izlodizold 09.12.06, 19:07 Dołek, bo zamiast COŚ robic, siedze na forum, dolek, bo zamiast sie z kims spotkac, siedze sama w chalupie, dolek, bo znow sie zauroczylam platonicznie w koledze. Cholera jasna! Gdyby przynajmniej bylo troche sniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: dołek 09.12.06, 19:12 izlodizold napisała: > Dołek, bo zamiast COŚ robic, siedze na forum, dolek, bo zamiast sie z kims > spotkac, siedze sama w chalupie, dolek, bo znow sie zauroczylam platonicznie w > koledze. Cholera jasna! Gdyby przynajmniej bylo troche sniegu :) no, za śniegiem to i ja trochę zaczynam tęsknić:) Odpowiedz Link Zgłoś
piorrus Re: dołek 09.12.06, 19:13 Ja też mam doła.I brak śniegu też mnie przytłacza. Odpowiedz Link Zgłoś
izlodizold Re: dołek 09.12.06, 19:15 To straszne. Siedzi kilka/dziesiąt/set bab przy komputerach, obżerają się czekolada, piją wino i się dołują... a do tego jakby wszystkiego było mało jakaś specjalna dołkowata muzyka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_nieszczesliwa Re: dołek 09.12.06, 19:19 Ja jem wafelki a nie czekoladę :) A muzyki u mnie nie słychać :) P.S. Ja mówię PRECZ śnieżkowi :P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dołek 09.12.06, 19:19 izlodizold napisała: > To straszne. Siedzi kilka/dziesiąt/set bab przy komputerach, obżerają się > czekolada, piją wino i się dołują... a do tego jakby wszystkiego było mało jaka > ś > specjalna dołkowata muzyka... :) jeeeeezu przypomniałaś mi o moim Mikołaju z czekolady którego mam w torebce! lecę! Odpowiedz Link Zgłoś
izlodizold Re: dołek 09.12.06, 19:21 właśnie pożarłam całą tabliczkę czekolady :( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dołek 09.12.06, 19:21 piorrus napisała: > A ja zajadam świeże fryteczki.. Ela, "świeże" i "fryteczki" - to nie idzie w parze:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Chocolate 09.12.06, 19:21 Zjedzenie tabliczki powoduje ponoc stan podobny do tego, kóry przeżywamy w stanie orgazmu. Chyba zaraz polecę po jakąś Goplanę;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Chocolate 09.12.06, 19:23 avital84 napisała: > Zjedzenie tabliczki powoduje ponoc stan podobny do tego, kóry przeżywamy w > stanie orgazmu. Chyba zaraz polecę po jakąś Goplanę;) orgazm z Goplaną, nie dla mnie! wolę z Lindtem:D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: dołek 09.12.06, 19:21 Ma być śnieg, bo mi sylwester się nie uda. Co to za narty bez śniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dołek 09.12.06, 19:23 eluch_a napisała: > Ma być śnieg, bo mi sylwester się nie uda. Co to za narty bez śniegu :) chyba wodne a gdzie jedziesz na narty? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dołek 09.12.06, 19:25 bacha67 napisała: > A co powiecie na ptasie mleczko? orgazm z ptaszkiem!? może być:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: dołek 09.12.06, 19:27 No jak najbardziej, ale żeby nie był to koliber;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dołek 09.12.06, 19:29 avital84 napisała: > No jak najbardziej, ale żeby nie był to koliber;) chłe chłe:D ale kormoran też nie:D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Kormoran kontra koliber. 09.12.06, 19:32 No niestety:( Szkoda tylko,że ptaszka brak:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia avital to dla ciebie:) 09.12.06, 19:35 kglizard.republika.pl/images/ptaszek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: avital to dla ciebie:) 09.12.06, 19:38 dziękuje:) prześliczny:) o takim marzyłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_nieszczesliwa Re: dołek 09.12.06, 19:24 Ja na sylwestra urządzam imprezę w domu, więc wolałabym aby nie padał, ale w górach niech pada ile wlezie, bo rodzice moi się wybierają. Odpowiedz Link Zgłoś