Dodaj do ulubionych

Robert Downey jr.

17.11.01, 00:29
dziewczynki, nie wiecie moze kto spiewa i pod jakim tytulem taka piosnke, co to
teraz chodzi po radyju y telewizorze, a za teledysk robi wzmiankowany w tytule,
ktory przechadza sie po pustym mieszkaniu i ma na sobie taki sciorany
podkoszulek. Cos tam leci ze I need love but on my terms. wie ktoras?
Obserwuj wątek
    • diana5 Re: Robert Downey jr. 17.11.01, 01:05
      widziałam teledysk. To Robert??
      • mina.mina Re: Robert Downey jr. 17.11.01, 01:07
        robert, robert. a nie wiesz kto to spiewa i jaki tytul nosi?
    • Gość: Gina Re: Robert Downey jr. IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.11.01, 08:33
      Witaj mina. Osobiscie teledysku nie widzialam, ale slyszalam piosenke. Nosi ona
      tytul "Iwant love" i spiewa ja Elton John. Piosenka ta pochodzi z najnnowszej
      plyty artysty "Songs from the West Coast". Nawet niezla plytka, juz ja
      przesluchalam. I z tego co wiem wlasnie w teledysku do tej piosenki wystapil
      Robert. A tak swoja droga niezly ten Robert. Przystojniaczek, ma w sobie to
      cos. Ogladajac serial Ally od teraz interesuja mnie sceny wylacznie z Robertem.
      Jakies wypaczenie psychiczne????? A Wam jak on sie podoba????
      Pozdrowionka.
      Gina
      • czupakabra Re: Robert Downey jr. 17.11.01, 11:03
        robert jest po prostu ideałem faceta. Nie jest lalusiem, jest męski. Tak
        przynajmniej wygląda :) bo z tego co wiem, życie prywatne rzuca na niego
        zupełnie inny cień. A teledysk oglądam codziennie rano.
        • Gość: Mina Re: Robert Downey jr. IP: *.turboline.skynet.be 17.11.01, 13:02
          Ginusia - wielkie dzieki. juz sobie sciagnelam i moge sobie sluchac do woli:))))
          • Gość: Gina Re: Robert Downey jr. IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.11.01, 13:23
            Bardzo sie ciesze Mina. Milego sluchania! :-))
            Pozdro!
            • Gość: M. Re: Robert Downey jr. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.01, 17:07
              Gdzieś czytałam, ze facet ma pono problemy z narkotykami. Dla mnie jest jednak
              przednim aktorem i mocno przystojnym facetem. Pamiętacie jego rolę
              w "Urodzonych mordercach"?
              Pozdr. wszystkich wielbicieli RDJ! M.
              • Gość: Jo Re: Robert Downey jr. IP: 195.94.212.* 19.11.01, 14:16

> Gdzieś czytałam, ze facet ma pono problemy z narkotykami.

Czas spędza głównie między aresztem a odwykiem, z więzienia go wypuścili, zeby nakręcił film... Szkoda!
                Po tym, jak obejrzałam "Only You" z nim i Marisą Tomei w rolach głównych, uważam że to wielki,
                wspaniały, zmarnowany talent... Film polecam wszystkim. :-)
    • kasiulek Re: Robert Downey jr. 17.11.01, 21:28
      O tak, utworek milutki, ale PAN jeszcze bardziej...:))))))))))))))))
      • Gość: Iwona Re: Robert Downey jr. IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 07:38
        Ma krowie,wylupiaste oczy.Odpada!
        • Gość: Gina Re: Robert Downey jr. IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.11.01, 14:36
          Ale ma w sobie to cos! Widac golym :-) okiem, ze ma nietuzinkowa osobowosc!
          • Gość: marika Re: Robert Downey jr. IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.11.01, 12:02
            Mi się Robert kojarzy z młodym Alem Pacino. Trochę podobni są do siebie?
            • kasiulek Marika 19.11.01, 13:39
              Ale tylko troche... Downey nie ma tego czegos bardzo wloskiego w twarzy
              • Gość: Anna27 Re: Marika IP: *.90.30.117.Dial1.Washington1.Level3.net 19.11.01, 14:29
                Downey Jr. jest na pewno narkomanem. Umieszczajac go w teledysku Elton John
                chcial dac do zrozumienia, ze kazdy czlowiek, a zwlaszcza ktos dotkniety
                choroba narkotykowa zasluguje na druga szanse. Chcial tez pokazac, ze on
                uwaza, ze narkomanow powinno sie leczeyc a nie wsadzac do ciupy

Ale niech mi panie tutaj nie mowia, ze narkoman jest idealem mezczyzny, bo nie
                jest. Juz jedna zona Downeya tego jego nalogu nie wytrzymala. Niezla przezyla
                z nim katorge. Ale, oczywiscie ten Pan zasluguje na kolejna szanse....Tylko,
                ze ja nie bardzo wierze, ze da rade. To bardzo tragiczna postac. Moim zdaniem.
                • kasiulek Do Anny 19.11.01, 14:37
                  Anno droga,
                  Ale tu chodzilo glownie o to, ze Downey jest obiektywnie przystojny...
                  • Gość: Anna27 Re: Do kasiulka IP: *.90.30.117.Dial1.Washington1.Level3.net 19.11.01, 14:47
                    Przystojny tak, ale nie obiektywnie. Nikt nie jest obiektywnie przystojny.
                    Takie rzeczy sa kwestia subiektywnej interpretacji. Jakas pani zauwazyla, ze
                    RD Jr. ma zbyt wyupiatste oczy.
                    • kasiulek Re: Do Anny 19.11.01, 15:53
                      No dobrze, dobrze, Downey jest w takim razie SUBIEKTYWNIE przystojny i ja tez
                      uwazam go za przystojnego... Jak najbardziej subiektywnie...
                • Gość: ALIAS Re: IP: 216.94.44.* 19.11.01, 18:43
                  Gość portalu: Anna27 napisał(a):

Ale, oczywiscie ten Pan zasluguje na kolejna szanse....Tylko,
                  > ze ja nie bardzo wierze, ze da rade. To bardzo tragiczna postac. Moim zdaniem
                  >

Moze masz racje, ale ile tych "kolejnych" szans. Gdyby ten osobnik byl po prostu
                  zwyczajnym John Doe, wtedy nie wyszedlby z pudla i przymusowego odwyku. Jest to
                  typowy przyklad "Double standard", a wszystkie gwiazdy na czele z sir Eltonem(tez
                  nie anty-narkoman) sie solidaryzuja. Ot i przyklad "High(!) Art".
                  Ale widac kobiety lubia postacie tragiczne. Na zakonczenie; te jego oczy to nie
                  naturalna uroda, on na nie pracowal przez lata.
                  • diana5 Re: 19.11.01, 18:53
                    Mi i tak najbardziej podoba się Colin Firth.
    • Gość: Lynn Re: Robert Downey jr. IP: *.proxy.aol.com 20.11.01, 01:49
      Robert ... to lepiej zeby nie spiewal....
      • Gość: Iwona Re: Robert Downey jr. IP: *.proxy.aol.com 20.11.01, 04:55
        Cos tak mi sie zdaje, ze zrobila sie moda na takich lekko
        podpuchnietych /otylych/, banderasopodobnych typasow z wolim oczkiem.

Powody obrzmialosci i wytrzeszczu sa mi znakomicie obojetne.Liczy sie to,co
        widzimy.

Dla mnie-jak juz wzmiankowalam-wypad!
        Od bycia pulchniutka,w najgorszym razie,jestesmy my!Ale facet!? Przenigdy!
        No to tyle w kwestii wypadajacego,przekrwionego oka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka