze 10 zdan a z wiejska szkola
                                            mi wyskoczyles. ach te klimaty z dziecinstwa, nie? :-)
                        • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:48
                          Czekaj... czekaj... O ile się nie mylę, to nie pisałam o czym rozmawialiśmy.
                          Jeśli inne wnioski wyciągasz tak samo, jak ten - to sorry, faktycznie nie mamy
                          o czym mówić, a ci faceci faktycznie się różnili od Ciebie.
                          • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:54
                            > Czekaj... czekaj... O ile się nie mylę, to nie pisałam o czym rozmawialiśmy.
                            > Jeśli inne wnioski wyciągasz tak samo, jak ten - to sorry, faktycznie nie
                            mamy
                            > o czym mówić, a ci faceci faktycznie się różnili od Ciebie.

Widac nie opanowali jeszcze do konca nakrecania kobiet:)
                            • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:56
                              I dobrze, bo w zamian zachowali zdolność logicznego myślenia.
                              Co kto woli. Ty wybrałeś zdolność nakręcania kobiet. Widać oni mieli inne
                              priorytety.
                              • trybunludowy Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 17:00
                                > I dobrze, bo w zamian zachowali zdolność logicznego myślenia.
                                > Co kto woli. Ty wybrałeś zdolność nakręcania kobiet. Widać oni mieli inne
                                > priorytety.

Widze ze uparcie pragniesz wierzyc w swoje tezy. Wlasnie to pragnienie wiary
                                ukobiet w wiele rzeczy jest naszym meskim najwiekszym sojusznikiem.
                                • kohol Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 17:06
                                  Oj, aż zacierasz rączki, bo wydaje Ci się, że złapałeś byka za rogi :) To
                                  urocze, tak swoją drogą.
                                  Widzisz u mnie coś, co ja równie dobrze mogę zarzucić Tobie, tylko że ja mam do
                                  tego lepsze przesłanki niż Twoje naiwne hipotezy, że wszyscy faceci sa tacy,
                                  jak Ty. To ułatwia Ci życie, logiczne. Nie musisz się tego pozbywać, po prostu
                                  u takich kobiet jak ja - jesteś na starcie skreślony - m.in. przez ten brak
                                  umiejętności logicznego myślenia. Oczywiście u tych nudziar, z którymi musisz
                                  się spotykać, by sobie ulżyć - masz duże szanse, więc powodzenia.
                                  Możesz mi życzyć udanych zakupów :)
                            • wytrwala Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:57
                              ty sobie lapiej zakrec opakowanie viagry, bo sie zepsuje :-)
                        • nefertum Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 18:00
                          trybunludowy napisał:
                          > z toba oni nie rozmawiaja o tym o czym z innymi
                          > mezczyznami. Z toba gadamy co najwyzej o jakis pie..ch jak emocje, sztuka,
                          > idee, fascynacje, pasje i inne banialuki.

:D Wyrazy współczucia... Tematem waszych męskich rozmów jest "ulżenie" sobie?

> A najbardzej mnie smiesza te dyskusje z kobietami np przy kawie ktore kobiety
                          > tak lubia, gdy im sie wydaje ze nas naprawde interesuje co maja do
                          > powiedzenia i jaka to fascynujaca dyskusja dla obojga.

Oj, mnie by też śmieszyły, zwłaszcza że dyskusja polega na wymianie poglądów, a
                          z tego co piszesz to raczej niewiele mówisz :D
                          Ufff, cieszę sie że obracam sie w innym środowisku :)
    • widokzmarsa najgorsze że one jeszcze chcą mieć 03.10.06, 15:31
      grę wstępną i dyskusję po seksie zamiast po prostu wziąć taksówkę i wrócić do
      siebie.
    • w_r_r_r000 do trybunlubowy i widokzmarsa 03.10.06, 15:40
      jesteście śmieszni po prostu.jak chcecie sobie ulżyć i jesteście takimi
      wyborowymi samcami (jak sami twierdzicie) to pewnie wiecie, że są inne sposoby
      z których sami możecie skorzystać bez drugiej osoby.
      nie wiem jak można być takim "typem" jak Wy.
      myślicie tylko o tym aby przelecieć jakąś laske a później na żone to
      chcielibyście najlepiej dziewicę.
      • kohol Re: do trybunlubowy i widokzmarsa 03.10.06, 15:41
        Nie przejmuj się, muszą sobie pogadac po prostu, ponarzekac :)
        Od lat to samo :)
        • cala_w_kwiatkach Re: do trybunlubowy i widokzmarsa 03.10.06, 15:42
          nie dziwie sie, czasami ja sama ze soba nie moge wytrzymac;p
        • w_r_r_r000 do kohol 03.10.06, 15:44
          wiesz , oni to chyba chcą pokazać jacy to macho są, a w rzeczywistości pewnie
          są zakompleksionymi typami.
          żal im, że to od kobiet dużo zależy.
          pozdrowienia( oczywiście dla kohol a nie panów) :)
          • widokzmarsa Re: do kohol 03.10.06, 15:50
            idź do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem że jestem
            taki super? I sprawdź jeszcze co znaczy słowo sarkazm. A jak przestaniesz
            warczeć to się ugryź w nogę.
            A poza tym to od kobiety to tak dużo nie zależy. W jednym masz rację, by nie
            wpakować się na taką jak ty to można sobie w spokoju chodzić do agencji, tam są
            młode chętne inteligente studentki które wiedzą jak sprawić mężczyźnie przyjemność.
          • kohol Re: do kohol 03.10.06, 15:52
            Niekoniecznie, Widokzmarsa jest bystry facet, z tego co się orientuję; to tylko
            taka chęć prowokowania, jakiegoś wyżycia się, czasem taka forma pewnego rodzaju
            zemsty na naszej płci. Chcą wymyśleć jakąś prostą regułę, która pomoże im
            uporządkować widzenie świata, tak im wygodnie, to pomaga. Wiadomo, że w
            rzeczywistości - to dobrze wiedzą, że taka strategia (=prezentowanie takich
            poglądów) bonusów w życiu nie daje, mogą się z tym jedynie wychylić na forum.
            Nic tylko się cieszyć, że ogólnie trafiamy na innych :), no i nie tracić nerwów.
            • trybunludowy Re: do kohol 03.10.06, 16:09
              > Wiadomo, że w
              > rzeczywistości - to dobrze wiedzą, że taka strategia (=prezentowanie takich
              > poglądów) bonusów w życiu nie daje, mogą się z tym jedynie wychylić na forum.

Sama prawda.

> Nic tylko się cieszyć, że ogólnie trafiamy na innych :), no i nie tracić
              nerwów

Oj naiwana naiwna. Trafiasz na takich samych . tyle ze jak ktos madry jak ja to
              sie wychyla z tym tylko na forum i stad zyjesz w slodkiej nieswiadomosci. Po
              cholere mialbym sobie tak w realu w piete strzelac? dla idei?
              • kohol Re: do kohol 03.10.06, 16:16
                Oj naiwny. Chciałbyś tak myśleć :) Ale możesz jedynie mieć nadzieję.
                Za mało mnie znasz, ale nie żałuj, szkoda tracić czas. Idź sobie lepiej ulżyj
                albo co.
                • w_r_r_r000 żeby coś mieć i 03.10.06, 16:24
                  osiągnąć zawsze trzeba się nagimnastykować.
                  wpadnę tu za pare dni bo teraz obowiązki wzywają.
                  miłej dyskusji.
          • trybunludowy Re: do kohol 03.10.06, 16:05
            > żal im, że to od kobiet dużo zależy.

No tak wlasnie mi zal. Ze faceci czasem maja to cisnienie ktore sparawia ze
            czasem od kobiet cos zalezy. Ale i na to sa sposoby tyle ze niepotrzebnie
            trzeba sie troche nagimnastykowac.
            • wytrwala Re: do kohol 03.10.06, 16:26
              jakie sposoby? ps moge na ciebie mowic wieczny wzwodzik ?
              • emmanuella Re: do kohol 03.10.06, 16:30
                Haha :)
              • trybunludowy Re: do kohol 03.10.06, 16:43
                > jakie sposoby? ps moge na ciebie mowic wieczny wzwodzik ?

to zalezy tylko od tego czy w danym dniu viagra mi sie skonczyla czy nie.
                • wytrwala Re: do kohol 03.10.06, 16:44
                  i w tym krotkim zdaniu zawarles swoj profil psychologiczny :) frustrat ktoremu
                  nie staje :-)
                  • trybunludowy Re: do kohol 03.10.06, 16:45
                    > i w tym krotkim zdaniu zawarles swoj profil psychologiczny :) frustrat
                    ktoremu
                    > nie staje :-)

Jak to nie staje? Z viagra i owszem
                    • wytrwala Re: do kohol 03.10.06, 16:48
                      ty tylko udajesz takiego glupiego, nie? bez viagry nie stanie .... to sie liczy
                      • trybunludowy Re: do kohol 03.10.06, 16:55
                        > ty tylko udajesz takiego glupiego, nie? bez viagry nie stanie .... to sie
                        liczy

Na marginesie - To czy staje czy nie to nie wazne. Wazne w jakich ustach
                        • wytrwala Re: do kohol 03.10.06, 17:06
                          tylko jak juz bedzie brala do ust nie zapomnij wziac magicznej pigulki... bo my
                          kobiety cmokac zdechlych myszy nie lubimy :-)
    • aureliana Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 16:35
      zakladajac, ze kobieta i mezczyzna to ludzie; jedna i ta sama rasa,
      przyzwyczajaj sie do mysli, ze calkiem sporo jest kobiet myslacych podobnie jak
      ty. mam taka kolezanke, ktora chodzi na te randki, chodzi, spotyka sie z mega
      nudziarzami tylko po to, by odkryc ze w lozku nie sa zli. czyli po obu stonach
      barykady znajda sie podobne przypadki.
      dla ciebie i dla niej rozmowy z plcia przeciwna moga byc nudne, bo nie trafiles
      na odpowiednie osoby. duzo jest idiotek, tylu samo idiotow. niektorzy maja pecha
      i trafiaja tylko na takich.
    • daggy4 Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 17:01
      zgadzam sie! gdyby nie to, ze sama jestem kobieta to tez bym sobie calkiem
      darowala.
    • kalina.tt Re: tak naprawde to kobiety sa ogolnie meczace. 03.10.06, 18:40
      Nie wątpię, ze dla takich ćwierćmózgowców jak ty kobiety sa męczące. Twoje, trzy
      na krzyż szare komóry, nieźle się muszą na tej kawie zagrzać :)
      Współczuję ci szczerze. Moze zacznij spożywac brom, ponoc po nim nie staje i
      masz problem z głowy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka