Gość: AGA IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 08:22 hej ! Dziewczyny najlepszym sposobem na jedrne posladki jest jazda konna...."ręczę" moimi posladkami bo jezdze od namlodszych lat....zapraszam na moja stronke www.horsepower.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: NAJLEPSZY SPOSOB NA JEDRNE POSLADKI! IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 08:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NAJLEPSZY SPOSOB NA JEDRNE POSLADKI! IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 08:29 mala poprawka www.horsepower.prv.pl....zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: NAJLEPSZY SPOSOB NA JEDRNE POSLADKI! IP: *.sanok.tpnet.w.pl 31.03.03, 10:19 Gość portalu: AGA napisał(a): > hej ! > > Dziewczyny najlepszym sposobem na jedrne posladki jest jazda konna...."ręczę" > moimi posladkami bo jezdze od namlodszych lat....zapraszam na moja stronke > www.horsepower.pl a jak ma sie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: NAJLEPSZY SPOSOB NA JEDRNE POSLADKI! IP: *.*.*.* 31.03.03, 10:21 Gość portalu: Ewa napisał(a): > a jak ma sie reszta? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NAJLEPSZY SPOSOB NA JEDRNE POSLADKI! IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 12:19 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Gość portalu: AGA napisał(a): > > > hej ! > > > > Dziewczyny najlepszym sposobem na jedrne posladki jest > jazda konna...."ręczę" > > moimi posladkami bo jezdze od namlodszych > lat....zapraszam na moja stronke > > www.horsepower.pl > > a jak ma sie reszta? reszta tez ok..ale jesli jezdzi sie codziennie mozna miec miesnie ramion i plecow oraz ud... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agick Ago.. 31.03.03, 11:51 jazdę konną uwilbiam - sama jeżdżę już parę ładnych lat... nie wiem tylko w jakim celu zapraszasz na swoją stronkę - masz chęć zareklamować siebie (fantastycznie, że jesz spaghetti..)? Bo stronka nie dość, że długo się ładuje, to jest mało atrakcyjna. wybacz... Pozdrawiam, agick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ago.. IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 12:17 agick napisała: > jazdę konną uwilbiam - sama jeżdżę już parę ładnych lat... A gdzie jezdzisz? trenujesz ? czy rekreacja? > nie wiem tylko w jakim celu zapraszasz na swoją stronkę - masz chęć > zareklamować siebie (fantastycznie, że jesz spaghetti..)? Bo stronka nie dość, > że długo się ładuje, to jest mało atrakcyjna. > wybacz... nie ma czego wybaczac, są rozne gusta...a zapraszam na moją stronke dlatego ze wlasnie chce uslyszec waszych opinii...na serwerze istnieje od niedawna... > Pozdrawiam, agick ja tez pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ago.. IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 12:39 agick napisała: > nie wiem tylko w jakim celu zapraszasz na swoją stronkę - masz chęć > zareklamować siebie (fantastycznie, że jesz spaghetti..)? Bo stronka nie dość, > że długo się ładuje, to jest mało atrakcyjna. > wybacz... > Pozdrawiam, agick przykro mi ze dlugo sie laduje, ale to normalne poniewaz jest zrobiona we flashu, powodem twojego niezadowolenia moze byc takze to ze nie ma tam zadnych informacji na temat koni, celem tworzenia tej stronki jest znalezienie sponsora...a nie przekazywanie informacji(takich stron juz troche jest)... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś