fjufju 07.04.03, 16:02 jeszcze godzine musze tu siedziec a nie ma co robic, a normalnie sama nuda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farsa Re: niech ktos, kurcze załozy jakis fajny watek, 07.04.03, 16:06 to może technicze. wiesz, w jakim formacie zapisywać na card explorer animacje na sl 45i? ;-) już mam dośc kombinowania, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
agick no właśnie.. 07.04.03, 16:07 ja też jeszcze co najmniej godzina a tu ogólnie jest ryfa - nie mam petów (się skończyli), do kiosku nie pójdę bo śnieg panie i niedźwiedzie polarne.. nie mam do kogo gęby otworzyć bo koleżanka na spotkaniu (a może to i dobrze bo zjadłam sałatkę z czosnkiem).... no i zeżarłam wzystko co miałam do zeżarcia i głodna jestem... i nikt nie chce odkupić ode nie biletu na koncert - normalnie skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: no właśnie.. 07.04.03, 16:09 a gdzie ta concerta? i dlaczego nie możesz? ech. zima przyszła. nie ma na to rady. Odpowiedz Link Zgłoś
agick konczerta.. 07.04.03, 16:13 w wawie - w hali mery. ja mogę i idę - współspacz poleciał w niespodziewaną delegację i to jego bilet próbuję opchnąć ale mi nie idzie..:) ech, nie mam głowy do interesów...:( Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: konczerta.. 07.04.03, 16:33 agick napisała: > w wawie - w hali mery. > ja mogę i idę - współspacz poleciał w niespodziewaną delegację i to jego bilet > próbuję opchnąć ale mi nie idzie..:) > > ech, nie mam głowy do interesów...:( tak mi przykro, suonko. ja z breslau piszę ;-) i progenitury samotnie nie pozostawię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju z technicznych rzeczy to ja wiem tylko o 07.04.03, 16:13 tym jak pompa działa... znaczy sie do czego słuzy... ale to dlatego ze mam tylko srednie techniczne... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius żeby to był fajny wątek 07.04.03, 16:18 to trzeba było (b) na początku dodać... ja tam nie wiem, co to fajne wątki. Tyle tylko, że mogę się pochwalić, ze w końcu znalazłem metodę, by otrzymać współczynniki a i b przy założeniu funkcji wykładniczej w excelu... Kto by pomyślał, że to takie proste... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju no. y. zeby byc szczerym 07.04.03, 16:28 . Tyle tylko, że mogę się pochwalić, ze w > końcu znalazłem metodę, by otrzymać współczynniki a i b przy założeniu funkcji > wykładniczej w excelu... to musze powiedziec ze z tego co napisałes to ja wiem ze a i b, to dwie pierwsze litery alfabetu... natomist wiem ze odpowiedz na twoje pytanie brzmi: "celowniku" i nawet nie mow ze nei mam racji bo to normalnie niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: z technicznych rzeczy to ja wiem tylko o 07.04.03, 16:19 pompa, czyli serce?.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju moja droga ulalko... no...w tym temacie to 07.04.03, 16:30 zachaczamy juz o technike emocjonalna... to normalnie tak jak inteligencja emocjonalna, tyle tylko ze to nie inteligencja, a technika... ale do meritu, do meritum.... w tymze temacie (a jakze!!!) jestem równiez expertem... na sprawach sercowych to sie znam normalnie lepiej niz niejeden religa... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no kurcze books przeciez zalozyles 07.04.03, 16:22 fajny wątek i czemu jeszcze marudzisz? a na bagnie ygrek zadaje zagadki ale ja nie znam odpowiedzi wiec mnie nie pytajcie... pozdrowienia z malediwów przesyłam tak w ogóle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ acha i jeszcze ps do fjufju 07.04.03, 16:24 wiesz, ze teraz mam własne źródła absyntu? w sklepach, panie, pełno tego towaru... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius i co z tego, skoro 07.04.03, 16:30 "gospodarka rabunkowa celników białoruskich już wkrótce może doprowadzić do załamania importu fan hohów do Polski" - zdradził nam zastrzegający sobie anoniomowość wysokopostawiony urzędnik Urzędu ds regulacji przemytu alkoholu. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jak to co? 07.04.03, 16:33 trzeba nauczyć sie tylko jednej podstawowej zasady działania tamtejszego rynku... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick przyłączam się do postulatu ygreka.. 07.04.03, 16:32 by przed watkami dodawać "b"... już dawno mówiłam, że czas poleżeć trochę na kobiecie...:) ps. czarls, przestań się oblizywać..:) Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju agick... no a jak sie tu nie oblizywac, skoro 07.04.03, 16:37 nagły i przewidziany atak slinotoku, spowodował odwodnienie mojego organizmu w 69%... chciałem sie pochwalic ze fajne kiliszki do wodki w ikeji kupiłem... ikea jest wporzo... rada dl aagicka: idz na koncert odpowiedni wczesniej, krec sie w okolicach kasy, jak koncert wyoprzedany to jeszcze z pocałowaniem reki ktos kupi od ciebie... jak niepwyprzedany, to troche bedziesz musiała spuscic z ceny, ale na pewno sprzedaz... mowie ci to ja, który byłem w moizm zyciu na 69 koncertach. zaczne alfabetycznie: a jak abba, b jak boney m, c jak chici chici chicita... Odpowiedz Link Zgłoś
agick buki...:)) 07.04.03, 16:46 przećwiczę Twój sposób przed kasą - może przy okazji ułóżę sobie życie - kto wie... czy można odpalić szampana piccolo z okazji zabagnienienia FK..?? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ agick 07.04.03, 16:48 to jeszcze nie pełne zabagnienie tylko lekka pomroczność jasna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju ale dlaczego piccolo? 07.04.03, 16:51 niech bedzie el grande...!!!! agick, za moj fajny pomysł ty tez mi wisisz piwo... (no normalnie wystarczy zalozyc watek, a piwo leje sie strumieniami...) Odpowiedz Link Zgłoś
agick czarls.. 07.04.03, 16:55 niech Ci będzie grandde.. a w promocji możesz potrzymać za kolanko za jedyne 5 zetów..:) Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju o! agick... ja sie zmieniłem... 07.04.03, 17:00 ja jestem zakochany... ja juz nie chwytam/nie bywam chwytany za kolanka etcetera... ja juz dojrzałem i jestem odpowiedzialny... i nie ma totamto... ale kiliszki do wodki to naprawde fajjne kupilem... Odpowiedz Link Zgłoś
agick nie, no booki... 07.04.03, 17:04 to ja Ci bardzo gratuluję tego sczególnego uczucia... i wiesz, tego, egeszemege - przedstaw nam wybrankę.. ciepło ją przyjmiemy..:) ps. IKEA - Idioten Kaufen Einfach Alles...he he...:) ale jak fajne kiliszki to kul. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius poza 07.04.03, 16:51 dobrem i złem? Eeee... nie. zasadą przyjemności? Hm, nie, to nie to... tym? tak, no właśnie, to chciałem napisać. Poza tym, czy to będzie szampan piccolo coro del antoniano? :-))))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
agick ygreku.. 07.04.03, 16:58 grando butejos con szmapnija - full procentos of kors. Odpowiedz Link Zgłoś
agick aise siostro...:) 07.04.03, 16:54 oczywiście/jasne/rzecz jasna/termos w łabądki, że to pomrocność i generalnie opary dopiero się unoszą ale to już coś... co prawda jedna ropucha bagna nie czyni ale lepsze tataraki niż kijanka w wodzie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no ale kcem powiedzieć sister 07.04.03, 16:58 że przysłowia sa mądrością czegoś tam (ta amnezja nie daje mi spokoju) o ile to słowo nie jest na indeksie. jak myslisz? reszta się zleci? Odpowiedz Link Zgłoś
agick ehm..mondrościom i sęsem... 07.04.03, 17:01 tego no...jak mu tam - narodu chyba... ewidentnie zleci się w terminie późniejszym - wszystko przez zamieszki w kabulu.. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju aise, to ty w czechach wyladowałas??? 07.04.03, 16:32 eeeee... a ja myslałem ,ze gdzies nieprzymierzajac malediwach.... i normalnie naprawde uwazasz, ze fajny watek? noooo... niepowiem... starałem sie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ etam od razu w czechach... 07.04.03, 16:36 a bo to tylko w czechach absynt sprzedaja? powiem ci, ze ten czeski tez tu jest, ale rodzimy jest znacznie eeeee.... lepszy... zreszta spytaj ygreka - on wie, bo wspolnie konzumowalismy. dodam, ze po ygrek do tej pory ma problemy z wypowiadaniem dzwięcznych spółgłosek i mowi np. "fanhoch" i to bez spacji pomiedzy... :-))) fajny wątek buki, po prostu re-we-la-cyj-ny... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju dobra dobra aise.. 07.04.03, 16:39 ja tez bym sie wstydzil... ale niech ci bedzie: malediwy...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no kurcze buki czy to nawet 07.04.03, 16:43 pomarzyc nie wolno? zabrales mi ostatni iskre czegostam... nawet juz nie wiem czego, ale to bylo fajne... no wstydz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju ja wiem co to było! 07.04.03, 16:49 to była nadzieja aise! ja zabrałem ci ostania iskre nadzieji... ale skoro nadzieja jest matka głupich (co wszystkim wiadomo) to własciwie wisisz mi piwo, bo cie pozbawiłem tego problemu!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanatos Re: w takim razie dzięki book IP: *.acn.pl 07.04.03, 17:00 aise_ napisała: > ulżyło mi.... > :-))))))))))))))) > Niedługo bedzie bajeczka na dobranoc aise, bo tam u Was chyba już ciemno? Co? A potem spać. Nie hałasowac, bo mnie głowa boli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick głowa Cię boli.. 07.04.03, 17:08 od tego latania z szablą (albo mieczem) i pochodnią... nie można się tak szarżować..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanatos Re: głowa Cię boli.. IP: *.acn.pl 07.04.03, 17:10 agick napisała: > od tego latania z szablą (albo mieczem) i pochodnią... > nie można się tak szarżować..:) > Zgaszoną pochodnią... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick any way.. 07.04.03, 17:11 na dwie ręcę to się zawsze można pomylić czym aktualnie wymachiwać - jak bedziesz miał jeden rekwizyt to i lepszą będziesz miał koordynację...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jakie ciemno??? 07.04.03, 17:22 ledwie 2 godziny w przod... a poza tym lato, palmy i ten... no... blask słońca (ykhm ykhm chyba mi nie idzie) ok - pochichram sobie cichutko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanatos Re: jakie ciemno??? IP: *.acn.pl 07.04.03, 17:27 aise_ napisała: > ledwie 2 godziny w przod... > a poza tym lato, palmy i ten... no... blask słońca (ykhm ykhm chyba mi nie > idzie) Tak, tak i kokosy na kremowskim murze. A tego Lenina to już pochowali, czy cały czas grywa w tanich horrorach? :)) > ok - pochichram sobie cichutko > :-))) Wątpię, żebym dał Ci pochichotać. To będzie tran przed snem... gorzko będzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: jakie ciemno??? 07.04.03, 17:34 > Tak, tak i kokosy na kremowskim murze. A tego Lenina to już pochowali, czy > cały czas grywa w tanich horrorach? :)) nawet nie wiesz co mozna znależć na kremlowskim murze! (ja tez nie wiem, bo za wysoki:-))) Lenin grywa od czasu do czasu. Byłam na jednym seansie i dziekuje za dalsze:- )))) > Wątpię, żebym dał Ci pochichotać. To będzie tran przed snem... gorzko > będzie :)) no co sie dzieje? gdzie optymizm? gdzie radośc zycia? gdzie te wszystkie fajne rzeczy o ktorych nawet nie wiem jak sie nazywają? :-))) no dobra poddaje sie - niech bedzie gorzko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanatos Re: jakie ciemno??? IP: *.acn.pl 07.04.03, 17:37 > nawet nie wiesz co mozna znależć na kremlowskim murze! (ja tez nie wiem, bo za > wysoki:-))) > Lenin grywa od czasu do czasu. Byłam na jednym seansie i dziekuje za dalsze:- > )))) A czapkę przed wejsciem na seans zdjęłaś? :)) > no co sie dzieje? > gdzie optymizm? > gdzie radośc zycia? > gdzie te wszystkie fajne rzeczy o ktorych nawet nie wiem jak sie nazywają? > :-))) Ach, wszystko mija... lub nie wszystko mija. Wiesz dobrze jak to jest :)) > no dobra poddaje sie - niech bedzie gorzko > :-) Możesz tego nie wytrzymać... dzyń, dzyń :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: jakie ciemno??? 