nutopia 15.01.07, 16:05 Zobaczymy czy mamy przewagę pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokzmarsa Re: Blondynka :) 15.01.07, 22:39 to było jasne z twoich wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 16:08 jestem blondynką, ale znam kilka brunetek, mogę się wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 16:10 zwroclawianka napisała: > jestem blondynką, ale znam kilka brunetek, mogę się wpisać? wymieniaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 16:18 Stuczne brunetki się liczą również? To cztery :) Jedna stara (z pracy),druga fajna, trzecia brzydka, czwarta farbowana :) Blondynek znam więcej (wszystkie twierdzą, że są niesztuczne- akurat)- pewnie niejedna brunetka się w nich kryje! I te szpiegi wśród blondynek pewnie nie zdradzą się na forum- obawiam się, ze sondaż nie będzie odzwierciedlał rzeczywistości :( Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 16:08 brunetka to nie, w moim wieku, to i tak żadna brunetka nie jest już brunetką, bo siwieje, ale szatynka ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 16:10 alpepe napisała: > brunetka to nie, w moim wieku, to i tak żadna brunetka nie jest już brunetką, b > o > siwieje, ale szatynka ;-P cicho!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
eary Brrrrunetka! 15.01.07, 16:12 Melduje sie.. a nawet w ilosci sztuk 2 (bo to w brzuszku tez bedzie brunetka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Brrrrunetka! 15.01.07, 16:16 eary napisał(a): > Melduje sie.. a nawet w ilosci sztuk 2 (bo to w brzuszku tez bedzie brunetka ;) > ) nie sugeruj się:) moja mała też była czarna a teraz jest blondyneczką:D Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Brrrrunetka! 15.01.07, 16:17 No tak ale jak sie zrobi blondyneczka to ja z domu uciekam :D I ja i facet brrruneci :D No.. listonosz blondasek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Brrrrunetka! 15.01.07, 16:19 eary napisał(a): > No tak ale jak sie zrobi blondyneczka to ja z domu uciekam :D > I ja i facet brrruneci :D > > No.. listonosz blondasek ;) ekhm,,, my też oboje bruneci:DD Odpowiedz Link Zgłoś
twitti naturalna brunetka!!! 15.01.07, 16:24 wpisuje sie i uwazam ze brunetki sa inteligentne, namietne i tajemnicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 16:25 A farbowane moga sie wpisywac? To ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
baja39 Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 16:48 Ja i moja kumpela Gosia- obie jesteśmy brunetkami (typ południowy), pracy nas ciągle mylą, i jeszcze Irenka (typ Cyganeczki), dwie Beaty i dwie Joanny Wszystkie zagorzałe brunetki wieczorową porą i ranną też! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 17:00 I ja! I Królewna Śnieżka też była (jest!) brunetką! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 22:18 Brunetka z miedzianymi refleksami - naturalnymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 22:21 Ja jestem brunetką na nogach i pod pachyma, mogę się dopisać? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wiedzaca Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 22:31 jestem prawdziwka brunetka :D z krwi i kości :) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: brunet wieczorowa pora ;) 15.01.07, 22:35 a Ty co, brunetka? :) rozdwojenie jaźni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Brunetki wpisywać się! 15.01.07, 22:35 A co to, spis powszechny?;-) To i ja łapkę podniosę...Dają tu coś za darmo?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Brunetki wpisywać się! 16.01.07, 12:30 asiunia311 napisała: > A co to, spis powszechny?;-) To i ja łapkę podniosę...Dają tu coś za darmo?;-) > > ** Dają , ale Pani Kohol zaraz to wycina :) NN Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 a co tu się wyrabia?! :) 16.01.07, 10:27 Blondynka jestem! Blondynki, wpisywać się! Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Ło Jezusicku* Ale Was tu jest , cała armija :-)) 16.01.07, 12:22 Witam Panie ! A tak całkiem poważnie - gdzie podziały się rudziaczki ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ło Jezusicku* Ale Was tu jest , cała armija : 16.01.07, 15:21 niezorientowany1 napisał: > Witam Panie ! > A tak całkiem poważnie - gdzie podziały się rudziaczki ? > :-)) > NN my Bruneci was Blondynów powrzucamy do kominów! Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Ło Jezusicku* Ale Was tu jest , cała armija : 16.01.07, 15:27 nutopia napisała: > my Bruneci was Blondynów powrzucamy do kominów! **Chyba miało być "...My Brunetki..." ? Mniejsza o to , w porządku , my Blondyni będziemy przeczyszczać i przecierać jak należy te yyyy....kominy :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ło Jezusicku* Ale Was tu jest , cała armija : 16.01.07, 15:36 niezorientowany1 napisał: > nutopia napisała: > > > my Bruneci was Blondynów powrzucamy do kominów! > **Chyba miało być "...My Brunetki..." ? My Brunetki was Blondynki zamienimy w świnki (ale gupi wierszyk):) > Mniejsza o to , w porządku , my Blondyni będziemy przeczyszczać i przecierać > jak należy te yyyy....kominy :-)) > NN eeee, wcale mi się nie kojarzy, wcale mi się nie kojarzy, wcale mi się nie kojarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Ło Jezusicku* Ale Was tu jest , cała armija : 16.01.07, 19:29 niezorientowany1 napisał: > Witam Panie ! > A tak całkiem poważnie - gdzie podziały się rudziaczki ? > :-)) > NN Są i rudziaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin naturalne czy farbowane? 16.01.07, 11:53 Jak farbowane się liczą to proszę mnie na listę wpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: Brunetki wpisywać się! 16.01.07, 14:54 Nastepna w kolejce:) + niebieskie oczy Odpowiedz Link Zgłoś
niezorientowany1 Re: Brunetki wpisywać się! 16.01.07, 14:56 mandi.ole napisała: > Nastepna w kolejce:) + niebieskie oczy **Jak miło :) Witam :) Hmm ! A czy duże są te oczy ? :-)) NN Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: Brunetki wpisywać się! 16.01.07, 15:58 w istocie- to mi sie akurat udalo :):) no i jeszcze rzeski slicznie dlugie Odpowiedz Link Zgłoś
browneyegirl Re: brunetka!!! 16.01.07, 23:49 naturalna brunetka ;) nutopia napisała: > Zobaczymy czy mamy przewagę > pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Brunetki wpisywać się! 17.01.07, 15:58 Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki caaaaałłłooooowałbym Odpowiedz Link Zgłoś