niedzwiedziczka 04.04.03, 21:20 Był taki jeden, który kilkakrotnie nam to proponował. Przypomniało mi się, jak przeczytałam, że mężulek ją regularnie bija. Niby taki wamp, a nie daje sobie rady z damskim bokserem :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: Madona wzorem dla Polek 04.04.03, 21:30 niedzwiedziczka napisała: > Był taki jeden, który kilkakrotnie nam to proponował. > Przypomniało mi się, jak przeczytałam, że mężulek ją > regularnie bija. Niby taki wamp, a nie daje sobie rady > z damskim bokserem :( -------------- Przepraszam ale mowimy o Madonnie - piosenkarce ??? czy o kims innym...bo nie znam Madony.. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Madona wzorem dla Polek - tez pamietam :) 04.04.03, 22:02 ale o ile pamiętam to chodziło mu o rodzenie dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Madona wzorem dla Polek - tez pamietam :) 04.04.03, 22:21 O, to ja chyba nie wiem o kogo chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anahella Re: Madona wzorem dla Polek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 03:09 niedzwiedziczka napisała: > Był taki jeden, który kilkakrotnie nam to proponował. > Przypomniało mi się, jak przeczytałam, że mężulek ją > regularnie bija. Niby taki wamp, a nie daje sobie rady > z damskim bokserem :( A kto proponowal? Madonna przed kazdym koncertem robi wspolna z zespolem modliltwe. Gdybym ja dzien w redakcji zaczynala od modlitwy, to modlilabym sie o to zeby: Netscape nie zzeral mi tyle RAM-u Cache sie czyscil bez restartu Quark nie szukal klucza hardware'owego jak zaczepie kablem o niego Fotoszop szybciej pracowal Ktos w koncu wymyslil jakis bardzo prosty sposob na oszparowanie jeza lub pani z rozwianymi wlosami. :) Odpowiedz Link Zgłoś