Dodaj do ulubionych

Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28?

02.04.03, 10:10
Na dobrą sprawę przywaliła każdemu (nawet sobie, hi,hi, w 6 pkt. swoich
wypocin vel wymiocin).
Doprawdy, wdzięczna jestem Ci Panie za to, że zesłałeś na FK Negrę28.
Swoją "popularnością" odwróciła uwagę od mojej osoby i tym sposobem mam na
jakiś czas spokój i mogę sobie spokojnie tu bruździć, do woli!
Obserwuj wątek
    • agick Paj.. 02.04.03, 10:55
      bez brawury - luzik w kolankach...
      a o Tobie pamiętamy - spoko, spoko..
      :)
      • pajdeczka Re: Paj.. 02.04.03, 10:58
        agick napisała:

> bez brawury - luzik w kolankach...
        > a o Tobie pamiętamy - spoko, spoko..
        > :)

Kurka, Aqick, Ty masz chyba rtg w mózgu. Potrafisz myśli człowieka prześwietlić
        na wskroś. Zaczynam się Ciebie (a właściwie Was) bać.
        • agick Re: Paj.. 02.04.03, 11:04
          ...???
          miałam cięzki poranek - mózg na szafce został... nie wiem o co biega.
    • pajdeczka Nie ma? To i dobrze, bo nie ma o co się obrażać. 02.04.03, 10:56
      Tych parę słow prawdy, wylanych wraz z pomyjami na głowę każdego z nas ,
      działają, jak sole trzeźwiące.
    • muszek0 Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? 02.04.03, 10:59
      nie łam się pajdeczka, bo o ile mi wiadomo to negra w swoim epokowym odkryciu
      nic nie mówi o nickach kulinarnych.
      p.s. nie wiesz może czy pisze się 'tę książkę' czy może 'tą ksiązkę'. podobno
      bralczyk dopuszcza obie formy, ale jednak twoja opinia, co tu dużo mówić,
      będzie tutaj decydująca
      • pajdeczka Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? 02.04.03, 14:31
        muszek0 napisał:

> nie łam się pajdeczka, bo o ile mi wiadomo to negra w swoim epokowym odkryciu
        > nic nie mówi o nickach kulinarnych.
        > p.s. nie wiesz może czy pisze się 'tę książkę' czy może 'tą ksiązkę'. podobno
        > bralczyk dopuszcza obie formy, ale jednak twoja opinia, co tu dużo mówić,
        > będzie tutaj decydująca

Jestem tradycjonalistką i mówię oraz piszę "tę". Np. tę Negrę:)))
        A o kulinarnych nickach Negra pisała bodaj w punkcie 2 lub 3. Zresztą, z sobie
        tylko wrodzonym wdziękiem, podziękowałam jej w wątku o nickach.
    • Gość: Ktoś tam Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 11:01
      Załosne... ale pajda chce zaistnieć. Nawet taką popłuczynę jak Negrę
      wykorzysta, żeby o sobie przypomnieć. Megalomania? Zaawansowana schizofrenia?
      Może jednak te zrzutki na psychiatrę powinny być dla niej.
      • Gość: renia Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? IP: *.athens.access.acn.gr 02.04.03, 11:06
        P liczyła na to, ze sie nie polapiemy, po co ten wątek i co ja tak maksymalnie
        wkurza - Zazdrośc o utracona palme ;))))))). Pajdeczko wyluzuj, fortuna kolem
        sie toczy, przetoczy sie piec minut Negry i wrocisz na tron, nie ma innej
        mozliwosci. A wątek Negry zaden niczym mnie nie urazil, niektore są fajne.
        • pajdeczka Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? 02.04.03, 14:41
          Gość portalu: renia napisał(a):

> P liczyła na to, ze sie nie polapiemy, po co ten wątek i co ja tak
          maksymalnie
          > wkurza - Zazdrośc o utracona palme ;))))))). Pajdeczko wyluzuj, fortuna kolem
          > sie toczy, przetoczy sie piec minut Negry i wrocisz na tron, nie ma innej
          > mozliwosci. A wątek Negry zaden niczym mnie nie urazil, niektore są fajne.

A Ty jak zwykle masz problem ze zrozumieniem pytania. Nie pytałam czy "któryś"
          z wątków uraził kogokolwiek tylko wyliczanka z wątku o rodzajach nicków.
          Jest tam też o Tobie. Faktycznie "zabawne".
      • wiktoria21 Re: rzeczywiście żałosne 02.04.03, 11:13
        Gość portalu: Ktoś tam napisał(a):

> Załosne... ale pajda chce zaistnieć. Nawet taką popłuczynę jak Negrę
        > wykorzysta, żeby o sobie przypomnieć. Megalomania? Zaawansowana schizofrenia?
        > Może jednak te zrzutki na psychiatrę powinny być dla niej.

bo w ogóle Pajda jest żałosna,buehehe
        • Gość: renia Re: rzeczywiście żałosne IP: *.athens.access.acn.gr 02.04.03, 11:22
          wiktoria21 napisała:

> bo w ogóle Pajda jest żałosna,buehehe

I tu sie mylisz (masz prawo - nie znasz sie jescze na zyciu, wszak masz tylko
          tak niewiele lat). Jak moze byc zalosna osoba skrajnie inteligentna, o cietym
          humorze i posiadajaca lat niemal dwa razy tyle co Ty? Jak moze byc zalosna
          osoba zdolna do definitywnego opuszczenia jakiegos miejsca w momencie gdy
          staje sie ono szambem, orietntujaca sie w strategii prowadzenia firmy i gotowa
          wspolczuc gdy ktos jest nieslusznie szykanowany? No - moze byc zalosna? Nie
          mozne i basta. uwazaj co mowisz, wszak jak sie nie ma nic do powiedzenia to
          lepiej milczec, czyz nie?
          • wiktoria21 Re: 02.04.03, 12:32

> I tu sie mylisz (masz prawo - nie znasz sie jescze na zyciu, wszak masz tylko
            > tak niewiele lat). Jak moze byc zalosna osoba skrajnie inteligentna, o cietym
            > humorze i posiadajaca lat niemal dwa razy tyle co Ty? Jak moze byc zalosna
            > osoba zdolna do definitywnego opuszczenia jakiegos miejsca w momencie gdy
            > staje sie ono szambem, orietntujaca sie w strategii prowadzenia firmy i
            gotowa
            > wspolczuc gdy ktos jest nieslusznie szykanowany? No - moze byc zalosna? Nie
            > mozne i basta. uwazaj co mowisz, wszak jak sie nie ma nic do powiedzenia to
            > lepiej milczec, czyz nie?

To jest Twoje zdanie,a moje na jej temat jest inne.
            • capa_negra Apsik 02.04.03, 12:37
              Brawa dla reni
              • wiktoria21 Re: moja osobista satelitka powróciła 02.04.03, 12:42
                Nie zaczynaj ze mną lepiej,dobrze Ci radzę
                • capa_negra apsik 02.04.03, 13:27
                  uzupełnij edukacje, nabierz ogłady a może wtedy i to nie napewno bedziesz dla
                  mnie przeciwnikiem.
                  • wiktoria21 Re: apsik 02.04.03, 13:42
                    capa_negra napisała:

> uzupełnij edukacje, nabierz ogłady a może wtedy i to nie napewno bedziesz dla
                    > mnie przeciwnikiem.
                    >

cóż za zaszczyt być Twoim przeciwnikiem,ja już edukację zdobyłam i uczę się
                    cały czas,ale mam wątpliwości co do Twojej edukacji i ogłady
                    • capa_negra apsik 02.04.03, 13:50

• wiktoria21 Re: apsik 02.04.03, 13:55
                        blebleble
                        • capa_negra Re: apsik 02.04.03, 13:58
                          głupsza już nie będziesz
                          • wiktoria21 Re: apsik 02.04.03, 14:00
                            capa_negra napisała:

> głupsza już nie będziesz

od Ciebie na pewno nie
                            • capa_negra apsik 02.04.03, 14:10
                              vide Re: rzeczywiście żalosne
              • pajdeczka Capa 02.04.03, 14:46
                Możesz wejść na chwilę na Pajdokrację?
                • capa_negra już 02.04.03, 14:58

• samotna1 Pajdeczko jak można dostać się... 02.04.03, 15:44
                  ... na tę Pajdosrację?

pajdeczka napisała:

> Możesz wejść na chwilę na Pajdokrację?
          • Gość: Ktoś tam Re: rzeczywiście żałosne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:46
            Ja bym tak z tą inteligencją nie była hop do przodu. Wali stare, wysłużone
            dowcipy i skojarzenia z kabaretów z lat 70tych. Faktycznie, ale inteligencja.
            Poza tym ten jej cięty język to zwykła wredota, taka przekupkowa, rodem z
            bazaru. Tu się chyba kryją korzenie pajdy, bo reakcje ma z reguły ordynarne,
            żeby nie powiedzieć chamskie. Wyrafinowanie to takie słowo, które jej się z
            ropą co najwyżej kojarzy.
            • wiktoria21 Re: rzeczywiście żałosne 02.04.03, 12:51
              Gość portalu: Ktoś tam napisał(a):

> Ja bym tak z tą inteligencją nie była hop do przodu.

Poza tym,ktoś może być inteligentny i jednocześnie żałosny-jak w przypadku
              osoby,o której mówimy.
              • Gość: Ja Re: rzeczywiście żałosne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:15
                Wiesz co, ty rzeczywiście głupia jesteś, aż furczy. Idź do piaskownicy, okładać
                koleżanki wiaderkiem, bo argumenty na poziomie: "właśnie, bo tak i już" są
                naprawdę nie do zniesienia. Może trochę polotu, dowcipu, dwuznaczności,
                inteligencji tak zwanej, co? Przerasta cię? To nie szczekaj głupio.
                • wiktoria21 Re: Do Ja 02.04.03, 13:21
                  Gość portalu: Ja napisał(a):

Może trochę polotu, dowcipu, dwuznaczności,
                  inteligencji tak zwanej, co? Przerasta cię? To nie szczekaj głupio.

chcesz powiedzieć,że pajda jest bardzo dowicpna i z polotem?Żartujesz chyba.
                  • Gość: Ja Re: Do Ja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:26
                    Czy ty rozumiesz co się do ciebie mówi? Czy ja powiedziałem słowo o pajdzie?
                    Wysil się na odrobinę oryginalności, a nie leć z płaczem poskarżyć się, że "ona
                    jest ode mnie głupsza, a i tak mnie nie lubicie!" Dziecko, masz naprawdę
                    reakcje rodem ze żłobka, i schodzimy coraz niżej. Niedługo dojdziemy do życia
                    płodowego, i już naprawdę nie wiem czym będziesz wtedy zadziwiać. Może wreszcie
                    milczeniem i bulgotaniem od czasu do czasu... ale będzie fajnie.
                    • wiktoria21 Re: Do Ja 02.04.03, 13:40
                      Gość portalu: Ja napisał(a):

> Czy ty rozumiesz co się do ciebie mówi? Czy ja powiedziałem słowo o pajdzie?
                      zrozumiałam,że ona jest dowcipna i ja nie znam się na jej wspaniałym
                      dowcipie,cóż za wielka szkoda

> Wysil się na odrobinę oryginalności, a nie leć z płaczem poskarżyć się,
                      że "ona
                      >
                      > jest ode mnie głupsza, a i tak mnie nie lubicie!"
                      czy ja do kogoś lecę z płaczem?
                      nie przypominam sobie

Dziecko, masz naprawdę
                      > reakcje rodem ze żłobka, i schodzimy coraz niżej.

właśnie,schodzimy,nie jestem sama
                      Niedługo dojdziemy do życia
                      > płodowego, i już naprawdę nie wiem czym będziesz wtedy zadziwiać. Może
                      wreszcie
                      >
                      > milczeniem i bulgotaniem od czasu do czasu... ale będzie fajnie.

a tak na marginesie,boisz się podpisać,bo nick pt. "Ja" nic soba nie
                      reprezentuje,jak dla mnie
                • capa_negra Re: rzeczywiście żałosne 02.04.03, 13:54
                  brawo swietnie napisane - ja ten typ określam jednym słowem - ratlerek
                  • wiktoria21 Re: rzeczywiście żałosne 02.04.03, 13:57
                    capa_negra napisała:

> brawo swietnie napisane - ja ten typ określam jednym słowem - ratlerek

dokładnie jak Ty,też jesteś takim ratlerkiem
                    • capa_negra Re: rzeczywiście żałosne 02.04.03, 14:09
                      Wróc tu jak będziesz w stanie wydusić z siebie wiecej jak jedno zdanie .
                      Normalnie - co powinnaś zauważyć , ale wątpie wiec tłumaczę - nawet tu na forum
                      przeciwników sie szanuje.
                      Ty natomiast jesteś i głupia i smieszna - co sie odezwiesz to klops
                      Rzucasz sie jak wesz lub jeśli wolisz ujadasz jak ratlerek.
                      I zanim wyszczekasz że to tylko moje zdanie to poczytaj sobie watki ze swoim
                      udziałem
                      Miłej lektury - nie mniej cały czas sie upieram, że o wiele pozyteczniej
                      spedziłabys czas w bibliotece
                      To tyle
                      • wiktoria21 Re: 02.04.03, 14:15
                        jeszcze chcesz mi przekazać kilka cennych rad?ale chyba wiesz,że one mnie nie
                        za bardzo interesują?
          • pajdeczka Renia 02.04.03, 14:45

>
            > I tu sie mylisz (masz prawo - nie znasz sie jescze na zyciu, wszak masz tylko
            > tak niewiele lat). Jak moze byc zalosna osoba skrajnie inteligentna, o cietym
            > humorze i posiadajaca lat niemal dwa razy tyle co Ty? Jak moze byc zalosna
            > osoba zdolna do definitywnego opuszczenia jakiegos miejsca w momencie gdy
            > staje sie ono szambem, orietntujaca sie w strategii prowadzenia firmy i
            gotowa > wspolczuc gdy ktos jest nieslusznie szykanowany? No - moze byc
            zalosna? Nie > mozne i basta. uwazaj co mowisz, wszak jak sie nie ma nic do
            powiedzenia to lepiej milczec, czyz nie?

I Ty się starasz o wejście na moje forum? Zobaczysz moje forum jak Polska Unię!
            • Gość: renia Pajdeczko IP: *.athens.access.acn.gr 02.04.03, 15:11
              Wierz mi PAjdeczko, ze o wejscie na Twoje forum "staram sie" zeby sprawdzic,
              czy prawda jest biblijne "pukajcie a otworza wam". Widze, ze trzeba jeszcze
              pukac. Gdy juz mi otworzysz to przysiegam automatycznie wycofuje sie rakiem,
              wszak tez nie wyobrazam sobie jak moglabym byc Twoim gosciem. JEszcze bys mi
              do kawy arszeniku dosypala a ja musze zyc. NAtomiast nie wiem dlaczego to
              zdziwienie (Cyt."i ty sie starasz o wejscie na moje forum") wyrazasz w
              odpowiedzi na ten cytowany przez Ciebie moj post. Czyzbym w tych cieplych
              slowach urazila Cie czymkolwiek? Czyzbym nie powiedziala prawdy? Czyzbym
              uklula Cie jakas szpilką? NIEMOZLIWE! ;)))))))

Nawiasem mowiac - tak z ciekawosci zapytam, czy na Twoje forum maja wstep
              tylko te osoby,ktore nigdy nie mowia tego co mysla, chyba ze mysla tak jak
              TOBIE pasuje? Powaznie, pytam z ciekawosci i przekonana o Twojej niezawodnej
              zdolnosci rozumienia czytanego tekstu (tylko 21% Polakow rozumie czytany
              tekst - wiedzialas ze jestes w elicie? ). To jesli Ty nie masz tam z kim sie
              klocic tylko wszyscy sie kochaja i sobie przytakuja - to nie nudno tam u Was?
              Serdecznie pozdrawiam i musze Ci powiedziec ze jesli i tym razem podasz mi
              czarna polewke, to chyba juz sie poddam. Obiecac nie moge, ale chyba... Milego
              popoludnia zycze, Renia.
      • Gość: pola Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? IP: 212.160.117.* 02.04.03, 11:20
        Mnie znowu rozbawiła. Retoryka godna rządu L. Millera. A jak tak dalej będzie
        szarżować to Urban do NIE ją ściągnie. I co my wtedy poczniemy, nudą będzie
        wiało z każdego kąta.
        Pajdeczka jeśli przeczytasz te moje wypociny - to pozwól, że udzielę Ci rady -
        wyluzuj i nie bierz tak serio wszystkiego co napisze Negra28. A może też
        stwierdzisz, że to może być zabawne.
        • pajdeczka Pola 02.04.03, 14:57
          Gość portalu: pola napisał(a):

> Mnie znowu rozbawiła. Retoryka godna rządu L. Millera. A jak tak dalej będzie
          > szarżować to Urban do NIE ją ściągnie. I co my wtedy poczniemy, nudą będzie
          > wiało z każdego kąta.
          > Pajdeczka jeśli przeczytasz te moje wypociny - to pozwól, że udzielę Ci rady -

> wyluzuj i nie bierz tak serio wszystkiego co napisze Negra28. A może też
          > stwierdzisz, że to może być zabawne.

Chyba żartujesz! Czytałaś mój post w jej wątku? Jest właśnie dowcipną
          odpowiedzią, na jej pseudointelektualne rozważania, które w jej rozumieniu
          prawdziwego poczucia humoru wszystkich rozśmieszają. A poza tym, poczucie
          humoru to tak indywidualna sprawa , jak poczucie estetyki.
    • sagan2 Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? 02.04.03, 11:06
      ja sie czuje urazona, bo mnie pominela w swojej
      klasyfikacji, chlip...
      ... boje sie o swoja integracje wewnetrzna...

• agick sagan, nie płacz. 02.04.03, 11:13
        niniejszym dopisuję brakujące kategorie -
        7/ nicki kulinarne (związane z jedzeniem i naczyniami kuchennymi) - syndrom
        pasibrzucha osoby o zachwianiach emocjonalnych - kiepski seks, kiepskie życie,
        lodówka steruje poczynaniami
        8/ nicki owadzie - pseudonim inspirowany filmem "Mucha" - osoba tak
        charakteryzuje się paskudnym , przebiegłym, charakterem. Prawie zawsze ma
        kosmate zamiary. W wolnych chwilach żeruje.

:)))
        • sagan2 Re: sagan, nie płacz. 02.04.03, 11:17
          Agick... ale moj nie kulinarny (choc na pierwszy rzut oka
          tak wyglada...) :(
          ciagle sie czuje poszkodowana...

... no ale fakt, ze o jedzeniu to mysle nieustajaco...
          :))
          • agick no kurka.. 02.04.03, 11:20
            jak nie qliunarny..???
            sagan to sagan, no nie..?

nie martw się - od kiedy jestem diecie też tylko o żarciu myślę...
            • sagan2 Re: no kurka.. 02.04.03, 11:23
              no wlasnie niekoniecznie sagan to sagan...
              gra Pani dalej? ;)

wiesz, ja nie jestem na diecie, a i tak ciagle mysle.
              a jak jestem na diecie, to mysle jeszcze bardziej...

... jestes na jakiejs specjalnej diecie, czy tylko mnie
              jesz? skutkuje? tez bym chciala... ;)
              • agick saganku..:) 02.04.03, 12:04
                a co jest do wygrania..? jak coś fajnego to gram..:)

dieta całkiem skuteczna - jak dotąd pozbyłam się 6 kg..:)
                podeślę Ci na priva - żeby mnie tu nie okrzyczeli lobbystką..P:)
                • agick sagan - masz @.. n/t 02.04.03, 12:10

• Gość: sagan dostalam! BARDZO DZIEKUJE! IP: *.desy.de 02.04.03, 12:43
                    popatrze spokojnie i moze sprobuje :)
                    czy moge podeslac Godze? popatrz na posta troszke nizej
                    :)
                    • agick no jasne - podeślij..:) 02.04.03, 12:59
                      Gość portalu: sagan napisał(a):

> popatrze spokojnie i moze sprobuje :)
                      > czy moge podeslac Godze? popatrz na posta troszke nizej
                      > :)
                • goga.74 Re: saganku..:) 02.04.03, 12:41

> dieta całkiem skuteczna - jak dotąd pozbyłam się 6 kg..:)
                  gratuluje, akurat 6 kilo chce sie pozbyc, tylko motywacji mi brak...
                  • Gość: sagan Goga, masz diete w @ :) n/txt IP: *.desy.de 03.04.03, 08:48
                • soczewica ja też, ja też!!! 02.04.03, 13:58

czy mogę prosić? buagam!
                  6 kilo mniej, i ruszam na podbój świata
                  • agick soczew..:) 02.04.03, 15:31
                    już się robi..:)
                • capa_negra Saganku plissss 03.04.03, 08:06
                  Mi tez proszę podeslij ta dietke - wiosna idzie a tu jakoś tak ciasnawo :-)
                  • Gość: sagan Capa, tez masz diete w @ :) n/txt IP: *.desy.de 03.04.03, 08:49
                    • capa_negra Re: Capa, tez masz diete w @ :) n/txt 03.04.03, 09:06
                      Wielkie dzięki
                      pozdr.
      • pajdeczka Do Dzbanuszka czyli Sagan 02.04.03, 14:59
        sagan2 napisała:

> ja sie czuje urazona, bo mnie pominela w swojej
        > klasyfikacji, chlip...
        > ... boje sie o swoja integracje wewnetrzna...
        >

No tak , zapomniała o sprzętach kuchennych z czasów przed naszą erą:))))
        • Gość: sagan Re: Do Dzbanuszka czyli Sagan IP: *.desy.de 03.04.03, 09:09
          pajdeczka napisała:

> No tak , zapomniała o sprzętach kuchennych z czasów
          > przed naszą erą:))))

jam nie zadne sprzet domowy! :)
          ... ciekawe, czy ktos sie kiedys domysli...
    • helaraja Re: W/g mnie jest fajny 02.04.03, 11:26
      i nie ma powodu do złości. Już sam ten pomysł mnie zdziwił. A ostatni punkt?
      Swiadczy o poczuciu humoru, a nie megalomanii:) Każdy ma prawo do dobrych i
      złych pomysłów, kwestia tylko, które występują częściej:)))
      • pajdeczka Do zadowolonej 02.04.03, 15:03
        helaraja napisała:

> i nie ma powodu do złości. Już sam ten pomysł mnie zdziwił. A ostatni punkt?
        > Swiadczy o poczuciu humoru, a nie megalomanii:) Każdy ma prawo do dobrych i
        > złych pomysłów, kwestia tylko, które występują częściej:)))

A kto tu się złości? Dziwne, że tak odebrano ten wątek. Chyba nikt z Was nie
        przeczytał mojej odpowiedzi na wątek Negry o nickach.
        Założyłam wątek, bo chciałam się czegoś dowiedzieć i się dowiedziałam _
        PAJDECZKA NIE MA POCZUCIA HUMORU. A to dobry kawał!
        • Gość: renia Re: Do zadowolonej IP: *.athens.access.acn.gr 02.04.03, 15:18
          pajdeczka napisała:

> Chyba nikt z Was nie
          > przeczytał mojej odpowiedzi na wątek Negry o nickach.

A Ty myslalas, ze wszyscy biegiem czytaja wszystko co napiszesz. I nagle taki
          afront. Na pocieszenie - zaraz przeczytam.

> Założyłam wątek, bo chciałam się czegoś dowiedzieć i się dowiedziałam _
          > PAJDECZKA NIE MA POCZUCIA HUMORU. A to dobry kawał!

Dobry kawal to to, ze nie dowiedzialas sie czegos znacznie wyrazniej
          przebijajacego sie miedzy wierszami: PAJDECZKE JASNA KREW ZALEWA ZE ZESZLA Z
          PIERWSZYCH STRON GAZET ;)))))))

Serdecznosci, R

• Gość: małgosia Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 11:31
      A ja nawet lubię Negrę i nie wiem, o co chodzi z tą nagonką na nią. W
      przeciwieństwie do nagonki na Ciebie...
      • pajdeczka Też lubię Negrę 02.04.03, 15:05
        Za to, że rozruszała FK i za to, że mogę tu znowu pisać.
    • goga.74 Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? 02.04.03, 12:42
      wyraz obcy GO-GA plus moj sedziwy wiek
      czyli punkt 6!
    • male.serduszko Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? 02.04.03, 12:52
      pajdeczka napisała:

> Na dobrą sprawę przywaliła każdemu (nawet sobie, hi,hi, w 6 pkt. swoich
      > wypocin vel wymiocin).
      > Doprawdy, wdzięczna jestem Ci Panie za to, że zesłałeś na FK Negrę28.
      > Swoją "popularnością" odwróciła uwagę od mojej osoby i tym sposobem mam na
      > jakiś czas spokój i mogę sobie spokojnie tu bruździć, do woli!

A ja się szczerze uśmiałam z wątku Negry. Obrażać się? O
      co? Przecież z góry wiadomo, że to prowokacja zamierzona,
      by wywołać burzę :) Gdyby taką analizę mojego nicka
      (infantylna i coś tam z kupą...;) przedstawił wybitny
      psycholog to może bym wbiła wzrok w podłogę... a potem
      przywaliła między oczy, no... tą... kupą ;)))
    • anahella Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? 02.04.03, 12:54
      Eeee tam. Przeciez chodzilo o to zeby zwrocic na siebie
      uwage. Maryla Rodowicz zapytana przez jakiegos
      dziennikarza o to czy nie przejmuje sie plotkami na swoj
      temat odpowiedziala: "niewazne co mowia, wazne ze w ogole
      mowia"

Mnie ten watek rozbawil, dlatego zalozylam podobny (w tym
      samym czasie swoj stukala soczewica).
    • wiktoria21 Re: Czy są w tym gronie urażeni wątkiem Negry28? 02.04.03, 13:45
      pajdeczka napisała:

> Na dobrą sprawę przywaliła każdemu (nawet sobie, hi,hi, w 6 pkt. swoich
      > wypocin vel wymiocin).
      > Doprawdy, wdzięczna jestem Ci Panie za to, że zesłałeś na FK Negrę28.
      > Swoją "popularnością" odwróciła uwagę od mojej osoby i tym sposobem mam na
      > jakiś czas spokój i mogę sobie spokojnie tu bruździć, do woli!

Ja nie czuję się urażona jej wątkami,nie przeszkadza mi obecnośc Negry28 na tym
      forum,no ale są ludzie,którzy nie lubią konkurencji,a Negra z pewnością dla
      niektórych jest poważną konkurencją,jeżeli chodzi o popularnośc na FK.
    • losiu4 Re: ja tam nie, bo... 03.04.03, 11:50
      naprawde nie ma sie o co obrazac
      Powiem wiecej, nawet niezle sie to czytalo (calosc) i watpie by kogokolwiek negra urazila

Pozdrawiam

Losiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka