Gość: rico IP: 195.136.25.* 18.05.01, 07:18 Jaki musi być facet abyś mogła zdradzić swego stałego partnera (męża, chłopaka) i "pójść na całość" z takim gościem ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Do mężatek. IP: *.rabobank.pl 18.05.01, 10:17 > Jaki musi być facet abyś mogła zdradzić swego stałego partnera (męża, chłopaka) > i "pójść na całość" z takim gościem ??? chyba deczko zle postawione pytanie. Powinno byc jaki musi byc ten maz zeby w ogole o tym myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Do mężatek. IP: *.wiedza.icu.pl 04.06.01, 15:01 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > > Jaki musi być facet abyś mogła zdradzić swego stałego > partnera (męża, chłopaka) > > i "pójść na całość" z takim gościem ??? > > chyba deczko zle postawione pytanie. Powinno byc jaki > musi byc ten maz zeby w ogole o tym myslec... BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: Do mężatek. IP: *.man.polbox.pl 18.05.01, 12:00 Gość portalu: rico napisał(a): > Jaki musi być facet abyś mogła zdradzić swego stałego partnera (męża, chłopaka) > > i "pójść na całość" z takim gościem ??? Musialabym nie kochac meza, ale wtedy...nie bylby juz moim mezem i nie byloby mowy o zdradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do mężatek. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 12:53 Chyba nieco mądrzejszy od Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
marien77 Re: Do mężatek. 04.06.01, 13:09 Czyżby marzyło Ci się pójście na całość z mężatką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Do mężatek. IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.06.01, 14:54 Popieram Wojtka i Hejke oraz osobe ktora napisala, ze Z A D E N !!!! Otoz to - jesli kocham mojego meza (a kocham i to bardzo) to zaden inny chocby nie wiem jaki byl i kim byl mnie nie interesuje!!! A jesli na dodatek maz kocha mnie (co na szczescie ma miejsce bo inaczej nie ywszlabym za maz jak tylko z milosci) to chcemy tworzyc nasz zwiazek na zasadzie partnerstw i w takim razie nawet jesli zdarzyloby sie ze ktores z nas nie mialoby ochoty na ta druga osobe i zaczeloby myslec o kims innym to wowczas porozmawialibysmy o tym - bo takie rzeczy nie dzieja sie bez przyczyny. Zwykle ta przyczyna jest jakies zachowanie jednej ze stron. Uwazam, ze wystarczy powazna rozmowa zeby sobie wyjasnic co jest w naszym zwiazku nie tak i wowczas wszystko jest ok. Jesli naprawde kochasz swojego meza i wyszlas za niego wlasnie z milosci to nie bedziesz miala ochoty na nikogo innego chocby nie wiem kto to byl. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noone Re: Do mężatek. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 15:16 Czy Wam moi drodzy nie przychodzi go głowy taka myśl że nawet będąc w szczęśliwym związku małżeniskim, tzn kochając szczerze męża/żonę, można pewnego dnia zakochać się w kimś innym? O tym się nie myśli i nie planuje. Pewnego dnia tak się po prostu dzieje. Miłość to nie jest coś co można kontrolować i chyba nigdy nie mozna być pewnym że nagle cały dotychcasowy świat, nawet najbardziej udane małżeństwo, nie zmieni się w jednej chwili. Można oczywiście z uczuciami walczyć i nie zrobić tego kroku, nie zdradzić, ale skąd w Was ta pewność własnych uczuć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Do mężatek. IP: 195.82.160.* 10.06.01, 16:18 Zgadzam się z poprzednikiem. Nigdy nie mów nigdy. Tego się nie planuje i tego się nie chce, a pewnego dnia okazuje się, że jest za późno, stało się... Doświadczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do mężatek. IP: 217.97.229.* 11.06.01, 11:38 ZADEN. Kobiety nie mogą zdradzać, a jeśli kobiety przestaja kochać mężów to nie okłamujcie ich - rozstańcie się, tak jest uczciwiej. Kiedy zdradza mężczyzna - siedzi na fotelu i pluje przez okno, kiedy zdradza kobieta - siedzi na fotelu a plują na nią z ulicy. Ta stara prawdza mówi wszystko, a mężczyźni którzy zdradzają to tchórze, którzy nie powinni pozostawać w stałych związkach tylko żyć w zgodzie z naturą - czytaj " p... wszystko co się rusza". W życiu byłoby mniej dramatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Do mężatek. IP: 217.97.229.* 11.06.01, 11:41 ZADEN. Kobiety nie mogą zdradzać, a jeśli kobiety przestaja kochać mężów to nie okłamujcie ich - rozstańcie się, tak jest uczciwiej. Kiedy zdradza mężczyzna - siedzi na fotelu i pluje przez okno, kiedy zdradza kobieta - siedzi na fotelu a plują na nią z ulicy. Ta stara prawdza mówi wszystko, a mężczyźni którzy zdradzają to tchórze, którzy nie powinni pozostawać w stałych związkach tylko żyć w zgodzie z naturą - czytaj " p... wszystko co się rusza". W życiu byłoby mniej dramatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuvox Re: Do mężatek. IP: 195.117.105.* 11.06.01, 12:01 Jest beznadziejny w łóżku lub/i jest całkowicie niezaradnym mężczyną. Tuvox "Sztuka Uwodzenia Kobiet" - www.uwodzenie.prv.pl > Jaki musi być facet abyś mogła zdradzić swego stałego partnera (męża, chłopaka) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Do mężatek. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.01, 16:17 Musi mnie o tym przekonać, że jestem nic nie warta, brzydka, niezaradna, że nic nie potrafię zrobić. Musi mi mówić, że w domu jest brudno, kiedy jest czysto, że nie wstaję o 4 nad ranem do prosiaczków kiedy mieszkamy w mieście. Powinien opowiadać, że moje koleżanki pokazują mu nogi pod spódnicą. Musi być nieobecny w sobotnie popołudnia, w niedziele też. Musi mi powiedzieć, żebym zdychała, kiedy jadę na poważną operację. Musi drwić z mojej pracy. Pod nosem lub z drugiego pokoju musi wydawać z siebie przekleństwa pod mim adresem, musi być krótkodystansowcem w łóżku. Odeszłam. Jestem mężatką po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś