willow_charity 08.12.06, 16:19 Zakochałam się! jeszcze nie wiem czy on coś do mnie czuje, ale ja się zakochałam i jest to super. mam motyle w brzuchu, nie jem i nie spię. Jest bosko!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: Zakochałam się!!!! 08.12.06, 16:27 to chyba nie jest zbyt wazne, co on czuje :) ja zmadrzalam i nie mowie facetom, ze jestem zakochana, to moja intymna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bionda Re: Zakochałam się!!!! 08.12.06, 16:28 w takim razie serdecznie gratuluje :) wiem ze to wspaniale uczucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Zakochałam się!!!! 09.12.06, 06:41 willow_charity napisała: > Zakochałam się! jeszcze nie wiem czy on coś do mnie czuje, ale ja się > zakochałam i jest to super. mam motyle w brzuchu, nie jem i nie spię. Jest > bosko!!!!!!!! Uwierz mi juz niedlugo bedzie Ci bardzo zalezec na tym "co on czuje"...bo milosc nie znosi braku odwzajemnienia. Pozostaje nam jest trzymac kciuki ze ten twoj wybranek, rowniez sie zakocha w tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agni82 Re: Zakochałam się!!!! 09.12.06, 10:07 No to gratuluję :) I życzę Ci aby ta miłość była odwzajemniona bo pomimo tego co teraz myślisz to ważne. Zastanawia mnie jedna rzecz związana z tematem ale abstrahując od Twojej sytuacji: czy wszyscy zakochani nie jedzą i nie śpią? ;P Bo ja jestem zakochana po uszy i to z wzajemnością ale problemów ze spaniem nie mam i nigdy nie miałam :D A jedzonko jak lubiłam kiedyś tak i teraz przepadam szczególnie za kosteczką czekolady z orzechami ;P No więc jak to jest kochani: jak dobrze spie i mam apetyt to znaczy że nie jestem zakochana? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
megg29 Re: Zakochałam się!!!! 09.12.06, 10:21 bzdura, bo ja, gdy za moim tęsknię, to się objadam, a gdy on jest, to spalamy kalorie;-). Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: Zakochałam się!!!! 09.12.06, 11:09 Skoro nie jesz, to przynajmniej figura na tym skorzysta ;) Odpowiedz Link Zgłoś