07.04.03, 17:40 > A czapkę przed wejsciem na seans zdjęłaś? :)) no co ty??? to tylko mużyki muszą, kobiety moga w kapelusikach...:-))) > Ach, wszystko mija... lub nie wszystko mija. Wiesz dobrze jak to jest :)) o żesz... wiem chyba. wszystko mija BO nie wszystko mija... :-) > no dobra poddaje sie - niech bedzie gorzko > > :-) > Możesz tego nie wytrzymać... dzyń, dzyń :)) najwyżej dzwoneczek sie zepsuje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanatos Re: jakie ciemno??? IP: *.acn.pl 07.04.03, 17:45 > > A czapkę przed wejsciem na seans zdjęłaś? :)) > > no co ty??? > to tylko mużyki muszą, kobiety moga w kapelusikach...:-))) Acha... to dlaczego mnie w czapce wpuścili... hmm :)) > > Ach, wszystko mija... lub nie wszystko mija. Wiesz dobrze jak to jest :)) > > o żesz... wiem chyba. wszystko mija BO nie wszystko mija... > :-) Tak, więc rozumiemy się... :) > > Możesz tego nie wytrzymać... dzyń, dzyń :)) > > najwyżej dzwoneczek sie zepsuje > :-)) No nie... Jedną z niewielu pięknych rzeczy na tym świeci nie godne mi niszczyć. Niech trwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick ...:))) 07.04.03, 17:27 aise_ napisała: > ledwie 2 godziny w przod... > a poza tym lato, palmy i ten... no... blask słońca a to wszystko na fototapecie w pokoju..;;)))) (za oknem zaś wilki, niedźwiedzie i zaporożce...) khu khu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanatos Re: ...:))) IP: *.acn.pl 07.04.03, 17:32 > (za oknem zaś wilki, niedźwiedzie i zaporożce...) > khu khu... > Ja tam się bojej zaporożców... :)) Boże, jak mi się nie chce pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ...:))) 07.04.03, 17:40 od początku Ci mówię, że masz bez sensu robotę... co to za radocha ganiać z szablą i pochodnią.. marnie płacą, poparzyć się można, pokaleczyć. ale za to możesz zacząć malować trawnik na zielono przed belwederem..:) ps. nie bój się zaporożca - czarnej wołgi trzeba się bać..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanatos Re: ...:))) IP: *.acn.pl 07.04.03, 17:42 agick napisała: > od początku Ci mówię, że masz bez sensu robotę... co to za radocha ganiać z > szablą i pochodnią.. > marnie płacą, poparzyć się można, pokaleczyć. > ale za to możesz zacząć malować trawnik na zielono przed belwederem..:) > > ps. nie bój się zaporożca - czarnej wołgi trzeba się bać..:) > Czarnej wołgi już nie ma, a to dlatego, zechodzę z mieczem... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ...:))) 07.04.03, 17:44 eeeee.....coś chyba ściemka.. ale niech Ci będzie - jestem blondynką więc nie będę się wysilać. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ zaporożce, zaporożce... 07.04.03, 17:37 to takie stwory z rogami? a niedziwedzie tylko brunatne, ale za to w sporej ilosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: zaporożce, zaporożce... 07.04.03, 17:42 dokładnie tak - czterokopytne..:) a miśki masz gryżli czy nie gryżli..? Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju no dobra.. mineła godzina... 07.04.03, 17:04 jak normalnie za starych dobrych czasów... nie dosc ze sie popłakałem ze wzruszenie, to sie normalnie jeszcze w rekaw posmarkałem... tez ze wzruszenia... pozostało mi jeszcze cos zjesc ze wzruszenia, a potem to sie normalnie chyba ze wzruszenia upic... czego i wam pamietajhacym to inne, lepsze zycie zycze... nie wiem czy wam juz mowilem... ale własnie całkiem niedawno kupilem sobie fajne, calkiem nowe kieliszki... Odpowiedz Link Zgłoś
agick czarls.. 07.04.03, 17:10 tylko się ze wzruszenia nie pochoruj...:) na jutro przyniosę ogóry. Odpowiedz Link Zgłoś
agick chciałam powiedzieć, że 07.04.03, 17:50 nadejszła wielkopomna kwila i robię wypad z fabryki...:) żadnych łez, szumnych pożegnań - jeszcze tu powrócę..(zapewne jutro). Adieu kochani. Odpowiedz Link Zgłoś