Dodaj do ulubionych

Ty Wiesz :)

15.12.06, 20:29
Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie??
Obserwuj wątek
    • dr.verte Nie wiem. 15.12.06, 20:33

• vandikia Ty jestes tak cholernie antypatyczny!!! 15.12.06, 20:39
        ze sama sie zastanawiam, czemu Cie lubie :)
    • izabellaz1 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 20:35
      O matko czyżby znowu Rubik???

To chyba słowa z jakiegoś kawałka jego autorstwa czyż nie?
    • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 20:38
      niuniafunia napisała:

> Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałam Ciebie??

Może od początku tak było nam pisane...? Chociaż tyle wad we mnie, a ogrom
      piękna w Tobie...
      • niuniafunia Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 20:46
        :) Sniłam o Tobie ...
        • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 20:53
          niuniafunia napisała:

> :) Sniłam o Tobie ...

To musiał być koszmar ;-)) Ale już poważnieję. Niunia, spróbujemy. Już się
          zdecydowałem ostatecznie. Łatwo nie będzie, ale warto, cholernie warto
          spróbować. Nie wolno zaprzepaścić szansy na szczęście, kto wie czy życie
          podaruje następną?

Ty mi się śniłaś wczoraj... bardzo kolorowo..
          • niuniafunia Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 20:57
            Nie wolno zaprzepaścić szansy na szczęście, kto wie czy życie
            > podaruje następną?
            Tyle przeciwności, krętych dróg, myślisz ,że odnajdziemy się TU ?
            • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 21:03
              niuniafunia napisała:

> Tyle przeciwności, krętych dróg, myślisz ,że odnajdziemy się TU ?

A może właśnie te przeciwności i kręte drogi są nam potrzebne byśmy przekonali
              się że naprawdę chcemy. Pośród kłopotów powstanie silny związek, zahartowany,
              niepodatny na kryzysy, o trwałości marmuru. Spróbujemy. Warto!
              • niuniafunia Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 21:04
                Bedę jutro
                • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 21:05
                  niuniafunia napisała:

> Bedę jutro

Będę czekał.
                  • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 21:54
                    karmapa5
                    ja poszukuję faceta, rzuć te niunikę i się mną zajmij :)
                    • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 22:11
                      smallmouse napisała:

> karmapa5
                      > ja poszukuję faceta, rzuć te niunikę i się mną zajmij :)

Chcesz żebym rzucił najwspanialszą dziewczynę na świecie? Nie wiesz o kim
                      piszesz... nawet nie zdajesz sobie sprawy... Niuniafunia jest moja, a ja Jej.

• liszu Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 22:17
                        a czy ja wiem?;)
                      • mahadeva Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:33
                        bilogia czy rozum? :)
    • malerude Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:10
      heh jakie to sloooodkie;]zycze szczescia;]najwspanialszy moj zwiazek byl
      internetowy hehehe:)
      • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:20
        malerude napisała:

> heh jakie to sloooodkie;]zycze szczescia;]najwspanialszy moj zwiazek byl
        > internetowy hehehe:)

Ale ten nie będzie internetowy. Jest dziś, bo dzieli nas odległość.
        • malerude Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:22
          no to grunt, ze chociaz nie bedzie.Moj byl...dlatego sie rozpadlo..ale zawsze
          cos zostaje i wiele bym dala, zeby wrocilo ze zdwojona sila:)Zycze szczescia:)
        • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:22
          E tam, laska jest banalna. Co ty w niej widzisz, jeśli wogóle ona i ty to nie ta
          sama osoba hehehe ;>
          • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:24
            smallmouse napisała:

> E tam, laska jest banalna. Co ty w niej widzisz, jeśli wogóle ona i ty to nie
            > ta sama osoba hehehe ;>

Małejrudej dziękuję za miłe słowa, a Tobie, smallmouse, polecam jeszcze raz
            moją wypowiedź parę wątków powyżej.
            • liszu Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:28
              to sie porobiło!:)
              fajnie:)
              • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:30
                liszu napisała:

> to sie porobiło!:)
                > fajnie:)

Fajnie, ale i niełatwo. Będę walczył by się udało. Liszu, trzymaj za mnie
                kciuki, bo stoję przed życiowymi decyzjami.
                • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:31
                  To rzuć cipe w cholere. Jestem z Wawy, a ty?
                  • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:36
                    smallmouse napisała:

> To rzuć cipe w cholere. Jestem z Wawy, a ty?

Ciebie bym rzucił w sekundę. Obraziłaś właśnie bliską mi osobę, idiotko. Koniec
                    komentarzy.
                    • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:38
                      E tam, zaraz obraziłam. Każda baba ma cipe. Nazywam rzeczy po imieniu. A co do
                      łóżka już ci wlazła żeś taki rycerz??
                      • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:45
                        Dziecko, ja wiem, jutro szkoła zamknięta i dziś rodzice pozwolili ci dłużej
                        posiedzieć przed komputerem, ale nie wysilaj się. Szkoda prądu.
            • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:28
              prowokacja jakich mało
              no bo jak byla ona to ciebie nie było ehhh, polecam wątek o podwójnych nickach,
              ta chorobe sie leczy wiesz?
              • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:32
                smallmouse napisała:

> prowokacja jakich mało
                > no bo jak byla ona to ciebie nie było ehhh, polecam wątek o podwójnych
                > nickach, ta chorobe sie leczy wiesz?

Miesiąc temu takie samie mądralińskie jak Ty przekonywały na forum, że ja i
                Mahadeva to ta sama osoba. Słuchaj, a nie nazywasz się przypadkiem Macierewicz
                z domu? Lubisz wujka Antka?
                • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:35
                  Jakiś słodki i mądry. Właśnie kogoś takiego szukam.
                  Ponawiam propozycje, rzuć lasencje na odleglość. Ja jestem z tąd :)
                  • mahadeva Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:46
                    stad :)
    • hopeless4 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:32
      za slodko zaraz zwymiotuje.... musicie tu upubliczniac sowje uczucia? bleee
      • mahadeva Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:37
        tak, moze stopia sie nieczule lodowate serca :))))
      • karmapa5 Re: Ty Wiesz :) 15.12.06, 23:49
        hopeless4 napisała:

> za slodko zaraz zwymiotuje.... musicie tu upubliczniac sowje uczucia? bleee

Mamy wolność wypowiedzi. Obok Twoich beznadziejnych wątków jest sporo miejsca i
        na takie, optymistyczne.
        • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:14
          normalnie czemu ja na to nie wpadłam by tak faceta złapać???
          Karampa dla twojej wiadomości to dorosla jestem mam 25 lat i chętnie do łożka ci
          wskocze :) hehe
    • helga22 Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:21
      bo chwilowo utraciłam zdolnośc rozpoznania znaczenia czynu. :-(
      • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:23
        helga22 napisała:

> bo chwilowo utraciłam zdolnośc rozpoznania znaczenia czynu. :-

Co ty pieprzysz?
        • helga22 Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:36
          no tak pieprzę jak napisałam - takie przykladowe dokończenie tej myśli?
          Czyżbyś tego nie rozumiał? Przetłumaczyć?
          • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:37
            ROZUMIAŁA
            kobietą jestem z krwi i kości :)
            • mahadeva Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:39
              poki nie masz faceta to nie jestes :P
            • mahadeva Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:40
              zartuje oczywiscie :)
              sama nie mam :)
              • smallmouse Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:41
                tyle że mnie jeszcze ktoś chce bzykać, w przeciwieństwie do ciebie...
                • mahadeva Re: Ty Wiesz :) 16.12.06, 00:54
                  jej ja zartuje :) a Ty taka uszczypliwa :)
                  ja sie po prostu nie bzykam z przypadkowymi osobami :)
                  • niuniafunia Kochanie.... 16.12.06, 23:07
                    Przepraszam, ty wiesz...
                    Wiesz wszystko, czyż nie??
                    Wicher i burze nad nami są,
                    Lecz wszystko minie czy wierzysz w to?
                    Ja wierze mocno i bardzo chce,
                    Być już przy Tobie bo Kocham Cię...
                    • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:11
                      Nie ma takiej chwili żebym nie myślał o Tobie. Nie ma uśmiechu, nie ma sensu
                      bez Ciebie. Chcę być z Tobą i piszę to tu, publicznie!
                      • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:15
                        Więc publicznie piszę ,że ja z Tobą też :) Za rok, za dzień, za chwilę...
                        • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:18
                          niuniafunia napisała:

> Więc publicznie piszę ,że ja z Tobą też :) Za rok, za dzień, za chwilę...

Trzymam za słowo. Poważnie.
                          • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:19
                            Wiem... Albo miłość, albo nic...
                            • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:20
                              Miłość!
                              • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:21
                                I ja to wolę :)
                                • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:23
                                  Wszystko w naszych własnych rękach. Uda się. Mamy prawo do szczęścia, a Ty nie
                                  możesz już nigdy cierpieć.
                                  • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:26
                                    I za to Cię kocham :) Również, bo ogólnie to bezgrznicznie...
                                    • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:30
                                      niuniafunia napisała:

> I za to Cię kocham :) Również, bo ogólnie to bezgrznicznie...

A ja Ciebie bezwarunkowo, tym silniej im więcej przeszkód przed nami. Wezmę Cię
                                      za rękę i razem przez to przejdziemy.
                                • mahadeva Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:24
                                  spotkaliscie sie juz? :)
                                  • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:25
                                    mahadeva napisała:

> spotkaliscie sie juz? :)
                                    Nie wiesz?
                                    • mahadeva Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:27
                                      przepraszam :) ale nie wiem wszystkiego, zapracowana ze mnie osoba :)
                                      karmapa nic mi nie pisal tajemniczy :)
                                    • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:27
                                      Niunia, nie podawaj szczegółów. Maha, nie jest nam łatwo z wielu powodów. Ale
                                      wierzę że się uda. Oboje mamy w sobie siłę i determinację.
                                      • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:29
                                        Nie zamierzam opisywać nieziemskiego uczucia komuś kto go nie zrozumie :)
                                        Dogadujcie się sami :)
                                        • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:31
                                          niuniafunia napisała:

> Nie zamierzam opisywać nieziemskiego uczucia komuś kto go nie zrozumie :)
                                          > Dogadujcie się sami :)

Nic nie opowiem, Maha zrozumie. Pewne rzeczy tylko dla dwojga par uszu są
                                          przeznaczone.
                                          • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:35
                                            Maha to taki ekshibicjonizm emocjonalny, jednak tak silny że pragniemy o tym
                                            krzyczeć, a robimy to tu, gdyż tu się poznaliśmy :)
                                            • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:38
                                              niuniafunia napisała:

> Maha to taki ekshibicjonizm emocjonalny, jednak tak silny że pragniemy o tym
                                              > krzyczeć, a robimy to tu, gdyż tu się poznaliśmy :)

Tak, pewne rzeczy powiedziane publicznie są bardziej wyraziste. Dlatego to
                                              robimy, a mam nadzieję że pozostali forumowicze przymkną oko na nasze amory.
                                              • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:42
                                                Niech nie przymykają oczu, tylko nam kibicują. Mamy do rozegrania trudny mecz i
                                                wiele razy bedziemy musieli wychodzić na boisko ...:)
                                                • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:45
                                                  niuniafunia napisała:

> Niech nie przymykają oczu, tylko nam kibicują. Mamy do rozegrania trudny mecz
                                                  > i wiele razy bedziemy musieli wychodzić na boisko ...:)

Mecz trudny, kwalifikacje będą trwały długo, wiele razy trzeba będzie odganiać
                                                  zwątpienie. Ale wierzę że się uda, jeśli tylko Ty tego chcesz tak mocno jak ja,
                                                  Kochanie...
                                                  • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:46
                                                    Pragnę szcześcia z Tobą i nikim innym
                                                  • karmapa5 Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:57
                                                    niuniafunia napisała:

> Pragnę szcześcia z Tobą i nikim innym

Tylko Ty i nikt inny. Już na zawsze.
                                                  • niuniafunia Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:00
                                                    "Coż mam powiedzieć na te słowa.."
                                                  • karmapa5 Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:03
                                                    niuniafunia napisała:

> "Coż mam powiedzieć na te słowa.."

Nie mów nic, wysłuchaj tego co Ci wysłałem i wszystko stanie się jasne.
                                                    Przecież wiesz... możesz być pewna... tylko bądź...
                                                  • mahadeva Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:49
                                                    ja mam niejedna ukochana osobe u boku :)
                                              • mahadeva Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:46
                                                ja tez tak robilam :) rozumiem :)
                                        • mahadeva Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:33
                                          Dlaczego mam nie zrozumiec nieziemskiego uczucia? :)
                                          Takie tez mi sie zdarzaja :))
                                          • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:38
                                            Przepraszam, do tej pory prezentowałaś ino doły...
                                            • mahadeva Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:49
                                              wynikaly wlasnie z silnych uczuc :)
                                              • smallmouse Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:56
                                                To jest miłość? To jakieś gó.. nie miłość!!!
                                                Laluniu on chce cie bzyknąć szybko i zapomniec
                                                A ty fajansie lubisz naiwne panienki co???
                                                Normalnie chore...
                                                • niuniafunia Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:59
                                                  Chora to jesteś Ty lecząc swoje frustracje.
                                                • mahadeva Re: Kochanie.... 16.12.06, 23:59
                                                  tez mi to nie wyglada na prawdziwa milosc :)
                                                  mialam jedna w zyciu, moze bedzie druga i nie wyglada to tak zupelnie :)
                                                  • smallmouse Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:04
                                                    Mahadevo, jak wygladala ta twoja miłość. Może podzielisz sie z tymi pierwotniakami?
                                                  • niuniafunia Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:10
                                                    smallmouse napisała:

> Mahadevo, jak wygladala ta twoja miłość. Może podzielisz sie z tymi pierwotniak
                                                    > ami?
                                                    No, podzielcie się z nami pierwotniakami...
                                                  • mahadeva Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:21
                                                    milosc to prawdziwe emocje a nie jakies hasla na forum :)
                                                  • niuniafunia Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:36
                                                    Jak mało wiesz mahadevo, ohhh jak malo....
                                                • karmapa5 Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:01
                                                  smallmouse, lecz się kretynie.
                                                  • smallmouse Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:03
                                                    karmapa5 napisał:

> smallmouse, lecz się kretynie.
                                                    Kretynko, chloptasiu, kretynko jak już tak lubisz ostre rżniecie...
                                                  • niuniafunia Re: Kochanie.... 17.12.06, 00:09
                                                    smallmouse napisała:
                                                    > Kretynko, chloptasiu, kretynko jak już tak lubisz ostre rżniecie...
                                                    To czy lubi, czy nie to już nie twoja sprawa, a tobie proponuje inna formę
                                                    rozrywki, stwórz własne forum gdzie bedziesz mogła negować i besztać do woli.
                • helga22 Re: Ty Wiesz :) 17.12.06, 00:30
                  ja sie nie moge odpędzić od tych co chca mnie wybzykac i w związku z tym mam
                  problemy ,...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka