yes22 05.12.06, 19:25 Tak mi smutno jakoś. Niby niedługo jestem sama, ale dzisiaj wyjątkowo chciałabym wtulić się w męskie ramiona, poczuć się taka malutka i bezpieczna. Chciałabym go poznać, bardzo... a tu lipa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmapa5 Re: Hmm 05.12.06, 19:31 mahadeva napisała: > jakie to wszystko banalne... Dlaczego banalne? Ja tak ma w drugą stronę, chciałby schwycić w ramiona jakąś biedną dziewczynę i przytulić czule. Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: Hmm 05.12.06, 19:33 Też nie wiem dlaczego 'banalne', może autorka się wypowie co miała na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Hmm 05.12.06, 20:28 juz mowie :) chyba tak na prawde sprawy sercowe sa b proste, tylko trzeba sie poddac, wyluzowac... to jest trudne dla osoby, ktora dba o to co sie z nia dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: Hmm 05.12.06, 20:37 no tak są proste, ale sama dobrze wiesz, że już nie takie proste jest znaleźć drugą połowkę, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Hmm 05.12.06, 21:10 nie musi to byc od razu druga polowka :) juz z tego wyroslam :) kiedys uczepilam sie idealu i nie puszczalam :) teraz juz wiem, ze to slepa uliczka poza tym dobrze jest czasem poeksperymentwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: Hmm 05.12.06, 21:23 ideału nie szukam, bo takich nie ma po prostu czasem przychodzą takie dni, kiedy brak ci oparcia, nie męskiego tyłka dla samej zasady, tylko wsparcia i ciepła :) coś proponujesz odnośnie tych eksperymentów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Hmm 05.12.06, 21:26 wszystko, co uznasz, za eksperyment :) to kwestia osobista :) mi tez kogos brakuje, praktycznie od zawsze... mialam za to same nieciekawe przejscia z facetami :) wiec nie dziwne, jesli sie okaze, ze jestem juz troche zniechecona :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yes22 Re: Hmm 05.12.06, 21:31 mój horoskop na 2006 mówi o wieelu zmianach w życiu, może rzeczywiście coś ekscytującego się wydarzy? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maksior5 Re: Hmm 05.12.06, 21:42 Na przykład przestaniesz czytać horoskopy. Ekstytujące i pożyteczne zarazem. PS. JAki znak?? Odpowiedz Link Zgłoś
poznanoc Re: Hmm 05.12.06, 21:49 Jest. Dużo ściemy!!! Jak chcesz prawdziwy horoskop to musisz wybulić coś około 300 - 500zl i stracić jakieś kilka godzin gadania gościa co się na tym zna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
maksior5 Re: Hmm 05.12.06, 21:50 to blisko, bo ja waga. Nie ma. One specjalnie są pisane tak ogólniowo, żeby każdy mógł coś dla siebie dopasować. Kiedyś był nawet dobry artykuł o całym "procesie" ich tworzenia. Tylko nie pamiętam gdzie. Generalnie w większości czasopism nie pisze tego nikt wykwalifikowany, tylko zwykły redaktor, który czymś podpadł, a znaki zodiaku są wybierane dopiero po napisaniu tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś